back to top

Огляд на Jimmy HW9: акумуляторний миючий пилосос із самоочищенням

🌀 Потужний акумуляторний миючий пилосос Jimmy HW9 не тільки прибирає та мий підлогу, а й автоматично очищує насадку 🧹 💦 Дізнайтесь, що ще він вміє, в огляді 👌 😍

Бренд побутової техніки JIMMY за останні роки прославився своїми бездротовими пилотягами з хорошим співвідношенням ціни та якості. Акумуляторний миючий пилосос Jimmy HW9 — один з таких девайсів. Це «молодший брат» моделі HW10, але значно дешевший. Зʼясовуємо в огляді, чим він виділяється з-поміж інших та для яких завдань підійде.

Зміст

  1. Що в комплекті Jimmy HW9?
  2. Дизайн та якість виготовлення Jimmy HW9
  • Зовнішній вигляд та матеріали корпуса
  • Знімний акумулятор
  • Складана конструкція
  • Щітка та модуль для миття підлоги
  1. Технічні характеристики Jimmy HW9
  • Загальні параметри
  • Автономність і живлення
  1. Враження від роботи Jimmy HW9
  • Режими роботи
  • Вологе прибирання із Jimmy HW9
  1. Висновки: Jimmy HW9 — практичний та доступний пилосос

Що в комплекті Jimmy HW9?

Jimmy HW9

На момент написання статті на цю модель діє знижка, тож ціна Jimmy HW9 складає ~229$. Тоді як звичайна вартість — 331$. За цю ціну ми отримуємо такий комплект постачання:

  • Акумуляторний пилосос
  • Док-станція для заряджання та очищення
  • Адаптер для заряджання
  • Тримач для аксесуарів
  • Пляшка розчину для чищення підлоги обʼємом 480 мл.
  • Щітка для очищення самого пилотяга
  • Інструкція з використання
  • Гарантійний талон

Дизайн та якість виготовлення Jimmy HW9

Зовнішній вигляд та матеріали корпуса

Jimmy HW9 призначений для того, щоб або робити сухе прибирання, або одночасно пилососити та мити підлогу. Причому сухе прибирання він виконує у режимі всмоктування рідин, окремо сухий режим тут не виділений. А ще він вміє збирати інші рідини окрім води.

У нього лаконічний та практичний корпус. Він виготовлений з міцного пластику у чорно-сірих відтінках. Цей миючий пилосос оснащений двома резервуарами:

  1. Резервуар для чистої води обʼємом 0.4 л розміщений безпосередньо на щітці.
  2. Резервуар для брудної води, також 0.4 л, розміщений на трубці та оснащений фільтром, який затримує пил та тверді відходи.

Що зручно, резервуари для чистої та брудної води повністю прозорі: одразу видно, коли час долити або замінити воду. Також тут велика зручна ручка, на якій розміщені кнопки управління.

Загалом пилосос невеликий: 26.5 х 24.5 х 113.5 см. А от важить він чимало — 6.2 кг з усіма аксесуарами. А ще тут є дві рідкісні функції, які навіть не у всіх дорожчих моделей зустрічаються.

Знімний акумулятор

Акумулятор місткістю 3000 мАг знімається. Тому його можна буде легко замінити, коли він відпрацює своє. Також можна придбати другу батарею, щоб подвоїти час автономної роботи (в середньому у цієї моделі він становить 30 хвилин).

Складана конструкція

Крім того, Jimmy HW9 може нахилятися на 180°, щоб легко просуватися під меблями або в щілини. Головне, щоб висота щілин не була меншою за висоту щітки — 7.5 см. Цю функцію я дуже ціную, тому що вона дозволяє повною мірою використовувати пилосос саме в тих умовах, де важко прибирати.

Щітка та модуль для миття підлоги

Моторизована щітка у цій моделі досить добре зроблена. Вона виготовлена у формі мʼякого ролика шириною 23 см, який легко витягується для чищення. Купити роликову щітку для миття підлоги та замінити — теж не проблема. Щітка рухається за допомогою двох великих гумових коліс діаметром 2.5 см. Також можна окремо купити килимову щітку для Jimmy HW9 і зробити цей девайс ще функціональнішим.

