back to top

Огляд на Galaxy S24 Ultra – розумніший, дорожчий і великий, як ніколи

Нові корисні інструменти штучного інтелекту, плоский екран і вища ціна прийшли до телефону Samsung. Огляд на Galaxy S24 Ultra

Ви коли-небудь хотіли мати якнайбільше телефонів? Кілька років поспіль Samsung S-series Ultra був таким пристроєм, і компанія досягла такого ж успіху, випустивши Ultra на 2024 рік. Galaxy S24 Ultra тут із новим титановим покриттям, багатьма інструментами штучного інтелекту та вищою початковою ціною. ціна: 1299 доларів США порівняно з уже високими 1199 доларів США.

Однією з найбільш помітних нових особливостей Ultra є його конструкція. Модель цього року має титанову раму, як iPhone 15 Pro від Apple, яка, за словами Samsung, забезпечує кращу довговічність. На відміну від Apple, Samsung не використовувала цей матеріал, щоб зробити телефон легшим; титан важчий за алюміній, але він міцніший, тому ви можете використовувати його менше. У цьому випадку Samsung просто зробив вибір на користь фактора довговічності. S24 Ultra важить приблизно так само, як S23 Ultra (8,22 унції або 232 грами), що робить його трохи важчим за iPhone 15 Pro Max.

Ще одна велика зміна — це дисплей. S24 Ultra оснащений 6,8-дюймовим дисплеєм 1440p, як і S23 Ultra, але він нарешті відмовився від вигнутих країв, успадкованих від серії Note, на користь плоского екрана. На відміну від S24 і S24 Plus з прямими краями край пристрою все ще має невеликий вигин, але тепер набагато менше шансів випадково провести S Pen по краю дисплея.

Огляд на Galaxy S24 Ultra

Огляд на Galaxy S24 Ultra: задня панель та що всередині

На задній панелі телефону є ще одна апаратна зміна: Samsung замінив 10-мегапіксельний 10-кратний зум S23 Ultra на 50-мегапіксельний 5-кратний. Він використовує кадрування без втрат, щоб отримати 10-кратне збільшення, і навіть незважаючи на те, що це вже не власна фокусна відстань, кілька представників Samsung сказали мені, що якість зображення при 10-кратному збільшенні насправді має бути покращена порівняно з S23 Ultra. Ви все ще можете збільшити масштаб до 100x, що, на дуже ранніх етапах тестування, все ще здається здебільшого вечірнім трюком.

Апаратне забезпечення інших чотирьох камер не змінилося порівняно з минулим роком, тож ви все ще працюєте з основною камерою з роздільною здатністю 200 мегапікселів f/1.7, 10-мегапіксельною 3x телеоб’єктивом і 12-мегапіксельною ультраширокою камерою на задній панелі, а також 12-мегапіксельною камерою. камера для селфі на передній панелі.

Огляд на Galaxy S24 Ultra: штучний інтелект

І о, ШІ. Samsung наповнила свою нову серію телефонів майже всіма функціями ШІ, які ви бачили на інших флагманських телефонах на сьогоднішній день. S24 Ultra, S24 Plus і S24 оснащені локальними та хмарними функціями штучного інтелекту та працюють на базових моделях Google Gemini на пристрої. Це чудова новина, враховуючи, що Google змушує вас купувати більший Pixel 8 Pro, якщо ви хочете отримати всі переваги штучного інтелекту.

У серії S24 є кілька нових інструментів для редагування зображень і відео на основі генеративного штучного інтелекту, позначених у всьому інтерфейсі користувача надзвичайною піктограмою зірочки в стилі Google Bard. Ви можете обводити об’єкти фотографій, щоб ізолювати їх і змінювати розміри, переміщати або повністю видаляти з кадру. Ви також можете відрегулювати рівень горизонту на своїй фотографії та замість обрізання задати AI-заливку по краях зображення. Це для моїх колег-нечестивих фотографів.

Я погрався з цими інструментами кілька хвилин, і вони здаються приблизно такими, як у звичайному: іноді вражають, а іноді додають дивних речей до вашого зображення. Але найкрутіша функція, яку я бачив, була не для фотографій, а для відео. Ви можете перетворити будь-яке відео на уповільнене відео зі швидкістю 120 кадрів/с, незалежно від того, у якому режимі, частоті кадрів чи навіть камері ви його зняли. Він використовує штучний інтелект для інтерполяції відсутніх кадрів, і це було неймовірно переконливо на відео 60p, яке ми зняли в демонстраційній зоні.

Огляд на Galaxy S24 Ultra

Інші функції всієї системи включають нову функцію Circle to Search від Google, яка настільки зрозуміла, наскільки це можливо. Серія S24 разом із Pixel 8 і 8 Pro є першими телефонами, які пропонують це. У будь-якій програмі ви просто довго натискаєте ручку навігації або кнопку «Домашня сторінка», обводите те, що ви хочете знайти на екрані, і дозволяєте Google робити все інше. Я думав, що зможу обдурити його і змусити його «визначити» підроблену рослину, але ні. Google повідомив, що я можу купити цей предмет декору в Walmart за 9 доларів.

