back to top

Новинка для вашого волосся! Огляд на потужний фен з іонізацією CECOTEC Bamba IoniCare Rockstar AirSonic

💨 Подбай про своє волосся з феном CECOTEC Bamba IoniCare Rockstar AirSonic! 💁‍♀️ Він швидко висушує пасма, а система іонізації зберігає блиск вашої зачіски 🌟

Фени з іонізацією — це вже стандарт у домашньому догляді за волоссям. Тому коли на огляд прийшов новенький CECOTEC Bamba IoniCare Rockstar AirSonic, я вже розуміла, що він може мені сподобатись. Але іонізація — не єдина перевага цієї моделі. Як виявилось, у неї досить зручні режими та додаткові насадки у комплекті. Знайшлося навіть дещо, чого я не зустрічала в інших фенів, які потрапляли на огляди 🤩. Але про все по черзі. Найцікавіше чекає на вас у кінці цієї статті.

Зміст

  1. Комплектація та ціна CECOTEC Bamba IoniCare Rockstar AirSonic
  2. Дизайн CECOTEC Bamba IoniCare Rockstar AirSonic
  • Конструкція CECOTEC Bamba IoniCare Rockstar AirSonic
  • Розташування елементів управління
  • Стиль та матеріали корпусу
  1. Технічні характеристики CECOTEC Bamba IoniCare Rockstar AirSonic
  2. Як працює CECOTEC Bamba IoniCare Rockstar AirSonic?
  • 2 швидкості та 4 температури
  • Про насадки CECOTEC Bamba IoniCare Rockstar AirSonic
  • Дитячий чи собачий? Неочікувані режими від CECOTEC
    • CECOTEC Bamba IoniCare Rockstar AirSonic — фен для собак і для людей?
  • Про управління CECOTEC Bamba IoniCare Rockstar AirSonic
  1. Висновки
CECOTEC Bamba IoniCare Rockstar AirSonic

Комплектація та ціна CECOTEC Bamba IoniCare Rockstar AirSonic

Стартова вартість цієї моделі — 130$. Але на WO.UA її можна придбати зі знижкою лише за 99$. У комплект постачання входять:

Дизайн CECOTEC Bamba IoniCare Rockstar AirSonic

Конструкція CECOTEC Bamba IoniCare Rockstar AirSonic

Перший плюсик, який одразу впадає в очі — це повітрозабірний отвір у ручці, а не на робочій частині. Такий дизайн можна побачити у багатьох сучасних моделей, це набагато зручніше та безпечніше, ніж традиційний повітрозабірник у корпусі. З такою конструкцією, навіть якщо волосся довге, його не затягне у фен (хіба що якщо ви навмисно постараєтесь це зробити😉).

Сама робоча частина розташована під прямим кутом до ручки. До неї на магнітах кріпляться додаткові насадки — концентратор або дифузор. 

Розташування елементів управління

CECOTEC Bamba IoniCare Rockstar AirSonic

У CECOTEC Bamba IoniCare Rockstar AirSonic механічне управління, а два елементи розташувалися на ручці:

  • Кругла кнопка призначена для вмикання та вимикання девайса.
  • Повзунок — для перемикання режимів. Їх тут 4 температурних та 2 швидкісних. 

Це теж плюс, бо завжди зручніше перемикати режими одним пальцем, не відволікаючись від укладки. Особливо, коли поспішаєш.

Торцеву частину корпусу займає круглий світлодіодний екран. На ньому відображається інформація про налаштування, які ми вибираємо. І там же, під екраном, є третя кнопка управління. Трохи незвичне дизайнерське рішення, поки не зустрічала подібного в інших брендів. 

Стиль та матеріали корпусу CECOTEC Bamba IoniCare Rockstar AirSonic

Ця модель отримала вишуканий чорний корпус. Причому це не глухий чорний, а такий собі графітовий, глибокий чорно-сірий. Виглядає з однієї сторони просто, з іншої — ну дуже стильно.

З декору — лише трохи металізованих акцентів. На робочій частині бачимо назву бренду, на ручці — назву лінійки: Bamba. Ну і повітрозабірний отвір закриває така ж металізована решітка.

Отже, загальне враження від дизайну цього фена: простий, але не нудний. І не перевантажений зайвими деталями. А тепер подивимось, що там всередині.  

