back to top

Ідеї для подарунка на Новий рік 2024. Новорічні знижки 2024

✨ Зустрічайте 2024 зі святковими пропозиціями! 🎁 Вибирайте корисні подарунки на WO.UA. Дізнайтесь про новорічні знижки 2024 та ідеї, чим привітати близьких на Новий рік 🎉 Ідеї для подарунка на Новий рік 2024

Найкращий подарунок на Новий рік — той, який приноситиме задоволення та користь кожного дня. Саме тому дарувати гаджети — це хороша ідея. Вони не просто роблять життя комфортнішим, а й відкривають нові можливості для роботи, відпочинку, догляду за собою. Тож до вашої уваги ідеї для подарунка на Новий рік та найприємніші новорічні знижки 2024 від WO.UA.

Зміст

  1. Топ подарунків на Новий рік
  • Смартгодинники та фітнес-трекери
  • Планшет
  • Портативна колонка
    • Універсальна акустика JBL Charge 5 Black
    • Недорога колонка JBL GO Essentia
  • Техніка для розумного дому
  • Підписки на корисні сервіси
  1. Подарунок хлопцю на Новий рік
  • Приставка або консоль
    • Ігрова консоль Xbox Series S 1TB
    • Ігрова приставка Valve STEAM DECK
  • Геймерська гарнітура
  1. Подарунок дівчині на Новий рік
  • Фен з функцією іонізації
  • Стайлер для волосся
  1. Висновки

Топ подарунків на Новий рік

Від гаджетів для розумного дому до ультрасучасних портативних технологій — у цьому розділі ми зібрали найцікавіші та універсальні подарунки, які сподобаються і жінкам, і чоловікам. А деякі з них стануть прекрасним дарунком родині.

Смартгодинники та фітнес-трекери

Ідеї для подарунка на Новий рік 2024

Ці гаджети не просто розширюють можливості смартфона, а й дозволяють з комфортом тренуватися, спілкуватися, орієнтуватися на місцевості, відстежувати показники здоров’я тощо. Розумний годинник виконує багато базових функцій та трохи спортивних, а спортивний годинник на додачу має розширені можливості тренувань та моніторингу здоров’я. Основні їхні функції такі:

  1. Синхронізація з телефоном через мобільний додаток, в якому можна налаштувати всі необхідне для моніторингу активності.
  2. Сповіщення про вхідні дзвінки (можливість скинути/прийняти дзвінок), повідомлення, повідомлення з месенджерів та соціальних мереж;
  3. Контроль фізичної активності та вибір різних режимів спортивних занять.
  4. Моніторинг якості сну, кроків, пульсу, підрахунок спалених калорій і рівня медичних показників, таких як вимірювання артеріального тиску і рівня кисню.
  5. Визначення місцезнаходження, завдяки вбудованому GPS-датчику та синхронізації годинника зі смартфоном, що також дозволяє відстежувати маршрут або пробіжки на карті в додатку, бачити координати геолокації в незнайомій місцевості, а також бачити місцезнаходження дитини, якщо це дитячий смартгодинник.
  6. Управління музичним плеєром з можливістю перемикання пісень і регулювання гучності.
  7. Будильник, таймер, секундомір, калькулятор, нагадування про рух і розминку, які можна встановити як у мобільному додатку, так і на екрані самого годинника.

І смартгодинник, і спортивний зроблять життя вашої близької людини комфортнішим.

Планшет

Ідеї для подарунка на Новий рік 2024

Сучасні планшети мають неймовірно потужні процесори та  такі графічні можливості, що не поступаються ноутбукам та навіть ПК. Вони здатні замінити їх у вирішенні більшості невимогливих завдань:

  • Можна працювати з документами.
  • Переглядати новини.
  • Спілкуватися в соцмережах і по відеозв’язку.
  • Редагувати фотографії.
  • Малювати.
  • Грати у відеоігри. Для геймерів існують спеціальні портативні ігрові пристрої з високою частотою оновлення та мережевою оптимізацією для безперервної онлайн-гри.

