back to top

Огляд на Jimmy HW11 PRO: акумуляторний миючий пилосос 3 в 1

🧹 Jimmy HW11 PRO — потужний миючий пилосос із самоочищенням 💨 Він робить сухе та вологе прибирання, потім миє і сушить насадки 💧🌪️ Читайте деталі в огляді

Якщо ви шукаєте пилосос, здатний закрити всі етапи прибирання, у нас для вас хороші новини: такі моделі все-в-одному набувають дедалі більшої популярності. Зазвичай вони коштують чималих грошей, та є і приємні винятки. Jimmy HW11 PRO — один з таких супер-пристроїв. Він допомагає пропилососити, помити підлогу та почистити меблі. А потім автоматично очищує та сушить свої насадки на док-станції. Я перевірила, наскільки добре він справляється зі своїми обовʼязками, тож у цьому огляді ви дізнаєтесь про всі особливості цього девайса.

Jimmy HW11 PRO

Зміст

  1. Скільки коштує бездротовий миючий пилосос Jimmy HW11 PRO?
  2. Що в комплекті Jimmy HW11 PRO?
  3. Дизайн Jimmy HW11 PRO
  • Констукція та зовнішній вигляд пилососа
    • Як реалізовано систему фільтрації  Jimmy HW11 PRO
    • Як реалізовано вологе прибирання у  Jimmy HW11 PRO
  • Розташування елементів управління та розʼємів Jimmy HW11 PRO
  • Основні насадки 
  • Станція заряджання та самообслуговування  Jimmy HW11 PRO
  1. Технічні характеристики Jimmy HW11 PRO
  • Загальні параметри
  • Автономність і живлення  Jimmy HW11 PRO
  1. Як прибирає Jimmy HW10 Pro?
  • Що треба зробити перед початком роботи?
  • Загальна зручність та режими
    • Jimmy HW10 Pro як ручний пилосос
    • Jimmy HW10 Pro як вертикальний пилосос
  • Сухе і вологе прибирання Jimmy HW10 Pro: враження від роботи
  • Очищення та самоочищення 
  1. Висновки: Jimmy HW11 PRO — справжній пилосос 3 в 1

Скільки коштує бездротовий миючий пилосос Jimmy HW11 PRO?

Вартість — одна з переваг цієї моделі. Ціна Jimmy HW11 PRO на момент публікації огляду становить 16 999 грн. Враховуючи його можливості, це досить вигідна пропозиція, адже звичайна вартість складає 21 999 грн. Та на цьому приємності не закінчуються.

На HW11 PRO можна оформити тест-драйв. Це означає, що ви можете взяти пилосос до себе додому і користуватися ним до 14 днів. Для цього заповнити заявку на сторінці товару на WO.UA та оплатити його вартість. Якщо після тесту ви захочете далі користуватися пилососом, тестова версія повертається до магазину, а WO.UA відсправляє вам такий самий, тільки абсолютно новий пристрій. Детально з умовами цього сервісу можна ознайомитись тут.

Що в комплекті Jimmy HW11 PRO?

Jimmy HW11 PRO поставляється у великій картонній коробці зі зручною пластиковою ручкою для перенесення. На лицьовій стороні упаковки розміщене зображення пристрою в інтерєєрі, а також перераховані його основні переваги. Серед них — можливість відʼєднання ручного пилососа для прибирання меблів чи салону авто, прибирання з одночасним всмоктуванням сміття та миття поверхонь, швидке висихання після вологого прибирання та функція самоочищення:

  • Миючий бездротовий пилосос.
  • Подовжувальна трубка.
  • Основна електрощітка.
  • Моторизована міні-щітка.
  • Насадка для мʼяких меблів.
  • Щілинна насадка.
  • Щітка для очищення.
  • Кабель  живлення.
  • Док-станція для заряджання та самоочищення.
  • Пляшка мийного засобу.
  • Посібник користувача.

Дизайн Jimmy HW11 PRO

Jimmy HW11 PRO

Констукція та зовнішній вигляд пилососа 

Моторний блок Jimmy HW11 PRO виконаний з темно-сірого і сріблястого пластика, з декоративною вставкою золотисто-червоного кольору. Зовні пристрій дуже схожий на інші пилососи Jimmy. Однак при уважному огляді помітні деякі відмінності: у цій моделі більший акумулятор, дещо змінено дизайн щітки, по-новому розташована кнопка, що фіксує акумулятор.

Знімний акумулятор складається з шести стандартних батарей загальною місткістю 4000 мАг. Це дуже важлива перевага, адже після зносу акумулятора ви можете замінити його повністю, або тільки ті частини, що вийшли з ладу. Це дозволяє продовжити термін роботи пристрою без необхідності повної заміни блоку.