Технічні характеристики CECOTEC Bamba IoniCare Rockstar AirSonic

Потужність1800 Вт
Кількість швидкісних режимів2
Кількість температурних режимів4
Подача холодного повітряТак
Функція іонізаціїТак
Додаткові функціїРежим для дітей
Режим для тварин
Захист від перегрівуТак
ДисплейLED
Петля для підвішуванняНі
Обертовий шнурНі
Розміри34.5 х 23.7 х 8.5 см
Вага740 г

Як працює CECOTEC Bamba IoniCare Rockstar AirSonic?

CECOTEC Bamba IoniCare Rockstar AirSonic

Не що ж, і технічні параметри у цієї моделі теж хороші. Зазвичай потужність більшості фенів коливається десь у діапазоні від 1 200 Вт 1 600 Вт. А тут цілих 1 800. Підозрюю, що можна навіть використовувати CECOTEC Bamba IoniCare Rockstar AirSonic як професійний фен.

А тепер моя улюблена частина оглядів — особисті враження. Нагадаю вихідні дані, з якими я зазвичай тестую фени: довге неслухняне волосся, яке постійно пушиться та електризується, а також обмаль часу. Робити укладки я не люблю, зате люблю висушити все швидко та займатись чимсь цікавішим. А ще… цього разу я змогла затестити фен не тільки на собі…

2 швидкості та 4 температури

Саме такі налаштування зустрічаються мені у більшості сучасних фенів. І це прямо максимально зручно:

  1. Ти можеш сушити швидко (коли поспішаєш) або повільно (коли готова приділити більше часу волоссю). Звісно, краще вибирати повільний режим, але будемо чесні, не завжди на це вистачає часу.
  2. 4 температури — холодне, тепле, ще тепліше та гаряче повітря.

Приємно, що і у повільному, і у швидкому режимах сушіння можна вибрати опцію холодного повітря. Кілька днів, протягом яких фен був у мене, я використовувала швидке сушіння на середній температурі, а закінчувала холодним повітрям. У купі з іонізацією це дало дуже приємний ефект. Хоч швидкість і була висока, я не пересушила волосся, та й пушилося воно менше, ніж зазвичай.

Про насадки CECOTEC Bamba IoniCare Rockstar AirSonic

CECOTEC Bamba IoniCare Rockstar AirSonic

У нас їх дві: дифузор та концентратор. Оскільки я пасма не випрямляю, то сушила або з дифузором, або взагалі без насадок. Дифузор тут досить великий та зручний. Треба трохи звикнути, звісно, але воно того варте: волосся за такої укладки лягає хвилями, як треба.

Дитячий чи собачий? Неочікувані режими від CECOTEC

Це і є ті самі неочікувані функції, про які я говорила на початку. Окей, собачим цей режим називаю тільки я, а виробник назвав все це «режими для тварин та дітей». І якщо дитячий мені вже зустрічався, то домашній фен для тварин я тримала у руках вперше. У чому ж суть?

У режимах для дитини та домашніх тварин повітря дме максимально лагідно, а двигун працює дуже тихо. При цьому можна вибрати між теплим і гарячим повітрям.

Це чудове рішення, як на мене, бо багато хто з нас купає та сушить своїх улюбленців самостійно, вдома. І наше завдання — зробити так, щоб пухнасте створіння отримало якнайменше стресу під час сушіння. Теж саме стосується і малюків: голосні звуки та сильний потік повітря можуть їх налякати. З цим феном такого не станеться.

CECOTEC Bamba IoniCare Rockstar AirSonic — фен для собак і для людей?

Я ж казала, що затестила Bamba не лише на собі? Мій пес Торі теж його зацінив. Річ у тому, що Торі — шелті, а в цих песиків не тільки розкішна довга шерсть, а й густе підшерстя. Його дуже важко намочити та викупати. І так само важко висушити. Торі боїться фена змалечку. Зазвичай мені доводиться дуже довго тримати песика у рушнику, щоб зібрати зайву вологу, а потім ще робити генеральне прибирання.

Тож я не надто сподівалась не успіх. Але… все вийшло і без стресу! Отже, як я сушила собаку:

  1. Даємо песику понюхати та роздивится девайс. Краще, щоб він був вимкнений при цьому. За потреби закриваємо вушка спеціальною еластичною стрічкою. 
  2. Після такого першого знайомства вмикаємо «режим для тварин». На екрані починає світитися кружечок із песиком.
  3. Трохи даємо собаці звикнути до звуку.
  4. Потім поступово переводимо на нього струмінь теплого повітря.
  5. Не поспішаючи просушуємо всі  частини тіла.