А для тих, хто працює у складних умовах можна підібрати захищений планшет. Як, наприклад, Oscal Spider 8, про який ми недавно розповідали в детальному огляді. З новорічною знижкою цей планшет коштує 272$. У нього максимально практичний утилітарний дизайн, яскравий дисплей діагоналлю 10.1 дюйми, потужний 8-ядерний процесор 8 ГБ оперативної пам’яті та 128 ГБ вбудованої пам’яті. А головне, він витримує до двох днів автономної роботи та захищений від вологи та пилу за стандартами IP68 та IP69K. Це чудовий подарунок для військового, будівельника, туриста та всіх тих, хто стикається зі складними умовами.

Портативна колонка

Ідеї для подарунка на Новий рік 2024

Круто, коли можна взяти улюблені пісні із собою не тільки у навушниках. Якісна портативна акустика сподобається тим, хто любить слухати музику на тренуваннях, у поході, на прогулянці. І звісно, вона просто незамінна для дружніх вечірок. Компактні та потужні, ці пристрої роблять звучання об’ємнішим та насиченішим. Ми підібрали для вас пару максимально багатофункціональних моделей, які можна використовувати будь-де.

Універсальна акустика JBL Charge 5 

Це не просто блютуз-колонка, а ідеальний девайс для пригод. JBL Charge 5  видає відмінну якість звуку і на високих, і на низьких частотах. Все завдяки двом потужним динамікам та двом випромінювачам.

В неї неймовірний культовий дизайн, завдяки якому музика лунає простір на всі 360 градусів. А корпус не боїться вологи завдяки ступеню захисту IP67. Шо стосується кольору, можна вибрати з-поміж 9 відтінків. Колонка витримує до 20 годин роботи на одному заряді, а ще від неї можна заряджати мобільні пристрої. Звичайно ця модель коштує 188$, а зі знижкою її можна придбати за 163$.

Недорога колонка JBL GO Essential

Ця модель виділяється своєю компактністю. Ціна JBL GO Essential складає 32$, а зі знижкою її можна купити за 26$.  Розмір акустики усього лише 86 х 71 х 32 мм, що робить її зручною для прогулянок. При цьому вона витримує до 5 годин автономної роботи та захищена від бризок води за стандартом IPX67.

Техніка для розумного дому

Ідеї для подарунка на Новий рік 2024

Технології «розумний дім» дозволяють об’єднати всі гаджети в одну екосистему та керувати ними віддалено або голосом через Siri, Amazon Alexa, Google Assistant. Багато додатків для розумного будинку підтримують планування, тобто легко запрограмувати свої пристрої на виконання певної дії в певний час. Це дуже зручно, адже економить час та зусилля на підтримання оселі у порядку. Причому, девайсів для розумної оселі просто безліч, ось лише декілька напрямків для натхнення:

  • Якщо у ваших близьких є кіт, собака або інший домашній улюбленець, є сенс подумати про робот-пилосос, який допоможе підтримувати квартиру чи будинок у чистоті.
  • Людина страждає на астму чи алергію? Розумний очищувач повітря допоможе покращити мікроклімат вдома. А робот-пилосос із функцією самообслуговування допоможе мінімізувати контакт із пилом. Як, наприклад, Dreame Bot L10S Ultra, який вивантажує сміття у спеціальний мішок, зливає брудну воду, пере насадки та сушить їх гарячим повітрям.
  • Тим, хто любить готувати, сподобається розумна мультипіч, яка може сама контролювати додавання олії, дозволяє зберігати попередні налаштування одним дотиком, а також пропонує покрокові інструкції для приготування страв у застосунку.

Насправді майже вся техніка для дому може бути «розумною» — від освітлення та камер спостереження до гаджетів для прибирання і приготування страв. Так що у цій категорії ви обов’язково зможете вибрати щось цікаве та практичне.

