back to top

Огляд на іригатор CECOTEC ToothCare 1200 Jet Pro 

💧🦷 Потужний струмінь води, 10 режимів інтенсивності та 7 насадок у комплекті! Читайте огляд іригатора CECOTEC ToothCare 1200 Jet Pro та дізнайтесь більше🌟

Якісний догляд за зубами передбачає не тільки видалення нальоту на поверхні емалі, а й очищення міжзубних проміжків та масаж ясен. Саме тому іригатор — така ж важлива частина щоденної рутини, як і зубна щітка. Сьогодні поговоримо про цікаву модель від іспанського бренду CECOTEC. До мене на огляд потрапив іригатор CECOTEC ToothCare 1200 Jet Pro CCTC-04315, який живиться від мережі та оснащений купою насадок на всі випадки життя.

Одразу скажу, що для мене це був незвичний пристрій, адже я багато років користуюся компактним бездротовим іригатором іншого бренду. Втім, для нашого огляду це навіть добре: є, з чим порівнювати. Почнемо?

Зміст

  1. Розпакування та дизайн
  • Розташування елементів
  • Безпека
  • Зовнішній вигляд
  1. Технічні характеристики
  2. Як працює ToothCare 1200 Jet Pro
  • Очищення зубів та ясен, масаж
    • Навіщо 7 насадок для іригатора?
    • Навіщо 10 режимів?
    • Як правильно користуватись іригатором?
  • Дезінфекція УФ-випромінюванням

4. Висновки

Розпакування та дизайн

Пристрій постачається у звичайній картонній коробці. В мене особисто вона одразу асоціюється  з брендом CECOTEC, мабуть, через кольори: вже впізнаване поєднання чорного, сріблястого та яскраво-блакитного. Всередині, у шарі із захисних матеріалів, знаходимо сам девайс із сімома насадками та інструкцією з використання.

Перше враження — здивування. Оскільки в мене маленький бездротовий іригатор, мені здавалося, що пристрій, який вміщує літр води, має бути громіздким. Я навіть заздалегідь звільнила поличку у ванній, щоб нормально його розмістити. Але ні, ця штука досить компактна і зовсім неважка. Видно, що конструкція добре продумана.

Розташування елементів

Це така собі овальна колона, яка утримує на собі всі елементи пристрою:

  • У нижній непрозорій частині розміщуються двигун та насос.
  • У верхній — прозорий резервуар для води.
  • На передній панелі розмістилися два поворотних перемикачі. Верхній — вмикання-вимкнення та стерилізація насадок ультрафіолетом. Нижній перемикач — вибір напору. 
  • Зліва від панелі управління знаходиться контейнер для зберігання та стерилізації насадок.
  • Справа — тримач насадок із дротом, який скручується та зберігається тут же. На тримачі є одна кнопка управління, якою вмикається подача струменя води.

Безпека

Вся ця конструкція стоїть на чотирьох антиковзних ніжках. От що мені подобається у всіх девайсах CECOTEC, це ці ніжки: вони про них не забувають ні в кухонній, ні в інший побутовій техніці. Нібито дрібниця, а комфорту та впевненості додає, плюсуємо.

Наступна приємність — захист від вологи. Він тут лише рівня IPX4. Не такий, як на топових смартфонах, але добре, що є. Якщо на корпус випадково потрапляють краплі води, не страшно, але підставляти його під потік води точно не варто, краще просто протерти серветкою. А от знімні контейнери можна спокійно мити під краном.

CECOTEC ToothCare 1200 Jet Pro

Зовнішній вигляд

Тут все традиційно для цього бренду. Нижню частину корпуса, де розмістилася основна електроніка, виконано з матового чорного пластику, тут же розмістилася назва моделі — BAMBA. Тримач теж пластиковий, з блакитною кнопкою та сріблястим логотипом CECOTEC.

Знімні елементи — контейнери для води та зберігання насадок — виготовлені з прозорого пластику яскраво-блакитного кольору. Завершують цю гру кольорів срібляста верхня кришка та перемикачі.

Виглядає все дуже пристойно, поверхні приємні на дотик та прості у догляді. Я побоювалась, що на чорному корпусі буде видно білі сліди від води, які доведеться відтирати. Але виявилось, що вода туди практично не потрапляє, тож ніяких складнощів.

