back to top

Нові насадки для електрощітки Oclean: детальний огляд та поради з вибору

😃🪥 Ретельне очищення та дбайливий догляд за зубами — все це про нові насадки для електрощітки Oclean 😁 Читайте огляд та вибирайте ідеальну насадку себе! 🦷✨

Компанія Oclean виробляє якісні електрощітки, іригатори та аксесуари до них. Нещодавно розробники презентували нові насадки для електрощітки Oclean, які вже є у продажу на WO.UA. Які вони, чим відрізняються та чи підійдуть до вашої старої щітки? Зʼясовуємо деталі в огляді. 

Насадки для електрощітки Oclean

Зміст

  1. Особливості насадки для електрощітки Oclean
  • Дизайн насадок
  • Матеріал насадок
  • Нові щетинки
    • Матеріал та обробка щетинок
    • Кріплення щетинок
  • Зменшення натиску під час чищення
  • Маркування
  1. Які бувають насадки для електрощітки Oclean?
  • Типи насадок Oclean 
  • Нові насадки для електрощітки Oclean: кому яку вибрати
    • 1. Ultra Clean Brush Head — насадка для щоденного чищення
    • 2. Ultra White Brush Head — насадка для відбілювання зубів
    • 3. Ultra Gum Care Brush Head — насадка для чутливих зубів та ясен
  1. Кому підійдуть насадки для електрощітки Oclean?
  2. Підсумок

Особливості насадки для електрощітки Oclean

Зазвичай класичні насадки не гнуться. Тому вони не можуть ретельно очистити язикову частину, особливо у зоні 8 різцевих зубів. Щетинкам важко дістатися до задніх зубів, проміжку між ними та переповнених передніх зубів. До того ж багатьом людям важко тримати щітку під кутом 45 градусів, щоб очистити лінію ясен.

Але розробники Оклін змогли розвʼязати ці проблеми та оновити насадки по всіх напрямках, щоб ще краще чистити зуби.

Дизайн насадок

Насадки для електрощітки Oclean

Старі насадки для щітки Оклін були якісними та ефективними. Але нові стали ще кращими. Вони відрізняються навіть зовні:

  1. У них більш компактна голівка. 
  2. Форма насадки стала зручнішою для очищення важкодоступних місць.
  3. Змінилась висота та форма щетинок.
  4. На задній поверхні тепер більше мʼякого гумового покриття для очищення язика. Власне, воно займає 99% задньої сторони насадки.
  5. Самі гумові смужки стали тонше, ніж на минулих моделях.
  6. Змінилось розташування цих гумових смужок.

Все це дозволяє ще ефективніше вичищати і язик, і міжзубні проміжки: ретельно, але мʼяко.

Матеріал насадок

Його теж оновлено. Це приємний на дотик, стійкий до плям та стійкий до згинання сучасний пластик. Він легко миється та допомагає підтримувати щітку в охайному стані.

Нові щетинки 

Загалом електричні зубні щітки Oclean та насадки до них виготовлялися зі щетинками DuPont. Вони вироблені з міцного, гіпоалергенного та повністю безпечного для здоровʼя матеріалу. А їх поверхня максимально гладенька, заполірована, тому вони не залишають мікроподряпин на емалі та не пошкоджують ясна.

Провівши власні дослідження та розробки, нові насадки для електрощітки Oclean компанія виготовляє вже інакше. У них комбінуються щетинки власної розробки та DuPont. І ось, чим вони відрізняються.

Матеріал та обробка щетинок

Нові щетинки виготовлено з матеріалу TPEE. Це термопластичний поліефірний еластомер, теж дуже міцний та безпечний. З ним щетинки стали ще еластичнішими. А ще він підлягає вторинній переробці або біологічному розкладанню.

Наступний момент — кінчики. Якщо кінчики  щетинок DuPont у більшості моделей насадок мали так звану алмазну огранку, то нові щетинки отримали короткі заокруглені кінці. На відміну від звичайних щетинок, щетина з коротким кінчиком залишає певну ширину на кінчику, щоб зберегти ефективність очищення та забезпечити максимальний комфорт у догляді за яснами. 

Кріплення щетинок

Вони інакше кріпляться до поверхні щітки. Як і у старих моделях, щетинки розташовані групами. Але тепер це розташування краще продумано під роботу звукового двигуна. Групи щетинок розміщуються так, щоб передати максимум вібрацій, які створює двигун. Виробник назвав таке розташування Core-energy. Результат — краще почищені зуби. Ну і виглядає все це дуже стильно.

