back to top

Новинки Apple на WWDC 2023

5-9 червня компанія Apple презентувала на конференції для розробників Worldwide Developers Conference 2023 багато цікавого. Це і покращені технічні характеристики, і очікувані оновлення софту, і, як висловився CEO компанії Тім Кук, «ще дещо». Саме це «дещо» викликало найбільше емоцій і дискусій. Але про все по черзі. Розбираємось докладніше в особливостях оновлень та технологічних новинок.

MacBook Air 15: кращий у своїй категорії

Екран

Як і передбачалося, мрія фанатів Air здійснилася. Великий, потужний але, як і раніше, легкий, MacBook Air став більше. Почнемо з екрана, адже тепер це найтонший 15-дюймовий ноут у світі:

  • Liquid Retina Display діагоналлю 15,3 дюйми.
  • Дивовижна яскравість до 500 ніт.
  • Передача кольорів до 1 млрд відтінків.
  • Тонка рамка.

І при цьому товщина лептопа всього 11,5 мм, а вага — 1,49 кг, що вже робить його бажаною покупкою для поціновувачів комфорту.

Звук

Акустика — одне з головних оновлень цієї моделі. Згідно з представленою інформацією, ноут отримав 6 динаміків і примусовий шумодав.

Автономність

Акумулятор MacBook Air забезпечує до 18 годин автономної роботи, що оптимально, враховуючи можливості його дисплея і процесора.

В іншому ноут зберіг характеристики попередника. Перш за все, це приголомшлива потужність чіпа M2 з 8-ма ядрами CPU і 10-ю GPU, що дає в 12 разів більшу продуктивність, ніж в Intel. Плюс до 24 Гб уніфікованої пам’яті, накопичувач на 2 ТБ, камера на 10,8 Мп та Touch ID. Можна буде купити MacBook Air 15 ” у фірмових відтінках Silver, Space Gray та Midnight Starlight.

Новинка для профі: Mac Studio

У центрі уваги оновленого Mac Studio — процесор M2 Ultra на основі 5-нм техпроцесу другого покоління:

  • На 25% швидше ніж M1 Max
  • 24 ядра CPU
  • 76 ядер GPU

Система також отримала 192 Гб уніфікованої пам’яті та підтримку до 6 екранів XDR.

Щоб скоріше дізнатись та побачити новинки від Apple на власні очі хутчіше переглядайте відео-огляд презентації:

https://www.youtube.com/watch?v=WW9TRRkUWwo
Марія Горбань
Марія Горбань
Привіт! Я Марія) Мені 35, я родом з Бессарабії та живу у Києві. Обожнюю творчість, рух та пригоди. З дитинства я захоплююсь в’язанням і мистецтвом. А коли хочеться переключитись — біжу. Біг та туризм завжди тримають мене в тонусі, а найбільше я люблю підкорювати гори разом із партнером та собакою. Природа — величезне джерело натхнення для мене. А ще я обожнюю рок та джаз. Ритм, енергія та глибина цих жанрів завжди нагадують мені, хто я є. Хай там як, я кайфую від життя і ціную речі, які роблять його кращим. Тому я тут і тому хочу ділитись всім, що знаю про гаджети та технології. Мені є, що розповісти з власного досвіду, впевнена, що і вам також) Тож приєднуйтесь до мене, щоб разом відкривати нове у цьому світі. Нумо ділитись один з одним враженнями, обговорювати нові девайси, надихатись та експериментувати🙂
Ще публікації цього автора:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Рекомендовані публікації
Останні публікації

Бездротовий пилосос Jimmy JV71! Ретельне прибирання без зусиль

🌪️ Jimmy JV71 — недорогий бездротовий пилосос для сухого прибирання! Він...

Як вибрати кавоварку? Зʼясовуємо на прикладі кавоварки Cecotec

☕️🏡 Хочеться смачної кави вдома? Вам потрібна кавоварка! Дізнайтесь, як вибрати...

Як почистити клавіатуру ноутбука і не зіпсувати її?...

💻🧹 Дізнайтесь, як почистити клавіатуру ноутбука від пилу та бруду різними...

Газонокосарка-робот Dreame A1: зручне рішення для догляду за...

🏡 Як косити газон швидко та правильно? Газонокосарка-робот Dreame A1 —...

Чому варто купити техніку саме на WO.UA?

WO.UA — єдиний офіційний представник брендів Yunmai, Oclean, Dreame, Deerma, Jimmy та Cecotec в Україні. Купуючи техніку в офіційного продавця, ви можете бути впевненими, що вона пройшла процедуру розмитнення відповідно до законів України, зі сплатою всіх податків і зборів. Разом із технікою ви отримуєте якісне сервісне обслуговування та додаткові переваги. Як офіційний представник виробників ми гарантуємо прозору та зрозумілу процедуру обміну та повернення девайсів. Для окремих брендів на WO.UA діють спеціальні умови покупки — великі знижки, подовжена гарантія, подовжений строк повернення та безкоштовна доставка.