back to top

Нові фени від бренду Deerma. Порівняльний огляд моделей CF-30, CF-20, CF-50

🌪️ Відкрийте для себе особливий догляд за волоссям! Нові фени Deerma CF-30, CF-20 та CF-50 демонструють дивовижну потужність та зберігають природний блиск💨

Потужний та сучасний фен для волосся — важливий інструмент у щоденному догляді. На нову лінійку фенів Deerma я чекала ще з липня, адже тоді бренд анонсував дещо дійсно цікаве. І от нарешті на огляд до WO.UA прийшли три девайси: CF-20, CF-30 та CF-50. Виглядають вони неймовірно стильно і зовсім по-різному, тож сьогодні будемо розбирати, що там всередині.

Одразу зауважу, що це зразки майбутніх моделей. Яким буде кінцевий результат, побачимо трохи згодом. Але найголовніше вже відомо: нам пропонують високу потужність, якісну іонізацію та зручні форми. Про все по черзі. 

Зміст

  1. Що в комплекті?
  • Фени та насадки
  • Новий аксесуар — настінний тримач для фена
  1. Дизайн
  • Зовнішній вигляд та елементи управління
  • Безщітковий двигун
  •  Повітрозабірник у ручці
  • Дисплей
  1. Фени Deerma CF: порівнюємо технічні характеристики
  2. Враження від роботи
  • Потужність та швидкість сушіння
  • Рівень шуму
  • Що по режимах?
  • Іонізація на максималках
  • Зручність насадок
  1. Висновки

Що в комплекті?

Фени та насадки

Фени Deerma
Фени Deerma

Модель DEM-CF20 постачатиметься із двома видами насадок. Через особливу конструкцію девайсу вони ну дуже компактні, не такі, як у більшості фенів:

  • Кругла — для рівномірного розподілу повітря під час сушіння. Зверніть увагу, це не класичний дифузор із «пальчиками» для укладання хвилястого волосся, а просто такий собі розподілювач повітряного потоку.
  • Вузька — насадка-концентратор, яка навпаки створює вузький, але інтенсивний потік повітря. Зазвичай її використовують для випрямлення волосся під час укладки. 

CF30 також оснащений двома насадками. У нього вже більш традиційна конструкція та звичайні великі насадки: і концентратор, і розсіювач. 

А от у CF50 якихось додаткових насадок ми не знайшли. Сподіваюсь, вони таки з’являться у продажу разом із феном. Звісно, всі три девайси доповнені інструкціями з експлуатації.

Новий аксесуар — настінний тримач для фена

Разом із новинками до нас прийшов цікавий аксесуар, покликаний зробити роботу з феном більш комфортною. Великий настінний тримач кріпиться на стіну за допомогою клейової основи. А на ньому вже можна зберігати сам фен. Причому, для кабелю живлення передбачена спеціальна котушка, куди його можна намотати, аби не заважав. Тримач універсальний і підходить до всіх трьох моделей.

Непогане рішення, щоб тримати пристрій під рукою та не лізти за ним у шафку кожного разу. А якщо повісити його біля розетки, взагалі вийде мегазручно.

Дизайн

Фени Deerma
Фени Deerma

Зовнішній вигляд та елементи управління

Причина, через яку я чекала дану серію, — Deerma CF-20. У нього незвичайна колоноподібна форма, яка одразу привертає увагу. Ти наче тримаєш у руці чарівну паличку діаметром 46 мм і насправді це зручно. Зверху на магнітах кріпляться насадки, під ними розташувалися кнопка вмикання-вимикання та зміни режимів, а також LED-індикатори роботи.

Думаю, для подорожей така конструкція просто ідеальна, її легше розташувати у сумці, ніж класичний фен. Поверхня корпусу — темно-сіра, під метал, у поєднанні із золотистими кнопками виглядає просто топ. Загалом, плюс виробнику за оригінальність та сміливість, цю модель варто придбати навіть просто задля естетичної насолоди (хоча із технічними параметрами там все теж чудово).

CF30 та CF50 виглядають звичніше та мають класичну конструкцію: робоча частина розташована перпендикулярно до тримача, де розміщені елементи керування. У тридцятки одразу відмічу крутий колір — такий складний зелено-блакитний, ще й з ефектом металік, а п’ятдесята модель буде представлена у трьох кольорах: білий, рожевий та темно-синій. До нас на огляд потрапила біла версія, вона має глянсову поверхню, дуже приємна на дотик.

Отже, зовні фени дуже різні. Але в них є дещо спільне у дизайні та принципі роботи. 

