back to top

Найкращі електричні зубні щітки 2024. Топ зубних щіток

🪥✨ Знайдіть сучасну та ефективну електрощітку для здорової усмішки! 😁 Дізнайтеся про найкращі електричні зубні щітки та виберіть ту, яка підходить саме вам 👍

Правильно підібрана зубна щітка може суттєво вплинути на стан ваших зубів та ясен. Зазвичай стоматологи рекомендують використовувати електрощітки, адже вони забезпечують ефективніше чищення, ніж ручні. Тож сьогодні поговоримо про найкращі електричні зубні щітки від відомих виробників: Oclean, Philips, Oral B та Pecham.

У брендів електрощіток зазвичай по кілька лінійок для різних споживачів і цінових категорій: від базових щіток початкового рівня до розумних моделей, що співають і танцюють. Тож ціна електрощітки може бути дуже різною. Плюс у тому, що на знижках можна придбати девайс топового рівня за ціною середнього.

Електричні зубні щітки

Зміст

  1. Які бувають електричні зубні щітки?
  2. Найкращі електричні зубні щітки
  • Oclean X Pro Digital: найкраще поєднання ціни, характеристик та дизайну
  • Philips Sonicare DiamondClean 9000: стильна та маневрова електрощітка
  • Braun Oral-B iO Series 6
  • Дешева електрощітка PECHAM Black Travel PC-080
  • Найкращі дитячі електричні зубні щітки Oclean Kids
  1. Висновки

Які бувають електричні зубні щітки?

Всі сучасні електричні зубні щітки можна розділити на типи: зворотно-обертальні та звукові. Зворотно-обертальні зубні щітки ще називають осцилюючо-ротаційними. Це найпопулярніший тип, вони коливаються вперед-назад, допомагаючи видаляти зубний наліт. Існують і роторні зубні щітки, насадка яких просто обертається по колу, але такі моделі вже можна вважати застарілими.

Коли мова йде про звукові зубні щітки, це означає, що їх мотор видає понад 30 000 звукових коливань на хвилину, щоб стимулювати гідродинамічну активність. Звукові хвилі масажують слинні залози, стимулюючи виділення більшої кількості слини. Слина звʼязується з водою і зубною пастою, в результаті виходить сильніший засіб для чищення. У поєднанні зі звуковими вібраціями зубної щітки це допомагає краще видалити зубний наліт і очистити важкодоступні ділянки ротової порожнини.

Найкращі електричні зубні щітки

Електричні зубні щітки

Oclean X Pro Digital: найкраще поєднання ціни, характеристик та дизайну

Oclean X Pro Digital використовує магнітно-левітаційний двигун, який є наступним поколінням звукової потужності. На відміну від звичайних двигунів, Maglev запобігає втратам і концентровано передає енергію на насадку щітки. Частота вібрацій у цій моделі становить до 42 000 разів на хвилину. Нею дуже легко керувати через сенсорний екран: просто натискаєш кнопку і притискаєш її до зубів. 

Її можна підʼєднати до застосунку Oclean Care+, який доступний у Google Play або App Store.  Застосунок дозволяє користувачам реєструвати стан своїх зубів. Користувач обирає поточний стан зубів та відповідні звички способу життя, а також колір зубів. Після цього система пропонує рекомендовану програму догляду відповідно до поточного стану зубів.

У спеціальному режимі зареєстровано 19 типів програм догляду. Але ви можете і кастомізувати девайс: налаштувати та створити власні програми догляду на додаток до вже наявних.

Та навіть без підключення до Oclean Care+ на пристрої можна вибрати три режими догляду: ранковий, вечірній та ексклюзивний. Щітка також відображає результат чищення та залишок зубної пасти після чищення, тож ви можете вибрати один із режимів догляду, вбудованих в основний блок, якщо немає часу гратися із застосунком.

А ще, як інші топові електричні зубні щіткиX Pro Digital в режимі реального часу надає зворотний звʼязок щодо техніки чищення. Вона попереджає, коли ви застосовуєте занадто сильний тиск, і нагадує коли настав час замінити насадку.

Автономність тут теж на висоті: до 30 днів роботи на одному заряді. А заряджається девайс за 3 години зі швидкою зарядкою.

І ще одна беззаперечна перевага Oclean X Pro Digital — крутий мінімалістичний дизайн, зручний та естетичний водночас. Електричні зубні щітки цієї серії випускаються у неймовірних відтінках: золотистий Champagne Gold, сріблястий Glamour Silver, глибокий синій Dark Blue та ніжно бузковий Purple.

На момент написання статті ця щітка коштує на знижках 3 299 грн. Непогано для такої кількості режимів та преміального дизайну, правда?

Philips Sonicare DiamondClean 9000: стильна та маневрова електрощітка

Електричні зубні щітки

Звісно, ця підбірка не могла б обійтися без Sonicare, однієї з найвідоміших електрощіток у світі. Одна з найсучасніших та популярних моделей  — Philips Sonicare DiamondClean 9000, як і Oclean, поєднує в собі високі технічні характеристики для догляду за порожниною рота з преміальним дизайном:

  • Вона теж забезпечує високу ефективність чищення в різних режимах, а також довготривале покращення стану зубів.
  • У цієї щітки тонка форма, і це не просто гарний дизайн, але й практична перевага: підвищена маневровість у ротовій порожнині. На відміну від більш громіздких електричних зубних щіток, нею легко дотягнутися до зубів мудрості.
  • Швидкість тут теж хороша, хоч і не така висока, як у попередньої моделі: 31 000 імпульсів на хвилину.
  • Є чотири різні режими чищення, кожен з яких відповідає індивідуальним потребам догляду за порожниною рота і має три рівні інтенсивності, які можна налаштувати відповідно до ваших уподобань.
  • Щітка відстежує тиск під час чищення та попереджає, якщо ви чистите надто сильно.
  • Акумулятора вистачає на 2 тижні автономної роботи.
  • У комплект входить тонкий футляр для перенесення, який легко взяти з собою в дорогу.

