back to top

Нова соціальна мережа від Meta – Threads

Компанія Meta запустила соціальну мережу Threads, яка построєна із текстових постів та гілок (тредів) із декількох публікацій на одну тематику.

Користуватись соц. мережею Threads можливо через застосунок для iOS, Android та через веб-версію.

Що можна публікувати в мережі Threads?

  • Текстові пости об’ємом до 500 символів додаючи зображення та відео тривалістю до 5 хвилин.

На пости можна реагувати лайками та репостами, ширити в інстаграм або у твіттер. Функціонал редагування постів на жаль не завезли.

Соціальна мережа тісно зв’язана з Instagram, а саме: під час реєстрації система запропонує вам імпортувати ім’я користувача, біо та зображення профілю. Також можна підписатись на ті ж акаунти на які ви підписані в інстаграм. Після створення акаунта вашим підписникам в Instagram прийде повідомлення та з’явиться позначка із посиланням на акаунт у Threads.

Основна стрічка постів складається із рекомендованого контенту та публікацій людей на яких ви підписані. Фільтрацію стрічки також поки не завезли, але ж сподіваємось що згодом така функція з’явиться.

Чи безпечна соціальна мережа Threads?

Базовий функціонал нової соціальної мережі від Мета:

  • Можливість показати профіль тільки підписникам
  • Функція блокування користувачів
  • Нікуди без фільтра образ у коментарях (можна створити список слів та фраз за якими буде відбуватись фільтрація)
  • Функція налаштування списку хто може відповідати на ваші пости (всі, тільки підписники, тільки згадані у пості)

Які плани у Meta щодо Threads?

У майбутньому соц. мережа повинна повноцінно працювати за децентралізованим протоколом ActivityPub, що означає що кожен зможе створити власний сервер соціальної мережі із власними налаштуваннями та правилами.

На даний час соц. мережа не працює на території ЄС, що пояснюється главою Мета як – проблеми місцевого законодавства.

Поки що можемо насолоджуватись новими постами в інстаграмі WO.UA

Сергій Попов
Сергій Поповhttps://blog.wo.ua
Привіт! Мене звуть Сергій, і я радий привітати тебе у нашому блозі. Я 28-річний хлопець, який живе в Києві, і у цьому блозі я поділюся своїми захопленнями та думками. Моя страсть - це якісна музика 🎧. Я завжди відкритий для нових музичних жанрів та виконавців, і з нетерпінням поділюся своїми улюбленими треками та альбомами з тобою. Будемо разом відкривати нову музичну палітру! Також я великий фанат сучасних технологій та гаджетів. Я цікавлюся останніми трендами та новинками у світі технологій, і якщо ти теж цікавишся цим, то цей блог буде для нас справжнім раєм. Поговоримо про найсвіжіші релізи, інноваційні розробки та утиліти, які зроблять наше життя кращим та цікавішим. Приєднуйся до нас в цьому захоплюючому шляху відкриттів та обговорень. Разом ми знайдемо багато цікавого, незалежно від того, чи це музика, технології чи щось зовсім нове. Будь ласка, залишайся на зв'язку, і ми спільно створимо неймовірний контент! 😉
Ще публікації цього автора:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Рекомендовані публікації
Останні публікації

Зволожувачі повітря Deerma. Топ 3 моделі для дому...

🏠 Сухе повітря у приміщенні? Зволожувачі повітря Deerma допоможуть створити комфортний...

Oclean X Ultra та Phillips Sonicare 9900 Prestige:...

🦷 Як вибрати найкращу електрощітку і не переплатити? Порівнюємо Oclean X...

Акустика та навушники JBL. Огляд на яскраві новинки!

🎶 Подаруйте собі якісне звучання! Нова портативна акустика та навушники JBL...

Як почистити ноутбук від пилу та бруду?

✨  Хочете, щоб лептоп працював довго? Дізнайтесь, як почистити ноутбук від...

Чому варто купити техніку саме на WO.UA?

WO.UA — єдиний офіційний представник брендів Yunmai, Oclean, Dreame, Deerma, Jimmy та Cecotec в Україні. Купуючи техніку в офіційного продавця, ви можете бути впевненими, що вона пройшла процедуру розмитнення відповідно до законів України, зі сплатою всіх податків і зборів. Разом із технікою ви отримуєте якісне сервісне обслуговування та додаткові переваги. Як офіційний представник виробників ми гарантуємо прозору та зрозумілу процедуру обміну та повернення девайсів. Для окремих брендів на WO.UA діють спеціальні умови покупки — великі знижки, подовжена гарантія, подовжений строк повернення та безкоштовна доставка.