back to top

Oclean X Ultra Set: порівнюємо з іншими топовими моделями 

🪥 Яку електрощітку вибрати? Oclean X Ultra Set, Oral-B iO Series 10 Black чи Philips Sonicare DiamondClean Prestige 9900? 🤔 Порівнюємо популярні моделі 🔍📊

Доведено, що сучасні звукові електрощітки набагато краще видаляють зубний наліт, ніж звичайні ручні. Звісно, вони дорожчі, особливо якщо оснащені додатковими розумними функціями, датчиками, дисплеями тощо. Втім і тут є приємні винятки. Сьогодні ми порівняємо три преміальні моделі — Oclean X Ultra Set, Oral-B iO Series 10 Black і Philips Sonicare DiamondClean Prestige 9900 — і доведемо, зо навіть за доступну ціну можна підібрати якісну та практичну електрощітку.

Oclean X Ultra Set

Зміст

  1. Скільки коштує електрощітка: Oclean X Ultra Set, Oral-B iO Series 10 Black та Philips Sonicare DiamondClean Prestige 9900
  2. Oclean X Ultra Set і компанія: коротко про технічні характеристики 
  3. Огляд-порівняння Oclean X Ultra Set з іншими моделями
  • Oclean X Ultra Set
    • Дизайн та комплектація
    • Можливості Oclean X Ultra Set
  • Oral-B iO Series 10 Black
    • Магнітна підставка та застосунок
    • Автономність та заряджання
    • Враження від чищення
  • Philips Sonicare DiamondClean Prestige 9900
    • Зарядний футляр та заряджання
    • Насадки
  1. Висновок

Скільки коштує електрощітка: Oclean X Ultra Set, Oral-B iO Series 10 Black та Philips Sonicare DiamondClean Prestige 9900?*

Oclean X Ultra SetOral-B iO Series 10 BlackPhilips Sonicare DiamondClean Prestige 9900
4 999 грн на знижках
7 699 грн — звичайна ціна
25 922 грн14 999 грн

* Інформація про вартість — з сайтів офіційних представників брендів та дійсна на момент публікації

Oclean X Ultra Set і компанія: коротко про технічні характеристики 

Oclean X Ultra Set
ХарактеристикиOclean X Ultra SetOral-B iO Series 10 BlackPhilips Sonicare DiamondClean Prestige 9900
Технологія чищенняЗвуковаЗвукова +
Зворотньо-обертальна
Звукова
Кількість обертальних рухів42000 об/хв10 500 
Кількість поступальних рухів84000 коливань/хв48 000 рухів/хв
Кількість режимів5 + індивідуальні75 режимів +
3 інтенсивності
ДисплейТакТакНі
ЗастосунокOclean Care +Oral-BSonicare
ДатчикиТискуТискуТиску
Тертя
Форма насадкиОвальнаКруглаОвальна
Індикатор зношування насадокТак
ТаймерТак
Час автономної роботиДо 40 днів2+ тижні
Тип зарядкиБездротоваМагнітна
Час повного заряджанняДо 4.5 год3 години
Індикатор стану акумулятораТакТак
Кількість насадок у комплекті313
Додаткові аксесуариЗарядний кейсЗарядний кейс
Футляр для насадок
Зарядний кейс
Захист від вологиIPX7+
Вага100 г100 г
Розміри24.5 х 2.5 х 2.5 см17 х 10 х 25 см

Огляд-порівняння Oclean X Ultra Set з іншими моделями

Oclean X Ultra Set

Oclean X Ultra Set

Дизайн та комплектація

Електричні щітки Oclean X Ultra Set доступні у двох варіантах кольорів: чорний з сірим або ніжно-зелений з рожевим. Аксесуари, такі як кейс, настінний тримач і зарядна база, також виготовлені в колірній гамі щітки. Усе ретельно продумано, естетично привабливо та зручно у використанні. В комплект входять:

  • Електрична звукова щітка.
  • Три насадки для всебічного догляду за зубами — Gum Care Brush Head для догляду за яснами, Clean Brush Head для ретельного очищення та White Brush Head для відбілювання емалі.
  • Бездротова зарядна база, яка встановлюється на горизонтальну поверхню. Вона підключається до джерела живлення, а щітка заряджається бездротово, коли ви просто ставите її на базу.
  • Зарядний і зберігальний кейс, який зручний для транспортування та зарядки під час подорожей. Достатньо покласти щітку всередину та під’єднати кейс до джерела живлення.
  • Магнітний тримач для вертикального зберігання на стіні.
  • Керівництво з використання.

