back to top

Огляд на кавоварку CECOTEC Cafelizzia 790 Steel DUO

☕️Відкрийте для себе нові враження від кави з CECOTEC Cafelizzia 790 Steel DUO! Це стильна та практична кавова машина для дому, яка дарує смак та бадьорість💕☕️

Насичений аромат кави, вишукана гіркуватість та густа-густа пінка… Для цього необов’язково спускатись у кафе, адже його можна створити у себе вдома. На такі думки нас навела кавоварка CECOTEC Cafelizzia 790 Steel DUO — справжня мрія любителя кави. Компактна, витончена та зручна, вона ще й готує двома способами — мелену та в капсулах. Такий собі домашній бариста👌. А тепер поговоримо докладно про цю красуню.

Зміст

  1. Комплектація
  2. Стиль, як у топів
  • Дизайн
  • Форм-фактор
  1. Технічні характеристики
  2. Кнопочне управління
  3. Кава-чай або докладніше про режими
  • Готуємо 2 різні кави
    • Як приготувати каву в капсулах
    • Ріжкова кавоварка для дому
  • Вам з молоком?
  • Чай у кавоварці
  • Дві чашки за один раз
  1. Достойна міні-кав’ярня для дому чи офісу

Комплектація

Девайс запаковано у прямокутну картонну коробку. Пакування надійне та безпечне, принаймні, за доставлення переживати не варто. В комплект до кавоварки входять необхідні аксесуари:

  • 2 індивідуальних фільтри — для 1 та 2-х чашок.
  • Тримач для фільтра.
  • Кронштейн для капсул.
  • 2 ложки — пресувальна та мірна.

Звісно, інструкція користувача також додається. Рекомендуємо ретельно вивчити її перед першим запуском.

Стиль, як у топів

Дизайн

Сталь. Багато сталі. І наскільки ж метал приємно виглядає! Корпус із нержавійки, на нашу думку — завжди виграшне рішення. Особливо, для девайсів типу кавової машини, які купуються не на один рік. По-перше, це практично та ось чому:

  1. Нержавіюча сталь легко миється, навіть чиститься за необхідності.
  2. Стійка до подряпин та інших механічних ушкоджень.
  3. Не втрачає свого вигляду та якостей протягом тривалого часу.
  4. Екологічна, підлягає переробці.

По-друге, метал крутий з естетичної точки зору. Він гарно та натурально виблискує, приємний на дотик. А ще — добре поєднується із більшістю кухонної фурнітури та техніки, так що його досить просто вписати у кухню. Метал доповнюють деталі з чорного пластику.

Форм-фактор

До речі, встановити машинку у кухню просто ще й через формат. В неї вигідна прямокутна форма, а розмір усього лише 33 х 17 х 29,5 см. Важить вся конструкція 3.9 кг. Дійсно компактна, чудово підійде для мініатюрної студії або невеликого офісу.

Попри невелику вагу, кавоварка стоїть на поверхні досить стабільно. В основі є ніжки з гумованого матеріалу, так що нічого не ковзає. А зверху передбачено місце для кількох чашок. Елементи управління розташувались тут же — 4 кнопки: вмикання-вимикання, капучинатор та режими. На правій боковій панелі, поруч із трубкою, розмістився поворотний перемикач для створення пінки. Ну дуже все продумано та ергономічно🔥

Технічні характеристики

ПараметриЗначення
Формат33 х 17 х 29,5 см
Вага3.9 кг
Об’єм резервуару для води1.2 л
Контейнер для мелених зерен
Типи кавиМелена, капсульна
Спосіб приготуванняЕспресо (ріжок або капсули)
КапучинаторРучний
Ємність для молока
УправлінняМеханічне
Дисплей
Додаткові функції— Нагрівання гарячої води для чаю— Автовимкнення
Потужність 1350 Вт
Тиск20 бар

Кнопочне управління

Керувати процесом максимально просто. Тут всього лише 4 кнопки на верхній панелі:

  • З правого боку — живлення.
  • З лівого — подачі пари у капучінатор.
  • Посередині — 2 варіанти вибору порцій.

Кава-чай або докладніше про режими

Було складно не згадати відому пісню, бо недарма ж зветься наша кавомашина Cafelizzia 790 DUO. Причому, «дуо» — то не тільки про кавові напої та чай, а ще про 2 способи зварити напій. Напрочуд функціонально для такої негабаритної машинки.

Готуємо 2 різні кави

Отже, у нас є ріжок, наче в кав’ярнях, а є звичайний отвір для капсули. Яким способом готувати — то вже справа настрою та вподобань. Взагалі рішення зручне, бо дозволяє гратися із напоями.

Як приготувати каву в капсулах

Вбачається, що коли поспішаєш та хочеться збадьоритись, можна юзати саме їх. Таким спосіб приготування займає лічені хвилини:

  1. Вмикаємо девайс та ставимо чашку.
  2. Наливаємо воду в резервуар та трохи даємо їй нагрітися. Це швидко, бо тут хороша система нагріву Thermoblock, та й потужність 1350 Вт.
  3. Завантажуємо капсулу.
  4. Натискаємо кнопку.
  5. Чекаємо кілька секунд — отримуємо чудовий напій.
  6. Відпрацьовану капсулу утилізуємо.

