back to top

Огляд на легкий та потужний фен Dreame Hair Dryer Gleam: ідеальний фен для подорожей

✨ Сушіть волосся з комфортом, де б ви не знаходились! 💁‍♀️ Читайте огляд на стильний, легкий та потужний фен Dreame Hair Dryer Gleam з іонізацією та дізнайтесь, як він дбає про здоровʼя волосся 💨

Фени з іонізацією стають дедалі популярнішими. Ця технологія зберігає вологу у волоссі, дозволяє йому залишатися здоровим та блискучим, навіть якщо ви сушите пасма кожного дня. Тому коли на огляд прийшла новинка від Dreame, я дуже зацікавилась. Dreame Hair Dryer Gleam наробив багато шуму серед англомовних блогерів, а зовсім скоро він надійде у продаж на WO.UA. Тож читайте огляд та дізнайтеся першими, як цей фен доглядає за волоссям.

Зміст

  1. Комплектація та ціна Dreame Hair Dryer Gleam
  2. Стильний фен чи легкий фен? Dreame Hair Dryer Gleam — це 2-в-1
  • Формфактор Dreame Hair Dryer Gleam
  • Зовнішній вигляд та матеріали корпусу
  • Розташування елементів управління
  1. Технічні характеристики Dreame Hair Dryer Gleam
  2. Враження від сушіння з Dreame Hair Dryer Gleam
  • Dreame Hair Dryer Gleam — дійсно тихий та потужний фен
  • Фен з холодним повітрям і не тільки
    • Іонізація у Dreame Hair Dryer Gleam
    • Комфортні режими
  1. Висновки: за і проти Dreame Hair Dryer Gleam

Комплектація та ціна Dreame Hair Dryer Gleam

Огляд на фен Dreame Hair Dryer Gleam

Dreame Hair Dryer Gleam постачається запакованим у картонну коробку. Всередині знаходимо інструкцію з експлуатації, а під нею — сам фен та насадку-концентратор. Вони запаковані окремо, щоб не пошкодити деталі під час доставки, а фен навіть закритий захисною плівкою, як дорогий смартфон.

Такий от базовий комплект постачання. Коли ця модель зʼявиться на полицях, вона коштуватиме ~127$. А тепер подивимось, що вона собою являє.

Стильний фен чи легкий фен? Dreame Hair Dryer Gleam — це 2-в-1

Огляд на фен Dreame Hair Dryer Gleam

Формфактор Dreame Hair Dryer Gleam

Сучасний фен Dreame Hair Dryer Gleam поєднав у дизайні традиційне та інноваційне:

  • З одного боку, у нього класична конструкція — робоча частина розташована під прямим кутом до ручки.
  • З іншого боку, ця робоча частина вкорочена, якщо порівнювати з дешевими фенами. А двигун розташований у цій самій ручці. Все це знижує навантаження на руку під час укладання волосся.
  • І головне, повітрозабірний отвір знаходиться не в робочій частині, а у самій ручці. Він захищений решіткою та повністю виключає ризик, що волосся затягне всередину.

До ручки кріпиться шнур. Він захищений від перегріву та пошкоджень спеціальним прогумованим ковпачком. А от обертового механізму тут немає, як і петлі для підвішування фена. Зате він максимально легкий: усього лише 330 г. Коли береш його в руку, навіть не віриться, що ця штука видає 1 600 Вт.

Окремої уваги заслуговує насадка-концентратор. Вона, по-перше, зручно кріпиться на магніт. А по друге, вона обертова на 360 градусів. Це дуже зручно, коли робиш якусь точну укладку.

Зовнішній вигляд та матеріали корпусу

Ця модель випускається у 3-х кольорах: білий фен AHD12A-WH, пастельно-рожевий фен AHD12A-PK та пастельно-бузковий AHD12A-PPL. І ця ніжна кольорова гама дуже вдало підібрана, бо відтінки наче підкреслюють загальну легкість дизайну. До мене на огляд прийшла біла версія і можу сказати, що виглядає вона круто. 

Пластик на корпусі приємний на дотик. У нього матована неслизька поверхня. На відміну від кольорових версій, у білої моделі решітка повітрозабірника та кнопки виділені золотистим кольором. Ще один елемент декору — срібляста назва Dreame на робочій частині.

Розташування елементів управління

Тут все максимально просто: лише 2 кнопки управління:

  • Верхня кнопка-повзунок відповідає за перемикання швидкісних режимів. 0 — фен вимкнено. I — мінімальний потік повітря. II — швидкий потік.
  • Нижня кнопка призначена для зміни режимів.  Ви можете вибрати холодне повітря, постійну температуру 57 градусів або гаряче.

Технічні характеристики Dreame Hair Dryer Gleam

Огляд на фен Dreame Hair Dryer Gleam
Потужність1 600 Вт
Швидкість повітряного потоку234 км/год
Кількість швидкісних режимів2
Кількість температурних режимів4
Подача холодного повітряТак
Поверхня нагрівального елемента Кераміка
Функція іонізації Так
БезпекаЗахист від перегріву
Обертовий шнурНі
Петля для підвішуванняНі
Рівень шумуДо 59 дБ
Розміри7.2 х 8.2 х 25.5 см
Вага330 г

Враження від сушіння з Dreame Hair Dryer Gleam

Dreame Hair Dryer Gleam — дійсно тихий та потужний фен

Огляд на фен Dreame Hair Dryer Gleam

Це не найпотужніша модель, яка мені зустрічалася, але ж це і відносно недорогий фен, якщо враховувати функцію іонізації. При цьому я не можу сказати, що він шумний. Мій власний старий фен Philips з такою ж потужністю — 1 600 Вт — працює набагато голосніше. Так що вся ця тема з безщітковим двигуном працює, дуже рекомендую звертати увагу саме на такі моделі.