Технічні характеристики

Технологія чищенняІмпульсна
ЖивленняВід мережі
Об’єм контейнера для води1 л
Кількість насадок 7
Кількість режимів 10
Захист від вологиIPX4
Додаткові функціїЗберігання насадок
Стерилізація ультрафіолетом

Як працює ToothCare 1200 Jet Pro

CECOTEC ToothCare 1200 Jet Pro

Спочатку треба підготувати його до роботи. Тут все просто:

  • Знімаємо резервуар з основи.
  • Відкриваємо кришку та наповнюємо його теплою водою.
  • Повертаємо контейнер в основу, щільно притискаємо та закриваємо кришку.
  • Встановлюємо насадки. Яку вибрати — поговоримо трохи нижче. Кріпляться вони всі однаково. Вставляємо насадку в центр тримача у верхній частині та натискаємо, поки не відчуємо клацання. Після клацання ручка опускається та залишається в цьому положенні. Якщо насадку правильно зафіксовано, кольорове кільце буде майже торкатися кінця тримача.
  • Щоб зняти насадку з ручки, натискаємо кнопку фіксації насадки та знімаємо її.

Очищення зубів та ясен, масаж

CECOTEC ToothCare 1200 Jet Pro

Мій власний іригатор оснащений лише двома однаковими насадками: по одній на кожного члена родини. Нам цього цілком вистачало, періодично замінюємо на нові такі самі, та й все. Але у Бамби їх багато, у мене навіть виникло логічне питання.

Навіщо 7 насадок для іригатора?

Виявилось, що ця модель призначена для дуже ретельного догляду не тільки за зубами, а й за протезами, коронками тощо. Насадки різні, мені довелось повивчати інструкцію, щоб розібратися:

  1. Звичайна насадка високого тиску — їх тут 3 штуки на всю родину.
  2. Пародонтальна — для очищення під’ясенних кишень та догляду за імплантами.
  3. Для брекетів.
  4. Для видалення зубного нальоту.
  5. Для очищення язика.
CECOTEC ToothCare 1200 Jet Pro

Я використовувала стандартну насадку, вона найбільш універсальна. Але тим, у кого є якісь стоматологічні конструкції, ця модель точно підійде.

Навіщо 10 режимів?

10 ступенів інтенсивності потоку води теж мене приємно здивували. Це зроблено для того, щоб кожен міг підібрати тиск відповідно до власного стану зубів та ясен. В мене, наприклад, вони досить чутливі, тож з 10 режимів я дійшла до середини. Тиск налаштовується так:

  • Повертаємо ручку регулювання тиску в найнижче положення.
  • Поступово збільшуємо тиск до бажаного значення.

Як правильно користуватись іригатором?

Ми вже розібралися, як встановити насадку та залити воду. Після цього під’єднуємо вилку до джерела живлення. Тепер можна чистити:

  • Нахиляємося над раковиною та підносимо насадку до рота.
  • Злегка змикаємо губи, щоб уникнути бризок. При цьому вода має вільно витікати з рота в раковину.
  • Направляємо насадку на зуби, а вільною рукою повертаємо перемикач UV/OFF/ON в положення ON.
  • Встановлюємо тиск за допомогою перемикача тиску.
  • Регулюємо напрямок струменя, повернувши насадку на ручці.
  • Направляємо струмінь води під кутом 90 градусів до ясен.
  • Проводимо насадкою уздовж лінії ясен та у міжзубних проміжках. І так — поки не очистимо всі ділянки навколо та між зубами.
  • Щоб тимчасово зупинити подачу води, треба натиснути кнопку Пауза на ручці.
  • Після завершення роботи вимикаємо прилад, перевівши ручку UV/OFF/ON у положення OFF (вимкнено). Зливаємо залишки рідини з резервуара та від’єднуємо наш іригатор від електромережі.

Для досягнення кращого результату рекомендується починати з області молярів у напрямку до передніх зубів. На цьому етапі мені особисто було трохи незвично маневрувати насадкою: через дріт. Але знаєте, десь не четвертий день я до цього звикла.

Дезінфекція УФ-випромінюванням

CECOTEC ToothCare 1200 Jet Pro

Генератор УФ-хвиль вбудовано прямо у корпус. Виробник рекомендує вмикати його для очищення насадок після кожного використання. Заявлено, що ультрафіолетове світло видаляє 99,9% бактерій і вірусів, але це так, для довідки, бо ми ж з вами не можемо це перевірити.