Зменшення натиску під час чищення

Щетинна пластина і ручка зʼєднані гумою. Це дозволило максимізувати кут повороту головки щітки та уникнути надмірного тиску під час чищення. Тепер вона стала більш маневровою та зручнішою.

Маркування

Оскільки бренд тепер сам виготовляє щетину для щіток, кожна насадка — вже більше творіння Oclean. Тому на нижній частині насадки для електрощітки Oclean зʼявилося фірмове маркування: у тому місці, де насадка кріпиться до щітки. Логотип Oclean Official — підтвердження того, що це оригінальна нова насадка.

Які бувають насадки для електрощітки Oclean?

Насадки для електрощітки Oclean

Типи насадок Oclean 

По функціях всі насадки Oclean діляться на 4 групи:

  1. Щоденне чищення.
  2. Ретельне видалення зубного нальоту.
  3. Догляд за чутливими яснами та зубами.
  4. Видалення плям та відбілювання зубів.

А найголовніше, що всі насадки Oclean підходять для всіх щіток Oclean: як старі, так і нові.  Тож ви можете купити електрощітку Oclean і користуватися спочатку, наприклад, насадками для чутливих зубів, а вже згодом докупити насадки для відбілювання. А якщо у вас вже є така щітка, ви можете придбати нові насадки — вони теж підійдуть. Нові насадки для електрощітки Oclean обʼєднали всі чотири напрямки у 3-х моделях. Поговоримо докладніше про кожну з них.

Нові насадки для електрощітки Oclean: кому яку вибрати

Насадки для електрощітки Oclean

1. Ultra Clean Brush Head — насадка для повсякденного чищення

Насадка Oclean Ultra Clean Brush Head виглядає ну дуже круто. На момент огляду набір з двох таких насадок продається зі знижкою та коштує 699 грн. Особливості цієї насадки такі:

  • Комбінована щетина для різних типів догляду за порожниною рота. Перший тип — щетина Tynex® Diamond з діамантовою огранкою. Ці тонкі щетинки з високою щільністю розташування допомагають краще вичищати міжзубні проміжки. Другий тип — товсті та еластичні щетинки, які чистять саме емаль. 
  • Середня жорсткість.
  • Щетинки-індикатори, які нагадують про необхідність заміни насадки кожні 3 місяці
  • Дизайнерська посадка щетинок Core-energy забезпечує потужне очищення. 
  • Компактний розмір і форма забезпечують гнучкість для ретельного проникнення до кутніх зубів. Кутові щетинки (5°) у горизонтальному та вертикальному напрямках збільшують контакт і пристосовуються до різних рухів під час чищення.
  • Безметалева конструкція для безпечного використання.
  • Мʼяке гумове покриття з антибактеріальним ефектом для кращого догляду за зубами та яснами.

2. Ultra White Brush Head — насадка для відбілювання зубів

Вона коштує так само як і насадка для повсякденного чищення зубів — 699 грн. на знижках. І в неї є все те ж саме, що і у повсякденної. А відмінності  наступні:

  • Подвійна посадка щетинок, спеціально розроблена для полірування зубів. Через це Ultra White Brush Head і виглядає трохи по-іншому.
  • Мʼякі гумові вставки — вони збільшують тертя, допомагаючи ефективно видаляти плями на емалі. Мʼяка гума на 1.5 мм нижча за щетину, що дозволяє ефективно уникнути опору, спричиненого надмірним натиском під час чищення.

Тобто ця насадка, хоч і видаляє пігментацію, але робить це делікатно та поступово, не пошкоджуючи емаль зубів та ясна.

3. Ultra Gum Care Brush Head — насадка для чутливих зубів та ясен

Ціна насадки для зубної щітки Ultra Gum Care Brush Head така сама, як і у двох попередніх. Загальні параметри теж схожі, а от щетинки відрізняються:

  • По-перше, вони ультрамʼякі.
  • По-друге, щетинки щільно розташовані та мають різну висоту для кращого проникнення у міжзубні проміжки.
  • По-третє, тут використана щетина ексклюзивного дизайну Gum Care, спеціально розроблена для догляду за чутливими зубами та яснами. Це ті ж ультратонкі конічні щетинки з великою гнучкістю для кращого догляду за яснами.
  • І четверте — очищувач язика та гумове покриття на задній поверхні насадки теж надзвичайно мʼякі та делікатні.