Як реалізовано систему фільтрації  Jimmy HW11 PRO?

Як і інші вертикальні пилососи, HW11 PRO побудований за поздовжньою конструкцією. Його двигун, циклонний фільтр та подовжувальна трубка розташовані на одній осі. Зручний момент: видувне повітря виходить з корпусу через решітки праворуч і ліворуч, що запобігає розкиданню незібраного пилу з робочої зони і не заважає прибирати.

Повітряний потік з пилом і сухим сміттям спрямовується в циклонний фільтр, де закручується навколо центрального елемента. Важкі частинки осідають на дні контейнера, тоді як дрібне сміття затримується дрібноперфорованою сталевою решіткою. Пил, що проходить через решітку, залишається на HEPA-фільтрі, який захищений чорним поролоновим диском.

Як реалізовано вологе прибирання у  Jimmy HW11 PRO

Блок вологого прибирання розділений на дві частини. Спереду знаходиться контейнер для брудної води та вологих відходів з системою фільтрації. Він зʼєднаний з корпусом, в який зверху вставляється подовжувальна трубка, а знизу — насадка з електрощіткою.

Бак для брудної рідини має перфорований сепаратор, який затримує великі шматки сміття. На дні прозорої ємності накопичується вода з дрібним пилом, яку можна легко вилити в каналізацію, не боячись засмічення.

На кришці бака є два контакти для спрацьовування датчика переповнення. Також є бризкозахисний фільтр з чорного пінопласту, який затримує краплі води, не даючи їм потрапити в «суху зону».

Резервуар для чистої води Jimmy HW11 PRO розташований не на корпусі, як у більшості подібних моделей, а безпосередньо на моторній щітці. Заправляти бак потрібно через горловину, закриту відкидною кришкою. Крізь резервуар з прозорого сірого пластику внизу видно клапан: через нього вода надходить до отвору на передньому кінці щітки.

У передній частині насадки розташована форсунка, яка розпилює воду в ручному режимі. У насадку також вбудована система автоматичного зволоження щітки. До речі, щітка тут одна — обертовий ролик. Якщо ви шукаєте пилосос з двома щітками, вам може підійти «старший брат» нашого сьогоднішнього девайса — Jimmy HW11 Pro Max.

Розташування елементів управління та розʼємів Jimmy HW11 PRO

Jimmy HW11 PRO

Основне управління пилососом здійснюється за допомогою двох кнопок на D-подібній ручці. Перша вмикає та вимикає пристрій, друга слугує для зміни потужності. Третя кнопка регулює тримач, який утримує на місці пилозбірник. Поруч, ближче до переднього торця, є четверта кнопка, яка відкриває пилозбірник: його можна витрусити, не виймаючи з корпусу і не забруднивши руки.

На подовжувальній ручці дві кнопки повторюють функції аналогічних елементів робочого блоку. Третя кнопка керує подачею води під час вологого прибирання. На кінці є ще одна кнопка для запуску самоочищення пристрою на базовій станції.

На нижній стороні корпусу знаходиться 12-контактний розʼєм, за допомогою якого пристрій підключається до подовжувача. Цей розʼєм забезпечує керування електричною щіткою для підлоги, подачу живлення та заряджання акумулятора. Ще один розʼєм, цього разу чотириконтактний, розташований на торці: через нього відбувається живлення електрощітки для меблів.

На торці ручного пилососа розташований світлодіодний дисплей, виконаний з чорного пластику. На вимкненому пристрої індикацію не видно, її можна розглянути ближче після увімкнення пристрою. Над дисплеємє кругла кнопка, яка керує налаштуваннями голосового асистента. Коротке натискання перемикає мову оповіщень, а тривале — вмикає або вимикає звук.

Навколо цифрового дисплея розташовані індикатори різних режимів і станів: сушіння, засмічення повітропроводу, рівня заповнення резервуарів для чистої та брудної води, автоматичного розпилення води та режиму самоочищення.

Написи на дисплеї розташовані таким чином, що під час прибирання зручно читати піктограми в робочому положенні. Однак символ режиму самоочищення і напис перевернуті: вони призначені для використання на базовій станції, коли дисплей пристрою повернутий від користувача. Це невелике, але продумане рішення, яке зазвичай ігнорується виробниками подібних пристроїв, але дизайнери Jimmy врахували цей аспект.

