back to top

Огляд JIMMY H10 FLEX: потужний та маневровий. Найкращий пилосос для сухого прибирання

🌪️ Огляд JIMMY H10 FLEX розкаже про  найкращий пилосос для сухого прибирання.  Потужний, та зручний, він забезпечує бездоганну чистоту в будь-якому куточку оселі 👌

Шукаєте найкращий пилосос для сухого прибирання? Читайте огляд JIMMY H10 FLEX: це практичний девайс із купою насадок, який ще й згинається для зручного прибирання під меблями. А ще у нього висока потужність всмоктування, щоб добре прибирати килими. Сьогодні поговоримо про його особливості, а також подивимось, чим він відрізняється від схожої, але дорожчої версії — JIMMY H10 PRO.

Зміст

  1. Скільки коштує JIMMY H10 FLEX?
  2. Комплектація та пакування
  3. Дизайн
  • Зовнішній вигляд та розташування елементів
    • Основні відмінності від Jimmy H10 Pro
  • Зберігання та заряджання
  1. Враження від якості прибирання  JIMMY H10 Flex 
  • Основні насадки
  • Підсвічування
  • Продуктивність JIMMY H10 Flex
  • Автономність
  • Очищення та обслуговування
  1. Чому JIMMY H10 Flex заслуговує на звання найкращого пилососа для сухого прибирання?

Скільки коштує JIMMY H10 FLEX?

На момент огляду вартість цієї моделі складає 525 $. Що ж ми отримуємо за цю ціну?

Комплектація та пакування 

Огляд JIMMY H10 FLEX: потужний та маневровий. Найкращий пилосос для сухого прибирання

Вертикальний пилосос JIMMY H10 Flex поставляється у прямокутній картонній коробці. Разом із пакуванням та всіма аксесуарами він важить 5.7 кг. Розміри коробки — 74,5 x 25,5 x 18,7 см.

Всередині знаходимо додаткове пакування з пінопласту, яке надійно утримує всі елементи. Кожен з них запаковано ще й у пластикові пакети. Все це виглядає досить надійно з точки зору транспортування. Щоправда, з точки зору екології пластику якось забагато.

У комплект постачання входять:

  • Один акумулятор.
  • Основна трубка з шарніром.
  • Моторизована насадка для підлоги.
  • Менша за розміром електрична насадка для диванів і матраців.
  • Насадка з щітками для оббивки.
  • Щілинна насадка для важкодоступних місць.
  • Мʼяка щітка.
  • Зʼєднувальний розʼєм.
  • Обертова щітка для килимів.
  • Зарядний пристрій.
  • Настінне кріплення.

Комплектація дійсно багата, адже тут є насадки для різних типів поверхонь, включаючи меблі.

Дизайн

Зовнішній вигляд та розташування елементів

Огляд JIMMY H10 FLEX: потужний та маневровий. Найкращий пилосос для сухого прибирання

Пилотяги бренду JIMMY часто виділяються яскравим дизайном: виразними кольорами та контрастними поєднаннями. Але у нашому випадку все інакше. Корпус JIMMY H10 Flex лаконічний та стриманий, у темно-сірому та чорному кольорах. Виглядає він дуже елегантно. Пилосос виготовлений із пластику, причому якість виготовлення на хорошому рівні. 

У верхній частині девайса розмістився робочий блок з контейнером для сміття, фільтром та акумулятором. Тут також бачимо кнопки керування та дисплей.

Основна трубка, до якої приєднується щітка, досить довга: 63 см. І найкраще у ній те, що вона згинається. Для мене це найбільший плюс, бо з такою трубкою зручно прибирати під меблями. Якщо моделі з фіксованою трубкою складно підвести під диван горизонтально, то з JIMMY H10 Flex такої проблеми немає.

Щоб зігнути шарнірний механізм, достатньо клацнути кнопкою на його нижній стороні. Максимальний кут згинання трубки — 90 градусів. Щоб повернутися у вихідне положення, просто треба випрямити трубку і запобіжник автоматично зафіксується на місці.

Основні відмінності від Jimmy H10 Pro

На перший погляд, пилососи виглядають дуже схожими, але після ознайомлення з технічними характеристиками стає зрозуміло, що H10 Flex — більш дешевий пилосос. Він має менші акумуляторні елементи на 2500 мАг порівняно з 3000 мАг і не має великої пластикової підставки для зарядки. Потужність всмоктування, зовнішній вигляд та інші аксесуари ідентичні.