Можливості Oclean X Ultra Set

Ця серія не лише вражає дизайном, але й забезпечує комфорт у використанні як вдома, так і під час подорожей:

  • Висока потужність вібрацій для ефективного догляду — тихий і потужний двигун працює на швидкості 42 000 об/хв (або 84 000 коливань/хв).
  • Пʼять основних режимів для різних потреб ротової порожнини, включаючи відбілювання, делікатне чищення та повсякденний догляд.
  • Додаткові індивідуальні режими, які можна налаштувати через мобільний додаток.
  • Функція інтерорального масажу, що розслабляє мʼязи обличчя через ротову порожнину.
  • Смарт-функції: Oclean X Ultra синхронізується із застосунком Oclean Care+, забезпечуючи голосові підказки на основі штучного інтелекту, надаючи статистику та допомагаючи створити персоналізований план догляду.
  • Сенсорний кольоровий дисплей відображає тривалість, інтенсивність чищення та ваші результати.
  • Високоякісні, екологічно безпечні щетинки, виготовлені з переробних матеріалів.
  • Літій-іонна батарея забезпечує до 40 днів автономної роботи при використанні двічі на день по дві хвилини.
  • Повне заряджання займає 4.5 години.
  • Захист від води стандарту IPX7.
  • Легка вага — пристрій важить всього 100 грамів, розміри: 24.5 х 2.5 х 2.5 см.

Oral-B iO Series 10 Black

Oclean X Ultra Set

Oral-B iO Series 10 Black отримала чимало цікавих можливостей. Реалізовані вони тут трохи незвично: одночасно через дисплей електрощітки, магнітну підставку та застосунок.

Магнітна підставка та застосунок

Оснащена світлодіодами та годинником/таймером, магнітна зарядна підставка з функцією iO Sense забезпечує зворотний звʼязок у реальному часі щодо часу чищення та покриття зубів. Це дозволяє вам отримати уявлення про те, як ви чистите зуби, без необхідності щоразу звертатися до застосунку Oral-B. 

Світлодіоди показують 6 зон порожнини рота, відомі як секстанти:

  • Верхня задня права.
  • Верхня передня частина.
  • Верхня задня ліва.
  • Нижня задня права.
  • Нижня передня.
  • Нижня задня права.

При цьому щітка показує інформацію у двох режимах: час чищення та покриття. А підсвічування змінюється з синього на яскраво-білий, якщо ви успішно завершили сеанс чищення:

  • Як випливає з назви, у режимі часу чищення світлодіоди змінюються, коли ви успішно завершуєте 20-секундну чистку зубів у кожному секстанті.
  • Режим покриття, з іншого боку, більше орієнтований на техніку і на те, наскільки добре ви чистите зуби в різних зонах.

Датчики в iO10 можуть відстежувати 16 зон порівняно з 6, що відображаються на підставці. Ці додаткові 10 зон відображаються тільки у застосунку. Як наслідок, ви можете проігнорувати певні поверхні зубів і не знати про це. Для деяких людей це може стати навʼязливою ідеєю, і хтось може зосередитися на зворотному звʼязку, а не на самому чищенні. Тим, хто прагне досягти найкращих результатів, все одно потрібно користуватися застосунком. Таке ж 16-зонне відстеження доступне і в більш доступній моделі iO Series 9.

Підставка має зʼєднання WiFi та Bluetooth і для роботи повинна бути постійно підключений до розетки. Ви не зможете налаштувати її , не підключившись до додатка хоча б один раз.

Підставка iO Sense сумісна з iO Series 7, 8 і 9. Можливо, було б доцільніше запропонувати її як доступний додатковий аксесуар, а не продавати її виключно з iO10. Наразі підставка не варта тієї надбавки до ціни, яку вона коштує. Ця надбавка стосується інших розумних функцій, вони суттєво збільшують загальну ціну. Ви можете так само добре чистити зуби набагато дешевшою щіткою. 

Автономність та заряджання

Літій-іонний акумулятор Oral-B iO Series 10 Black зарядити за 3 години, якщо поставити його на магнітний зарядний пристрій iO Sense. Це, звісно, плюс. Та майте на увазі, що iO10 не сумісна з більш поширеною зарядною підставкою Oral-B.

Рівень заряду відображається в додатку для смартфона та на ручному дисплеї. Ви отримуєте точний відсоток, і графік змінюється відповідно. Світлове кільце блимає червоним, коли заряд низький, і пульсує під час заряджання. 

Враження від чищення

Oral-B iO Series 10 Black, як і Oclean X Ultra Set, працює на основі безщіткового магнітного двигуна. Вона не така жорстка до зубів і ясен, як інші моделі Oral-B. Та порівняно з іншими звуковими та ультразвуковими щітками, iO все ще відчувається більш енергійною та інтенсивною, що може бути не всім до вподоби. Oclean X Ultra у цьому плані делікатніша.

Philips Sonicare DiamondClean Prestige 9900

Oclean X Ultra Set

Philips Sonicare DiamondClean Prestige 9900 візуально схожа на Oclean X Ultra: дуже гладка та мінімалістична. Вона теж доступна у двох кольорах: шампань і темно-синій. На відміну від багатьох електричних щіток вищого класу, вона не має дисплея, та має лише одну кнопку ввімкнення. Рівень потужності відображається трьома маленькими світлодіодами під кнопкою, а ще один світлодіод внизу ручки вказує на те, що вона увімкнена.