Основні насадки 

Jimmy HW11 PRO

Окрім основного ролика з мікрофібри, Jimmy HW11 Pro поставляється з трьома насадками для прибирання:

  1. Електрична щітка для мʼяких меблів. В неї звична і зрозуміла конструкція. Вбудований мотор обертає ротор з двома рядами щетинок, які розташовані під невеликим кутом до осі обертання. Між ними знаходяться дві силіконові ламелі. Шарнір насадки дозволяє нахиляти її в одній площині — в межах приблизно 40°.
  2. Кругла щітка з мʼякою щетиною, зручна для чищення одягу.
  3. Щілинна насадка. Насадка для щілин ідеально підходить для очищення важкодоступних місць.

Станція заряджання та самообслуговування  Jimmy HW11 PRO

Док-станція Jimmy HW11 PRO призначена для обслуговування та заряджання. Вона легко збирається з трьох частин. Станція виконана з чорного пластику. У передній частині її плоского лотка є заглиблення, де і відбувається очищення насадки. Усередині корпусу встановлений вентилятор для просушування щіток. Тепле повітря подається на них протягом декількох годин після миття, що виключає появу неприємних запахів і запобігає розмноженню шкідливих бактерій.

Праворуч і ліворуч від базової станції кріпляться знімні підставки для всіх аксесуарів. Окрім одаткових насадок до комплекту пилососа входить гумова щітка, призначена для очищення резервуара для брудної води. Її діаметр відповідає розміру внутрішнього валу контейнера. Також у коробці з пилососом знаходиться пляшка фірмового засобу для миття підлоги обʼємом 480 мл. До речі, розводити цю рідину у воді рекомендується у співвідношенні 1 до 50. А по закінченні можна купити мийний засіб Jimmy, він робить прибирання ще ефективнішим.

Технічні характеристики Jimmy HW11 PRO

Загальні параметри

Тип пилососаАкумуляторний, вертикальний та миючий
Знімний ручний пилососТак
Типи прибиранняОкремо сухе
Вологе+сухе одночасно
Окремо вологе (миття пілоги)
Збір рідин
Максимальна сила всмоктування 21 000 Па
Регулювання потужностіТак
РежимиАвтоматичний
Збір рідин
Стандартний
Розумний датчик забрудненостіЄ
Основна щіткаРолик
Наявність бортів у щіткиТак
LED-підсвічування щіткиЄ
Система фільтраціїЦиклон
Тип фільтрівHEPA
Сітчастий
Обʼєм пилозбірника300 мл
Обʼєм резервуара для чистої води600 мл
Обʼєм резервуара для брудної води400 мл
УправлінняКнопки на корпусі
ДисплейLED
Голосові звітиТак
Спосіб самоочищенняМиття насадок та сушіння гарячим повітрям
Рівень шуму80 дБ
Розмір у стандартній збірці (основний блок, трубка, основна насадка)110 х 26 х 24 см
Вага у стандартній збірці7.4 кг

Автономність і живлення  Jimmy HW11 PRO

Чи знімний акумулятор?Так
Місткість акумулятора4 000 мАг
Особливості акумулятора6*4.000 мАг, 86.4 Вт·год
Час роботи на одному зарядіДо 40 хвилин у змішаному режимі,До 75 хвилин у режимі ручного пилососа
Час повної зарядки5 годин
Потужність споживання420 Вт

Як прибирає Jimmy HW10 Pro?

Jimmy HW11 PRO

Що треба зробити перед початком роботи?

Перед використанням пилососа необхідно вийняти його з упаковки та зібрати. Процес складання дуже простий та інтуїтивно зрозумілий. В інструкції детально описано кожен етап, особливу увагу приділено діям із кнопками.

Щоб встановити базову станцію Jimmy HW11 Pro, потрібно зʼєднати вертикальну і горизонтальну частини. З боків також слід прикріпити тримачі для аксесуарів. Адаптер живлення, що входить до комплекту, підʼєднується до задньої частини бази. Вибираючи місце для станції, важливо враховувати наявність розетки.

Перед використанням рекомендується повністю зарядити миючий пилосос. Зазвичай цей процес займає близько пʼяти годин, але перша зарядка може тривати довше, що характерно для пристроїв, які живляться від акумулятора. Я просто підʼєднала пристрій на ніч, і наступного ранку він був готовий до використання.

Загальна зручність та режими роботи

Почнемо з того, що цей пилосос може працювати як ручний і як вертикальний пилосос. І це чудово, бо можна повністю контролювати процес прибирання.

Jimmy HW10 Pro як ручний пилосос

У форматі ручного пилососа  Jimmy HW10 Pro має два рівні — стандартний (для твердих підлог) і максимальний (для килимів). У такому вигляді він максимально зручно лежить у руці, ним легко керувати. Попри велику батарею він навіть не здався мені заважким, і я без втоми почистила два дивани, крісло та кілька важкодоступних куточків під батареями.