Зберігання та заряджання

Огляд JIMMY H10 FLEX: потужний та маневровий. Найкращий пилосос для сухого прибирання

У JIMMY H10 Flex універсальна підставка для зберігання та зарядки: можна заряджати на підлозі, а можна встановити на стіну, щоб вішати пилосос. Вона встановлюється за допомогою дюбелів і шурупів, тож доведеться свердлити стіну. Оскільки мені такий варіант не підходить, я просто знімала батарею та заряджала її на столі.

Технічні характеристики

Вага4.3 кг
Потужність 650 Вт
Сила всмоктування 26 000 Па або 245 аероват
РежимиЕко
Турбо
Максимальний
Автоматичний
Датчик розпізнавання забрудненьТак
Обʼєм контейнера для бруду600 мл
Місткість акумулятора8 блоків по 2500 мАг
АвтономністьДо 90 хвилин
Час заряджання4-5 годин
Рівень шумуДо 82 дБ

Враження від якості прибирання JIMMY H10 Flex 

По відгуках я знала, що цей пилосос зручний. Тож тест тільки підтвердив це. В мене вдома лінолеум, плитка та невеликий, але пухнастий килим. І мені дуже зайшло, як H10 Flex із ними впорався. Розказую, що сподобалось найбільше.

Основні насадки

На відміну від більшості пилотягів, у комплекті їх дві:

  1. Електрична роликова насадка для твердої підлоги. Вона вкрита короткими дрібними щетинками по всій поверхні (зовні це трохи нагадує мікрофібровий рушник).
  2. Обертова щітка для килимів. А ця насадка комбінована — тут ряди довгих щетинок поєднуються із гумовими вставками. Завдяки цьому її зручно очищувати від шерсті та волосся — я без проблем зняла все руками без спеціальних інструментів.

Як на мене, хороше рішення, особливо для тих, у кого багато килимових покриттів. Втім, якщо ви прибиратимете килими насадкою для твердої підлоги, нічого страшного не трапиться. Я так зробила у якості експерименту і результат мені сподобався.

Підсвічування

Ще один великий бонус. Світлодіоди у передній частині підлогової насадки досить потужні. Завдяки такому підсвічуванню добре видно пил та інше сміття. Мені навіть не довелося вмикати світло, без нього навіть зручніше: одразу бачиш, де прибрати.

Продуктивність JIMMY H10 Flex

Огляд JIMMY H10 FLEX: потужний та маневровий. Найкращий пилосос для сухого прибирання

JIMMY H10 Flex оснащений безщітковим двигуном потужністю 600 Вт. Завдяки цьому він досягає максимальної сили всмоктування 26 000 Па, а це показник на рівні топових пилотягів. Але треба бути готовими до того, що рівень шуму тут досить високий. Втім, це стандартно для таких потужних девайсів.

Що стосується режимів, то тут ми можемо вибрати один з чотирьох:

  • Eco.
  • Turbo.
  • Max.
  • Автоматичний режим. У ньому пилосос автоматично регулює потужність відповідно до ступеня забруднення поверхні та матеріалу, з якого вона зроблена.

За останній режим теж ставлю плюс виробнику. Датчик розпізнавання забруднень є навіть не у всіх флагманських моделей. А це дуже зручно, коли прибираєш килими та гладку підлогу: не треба постійно перемикатися, пилотяг робить все сам.

Загалом, пилосос впорався чудово. Оскільки у мене собака, мій звичайний набір — це шерсть, пісок та сліди лап у коридорі після прогулянки. І чудово він збирав все як у режимі Eco, так і в автоматичному.

Автономність 

Акумулятор JIMMY H10 Flex складається з восьми елементів місткістю 2500 мАг. Виробник заявляє, що тривалість одного заряду при використанні електричної насадки становить:

  • В режимі Eco — 50 хвилин.
  • Turbo — 18 хвилин.
  • Max — 8 хвилин.

Без використання електричних насадок тривалість змінюється. В екорежимі — до 80 хвилин, в Турбо — до 22 хвилин. А при максимальній силі всмоктування тривалість роботи плюс-мінус однакова, незалежно від того, використовуєш електричну насадку чи ні.

В мене вийшло, що в режимі Max пилосос пропрацював навіть довше, ніж заявлено виробником: 9 хвилин 35 секунд, а потім автоматично перейшов у режим Турбо. У ньому він прибирав ще 3 хвилини до розрядки.

Для себе я виділила маленьку незручність: на дисплеї відображається тільки найменша місткість акумулятора, що залишилася до розрядки. Інформація про поточну місткість не показується. Тобто коли прибираєш, бачиш лише час, скільки ще можеш пилососити. Втім, це питання індивідуального сприйняття, комусь навпаки може бути зручно.

Що стосується заряджання, то воно відбувається досить довго: приблизно 4 години 15 хвилин. При цьому на акумуляторі відображається процес зарядки у відсотках.