Кому підійдуть насадки для електрощітки Oclean?

Насадки для електрощітки Oclean

Всім, хто піклується про здоровʼя порожнини рота, профілактику захворювань та ретельне видалення зубного нальоту. А також тим, у кого є певні проблеми зі здоровʼям зубів та ясен. Правильно підібрані насадки та дбайливе чищення поступово допомагають зменшити дискомфорт у роті та подальшу шкоду для здоровʼя, спричинену зубним нальотом.

Підсумок

Нові насадки для електрощітки Oclean — не просто чергове оновлення для оновлення. Вони дійсно продумані так, щоб краще чистити зуби, ясна та язик: 

  • Гумове покриття тепер займай білу частину задньої поверхні насадки. Воно дає дбайливе ставлення до зубів і кращий комфорт під час чищення.
  • Голівка нових насадок рухлива і краще пристосовується до порожнини рота, щоб видаляти наліт. В результаті важкодоступні ділянки — язикова частина всієї порожнини рота/різці, лінія ясен та міжзубні проміжки — чистяться набагато якісніше.
  • Щетинки теж розташовані так, щоб якнайкраще прочищати міжзубні проміжки та діставати навіть у віддалені куточки ротової порожнини.

В результаті ці насадки забезпечують краще підʼясенне очищення та делікатне, але ретельне чищення емалі.

Всі 3 види насадок виготовлені зі схожих матеріалів, а відрізняються типом та розташуванням щетинок та дизайном. Серед них кожен може вибрати насадку під свої завдання: чи то стандартне щоденне чищення, чи відбілювання, чи догляд за чутливими зубами. А ще вони підходять до всіх щіток Oclean, і на них діє знижка. Тож встигніть купити насадки для електрощітки Oclean за вигідною ціною, щоб покращити свій догляд за зубами.

Марія Горбань
Марія Горбань
Привіт! Я Марія) Мені 35, я родом з Бессарабії та живу у Києві. Обожнюю творчість, рух та пригоди. З дитинства я захоплююсь в’язанням і мистецтвом. А коли хочеться переключитись — біжу. Біг та туризм завжди тримають мене в тонусі, а найбільше я люблю підкорювати гори разом із партнером та собакою. Природа — величезне джерело натхнення для мене. А ще я обожнюю рок та джаз. Ритм, енергія та глибина цих жанрів завжди нагадують мені, хто я є. Хай там як, я кайфую від життя і ціную речі, які роблять його кращим. Тому я тут і тому хочу ділитись всім, що знаю про гаджети та технології. Мені є, що розповісти з власного досвіду, впевнена, що і вам також) Тож приєднуйтесь до мене, щоб разом відкривати нове у цьому світі. Нумо ділитись один з одним враженнями, обговорювати нові девайси, надихатись та експериментувати🙂
Ще публікації цього автора:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Рекомендовані публікації
Останні публікації

Найкращий робот-пилосос за свої гроші! Огляд на Dreame...

🤖🧹 Чистота вдома — це просто! ✨ Читайте огляд на найефективніший...

Прибирання 2 в 1! Огляд на миючий акумуляторний...

🌀 Прибирайте без зайвих зусиль! Акумуляторний пилосос JIMMY JV63 для вологого...

Зволожувачі повітря Deerma. Топ 3 моделі для дому...

🏠 Сухе повітря у приміщенні? Зволожувачі повітря Deerma допоможуть створити комфортний...

Oclean X Ultra та Phillips Sonicare 9900 Prestige:...

🦷 Як вибрати найкращу електрощітку і не переплатити? Порівнюємо Oclean X...

Чому варто купити техніку саме на WO.UA?

WO.UA — єдиний офіційний представник брендів Yunmai, Oclean, Dreame, Deerma, Jimmy та Cecotec в Україні. Купуючи техніку в офіційного продавця, ви можете бути впевненими, що вона пройшла процедуру розмитнення відповідно до законів України, зі сплатою всіх податків і зборів. Разом із технікою ви отримуєте якісне сервісне обслуговування та додаткові переваги. Як офіційний представник виробників ми гарантуємо прозору та зрозумілу процедуру обміну та повернення девайсів. Для окремих брендів на WO.UA діють спеціальні умови покупки — великі знижки, подовжена гарантія, подовжений строк повернення та безкоштовна доставка.