back to top

Сучасний формат укладки: нові фени Deerma CF-20, CF-30, CF-50

Бренд побутової техніки Xiaomi Deerma презентував одразу три цікавих моделі фенів. Кожна отримала приємні фішечки для догляду за волоссям та впізнаваний дизайн. Девайси от-от з’являться у продажу, тож саме час розібратись у їх особливостях. А розбиратись є, у чому. Фени для волосся Deerma CF-20, CF-30 чи CF-50 обіцяють вивести укладку в домашніх умовах на якісно новий рівень. 

Зміст

  1. Комплектація
  2. Технічні характеристики новинок: що відомо
  3. Що по дизайну?
  4. Сушіння у зручному форматі
  • Висока потужність — швидкий результат
  • Докладніше про режими
  • Іонізація по-максимуму
  1. Яку модель вибрати?

Комплектація

Судячи з наявних даних, в комплект постачання кожної з трьох моделей входять фен, насадка-концентратор, дифузор та інструкція з експлуатації.

Технічні характеристики новинок: що відомо

ПараметрCF-20CF-30CF-50
Потужність1200 Вт1600 Вт1500 Вт
Розмір46 х 284 мм
Вага 448 г448 г360 г
Швидкість обертів110 000 об/хв110 000 об/хв120 000 об/хв
Швидкість подачі повітря23 м/с70 м/с70 м/с
Кількість температурних рівнів48
Кількість швидкостей32
Кількість режимів12
Іонізація200 млн. аніонів/куб.см200 млн. аніонів/куб.см400 млн. аніонів/куб.см
Інтелектуальний контроль температури NTCНіНіТак
УправлінняКнопочне — кнопки живлення та перемикання режимів
ДисплейНемаєLEDДисплей з підсвічуванням
Захист від перегрівуТак
Насадки22

Що по дизайну?

Роздивляючись новинки, одразу хочеться виділити Deerma CF-20 Hair Dryer. У нього ну дуже незвичайний форм-фактор: корпус являє собою цілісну колону, на одному кінці якої кріпиться кабель живлення, на іншому — насадки. Між ними розмістилися кнопки управління та індикатори режимів. Виглядає все напрочуд елегантно. Основну частину виконано зі сріблястого пластику, а кнопки виділено золотистим.

Натомість Deerma CF-30 Hair Dryer отримав класичну конструкцію. Його ручка нагадує попередню модель, а от робоча частина має досить футуристичний вигляд. Все завдяки голографічному LED-екрану, а ще — ребристій декоративній смузі, яка перегукується із захисною решіткою.

DEM CF-50 отримав найбільш традиційний дизайн. Така собі сучасна класика з обтічними формами, золотистими деталями та трьома відтінками на вибір — білий, рожевий та темно-синій.

Сушіння у зручному форматі

Висока потужність — швидкий результат

Всі моделі оснащені потужними безщітковими двигунами. «Тридцятка» та «П’ятдесятка» виграють за потужністю — 1600 Вт та 1500 Вт відповідно. Це забезпечує їм швидкість повітряного потоку до 70 м/с. Це означає, що волосся буде сухим за лічені хвилини. Як відомо, у «п’ятдесятки» ще й 13-пелюстковий вентилятор, який забезпечує рівномірний розподіл повітря. У CF-20 швидкість значно нижча — 23 м/с, очевидно, через особливу форму девайсу.

Докладніше про режими

В усіх версіях їх по кілька, тож можна підібрати налаштування для конкретної ситуації. Так, якщо необхідно швидко висушити пасма після тренування, зручно скористатися максимальними швидкістю та температурою. А для повсякденної дбайливої укладки підійде лайтовий режим із холодним фінішем. Найбільше налаштувань у CF-20, зате у CF-50 є спеціальний «дитячий» режим. Він передбачає делікатне сушіння за температури 45 градусів Цельсія, тож стане оптимальним рішенням для родини з дітьми.