Підписка на корисні сервіси

Гаджети — це не просто матеріальні речі, а можливості, які вони для нас відкривають: розвиток, навчання, відпочинок, розваги. Ви користуєтесь YouTube Premium, Netflix чи платними застосунками для смартфона? Уявіть, як було б приємно отримати у подарунок підписку на цілий рік. Без зайвої реклами та з розширеними функціями. Якщо ви знаєте, що людина любить дивитися серіали або давно мріє про корисний додаток, підписка — прекрасне рішення. От кілька ідей для натхнення:

  • Тому, хто обожнює робити фото, можна подарувати підписку на Lightroom чи інший фоторедактор.
  • Людині, яка вчить іноземну мову, може сподобатись застосунок для смартфона, який допомагає вчити слова та граматику.
  • Спортсмени точно зацінять преміум-підписку на Strava, застосунок для заняття йогою чи іншим видом спорту.

Подарунок хлопцю на Новий рік

Приставка або консоль

Ідеї для подарунка на Новий рік 2024

Правильно підібрана ігрова консоль або приставка — завжди бажаний подарунок чоловіку на Новий рік, якщо він захоплюється відеоіграми. І не тільки чоловіку: це може бути так само хороший презент для дівчини-геймерки або дитини. Пропонуємо вам найпопулярніші моделі року, на які вже діють новорічні знижки.

Ігрова консоль Xbox Series S 1TB

Одна з найбажаніших для геймерів — ігрова консоль Xbox Series S 1TB. У неї величезний об’єм пам’яті в 1 ТБ та ультракомпактний дизайн. Консоль забезпечує блискавичну швидкість завантаження, ігровий процес зі швидкістю 120 кадрів на секунду та миттєвий доступ до завантаженого контенту. Купити Xbox Series S 1TB стане у 582$, але завдяки святковим знижкам ціна на неї трохи приємніша — 532$.

Ігрова приставка Valve STEAM DECK

Портативна, потужна та зручна, вона вміщує кожну частинку бібліотеки Steam у долоні. Valve STEAM DECK представлена у трьох версіях: 64 ГБ, 256 ГБ та 512 ГБ. На всі з них діють знижки. Наприклад, найдоступніша модель серії, Valve STEAM DECK 64 GB,  коштує 740$ замість звичайних 810$. Завдяки кастомному процесору AMD та енергоефективному апаратному забезпеченню вона працює плавно та без затримок, а також здатна на довгий час автономної роботи.

Геймерська гарнітура

Ідеї для подарунка на Новий рік 2024

Не тільки віртуальна реальність за останні роки зробила значний крок вперед, а гарнітури стали легшими та зручнішими. Вони дозволяють не просто покращити продуктивність у грі, а повністю зануритись у віртуальні пригоди. Наприклад, геймерські навушники JBL Quantum 350 Wireless Black: у них чудова якість звуку, непоганий мікрофон і програмне забезпечення для налаштування еквалайзера. Навушники відмінно працюють з ПК, PlayStation, Mac і Nintendo Switch, а також мають зручні амбушури та наголов’я. Зазвичай ця пара коштує не менше 90$, але із новорічною знижкою її можна придбати за 65$.

Подарунок дівчині на Новий рік

Фен з функцією іонізації

Ідеї для подарунка на Новий рік 2024

Незважаючи на те, довге волосся носить жінка чи коротке, якісний фен з іонізацією — завжди хороша ідея для подарунка. Такі фени виробляють мільйони негативно заряджених іонів, які розщеплюють позитивно заряджені молекули води. В результаті волосся не електризується, не пушиться, залишається гладким і блискучим. 

Одні з провідних виробників таких фенів — бренди Dreame та Deerma. За функціональністю вони не поступаються фенам відомих марок, а коштують значно дешевше. Наприклад, неймовірно стильний та вишуканий Dreame Hair Dryer Glory можна придбати зі знижкою за 117$. При цьому у нього 2 швидкісних режими та 4  температурних, а волосся середньої довжини він висушує за 4-5 хвилин. Плюс функція іонізації та насадка-концентратор у комплекті.