Щоб запустити стерилізацію, треба розмістити насадки у контейнері, закрити дверцята та повернути ручку UV/ON/OFF в положення UV. Тут є нюанс: УФ-лампа вмикається, тільки якщо дверцята добре закриті. Якщо випадково відчинити їх у процесі роботи, лампа вимкнеться.

Цикл дезінфекції триває 15 хвилин, потім автоматично вимикається. Для мене це зручно, бо не довелося нічого перевіряти.

Висновок

Ну що ж, в цілому іригатор CECOTEC ToothCare 1200 Jet Pro CCTC-04315 мені сподобався. Він компактний, але потужний. У нього купа насадок для зубів, ясен та язика: хочеш, користуєшся тільки універсальною, хочеш, підбираєш під брекети чи імпланти.

Ще один плюс — тут всі аксесуари в одному місці, тож нічого не губиться. І вони завжди у закритому контейнері, де одразу і дезінфікуються, тож за чистоту теж можна не переживати.

Управління мені теж зайшло, все дуже просто і зручно налаштовується поворотними перемикачами. Аж 10 режимів тиску — це взагалі топ для тих, у кого чутливі ясна чи були якісь стоматологічні втручання: можна підібрати тиск під себе.

CECOTEC ToothCare 1200 Jet Pro

Єдиний момент, до якого довелося звикати, — дріт. Але ми з вами розуміємо, що саме завдяки живленню від мережі цей пристрій може працювати у такій кількості режимів і підтримувати постійний тиск. Тож цей нюанс цілком виправданий.

І наостанок — приємна новина. На WO.UA зараз діє акція «Врожай знижок». У тому числі — на цей іригатор. Тож поспішайте зловити знижку на корисний девайс та дбайте про себе із задоволенням.

Марія Горбань
Марія Горбань
Привіт! Я Марія) Мені 35, я родом з Бессарабії та живу у Києві. Обожнюю творчість, рух та пригоди. З дитинства я захоплююсь в’язанням і мистецтвом. А коли хочеться переключитись — біжу. Біг та туризм завжди тримають мене в тонусі, а найбільше я люблю підкорювати гори разом із партнером та собакою. Природа — величезне джерело натхнення для мене. А ще я обожнюю рок та джаз. Ритм, енергія та глибина цих жанрів завжди нагадують мені, хто я є. Хай там як, я кайфую від життя і ціную речі, які роблять його кращим. Тому я тут і тому хочу ділитись всім, що знаю про гаджети та технології. Мені є, що розповісти з власного досвіду, впевнена, що і вам також) Тож приєднуйтесь до мене, щоб разом відкривати нове у цьому світі. Нумо ділитись один з одним враженнями, обговорювати нові девайси, надихатись та експериментувати🙂
Ще публікації цього автора:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Рекомендовані публікації
Останні публікації

Електросамокат Kaabo Wolf Warrior X Pro + Gold

🛴🚀 Електросамокат Kaabo Wolf Warrior X Pro — спосіб швидко дістатися...

Deerma VX96W: найкращий бездротовий мийник підлоги за свої...

💧 Як помити підлогу швидко та просто? Спробуйте бездротовий мийник підлоги...

Dreame Bot L10s Plus. Робот-пилосос, який справді миє...

🤖 Dreame Bot L10s Plus — робот-пилосос для ідеальної чистоти вдома!...

Бездротовий пилосос Jimmy JV71! Ретельне прибирання без зусиль

🌪️ Jimmy JV71 — недорогий бездротовий пилосос для сухого прибирання! Він...

Чому варто купити техніку саме на WO.UA?

WO.UA — єдиний офіційний представник брендів Yunmai, Oclean, Dreame, Deerma, Jimmy та Cecotec в Україні. Купуючи техніку в офіційного продавця, ви можете бути впевненими, що вона пройшла процедуру розмитнення відповідно до законів України, зі сплатою всіх податків і зборів. Разом із технікою ви отримуєте якісне сервісне обслуговування та додаткові переваги. Як офіційний представник виробників ми гарантуємо прозору та зрозумілу процедуру обміну та повернення девайсів. Для окремих брендів на WO.UA діють спеціальні умови покупки — великі знижки, подовжена гарантія, подовжений строк повернення та безкоштовна доставка.