Кілька функцій ШІ зосереджені на перекладі. Існує функція, яка діє як перекладач під час телефонних дзвінків, перекладаючи вашу промову в реальному часі на мову іншої сторони та навпаки. Він працюватиме з 13 різними мовами. Ви також можете перекладати текстові розмови на іншу мову. Ця функція вбудована в клавіатурну програму Samsung і працює в будь-якій службі чату. Клавіатура також може пропонувати текст на основі того, що ви пишете, щоб ваше повідомлення звучало більш невимушено або професійніше.

Диктофон Samsung також отримує живі транскрипції, схожі на Pixel, з мітками динаміків і можливістю перекладати ваші транскрипції іншою мовою. Додаток Notes також отримує кілька зручних інструментів із можливістю автоматично форматувати та підсумовувати сторінки для вас. І якщо щось із перерахованого вище спокусить вас обміняти свій S23, ви можете зупинитися прямо на цьому. Samsung планує запровадити ці можливості штучного інтелекту в телефони серії S23 і Z Flip 5 і Z Fold 5 колись у майбутньому — вона також прагне виконати ці обіцянки.

Огляд на Galaxy S24 Ultra

Що ще цікавого?

Galaxy S24 Ultra постачатиметься з чіпсетом Snapdragon 8 Gen 3 for Galaxy у всіх регіонах, де він продається. Це не стосується S24 і S24 Plus, які постачаються лише з 8 Gen 3 у США. В інших частинах світу вони використовуватимуть чіпсет Exynos, хоча Samsung каже нам, що це не матиме ніякого відношення до можливостей ШІ. Щодо підключення, він також отримує приріст до Wi-Fi 7.

Чогось дивно не вистачає на кожному телефоні Galaxy S24? Бездротова зарядка Qi2. Серія S24 застрягла на простому старому Qi, не маючи магнітних насадок у стилі MagSafe та аксесуарів, які починають просочуватися. Але є кілька дуже хороших новин, щоб компенсувати це розчарування: Samsung приєднується до Google і пропонує сім років оновлень ОС для серії S24, що включає сім років оновлень безпеки. Цього року Ultra може коштувати трохи більше, але ви отримаєте набагато більше за свої гроші, якщо захочете використовувати його протягом тривалого часу.

S24 Ultra коштуватиме від 1299 доларів США за 256 ГБ і поставлятиметься з 31 січня. Попередні замовлення доступні з сьогоднішнього дня.

Сергій Попов
Сергій Поповhttps://blog.wo.ua
Привіт! Мене звуть Сергій, і я радий привітати тебе у нашому блозі. Я 28-річний хлопець, який живе в Києві, і у цьому блозі я поділюся своїми захопленнями та думками. Моя страсть - це якісна музика 🎧. Я завжди відкритий для нових музичних жанрів та виконавців, і з нетерпінням поділюся своїми улюбленими треками та альбомами з тобою. Будемо разом відкривати нову музичну палітру! Також я великий фанат сучасних технологій та гаджетів. Я цікавлюся останніми трендами та новинками у світі технологій, і якщо ти теж цікавишся цим, то цей блог буде для нас справжнім раєм. Поговоримо про найсвіжіші релізи, інноваційні розробки та утиліти, які зроблять наше життя кращим та цікавішим. Приєднуйся до нас в цьому захоплюючому шляху відкриттів та обговорень. Разом ми знайдемо багато цікавого, незалежно від того, чи це музика, технології чи щось зовсім нове. Будь ласка, залишайся на зв'язку, і ми спільно створимо неймовірний контент! 😉
Ще публікації цього автора:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Рекомендовані публікації
Останні публікації

Пилосос з УФ-лампою. Огляд-порівняння JIMMY WB55 та JIMMY WB73

🌟 Подбайте про меблі та позбавтесь пилових кліщів одночасно! 👍 Дізнайтесь...

Як дізнатися, яка відеокарта

Багато хто не здогадується, наскільки важливо знати, яка відеокарта встановлена у...

Скільки часу можна користуватися електрощіткою? Як часто міняти...

🕒 Щоб усмішка залишалася здоровою, важливо доглядати за щіткою 😁 Скільки...

Миючий робот-пилосос Dreame D10s Pro та Dreame D10s...

🤖🧹Хочете купити миючий робот-пилосос? 🌀 Огляд-порівняння Dreame D10s Pro та Dreame...

Чому варто купити техніку саме на WO.UA?

WO.UA — єдиний офіційний представник брендів Yunmai, Oclean, Dreame, Deerma, Jimmy та Cecotec в Україні. Купуючи техніку в офіційного продавця, ви можете бути впевненими, що вона пройшла процедуру розмитнення відповідно до законів України, зі сплатою всіх податків і зборів. Разом із технікою ви отримуєте якісне сервісне обслуговування та додаткові переваги. Як офіційний представник виробників ми гарантуємо прозору та зрозумілу процедуру обміну та повернення девайсів. Для окремих брендів на WO.UA діють спеціальні умови покупки — великі знижки, подовжена гарантія, подовжений строк повернення та безкоштовна доставка.