До речі, для меблів я використовувала моторну щітку, що входить до комплекту. Вона чудово впоралась, а потім я без проблем зібрала з неї собачу шерсть, яка застрягла на щетинках. А щоб прибрати пил з-за батарей мені згодилася вузька щілинна насадка. А ще у ручному режимі кольорова смужка на дисплеї світиться білим кольором. 

Jimmy HW10 Pro як вертикальний пилосос

Jimmy HW11 PRO

У форматі вертикального пилососа до стандартного та максимального рівнів потужності додано третій — автоматичний. Він уже активований за замовчуванням. У режимі «Авто» пристрій автоматично регулює потужність залежно від ступеня забруднення поверхні. Це допомагає ефективніше використовувати заряд акумулятора.

Під час роботи пристрою замість звичного індикатора заряду акумулятора на світлодіодному дисплеї відображається приблизний час роботи в хвилинах. Над цифрами відображається назва поточного режиму роботи: «Підлога», «Авто» або «Килим». А кольорова смуга на дисплеї змінює колір на синій або червоний в залежності від рівня забруднення.

Сухе і вологе прибирання Jimmy HW10 Pro: враження від роботи

Отже модель може прибирати трьома способами:

  1. Окремо сухе прибирання.
  2. Окремо вологе прибирання. У цьому режимі вода може подаватись як автоматично, так і вручну. Причому, це можна комбінувати. Мені така схема виявилась дуже зручною. Бачимо забруднення — додаємо води, не бачимо — пристрій додає її потрібну кількість самостійно.
  3. Одночасне сухе та вологе. 

Через цю багатофункціональність його вага трохи більша, ніж у традиційних вертикальних пристроїв без функції миття. Але це не викликало в мене якогось дискомфорту під час використання.  Мабуть, завдяки мʼяким колесам в основі підлогової насадки та продумано розташованому центру ваги.

Ще один важливий момент: не рекомендується починати прибирання з порожнім водяним фільтром. Сміття може пройти через основний резервуар і накопичитися під кришкою. Навіть якщо ми робимо тільки сухе прибирання, виробник рекомендує залишити трохи води в резервуарі. 

Мені дуже сподобалось, що Jimmy HW10 Pro має можливість вертикального паркування. Воно дозволяє тимчасово призупинити прибирання, поставивши пристрій вертикально, не притуляючи його до стін або меблів. У цьому режимі пилосос на кілька секунд збільшує потужність до максимуму для очищення повітрозабірника, а потім автоматично вимикається. Коли ви повертаєтеся до роботи, він повертається до звичайного режиму.

Очищення та самоочищення 

Під час вологого прибирання значна частина сміття залишається всередині кошика-сепаратора. Тверді забруднення можна витрусити у відро для сміття, а рідину, що накопичилася на дні, вилити в каналізацію.

А от, що мене трохи здивувало: ємність бака для брудної рідини трохи менша за ємність бака для чистої води. Виходить, що сигнал про переповнення першого бака зазвичай звучить раніше, ніж повідомлення про очищення другого.

Після завершення вологого прибирання встановлюємопристрій на основу, зливаємо брудну воду з резервуара, наповнює нижній резервуар чистою водою — і натискаємо кнопку на ручці, щоб запустити режим самоочищення. Протягом декількох хвилин пилосос промиває щітку, періодично збільшуючи потужність до максимуму для очищення повітропроводу. А потім — нагадує, що потрібно знову вилити брудну воду і залити чисту.

Завершивши самоочищення, пилосос вмикає вентилятор базової станції, який сушить щітку протягом декількох годин. Це сушіння запобігає розвитку бактерій на поверхні ротора, які можуть стати причиною неприємного запаху.

Вбудоване в пилосос голосове управління коментує кожну дію жіночим голосом. Пристрій інформує про зміни в режимі роботи, виявлені несправності, нагадує про необхідність очистити бак для брудної рідини, заповнити бак для чистої води та вчасно увімкнути режим самоочищення.

Ще раз наголошу, система самоочищення пилососа, звісно, дуже полегшує життя. Та вона не означає, що девайс зовсім не потрібно чистити:

  • По-перше, бак для брудної води слід очищати після кожного прибирання — пилосос нагадує про це.
  • По-друге, пилозбірник для сухого сміття слід витрушувати, коли він переповнений. Завдяки відкидній кришці це можна зробити без ризику забруднити руки.
  • По-третє, роликову щітку слід регулярно перевіряти на наявність намотаних на ротор ниток, волосся та шерсті домашніх тварин — і за необхідності видаляти їх.
  • І четверте, виробник нагадує, що під час тривалих перерв у використанні необхідно очистити резервуар для чистої води та обидва контейнери для відходів, а також весь девайс.