Моторизована щітка в цій моделі досить добре зроблена. Вона виготовлена у формі м’якого ролика шириною 23 см, який легко витягується для чищення. Купити роликову щітку і замінити — теж не проблема. Щітка рухається за допомогою двох великих гумових коліс діаметром 2.5 см. Також можна купити килимову щітку для Jimmy HW9.

Стосовно бака для води, він вкритий всередині антибактеріальним матеріалом. Виробник стверджує, що він здатний стерилізувати воду. Але перевірити це ми ніяк не можемо, тож ця опція залишається доволі спірною.

Дисплей Jimmy HW9

У Jimmy HW9 дуже простий LCD-дисплей. Він відображає всі необхідні дані: залишок автономності, вибраний режим та різні сповіщення, наприклад, про заповнений бак для сміття або про те, що закінчується чиста вода.

Технічні характеристики Jimmy HW9

Jimmy HW9

Загальні параметри

Тип пилососаВертикальний миючий
Знімний ручний пилососНі
Площа прибирання До 160 кв. м
Типи прибиранняСухе (у режимі збору рідин)
Вологе
Збір води
Збір рідин
Сила всмоктування 15 000 Па
Регулювання потужностіТак
РежимиАвтоматичний
Стандартний
Турбо
Розумний датчик забрудненостіТак
Основна щіткаМʼякий ролик
LED-підсвічування щіткиНі
ІндикаціяЗабрудненості
Індикатор помилок
Нагадування про технічне обслуговування
Залишок заряду
Режим прибирання
Обʼєм пилозбірника+бака брудної води400 мл
Обʼєм резервуара для чистої води400 мл
УправлінняКнопкове
ДисплейLED
Спосіб самоочищенняМиття щіток на док-станції
Рівень шуму80 дБ
Розмір у стандартній збірці26.5 х 24.5 х 113.5 см
Вага6.2 кг

Автономність і живлення Jimmy HW9

Місткість акумулятора3 000 мАг
Особливості акумулятора7*3,000 mAh, 75,6WH
Час роботи на одному зарядіДо 30 хвилин
Час повної зарядки5 годин
Потужність споживання300 Вт

Враження від роботи Jimmy HW9

Jimmy HW9

Режими роботи

У нашого девайса три режими роботи:

  • Автоматичний
  • Стандартний
  • Турбо режим

Окремо зазначу, що цей пилосос пилососить тверду підлогу та килими. Просто на килимах він не розбризкує воду. У турборежимі потужність підвищується до максимуму, це дуже чутно по роботі двигуна. Тоді рекомендується закрити дверцята на валику, щоб максимізувати силу всмоктування.

Вологе прибирання із Jimmy HW9

Jimmy HW9

Нагадую, цей пилосос одночасно пилососить і миє підлогу. Зробити окремо сухе прибирання ним не вийде, ні твердої підлоги, ні килимів. Він здатний видалити щоденний бруд за один прохід, але навіть для збирання сухого бруду потрібна вода. Зате девайс може всмоктувати велику кількість рідини та за лічені секунди ліквідувати ті наслідки, які зазвичай змушують нас озброюватися шваброю і відром.

Jimmy HW9 легко запускається за допомогою кнопки на ручці. За замовчуванням ода тут не розбризкується, а подається безпосередньо на валик — просто ідеально для прибирання паркету або іншої підлоги з натуральної деревини, які не люблять зайву вологість.

Втім, функція розбризкування у цього пилососа теж є. Її оптимально використовувати, якщо у вас ламінат, лінолеум чи плитка. У цьому випадку треба натиснути окрему кнопку — і вода буде розбризкуватися через сопло, розташоване на передній щітці.

Це теж великий плюс, бо так ми зможемо зволожувати та мити тільки ті ділянки, які потрібно. Як на мене, велика перевага, тільки користуватися нею треба з обережністю: якщо ви знаходитесь близько до стін, то ризикуєте їх намочити.