Стайлер для волосся

Ідеї для подарунка на Новий рік 2024

Звісно, перш ніж вибирати такий подарунок дружині на Новий рік, варто упевнитись, який саме девайс потрібен: випрямляч для волосся, плойка для створення локонів чи універсальний стайлер. У будь-якому випадку при покупці звертайте увагу, чи є можливість регулювати температуру, з чого виготовлені пластини стайлера та наскільки зручно тримати його у руці. А якщо дійсно хочете здивувати приємним подарунком, даруйте акумуляторний стайлер. Наприклад, бездротовий випрямляч для волосся Dreame витримує кілька укладок на одному заряді, а заряджається через  USB-Type C. Він дуже легкий та маневровий і точно стане у пригоді дівчині, яка цінує комфорт.

Підсумки

Якщо ви хочете не просто порадувати рідних та друзів на Новий рік, а зробити корисний подарунок, техніка — відмінна ідея. Вона робить життя зручнішим та приємнішим, дозволяє зекономити час на рутинних справах, цікавіше розважатися та краще доглядати за собою. Кожного разу, коли людина користуватиметься таким подарунком, вона не просто згадуватиме вас, а отримуватиме практичний результат.Іноді підібрати гаджети на подарунок буває непросто, тому ми радимо завжди зберігати чек до покупки, коробку та гарантію. А щоб мати змогу обміняти або повернути пристрій, на деякі бренди діє сервіс 30 днів на повернення. Він дає можливість зробити дійсно свідомий вибір щодо гаджетів та дозволяє уникнути ситуацій, коли подарунок не підійшов. Бажаємо вам теплих свят та приємного шопінгу з новорічними знижками від WO.UA.

Марія Горбань
Марія Горбань
Привіт! Я Марія) Мені 35, я родом з Бессарабії та живу у Києві. Обожнюю творчість, рух та пригоди. З дитинства я захоплююсь в’язанням і мистецтвом. А коли хочеться переключитись — біжу. Біг та туризм завжди тримають мене в тонусі, а найбільше я люблю підкорювати гори разом із партнером та собакою. Природа — величезне джерело натхнення для мене. А ще я обожнюю рок та джаз. Ритм, енергія та глибина цих жанрів завжди нагадують мені, хто я є. Хай там як, я кайфую від життя і ціную речі, які роблять його кращим. Тому я тут і тому хочу ділитись всім, що знаю про гаджети та технології. Мені є, що розповісти з власного досвіду, впевнена, що і вам також) Тож приєднуйтесь до мене, щоб разом відкривати нове у цьому світі. Нумо ділитись один з одним враженнями, обговорювати нові девайси, надихатись та експериментувати🙂
Ще публікації цього автора:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Рекомендовані публікації
Останні публікації

Нові насадки для електрощітки Oclean: детальний огляд та...

😃🪥 Ретельне очищення та дбайливий догляд за зубами — все це...

Пилосос з УФ-лампою. Огляд-порівняння JIMMY WB55 та JIMMY WB73

🌟 Подбайте про меблі та позбавтесь пилових кліщів одночасно! 👍 Дізнайтесь...

Як дізнатися, яка відеокарта

Багато хто не здогадується, наскільки важливо знати, яка відеокарта встановлена у...

Скільки часу можна користуватися електрощіткою? Як часто міняти...

🕒 Щоб усмішка залишалася здоровою, важливо доглядати за щіткою 😁 Скільки...

Чому варто купити техніку саме на WO.UA?

WO.UA — єдиний офіційний представник брендів Yunmai, Oclean, Dreame, Deerma, Jimmy та Cecotec в Україні. Купуючи техніку в офіційного продавця, ви можете бути впевненими, що вона пройшла процедуру розмитнення відповідно до законів України, зі сплатою всіх податків і зборів. Разом із технікою ви отримуєте якісне сервісне обслуговування та додаткові переваги. Як офіційний представник виробників ми гарантуємо прозору та зрозумілу процедуру обміну та повернення девайсів. Для окремих брендів на WO.UA діють спеціальні умови покупки — великі знижки, подовжена гарантія, подовжений строк повернення та безкоштовна доставка.