Наступний момент — це швидкість. Я не роблю довгих укладок, мені важливо просто швидко та безпечно висушити волосся. І Dreame Hair Dryer Gleam із цим впорався чудово. Мої середньої довжини пасма він висушує десь за 4-4.5 хвилини. А мій хлопець висушив своє коротке волосся за 2 хвилини.

Фен з холодним повітрям і не тільки

Всі стилісти як один радять завершувати укладку холодним повітрям. Чому? Бо воно наче пригладжує та закриває кутикули волосся після сушіння. А закриті кутикули — це збережена всередині волога, отже — блискуче та мʼяке волосся.

У моєму старому фені такої функції немає, тож я прямо відчула відмінність. Кожне сушіння Dreame Hair Dryer Gleam я завершувала холодним потоком. І це працює! Пасма дійсно виглядають здоровішими. А головне: вони не так сильно пушаться, як зазвичай. Тож за можливості завжди вибирайте фен з подачею холодного повітря. До речі, про пухнастість.

Іонізація у Dreame Hair Dryer Gleam

Вона дуже круто підсилює той ефект гладкості від холодного повітря. Негативні іони, які генерує цей девайс, нейтралізують дію статичної електрики. І це знову-таки пригладжує кутикули та не дає їм підніматися.

Це прямо відчувається на дотик: волосся більш гладке та блискучіше, ніж зазвичай. Якщо ви, як і я, проводите час в офісі серед купи компʼютерів, ламп та іншої техніки, ви розумієте, що таке «ефект кульбабки». Так от, фен з іонізацією цей ефект нейтралізує.

Комфортні режими

Їх тут чотири:

  1. Вже згадане холодне.
  2. Тепле — 57 градусів Цельсія.
  3. Гаряче.
  4. Чергування холодного та гарячого повітря.

Неочікуваним для мене стало те, що коли перемикаєш режими, кругла кнопка підсвічується. Вона світиться синім, жовтим або помаранчевим, відповідно до обраного режиму. Дуже зручно, як виявилось на практиці.

Огляд на фен Dreame Hair Dryer Gleam

Висновки: за і проти Dreame Hair Dryer Gleam

Фен Dreame Hair Dryer Gleam сподобався мені як своїм виглядом, так і функціями. Він досить швидко висушує волосся, при цьому немає відчуття сухості та ефекту кульбабки. У мене зібралося кілька аргументів за те, щоб купити цей легкий та потужний фен:

  1. Ергономічна конструкція завдяки вкороченій робочій частині та повітрозабірнику у ручці.
  2. Висока потужність.
  3. Багато режимів, як у топових фенів — 2 швидкісних та 4 температурних, включаючи подачу холодного повітря.
  4. Функція іонізації, завдяки якій волосся зберігає зволоженість та здоровий блиск.
  5. У комплект входить насадка-концентратор, яку можна крутити на всі 360 градусів.
  6. Тиха робота.
  7. Зручний та вишуканий дизайн.

Як на мене, єдина деталь, яка може бути умовним мінусом — відсутність насадки-дифузора. Але не всім вона потрібна, тож сміливо можу радити цей якісний фен для родини, для подорожей та для повсякденного використання.

Марія Горбань
Марія Горбань
Привіт! Я Марія) Мені 35, я родом з Бессарабії та живу у Києві. Обожнюю творчість, рух та пригоди. З дитинства я захоплююсь в’язанням і мистецтвом. А коли хочеться переключитись — біжу. Біг та туризм завжди тримають мене в тонусі, а найбільше я люблю підкорювати гори разом із партнером та собакою. Природа — величезне джерело натхнення для мене. А ще я обожнюю рок та джаз. Ритм, енергія та глибина цих жанрів завжди нагадують мені, хто я є. Хай там як, я кайфую від життя і ціную речі, які роблять його кращим. Тому я тут і тому хочу ділитись всім, що знаю про гаджети та технології. Мені є, що розповісти з власного досвіду, впевнена, що і вам також) Тож приєднуйтесь до мене, щоб разом відкривати нове у цьому світі. Нумо ділитись один з одним враженнями, обговорювати нові девайси, надихатись та експериментувати🙂
Ще публікації цього автора:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Рекомендовані публікації
Останні публікації

Топ 10 фільмів-катастроф. Найкращі фільми-катастрофи

🎬 Занурюйся у світ пригод з нашим топ 10 фільмів-катастроф. Напруга...

Dreame Z10 Station. Акумуляторний пилосос із самообслуговуванням

🧹 Dreame Z10 Station — це новий акумуляторний пилосос із функцією...

Як вибрати іригатор? Користь та переваги використання іригатора

✨ Іригатор — зручний девайс для догляду за зубами та яснами....

Пишна пінка за лічені секунди! Автономний спінювач для...

☕️🥛 Любите каву з пінкою? Тоді вам потрібен спінювач для молока....

Чому варто купити техніку саме на WO.UA?

WO.UA — єдиний офіційний представник брендів Yunmai, Oclean, Dreame, Deerma, Jimmy та Cecotec в Україні. Купуючи техніку в офіційного продавця, ви можете бути впевненими, що вона пройшла процедуру розмитнення відповідно до законів України, зі сплатою всіх податків і зборів. Разом із технікою ви отримуєте якісне сервісне обслуговування та додаткові переваги. Як офіційний представник виробників ми гарантуємо прозору та зрозумілу процедуру обміну та повернення девайсів. Для окремих брендів на WO.UA діють спеціальні умови покупки — великі знижки, подовжена гарантія, подовжений строк повернення та безкоштовна доставка.