back to top

Очисник повітря Jimmy Air Purifier – ОГЛЯД

Домашній очищувач повітря Jimmy Air Purifier AP36

Домашній мікроклімат сильно впливає на наше загальне самопочуття, стан шкіри, насичення організму киснем та інші дуже важливі фактори здорового життя. У кожному будинку є текстильні речі, м’які меблі, ми виходимо надвір, провітрюємо приміщення і є власниками домашніх тварин. Всі перелічені події та факти тим чи іншим чином сприяють поширенню пилу, мікроорганізмів, повітряно-краплинних сумішей та бактерій у повітряному просторі будинку чи квартири. Очисник повітря Jimmy Air Purifier спроектований і виготовлений для того, щоб усувати забруднення повітря, фільтрувати повітряну суміш у будь-який час дня і ночі.

Принцип роботи очищувача повітря

У конструкції очищувача Jimmy AP36 передбачений тришаровий фільтруючий елемент, виконаний за стандартом HEPA. Послідовність шарів та фільтрація:

  • Затримує великі частинки, такі як шерсть, волосся та дрібні порошини
  • Затримує великий і дрібнодисперсний пил, пилок
  • Фільтруючий елемент з активованим вугіллям – очищає повітря від домішок, формальдегідів, вірусів, алергенів, бактерій та мікроорганізмів
descr img

Невидимі загрози для нашого здоров’я

При виробництві меблів використовують синтетичні клеї, хімічні речовини та інші шкідливі для нашого організму хімічні сполуки. У процесі використання з меблів та засобів побуту можуть виділятися формальдегіди, які у високих концентраціях можуть впливати на наше загальне самопочуття, може виникнути надмірна втома, сонливість та інші побічні ефекти.Сучасний очищувач повітря Jimmy AP36 здатний очищати повітря від шкідливих домішок, формальдегідів, пилу, хімічних сполук та інших речовин у повітрі.

descr img

Вибирайте відповідний режим очищення самостійно

Очищувачем легко керувати за допомогою сенсорного блоку керування. Можна вибрати один із трьох встановлених режимів очищення, встановити таймер роботи на 2,4 або 6 годин, також можна вибрати швидкість проходження повітряного потоку через фільтри збільшенням швидкості роботи пропелера. Попередньо встановлені режими: очищення повітря від сигаретного диму, розумний режим очищує повітря залежно від його якості, тихий режим для роботи на малих обертах у нічний час доби.

descr img

Вбудований датчик якості повітря

Під час роботи очищувача постійно визначається якість повітря та відображається поточний стан атмосфери в приміщенні за допомогою світлодіодного кільця: синій колір сповіщає про високу якість повітря, помаранчевий – гарний стан, червоний – повітря низької якості.

descr img

Тиха робота під час ночі

Очищувач здатний цілодобово підтримувати чистоту повітря у вашій оселі, навіть коли ви спите. Тихий нічний режим дозволить продовжити роботу та не потурбувати вас шумом під час вашого сну. Також у нічному режимі світлодіодне підсвічування гасне, щоб не турбувати яскравим підсвічуванням.

descr img

Зовнішній вигляд пристрою

Враховуючи функціонал та ступеня очищення повітря, очисник має досить компактний корпус і приємний дизайн. На передній панелі розташовані елементи сенсорного керування та відображення поточного режиму роботи.

descr img

Комплектація очисника

З коробки очисник відразу готовий до роботи і в комплекті є всі фільтри. Достатньо розпакувати пристрій та підключити до розетки для початку очищення повітря.

banner

Купити очисник повітря Jimmy Air Purifier можна у інтернет-магазині WO.UA

Сергій Попов
Сергій Поповhttps://blog.wo.ua
Привіт! Мене звуть Сергій, і я радий привітати тебе у нашому блозі. Я 28-річний хлопець, який живе в Києві, і у цьому блозі я поділюся своїми захопленнями та думками. Моя страсть - це якісна музика 🎧. Я завжди відкритий для нових музичних жанрів та виконавців, і з нетерпінням поділюся своїми улюбленими треками та альбомами з тобою. Будемо разом відкривати нову музичну палітру! Також я великий фанат сучасних технологій та гаджетів. Я цікавлюся останніми трендами та новинками у світі технологій, і якщо ти теж цікавишся цим, то цей блог буде для нас справжнім раєм. Поговоримо про найсвіжіші релізи, інноваційні розробки та утиліти, які зроблять наше життя кращим та цікавішим. Приєднуйся до нас в цьому захоплюючому шляху відкриттів та обговорень. Разом ми знайдемо багато цікавого, незалежно від того, чи це музика, технології чи щось зовсім нове. Будь ласка, залишайся на зв'язку, і ми спільно створимо неймовірний контент! 😉
Ще публікації цього автора:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Рекомендовані публікації
Останні публікації

Топ 10 фільмів-катастроф. Найкращі фільми-катастрофи

🎬 Занурюйся у світ пригод з нашим топ 10 фільмів-катастроф. Напруга...

Dreame Z10 Station. Акумуляторний пилосос із самообслуговуванням

🧹 Dreame Z10 Station — це новий акумуляторний пилосос із функцією...

Як вибрати іригатор? Користь та переваги використання іригатора

✨ Іригатор — зручний девайс для догляду за зубами та яснами....

Пишна пінка за лічені секунди! Автономний спінювач для...

☕️🥛 Любите каву з пінкою? Тоді вам потрібен спінювач для молока....

Чому варто купити техніку саме на WO.UA?

WO.UA — єдиний офіційний представник брендів Yunmai, Oclean, Dreame, Deerma, Jimmy та Cecotec в Україні. Купуючи техніку в офіційного продавця, ви можете бути впевненими, що вона пройшла процедуру розмитнення відповідно до законів України, зі сплатою всіх податків і зборів. Разом із технікою ви отримуєте якісне сервісне обслуговування та додаткові переваги. Як офіційний представник виробників ми гарантуємо прозору та зрозумілу процедуру обміну та повернення девайсів. Для окремих брендів на WO.UA діють спеціальні умови покупки — великі знижки, подовжена гарантія, подовжений строк повернення та безкоштовна доставка.