Ріжкова кавоварка для дому

Якщо вам подобається варити напій, сам процес та вайб, цей режим — для вас:

  1. Беремо улюблені мелені зерна. А якщо хочеться прям особливого смаку, мелемо їх безпосередньо перед тим, як варити.
  2. Засипаємо все у металевий фільтр, який є в комплекті.
  3. Ущільнюємо пресувальною ложкою.
  4. Приєднуємо фільтр до ріжка.
  5. Ріжок вставляємо в отвір машини.
  6. Запускаємо варіння.
  7. В кінці витрушуємо фільтр від використаних мелених зерен.

Тобто, в обох випадках працює одна й та сама технологія еспресо-кавоварки. Насос проганяє через подрібнені зерна гарячу воду під тиском 20 бар. Завдяки тиску, вода обіймає кожну частинку, вбирає її аромат, смак та корисні властивості.

Відмінність лише у тому, що в першому випадку девайс автоматично проколює готову капсулу, а у другому ви вирішуєте, скільки та яких зерен використати, міксувати сорти чи ні, наскільки сильно пресувати. Таким чином класно експериментувати зі смаками та міцністю.

Вам з молоком?

Капучинатор — прекрасне рішення☕🥰 Він тут дуже зручний. Наливаємо в окрему чашку молоко, занурюємо отвір капучинатора всередину та повертаємо поворотний перемикач. Саме він регулює тиск пари, а значить, і міцність пінки. Хочеться, робимо шапку з піни, хочеться, збиваємо вершки.

Нам подобається капучинатор, бо з ним замість одного-двох напоїв реально приготувати цілу низку рецептів. Капучино, латте, різноманітні рафи, айріш тощо. На звичайному молоці чи на рослинному. Чи взагалі кава з вершками.

Чай у кавоварці

Як би дивно це звучало, але воно досить зручно. Коли треба лише одну-дві порції та не хочеться додатково гріти чайник, чому б ні. Cafelizzia доводить воду до правильної температури для заварювання чайного листя (не кип’яток, ні, а трохи нижче). Даємо їй нагрітись, та через отвір капучинатору наливаємо потрібну кількість у чашку. Пакетик або листя — питання смаку.

Дві чашки за один раз

Так, і це вона також може. Варити одночасно дві порції дозволяють конструкція і великий бак для води. Просто ставимо поруч дві місткості та натискаємо відповідну кнопку. Вистачає якраз на два рази по 2 великі кружки. А якщо використовувати маленькі чашечки для еспресо — то взагалі на компанію👌

Достойна міні-кав’ярня для дому чи офісу

Ми дуже, дуже, дуже любимо мультифункціональні пристрої. І ця мініатюрна машинка — якраз така. Вона потужна, видає хороший тиск, зрозуміла та проста в управлінні. А головне, на ній виходить варити каву двома способами та за різними рецептами, з молоком або без. Та й чаю зручно заварити. Плюс, можна купити CECOTEC Cafelizzia 790 Steel DUO і не переживати, чи поміститься вона у кухню. Зручний розмір та невелика вага дозволяють транспортувати та переставляти її, як вам заманеться. А приємний дизайн виявився ще й практичним: він дозволяє облаштувати кавову станцію в куточку кухні, так, щоб чашки завжди були під рукою. Рекомендуємо цю кавомашину тим, хто цінує хорошу каву, простий витриманий стиль та хоче зберегти більше вільного простору.

Марія Горбань
Марія Горбань
Привіт! Я Марія) Мені 35, я родом з Бессарабії та живу у Києві. Обожнюю творчість, рух та пригоди. З дитинства я захоплююсь в’язанням і мистецтвом. А коли хочеться переключитись — біжу. Біг та туризм завжди тримають мене в тонусі, а найбільше я люблю підкорювати гори разом із партнером та собакою. Природа — величезне джерело натхнення для мене. А ще я обожнюю рок та джаз. Ритм, енергія та глибина цих жанрів завжди нагадують мені, хто я є. Хай там як, я кайфую від життя і ціную речі, які роблять його кращим. Тому я тут і тому хочу ділитись всім, що знаю про гаджети та технології. Мені є, що розповісти з власного досвіду, впевнена, що і вам також) Тож приєднуйтесь до мене, щоб разом відкривати нове у цьому світі. Нумо ділитись один з одним враженнями, обговорювати нові девайси, надихатись та експериментувати🙂
Ще публікації цього автора:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Рекомендовані публікації
Останні публікації

Як почистити клавіатуру ноутбука і не зіпсувати її?...

💻🧹 Дізнайтесь, як почистити клавіатуру ноутбука від пилу та бруду різними...

Газонокосарка-робот Dreame A1: зручне рішення для догляду за...

🏡 Як косити газон швидко та правильно? Газонокосарка-робот Dreame A1 —...

Масаж і тепло 2 в 1! Огляд на...

💆‍♂️ Зустрічайте неймовірну новинку для вібраційного та теплового масажу! Читайте огляд...

Насадки для зубної щітки: як підібрати жорсткість та...

😁 🦷 Правильно підібрані насадки для зубної щітки допомагають відбілити зуби...

Чому варто купити техніку саме на WO.UA?

WO.UA — єдиний офіційний представник брендів Yunmai, Oclean, Dreame, Deerma, Jimmy та Cecotec в Україні. Купуючи техніку в офіційного продавця, ви можете бути впевненими, що вона пройшла процедуру розмитнення відповідно до законів України, зі сплатою всіх податків і зборів. Разом із технікою ви отримуєте якісне сервісне обслуговування та додаткові переваги. Як офіційний представник виробників ми гарантуємо прозору та зрозумілу процедуру обміну та повернення девайсів. Для окремих брендів на WO.UA діють спеціальні умови покупки — великі знижки, подовжена гарантія, подовжений строк повернення та безкоштовна доставка.