back to top

Oclean Flow Sonic Electric Toothbrush: розумна електрощітка для дбайливого догляду

🦷 Oclean Flow Sonic Electric Toothbrush — недорога електрощітка для гігієни усної порожнини. Вона забезпечує ефективніший та ніжний догляд за зубами та яснами! ✨

Якщо вам набридло користуватися ручною зубною щіткою і ви хочете спробувати електричну, Oclean Flow — хороший варіант для початку, адже її ціна становить лише 1599 грн. на момент огляду. Це електрична зубна щітка, яка використовує вібрації, схожі на звукові хвилі, тому  її також називають звуковою. Попри приємну вартість, в неї цікавий дизайн, кілька режимів та достойна потужність. Читайте деталі у нашому огляді.

Зміст

  1. Розпакування
  2. Технічні характеристики
  3. Дизайн та якість збірки
  4. Досвід чищення
  • Режими
  • Таймер
  1. Поговоримо про автономність
  2. Як заряджати
  3. Висновки

Розпакування

У звичайній картонній коробці ви знайдете наступне:

  • Електрична зубна щітка
  • 1 насадка
  • Кабель Type-C
  • Посібник користувача
Огляд Oclean Flow Sonic

Технічні характеристики

Потужність38 000 об/хв 
Час роботи від акумуляторадо 180 днів
Режими чищення5
Роз’ємUSB-C 
Час зарядки5 годин
ВодонепроникністьIPX7

Дизайн та якість збірки Oclean Flow Sonic

Ця модель представлена у трьох різних кольорах: туманно-білий, темно-синій та коралово-червоний. Мені на огляд потрапила версія білого кольору — дуже вишукана та лаконічна, зі сріблястими деталями та смугастим принтом.

Огляд Oclean Flow Sonic

Щоб почати користуватися нею, потрібно приєднати насадку до ручки. Перше враження — у зібраному вигляді щітка помітно більша за звичайну, але не більше інших електрощіток. Тримач зручним, не ковзає у руці. Але найприємніше — це гладка та матова фактура, яка виглядає дорого. До того ж девайс має клас захисту IPX7, тому за безпеку під час чищення можна не хвилюватися, навіть коли миєш щітку під водою чи приймаєш душ.

У неї одна-єдина кнопка, яка вмикає пристрій та перемикає між п’ятьма режимами чищення. У насадці щітки використовується щетина DuPont, що забезпечує відчуття м’якості. Трохи шкода, що у комплекті немає чохла, тому потрібно бути обережним, беручи її з собою в подорожі. Втім, за таку вартість це не дивно.

Досвід чищення Oclean Flow Sonic

Як і інші електрощітки Oclean, ця лінійка оснащена магнітно-левітаційним двигуном. Він генерує до 38 000 коливань на хвилину. Якщо ви використовуєте такий девайс вперше, спочатку буде трохи незвично та лоскотно. Тому раджу почати з найнижчої потужності. 

Якщо порівнювати з ручною щіткою, відчуття чистоти після цієї  значно сильніші. Також нею набагато легше чистити внутрішню поверхню зубів, оскільки я можу просто розмістити насадку на зубах: далі вібрації щетинок роблять свою справу.

До речі, про щетинки. Після кількох використань можу сказати, що Oclean FLOW чудово підходить для людей з чутливими яснами та зубами, оскільки щетинки м’які, а вібрації делікатні.

Режими

Тут реалізовано п’ять режимів чищення, призначених для різного стану ротової порожнини. Вони відрізняються ступенем інтенсивності:

  1. Ранкове —  для початку дня (3/5).
  2. Нічне — для глибокого чищення (5/5).
  3. Стандартне — для загального очищення (3/5).
  4. Відбілювання — для білосніжної посмішки (4/5).
  5. Дбайливе — для чутливих ясен (2/5).
Огляд Oclean Flow Sonic

З усіх п’яти режимів нічний, безумовно, був найретельнішим. Як на мене, він може бути трохи жорстким, якщо ваші зуби дуже чутливі. Але мені підійшов.

Ця електрощітка має особливу функцію: Вона запам’ятовує останній використаний режим чищення та наступного разу вмикається з ним. Однак, якщо ви маєте намір використовувати ранковий режим, коли прокидаєтеся, а нічний перед сном, вам потрібно буде натиснути кнопку щонайменше п’ять разів, щоб перейти в ранковий режим вранці. Таким чином, функція пам’яті буде корисною лише в тому випадку, якщо ви використовуєте один режим прибирання протягом усього дня.