І головне: на всіх етапах процесу розмовляємо з собакою, підбадьорюємо його та хвалимо. Смаколики теж не будуть зайвими.

Про управління CECOTEC Bamba IoniCare Rockstar AirSonic

CECOTEC Bamba IoniCare Rockstar AirSonic

Воно тут дуже логічне та якесь інтуїтивно зрозуміле. Щоб вибрати режим, треба кілька разів натиснути кнопку зміни режиму. Все, що ми перемикаємо, одразу відображається на екрані:

  • Кільце індикатора температури. Воно тут світиться синім, коли сушиш холодним повітрям. Червоним — при гарячому повітрі. А двома кольорами — при сушінні теплим повітрям.
  • Світлові індикатори режиму. Вони тут мають вигляд кружечків із символами. Дитячий режим — кружечок із пустушкою. Режим для тварин — кружечок із собакою та котом. Швидкість — кружечок із потоком повітря. Температури — кружечок із повітрям та сонцем.

Коли мені було потрібно змінити температуру, я натискала кнопку під екраном. Це можна зробити прямо у процесі. Світлове кільце одразу змінює колір між трьома кольорами, вказуючи на зміну температури.

Висновки

Я в захваті від цієї моделі. CECOTEC Bamba IoniCare Rockstar AirSonic — це досить таки класичний фен. Але — із розширеними функціями. І саме завдяки їм він унікальний. 

Дитячий та собачий режими роблять його особливим. Це дійсно фен для родини, який можна підлаштувати так, щоб було комфортно і дорослим, і малюкам, і навіть тваринкам.Не те щоб CECOTEC Bamba IoniCare Rockstar AirSonic — це недорогий фен. Але враховуючи високу потужність, купу режимів та корисні функції, він вартий своїх грошей. А якщо встигнути купити фен за знижкою, вийде набагато вигідніше.

Марія Горбань
Марія Горбань
Привіт! Я Марія) Мені 35, я родом з Бессарабії та живу у Києві. Обожнюю творчість, рух та пригоди. З дитинства я захоплююсь в’язанням і мистецтвом. А коли хочеться переключитись — біжу. Біг та туризм завжди тримають мене в тонусі, а найбільше я люблю підкорювати гори разом із партнером та собакою. Природа — величезне джерело натхнення для мене. А ще я обожнюю рок та джаз. Ритм, енергія та глибина цих жанрів завжди нагадують мені, хто я є. Хай там як, я кайфую від життя і ціную речі, які роблять його кращим. Тому я тут і тому хочу ділитись всім, що знаю про гаджети та технології. Мені є, що розповісти з власного досвіду, впевнена, що і вам також) Тож приєднуйтесь до мене, щоб разом відкривати нове у цьому світі. Нумо ділитись один з одним враженнями, обговорювати нові девайси, надихатись та експериментувати🙂
Ще публікації цього автора:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Рекомендовані публікації
Останні публікації

Топ 10 фільмів-катастроф. Найкращі фільми-катастрофи

🎬 Занурюйся у світ пригод з нашим топ 10 фільмів-катастроф. Напруга...

Dreame Z10 Station. Акумуляторний пилосос із самообслуговуванням

🧹 Dreame Z10 Station — це новий акумуляторний пилосос із функцією...

Як вибрати іригатор? Користь та переваги використання іригатора

✨ Іригатор — зручний девайс для догляду за зубами та яснами....

Пишна пінка за лічені секунди! Автономний спінювач для...

☕️🥛 Любите каву з пінкою? Тоді вам потрібен спінювач для молока....

Чому варто купити техніку саме на WO.UA?

WO.UA — єдиний офіційний представник брендів Yunmai, Oclean, Dreame, Deerma, Jimmy та Cecotec в Україні. Купуючи техніку в офіційного продавця, ви можете бути впевненими, що вона пройшла процедуру розмитнення відповідно до законів України, зі сплатою всіх податків і зборів. Разом із технікою ви отримуєте якісне сервісне обслуговування та додаткові переваги. Як офіційний представник виробників ми гарантуємо прозору та зрозумілу процедуру обміну та повернення девайсів. Для окремих брендів на WO.UA діють спеціальні умови покупки — великі знижки, подовжена гарантія, подовжений строк повернення та безкоштовна доставка.