Як я вже зазначала, хорошою особливістю Jimmy HW9 є можливість складатися у районі насадки на 180° і дістатися туди, де інші насадки не можуть. Баки при цьому не протікають. Можна нагнутися та проштовхнути миючий пилосос під ліжками, низькими столами та диванами.

Самоочищення

Після прибирання ви можете запустити цикл самоочищення за допомогою кнопки на ручці. У цьому випадку вода подається і всмоктується протягом двох циклів, поки ролик обертається на шорсткій поверхні для поліпшення миття. І на цьому все. Шкода, що немає функції сушіння валика, який зустрічається в топових пилотягах. Але ж і Jimmy HW9 — відносно недорогий пилосос, враховуючи його можливості.

Висновки: Jimmy HW9 — практичний та доступний пилосос

Jimmy HW9 — ідеальний пилосос для миття підлоги. Оскільки він одночасно і пилососить і миє, він економить ваш час на прибиранні. А за потреби можна зробити і сухе прибирання: він робить це у режимі всмоктування рідин, коли вода не подається на насадку. 

Прибирання він може виконувати на всіх видах твердої підлоги: паркет, ламінат, лінолеум, плитка, килими тощо. І робить це у трьох режимах. У режимі миття підлоги вода подається безпосередньо на ролик, а за бажання ви можете увімкнути функцію розбризкування. Роликова щітка тут досить велика. З мінусів — вона не може працювати врівень зі стіною, оскільки з боків є простір 1.5 см праворуч і 2 см ліворуч.

За автономністю та обʼємом резервуарів для води тут теж все добре. Одного заряду цілком вистачає на 1-3 прибирання квартири розміром 50-55 кв.м (дивлячись, як прибирати). Тож це якісний недорогий пилосос для тих, у кого в основному тверда підлога, а килимів небагато.

Марія Горбань
Марія Горбань
Привіт! Я Марія) Мені 35, я родом з Бессарабії та живу у Києві. Обожнюю творчість, рух та пригоди. З дитинства я захоплююсь в’язанням і мистецтвом. А коли хочеться переключитись — біжу. Біг та туризм завжди тримають мене в тонусі, а найбільше я люблю підкорювати гори разом із партнером та собакою. Природа — величезне джерело натхнення для мене. А ще я обожнюю рок та джаз. Ритм, енергія та глибина цих жанрів завжди нагадують мені, хто я є. Хай там як, я кайфую від життя і ціную речі, які роблять його кращим. Тому я тут і тому хочу ділитись всім, що знаю про гаджети та технології. Мені є, що розповісти з власного досвіду, впевнена, що і вам також) Тож приєднуйтесь до мене, щоб разом відкривати нове у цьому світі. Нумо ділитись один з одним враженнями, обговорювати нові девайси, надихатись та експериментувати🙂
Ще публікації цього автора:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Рекомендовані публікації
Останні публікації

Огляд на тримери Cecotec для бороди та волосся:...

🧔🏻 Шукаєш зручний та недорогий тример? Читай огляд-порівняння на тримери Cecotec...

Yunmai Massage Gun Ease Pro. Як правильно робити...

💪 Як правильно робити масаж спини масажером? Зʼясовуємо на прикладі Yunmai...

Як підібрати процесор до материнської плати

Вибір процесора до материнської плати – непросте завдання. Як підібрати процесор...

Дешевий пилосос без мішка! Топ 3 пилососи від...

🧹 Шукаєте дешевий пилосос без мішка? Познайомтесь із брендом Deerma! Топ...

Чому варто купити техніку саме на WO.UA?

WO.UA — єдиний офіційний представник брендів Yunmai, Oclean, Dreame, Deerma, Jimmy та Cecotec в Україні. Купуючи техніку в офіційного продавця, ви можете бути впевненими, що вона пройшла процедуру розмитнення відповідно до законів України, зі сплатою всіх податків і зборів. Разом із технікою ви отримуєте якісне сервісне обслуговування та додаткові переваги. Як офіційний представник виробників ми гарантуємо прозору та зрозумілу процедуру обміну та повернення девайсів. Для окремих брендів на WO.UA діють спеціальні умови покупки — великі знижки, подовжена гарантія, подовжений строк повернення та безкоштовна доставка.