Іонізація по-максимуму

Здається, розробники Дірма довели технологію іонізації до досконалості. Від 200 до 400 млн. негативних іонів на кубічний сантиметр — це звучить навдивовижу. Тут виграє Deerma CF-50, хоча й інші моделі також отримали потужні іонізатори.

Компактний генератор, вбудований у корпус пристрою, під час сушіння вивільняє велику кількість аніонів. Стикаючись із кутикулою волосся, вони нейтралізують позитивний заряд на її поверхні. Внаслідок цього кутикули пригладжуються, а волосся повертається до свого природного здорового стану, набуваючи м’якості та блиску.

Яку модель вибрати?

Якщо вам потрібний максимально легкий фен, зверніть увагу на CF-50 — усього лише 360 г та класична конструкція будуть доцільними та в дорозі, і для повсякденного використання. Він також стане у нагоді родинам з дітьми, адже окрім маленької ваги має «дитячий» режим.

Поціновувачам ефектного дизайну та великої кількості налаштувань сподобається «двадцятка». До речі, завдяки колоноподібній конструкції він теж зручний для транспортування, хоч і трохи важчий.

А CF-30 порадує хорошою потужністю та зручним LED-екраном, на якому відображаються поточні налаштування. 

Загалом колекція вийшла дуже цікавою і з точки зору дизайну, і з точки зору характеристик. Зовсім скоро можна буде купити фен Deerma на wo.ua за ціною від виробника, тож не пропустіть появу новинки.

Марія Горбань
Марія Горбань
Привіт! Я Марія) Мені 35, я родом з Бессарабії та живу у Києві. Обожнюю творчість, рух та пригоди. З дитинства я захоплююсь в’язанням і мистецтвом. А коли хочеться переключитись — біжу. Біг та туризм завжди тримають мене в тонусі, а найбільше я люблю підкорювати гори разом із партнером та собакою. Природа — величезне джерело натхнення для мене. А ще я обожнюю рок та джаз. Ритм, енергія та глибина цих жанрів завжди нагадують мені, хто я є. Хай там як, я кайфую від життя і ціную речі, які роблять його кращим. Тому я тут і тому хочу ділитись всім, що знаю про гаджети та технології. Мені є, що розповісти з власного досвіду, впевнена, що і вам також) Тож приєднуйтесь до мене, щоб разом відкривати нове у цьому світі. Нумо ділитись один з одним враженнями, обговорювати нові девайси, надихатись та експериментувати🙂
Ще публікації цього автора:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Рекомендовані публікації
Останні публікації

Електросамокат Kaabo Wolf Warrior X Pro + Gold

🛴🚀 Електросамокат Kaabo Wolf Warrior X Pro — спосіб швидко дістатися...

Deerma VX96W: найкращий бездротовий мийник підлоги за свої...

💧 Як помити підлогу швидко та просто? Спробуйте бездротовий мийник підлоги...

Dreame Bot L10s Plus. Робот-пилосос, який справді миє...

🤖 Dreame Bot L10s Plus — робот-пилосос для ідеальної чистоти вдома!...

Бездротовий пилосос Jimmy JV71! Ретельне прибирання без зусиль

🌪️ Jimmy JV71 — недорогий бездротовий пилосос для сухого прибирання! Він...

Чому варто купити техніку саме на WO.UA?

WO.UA — єдиний офіційний представник брендів Yunmai, Oclean, Dreame, Deerma, Jimmy та Cecotec в Україні. Купуючи техніку в офіційного продавця, ви можете бути впевненими, що вона пройшла процедуру розмитнення відповідно до законів України, зі сплатою всіх податків і зборів. Разом із технікою ви отримуєте якісне сервісне обслуговування та додаткові переваги. Як офіційний представник виробників ми гарантуємо прозору та зрозумілу процедуру обміну та повернення девайсів. Для окремих брендів на WO.UA діють спеціальні умови покупки — великі знижки, подовжена гарантія, подовжений строк повернення та безкоштовна доставка.