Висновки: Jimmy HW11 PRO — справжній пилосос 3 в 1

Jimmy HW11 PRO

Jimmy HW11 Pro поєднує в собі функції ручного пилососа і двох вертикальних — для сухого та вологого прибирання підлоги. Це вдале поєднання потужного двигуна і ємного акумулятора, що забезпечує високу потужність всмоктування і тривалий час роботи. Він легко трансформується та довго працює в будь-якій своїй конфігурації.

Розумно налаштований автоматичний режим звільняє від необхідності вручну перемикати режими роботи двигуна в залежності від рівня забруднення поверхні. Особливо добре продумана система подачі води: пристрій автоматично регулює вологість обох щіток, а ручне розпилення води через передню насадку ефективно допомагає при очищенні сильно забруднених поверхонь.

Як ручний пилосос, Jimmy HW11 Pro дуже зручни для чищення меблів, одягу та салону машини. У комплект поставки входить достатньо аксесуарів для більшості сценаріїв прибирання. Тож це чудове рішення для тих, хто хоче купити пилосос, який закриє всі потреби у чистоті.

Переваги Jimmy HW11 PROНедоліки Jimmy HW11 PRO
+ Розпилювати воду можна як автоматично, так і вручну– Високий рівень шуму
+ Можна підвести під меблі у горизонтальному положенні– Не складається для прибирання під меблями
+ Бортик щітки дуже вузький для кращого прибирання вздовж стін
+ Висока потужність
+ Розпізнавання бруду і автоматичне регулювання потужності
+ Іонізатор для очищення води іонами срібла
+ Знімний акумулятор
+ Довгий час автономної роботи
+ Зручна система самоочищення
+ Просто обслуговувати
Марія Горбань
Марія Горбань
Привіт! Я Марія) Мені 35, я родом з Бессарабії та живу у Києві. Обожнюю творчість, рух та пригоди. З дитинства я захоплююсь в’язанням і мистецтвом. А коли хочеться переключитись — біжу. Біг та туризм завжди тримають мене в тонусі, а найбільше я люблю підкорювати гори разом із партнером та собакою. Природа — величезне джерело натхнення для мене. А ще я обожнюю рок та джаз. Ритм, енергія та глибина цих жанрів завжди нагадують мені, хто я є. Хай там як, я кайфую від життя і ціную речі, які роблять його кращим. Тому я тут і тому хочу ділитись всім, що знаю про гаджети та технології. Мені є, що розповісти з власного досвіду, впевнена, що і вам також) Тож приєднуйтесь до мене, щоб разом відкривати нове у цьому світі. Нумо ділитись один з одним враженнями, обговорювати нові девайси, надихатись та експериментувати🙂
Ще публікації цього автора:

Залишити відгук

Please enter your comment!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Рекомендовані публікації
Останні публікації

Побутова техніка Jimmy: доступні девайси для дому! 

🏡 Техніка Jimmy — це інновації, які спрощують побут, допомагаючи підтримувати...

Який епілятор вибрати: дисковий чи пінцетний?

🪒 Пінцетний чи дисковий епілятор? Як вибрати правильний для себе? Дізнайтесь...

Як чистити робот-пилосос? Корисні рекомендації та лайфхаки

🤖🧹Хочете, щоб ваш робот-пилосос працював ефективно та довго? 🔧 Читайте цю...

Як вибрати робот-пилосос 2024: 10 найкращих моделей

🏠 Зекономте час і зробіть дім чистішим легко та швидко ✨...

Чому варто купити техніку саме на WO.UA?

WO.UA — офіційний представник брендів Yunmai, Oclean, Dreame, Deerma, Jimmy та Cecotec в Україні. Купуючи техніку в офіційного продавця, ви можете бути впевненими, що вона пройшла процедуру розмитнення відповідно до законів України, зі сплатою всіх податків і зборів.

Разом із технікою ви отримуєте якісне сервісне обслуговування та додаткові переваги. Як офіційний представник виробників ми гарантуємо прозору та зрозумілу процедуру обміну та повернення девайсів.

Для окремих брендів на WO.UA діють спеціальні умови покупки — великі знижки, подовжена гарантія, подовжений строк повернення та безкоштовна доставка.

За унікальним промокодом BLOG - ви можете купити товари зі знижкою до 40%. Використати промокод можна під час оформлення замовлення на сайті wo.ua.