Безщітковий двигун 

Двигуни на магнітах впевнено приходять на зміну традиційним щітковим. Вони все частіше використовуються у побутовій техніці, і нові фени Дірма не стали виключенням. Що нам це дає? Самі переваги: 

  • Ергономічніша конструкція. Робоча частина стає коротшою та легшою, відповідно, під час сушіння рука втомлюється менше.
  • Такі фени довговічні. Немає механічної взаємодії — немає, чому зношуватись. 
  • Вібрації зведені до мінімуму, тому сушити волосся значно приємніше.
  • Тиха робота.
Фени Deerma
Фени Deerma

Повітрозабірник у ручці

Основна фішка всієї серії — повітрозабірний отвір, розташований внизу тримача. Таке розташування максимально практичне. По-перше, волосся під час сушіння не потрапляє в отвір, як часто буває із традиційними фенами. По-друге, це естетично. По-третє, з’являється місце для екрана, хоча він є не у всіх версіях.

Дисплей

Світлодіодний екран отримала модель CF30. Вона і так виглядає футуристично, а з ним — ще більше. На дисплеї відображаються інтенсивність повітряного потоку та вибраний температурний режим. Але найприємніше — спостерігати, як змінюється відтінок світлодіодного кільця в залежності від температури.

У 20-тій моделі екрана немає, зате є вже згадані світлодіодні індикатори, які інформують про вибраний режим. 

Фени Deerma CF: порівнюємо технічні характеристики

ПараметрCF-20CF-30CF-50
ФормфакторКолоноподібнийСтандартнаСтандартна
РозмірДіаметр — 46 мм
Довжина — 284 мм
Вага 448 г390 г
Напруга220 В220-240 В220 В
Потужність1200 Вт1600 Вт1500 Вт
Інтенсивність обертів110 000 об/хв110 000 об/хв120 000 об/хв
Швидкість повітряного потоку 23 м/с70 м/с70 м/с
Загальна кількість режимів1216
Температурні режими48
Швидкості32
Концентрація негативних іонів (аніонів/куб.см)200 млн.200 млн. 400 млн. 
Інтелектуальний контроль температури NTCНіНіТак
УправлінняМеханічне — кнопки живлення та перемикання режимів
ДисплейНемаєLEDНемає
Захист від перегрівуТак
Насадки22

Враження від роботи

Фени Deerma
Фени Deerma

Потужність та швидкість сушіння

Ми вмикали всі три фени, і це кайф, скажу я вам. Навіть CF-20 із його 1200 Вт видає такий потік повітря, що зносить все. А CF-30 — взагалі щось неймовірне, він мало не левітує, коли увімкнений на максимум. При цьому повітря подається якось рівномірно, якщо не вмикати концентратор, звісно.

Але для нас головне, як воно працює на волоссі. Я часто бачу заявки від виробників різних фенів, що пасма висушуються мало не за дві-три хвилини, і для мене це трохи сумнівно (власники густих кучерів зрозуміють). Так що довелося мочити голову та перевіряти. І… у нашому випадку це правда. На моє неслухняне, досить густе, середньої довжини волосся пішло 4 хвилини. 

Так що для тих, кому хочеться витрачати якомога менше часу на сушіння, CF-30 або CF-50 точно стануть у нагоді. Двадцятка теж впорається добре, але ці двоє — просто ураган.

Рівень шуму

У CF-50 є дещо цікаве. Як ми вже розібралися, у нього найвища інтенсивність обертів, а це завжди про шум. Мені здавалося, він буде дуже голосним. Але на практиці виявилось: CF-50 не шумніший за інші два.

А справа от у чому: тут реалізовано 6-ступеневу технологію шумозаглушення. Тому шум під час роботи цих трьох моделей відчувається приблизно однаково.

Що по режимах?

Їх тут, м’яко кажучи, достатньо: від 12 до 16. Регулюється і швидкість повітряного потоку, і температура. Подача холодного повітря теж передбачена. У CF-50 ми навіть знайшли делікатний «дитячий» режим — сушіння за температури 45 градусів. Я сушила свої пасма на максимальній швидкості та середній температурі, а закінчувала холодним фінішем.

Щодо зручності перемикання режимів, три моделі приблизно однакові. Але щодо чисто візуального задоволення — найбільше його приносить CF-30 з його екраном: якось приємно спостерігати, як змінюється колір підсвітки.

Іонізація на максималках

Функція іонізації тут є, і треба звикати, що це вже стандарт у фенах та стайлерах для волосся. Кажу це як людина, яка ставилася до неї скептично, поки не спробувала на собі.

Під час сушіння без іонізації на волосся сильно діє статична електрика: від цього підіймаються кутикули, пасма стають пухнастими та неохайними на вигляд, складно вкладаються. Коли сушиш із увімкненою функцією іонізації, негативні іони нейтралізують цей ефект. Кутикули пригладжуються, у волоссі зберігається природний рівень зволоженості, воно стає блискучим та охайним. 