Очищення та обслуговування

Огляд JIMMY H10 FLEX: потужний та маневровий. Найкращий пилосос для сухого прибирання

Контейнер для сміття JIMMY H10 Flex досить місткий: 600 мл. Він розташований у верхній частині пилососа горизонтально. Після заповнення його треба зняти, просто натиснувши кнопку: при натисканні кришка контейнера відкривається, і пил можна висипати.

Ще контейнер також можна відкрити з іншого боку, там, де  НЕРА-фільтр та інші внутрішні компоненти. Їх можна зняти та помити. Головне, дати їм добре просохнути перед наступним прибиранням.

Чому JIMMY H10 Flex заслуговує на звання найкращого пилососа для сухого прибирання?

Огляд JIMMY H10 FLEX: потужний та маневровий. Найкращий пилосос для сухого прибирання

А він дійсно заслуговує. Попри середню вартість, цей пилосос отримав досить якісний двигун, високу потужність всмоктування, 4 режими. Так, є нюанси, але у цілому я отримала позитивні враження від JIMMY H10 Flex:

  • Він дуже добре маневрує завдяки коліщаткам на основній насадці та трубці, яка згинається.
  • Потужні світлодіоди дуже добре виявляють прихований пил.
  • Висока сила всмоктування дозволяє добре збирати будь-яке сміття, навіть пісок.
  • А зручні режими — підлаштовуватись під різні типи поверхні.
  • Тут є спеціальна щітка для очищення килимів, та й взагалі багато насадок.
  • Пилосос довго працює на одному заряді.
  • Контейнер для пилу легко очистити.
  • У девайса універсальний лаконічний дизайн.

Мінусів тут набагато менше:

  • Трохи люфтять місця зʼєднання окремих частин аксесуарів, але це не є дефектом.
  • Девайс дещо довго заряджається, більше 4-х годин.

Якщо ви шукаєте потужний пилосос у якості основного, JIMMY H10 Flex може вам підійти. Він і маневровий, і добре прибирає. При цьому — зовсім простий в обслуговуванні. А ще на цю модель діє сервіс «Тест-драйв», тож ви можете самостійно спробувати, наскільки він зручний.

Марія Горбань
Марія Горбань
Привіт! Я Марія) Мені 35, я родом з Бессарабії та живу у Києві. Обожнюю творчість, рух та пригоди. З дитинства я захоплююсь в’язанням і мистецтвом. А коли хочеться переключитись — біжу. Біг та туризм завжди тримають мене в тонусі, а найбільше я люблю підкорювати гори разом із партнером та собакою. Природа — величезне джерело натхнення для мене. А ще я обожнюю рок та джаз. Ритм, енергія та глибина цих жанрів завжди нагадують мені, хто я є. Хай там як, я кайфую від життя і ціную речі, які роблять його кращим. Тому я тут і тому хочу ділитись всім, що знаю про гаджети та технології. Мені є, що розповісти з власного досвіду, впевнена, що і вам також) Тож приєднуйтесь до мене, щоб разом відкривати нове у цьому світі. Нумо ділитись один з одним враженнями, обговорювати нові девайси, надихатись та експериментувати🙂
Ще публікації цього автора:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Рекомендовані публікації
Останні публікації

Машинка для видалення катишків: огляд Deerma DEM-MQ600 та...

👕 Машинка для видалення катишків з одягу допоможе зберігати ваші речі...

Топ 10 фільмів-катастроф. Найкращі фільми-катастрофи

🎬 Занурюйся у світ пригод з нашим топ 10 фільмів-катастроф. Напруга...

Dreame Z10 Station. Акумуляторний пилосос із самообслуговуванням

🧹 Dreame Z10 Station — це новий акумуляторний пилосос із функцією...

Як вибрати іригатор? Користь та переваги використання іригатора

✨ Іригатор — зручний девайс для догляду за зубами та яснами....

Чому варто купити техніку саме на WO.UA?

WO.UA — єдиний офіційний представник брендів Yunmai, Oclean, Dreame, Deerma, Jimmy та Cecotec в Україні. Купуючи техніку в офіційного продавця, ви можете бути впевненими, що вона пройшла процедуру розмитнення відповідно до законів України, зі сплатою всіх податків і зборів. Разом із технікою ви отримуєте якісне сервісне обслуговування та додаткові переваги. Як офіційний представник виробників ми гарантуємо прозору та зрозумілу процедуру обміну та повернення девайсів. Для окремих брендів на WO.UA діють спеціальні умови покупки — великі знижки, подовжена гарантія, подовжений строк повернення та безкоштовна доставка.