Таймер

Огляд Oclean Flow Sonic

Oclean FLOW має функцію автоматичного 2-хвилинного таймера, який сповіщає про те, що пора закінчувати сеанс чищення. Перед цим з’являється 30-секундне нагадування, коли зубна щітка робить невелику паузу, щоб нагадати про необхідність переключитися на нову зону чищення.

Поговоримо про автономність

Огляд Oclean Flow Sonic

Щітка оснащена акумулятором місткістю 2 500 мАг, який забезпечує до 180 днів роботи без підзарядки. За майже два тижні використання я все ще не отримав індикатор зарядки зубної щітки, який представлений миготливим червоним світлом. Мені дуже подобається тривалість роботи акумулятора, оскільки теоретично він може працювати до 6 місяців без підзарядки.

Як заряджати Oclean Flow Sonic

Огляд Oclean Flow Sonic

Щоб зарядити Oclean FLOW, потрібно відкрутити силіконову кришку на основі зубної щітки, щоб відкрити порт USB-C. Це відрізняється від електричних зубних щіток Oral-B, які мають зарядну підставку. Підключати Oclean FLOW до дроту може бути трохи громіздко, але наявність порту USB-C робить його більш зручним. З іншого боку, тривалий час роботи від акумулятора означає, що ви, ймовірно, не будете заряджати його часто.

Висновки

Oclean Flow Sonic Electric Toothbrush орієнтована на користувачів, які хочуть спробувати електронну або звукову зубну щітку. Вона дійсно робить чистку зубів простішою та ефективнішою. Зверніть увагу, що можна купити змінні насадки для електрощітки та користуватися усією родиною.

Огляд Oclean Flow Sonic

До того ж на WO.UA зараз діє цікава пропозиція на цю модель: на момент огляду девайс коштує 1299 грн. замість 1599 грн. Тож поспішайте придбати цю практичну та стильну електрощітку за привабливою ціною.

Марія Горбань
Марія Горбань
Привіт! Я Марія) Мені 35, я родом з Бессарабії та живу у Києві. Обожнюю творчість, рух та пригоди. З дитинства я захоплююсь в’язанням і мистецтвом. А коли хочеться переключитись — біжу. Біг та туризм завжди тримають мене в тонусі, а найбільше я люблю підкорювати гори разом із партнером та собакою. Природа — величезне джерело натхнення для мене. А ще я обожнюю рок та джаз. Ритм, енергія та глибина цих жанрів завжди нагадують мені, хто я є. Хай там як, я кайфую від життя і ціную речі, які роблять його кращим. Тому я тут і тому хочу ділитись всім, що знаю про гаджети та технології. Мені є, що розповісти з власного досвіду, впевнена, що і вам також) Тож приєднуйтесь до мене, щоб разом відкривати нове у цьому світі. Нумо ділитись один з одним враженнями, обговорювати нові девайси, надихатись та експериментувати🙂
Ще публікації цього автора:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Рекомендовані публікації
Останні публікації

Нові насадки для електрощітки Oclean: детальний огляд та...

😃🪥 Ретельне очищення та дбайливий догляд за зубами — все це...

Пилосос з УФ-лампою. Огляд-порівняння JIMMY WB55 та JIMMY WB73

🌟 Подбайте про меблі та позбавтесь пилових кліщів одночасно! 👍 Дізнайтесь...

Як дізнатися, яка відеокарта

Багато хто не здогадується, наскільки важливо знати, яка відеокарта встановлена у...

Скільки часу можна користуватися електрощіткою? Як часто міняти...

🕒 Щоб усмішка залишалася здоровою, важливо доглядати за щіткою 😁 Скільки...

Чому варто купити техніку саме на WO.UA?

WO.UA — єдиний офіційний представник брендів Yunmai, Oclean, Dreame, Deerma, Jimmy та Cecotec в Україні. Купуючи техніку в офіційного продавця, ви можете бути впевненими, що вона пройшла процедуру розмитнення відповідно до законів України, зі сплатою всіх податків і зборів. Разом із технікою ви отримуєте якісне сервісне обслуговування та додаткові переваги. Як офіційний представник виробників ми гарантуємо прозору та зрозумілу процедуру обміну та повернення девайсів. Для окремих брендів на WO.UA діють спеціальні умови покупки — великі знижки, подовжена гарантія, подовжений строк повернення та безкоштовна доставка.