От тільки ціна «діаманту» відповідає назві: купити електрощітку цієї серії можна за 9 992 грн, і це зі знижкою. 

Braun Oral-B iO Series 6

Електричні зубні щітки

Braun Oral-B iO Series 6 — це теж щітка преміумкласу з вбудованим дисплеєм та Bluetooth. В неї 5 режимів чищення, та інтелектуальні функції для контролю. Як і попередні моделі, щітка відстежує тиск та нагадує про заміну насадок. За відгуками користувачів, вона тихіша за інші щітки Oral-B. З мінусів, вона потребує спеціальних головок iO, які коштують дорожче за звичайні. Звичайна ціна iO Series 6 — 9 999 грн, на знижках — 5 899 грн.

Дешева електрощітка PECHAM Black Travel PC-080

Електричні зубні щітки

PECHAM Black Travel PC-080 коштує усього 795 грн. І це з комплектом насадок на цілий рік та кейсом. Так, її дизайн складно назвати  преміальним, але базові потреби вона закриває. Звісно, розумних функцій тут немає, втім, є таймер на 2 хвилини, а заряду акумулятора вистачає приблизно на 30 днів. А серед 5 режимів нескладно підібрати свій.

Найкращі дитячі електричні зубні щітки Oclean Kids

Електричні зубні щітки

Дитяча електрощітка Oclean Kids  створена саме для найменших користувачів. Тому кожна деталь продумана так, щоб дитині було зручно користуватися щіткою самостійно:

  • Компактний розмір та зменшена вага.
  • Просте управління однією кнопкою.
  • Вечірній та ранковий режими.
  • Захист від надмірного тиску.
  • 2-хвилинний таймер.
  • Приємний дизайн у рожевому або блакитному кольорі з веселими малюнками.

Висновки

Електричні зубні щітки

Список якісних та зручних електрощіток можна продовжувати довго: дорогі та бюджетні, максимально прості або з просунутими інтелектуальними функціями. І жоден вибір не буде поганим. Адже найкращі електричні зубні щітки — це ті, які підходять саме вам. Навіть серед дешевих девайсів можна знайти достойні моделі. Якщо вам хочеться ретельніше підійти до вибору девайса, у цій статті детальніше розповідаємо, як вибрати електрощітку та які характеристики врахувати.

Марія Горбань
Марія Горбань
Привіт! Я Марія) Мені 35, я родом з Бессарабії та живу у Києві. Обожнюю творчість, рух та пригоди. З дитинства я захоплююсь в’язанням і мистецтвом. А коли хочеться переключитись — біжу. Біг та туризм завжди тримають мене в тонусі, а найбільше я люблю підкорювати гори разом із партнером та собакою. Природа — величезне джерело натхнення для мене. А ще я обожнюю рок та джаз. Ритм, енергія та глибина цих жанрів завжди нагадують мені, хто я є. Хай там як, я кайфую від життя і ціную речі, які роблять його кращим. Тому я тут і тому хочу ділитись всім, що знаю про гаджети та технології. Мені є, що розповісти з власного досвіду, впевнена, що і вам також) Тож приєднуйтесь до мене, щоб разом відкривати нове у цьому світі. Нумо ділитись один з одним враженнями, обговорювати нові девайси, надихатись та експериментувати🙂
Ще публікації цього автора:

Залишити відгук

Please enter your comment!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Рекомендовані публікації
Останні публікації

Як вибрати робот-пилосос 2024: 10 найкращих моделей

🏠 Зекономте час і зробіть дім чистішим легко та швидко ✨...

Електрощітка Oclean X Lite: огляд моделей

🪥 Дізнайтесь, яка електрощітка Oclean X Lite підійде саме вам! Все...

Матриця телевізора та як вибрати телевізор за типом...

📺 Насолоджуйтесь яскравим та чітким зображенням на екрані! Дізнайтеся, що таке...

Як вибрати компʼютер для роботи: практичні рекомендації

👨‍💻 ПК, ноутбук чи системний блок? Дізнайтеся практичні рекомендації, як вибрати...

Чому варто купити техніку саме на WO.UA?

WO.UA — офіційний представник брендів Yunmai, Oclean, Dreame, Deerma, Jimmy та Cecotec в Україні. Купуючи техніку в офіційного продавця, ви можете бути впевненими, що вона пройшла процедуру розмитнення відповідно до законів України, зі сплатою всіх податків і зборів.

Разом із технікою ви отримуєте якісне сервісне обслуговування та додаткові переваги. Як офіційний представник виробників ми гарантуємо прозору та зрозумілу процедуру обміну та повернення девайсів.

Для окремих брендів на WO.UA діють спеціальні умови покупки — великі знижки, подовжена гарантія, подовжений строк повернення та безкоштовна доставка.

За унікальним промокодом BLOG - ви можете купити товари зі знижкою до 40%. Використати промокод можна під час оформлення замовлення на сайті wo.ua.