У всій лінійці CF функція іонізації реалізована максимально круто: по 200 млн негативних іонів на кубічний сантиметр у молодших моделей, 400 млн — у старшої. Так що власникам неслухняних та пухнастих кучерів точно сподобається. Принаймні, я після сушіння не була схожа на кульбабку.

Фени Deerma
Фени Deerma

Зручність насадок

Мені вдалося скористатися насадками у CF-20 та CF-30. В обох девайсів вони не просто магнітні, а ще й повертаються на 360 градусів. Просто підносиш насадку — і вона миттєво притягується до фена. І під час роботи можна повертати її, як заманеться.

Щодо двадцятої моделі, мені було трохи незвично: все-таки фен компактний, а насадки маленькі. На якості сушіння воно ніяк не відображається, тож це питання смаку, скоріше. У двох інших версій звичайний формат із великими насадками.

І як власниця хвилястого волосся не можу не зауважити відсутність дифузора для кучерявих укладок. Але воно й не дивно: цей аксесуар взагалі рідко зустрічається у комплекті сучасних фенів, зазвичай його треба докупати, якщо це для вас важливо.

Висновки

Зазвичай я швидко визначаюся із моделлю, але у нашому випадку вибір не був простим. Хочеться не просто купити фен для волосся, який би нормально сушив, а ще зручно з ним подорожувати та не паритись із керуванням. А Дірма зробили три моделі, які хоч і різні, але загалом підпадають під визначення «універсальні».

Deerma CF-20 дуже мені подобається з естетичної точки зору, до того ж через цю колоноподібну форму із ним комфортно їздити. Єдиний нюанс: треба звикнути до дуже компактних насадок. 

Натомість CF-50 — найлегший у лінійці та з найвищою концентрацією негативних іонів: те, що треба для усунення пухнастості. А ще в нього є функція інтелектуального контролю температури: точно не пересушиш пасма. Думаю, мій вибір випаде саме на нього.

А CF-30 відрізняється найвищою потужністю та неймовірно захопливим екраном. У ньому зачаровує сам процес сушіння: коли постійно залипаєш на дисплей, все проходить швидко і ненудно.

Така от різноманітна вийшла лінійка, хоч девайсів усього три. Здається, тут кожен знайде «свій». Із нетерпінням чекаю на появу цих новинок у WO.UA, аби розповісти про них ще докладніше.

Марія Горбань
Марія Горбань
Привіт! Я Марія) Мені 35, я родом з Бессарабії та живу у Києві. Обожнюю творчість, рух та пригоди. З дитинства я захоплююсь в’язанням і мистецтвом. А коли хочеться переключитись — біжу. Біг та туризм завжди тримають мене в тонусі, а найбільше я люблю підкорювати гори разом із партнером та собакою. Природа — величезне джерело натхнення для мене. А ще я обожнюю рок та джаз. Ритм, енергія та глибина цих жанрів завжди нагадують мені, хто я є. Хай там як, я кайфую від життя і ціную речі, які роблять його кращим. Тому я тут і тому хочу ділитись всім, що знаю про гаджети та технології. Мені є, що розповісти з власного досвіду, впевнена, що і вам також) Тож приєднуйтесь до мене, щоб разом відкривати нове у цьому світі. Нумо ділитись один з одним враженнями, обговорювати нові девайси, надихатись та експериментувати🙂
Ще публікації цього автора:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Рекомендовані публікації
Останні публікації

Газонокосарка-робот Dreame A1: зручне рішення для догляду за...

🏡 Як косити газон швидко та правильно? Газонокосарка-робот Dreame A1 —...

Масаж і тепло 2 в 1! Огляд на...

💆‍♂️ Зустрічайте неймовірну новинку для вібраційного та теплового масажу! Читайте огляд...

Насадки для зубної щітки: як підібрати жорсткість та...

😁 🦷 Правильно підібрані насадки для зубної щітки допомагають відбілити зуби...

Кавомолка для смачної кави. Поради, як вибрати кавомолку...

🔍🤔 Любите запашну каву? Тоді вам потрібна кавомолка, яку можна налаштувати...

Чому варто купити техніку саме на WO.UA?

WO.UA — єдиний офіційний представник брендів Yunmai, Oclean, Dreame, Deerma, Jimmy та Cecotec в Україні. Купуючи техніку в офіційного продавця, ви можете бути впевненими, що вона пройшла процедуру розмитнення відповідно до законів України, зі сплатою всіх податків і зборів. Разом із технікою ви отримуєте якісне сервісне обслуговування та додаткові переваги. Як офіційний представник виробників ми гарантуємо прозору та зрозумілу процедуру обміну та повернення девайсів. Для окремих брендів на WO.UA діють спеціальні умови покупки — великі знижки, подовжена гарантія, подовжений строк повернення та безкоштовна доставка.