Зарядний футляр та заряджання

Sonicare 9900 Prestige постачається у футлярі зі шкіряним покриттям. У ньому є місце для двох насадок). Заряджається через розʼєм USB-C, в комплекті також є зарядний кабель. Є лише один недолік: на відміну від, наприклад, Sonicare 9000 DiamondClean, який має прихований відсік в основі кейса, кабель для кейса Sonicare 9900 Prestige ніде зберігати, коли ви в дорозі.

Коли ви вдома, щітка заряджається за допомогою досить стильного зарядного пристрою, який підключається до стандартної розетки бритви. Напівпрозорий пластиковий верх можна зняти для легкого чищення, і немає незручних заглиблень, де міг би накопичуватися осад від жорсткої води.

Насадки

Sonicare 9900 Prestige використовує універсальні насадки, тому нема потреби змішувати та підбирати їх для різних цілей. Якщо вам потрібно щось конкретне (наприклад, особливо делікатне чищення для чутливих зубів), ви можете налаштувати щітку за допомогою мобільного застосунку, а не змінювати насадку. З одного боку, це виглядає зручно, з іншого, — досить спірно, адже жорсткість щетинок теж важлива.

Загальне враження від роботи

Процес налаштування Sonicare 9900 простий, як і у попередніх моделей. Для цього потрібно створити обліковий запис і ненадовго покласти щітку на рівну поверхню, весь процес займе не більше ніж хвилину.

Як ми вже згадували, на самій щітці немає ніяких елементів керування, окрім кнопки ввімкнення, тому всі бажані налаштування потрібно робити у застосунку, де ви можете точно налаштувати параметри, щоб створити свій ідеальний режим чищення.

Застосунок Sonicare дає вражаючий ступінь контролю, дозволяючи налаштовувати режим роботи щітки (чиста, біла+, здоров’я ясен, глибока чистка або чутлива) та інтенсивність окремо. За замовчуванням встановлено «делікатний» режим. Щітка також може вжити заходів, щоб запобігти занадто агресивному чищенню зубів. Якщо ви чистите занадто сильно, вона може засвітитися і завібрувати, щоб попередити вас (з попередженням у додатку), а якщо ви занадто довго натискаєте, ручка призупиниться, а потім автоматично зменшить інтенсивність, щоб ви не пошкодили ясна. За відгуками користувачів, він набагато менш чутливий, ніж датчик тиску щіток Oral-B iO. Крім того, немає світлового індикатора, який би показував, якщо ви прикладаєте недостатній тиск, хоча це не викликає занепокоєння.

Дисплей або сенсорне управління на ручці зробили б Sonicare 9900 Prestige більш практичним для тих, хто хоче регулярно перемикати режими (наприклад, для періодичного делікатного чищення або глибокого очищення).

Висновки

Отже, ми порівняли три популярні щітки відомих виробників. Всі вони гідні звання топових щіток. Oclean X Ultra Set, Oral-B iO Series 10 Black і Philips Sonicare DiamondClean Prestige 9900 тихо працюють на високій потужності, індивідуально налаштовуються та синхронізуються із застосунком.

Та Oclean X Ultra Set виграє за функціональністю, за ціною та додатковими можливостями. Високі технічні характеристики, краща комплектація, подовжена гарантія 24 місяці, офіційний сервіс та 30 днів на повернення — все це яскравий приклад того, як отримати більше за меншу вартість.

Тож продовжуємо слідкувати за новинками бренду Oclean, а якщо вам сподобалась модель з сьогоднішнього огляду, використовуйте при оформленні замовлення промокод BLOG, щоб отримати додаткову знижку.

Залишити відгук

Please enter your comment!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Більше на цю тему

Годинники Garmin

Годинники Garmin для спортсменів: як вибрати найкращу модель

⌚️ Годинники Garmin просто створені для спортсменів! Вони відстежують активність, пульс, сон та інші дані. Дізнайтесь, як вибрати модель...

Роботи-пилососи Dreame

Роботи-пилососи Dreame з функцією автоочищення контейнера

🤖🧹 Менше пилу! Роботи-пилососи Dreame з функцією автоматичного очищення пилозбірника витрушують його без участі людини. Дізнайтесь у статті, як...

Deerma

Техніка Deerma для чистоти вдома: топ-7 бюджетних товарів

Прибирання не повинно бути складним і дорогим! 🌟 Дізнайтеся, як бюджетні пристрої Deerma допоможуть підтримувати чистоту швидко та ефективно...

смарт-ваги Yunmai

Кращі смарт-ваги Yunmai для моніторингу здоров’я та фітнесу

Шукаєте ідеальні ваги для фітнесу? 💪 Смарт-ваги Yunmai допоможуть вам не тільки відстежувати вагу, але й аналізувати ключові показники...

Роботи-пилососи

Dreame проти Cecotec: порівнюємо флагманські роботи-пилососи

🤖🧹 Які роботи-пилососи прибирають краще: Dreame чи Cecotec? 🤔 В яких моделей більше функцій і вигідніша ціна? Дізнайтесь у...