back to top

Мультипіч CECOTEC: Cecofry Advance 9000 Window чи Dual 9000?

🔍 Яку мультипіч CECOTEC вибрати для великих обʼємів? Cecofry Advance 9000 Window чи Cecofry Dual 9000? 👩‍🍳 Порівнюємо характеристики та функції в огляді! 🌟

Хочеться чогось смачненького та домашнього? І так, щоб швидко? Для цього є зручне рішення — мультипіч CECOTEC. Моделі іспанського бренду багатофункціональні: на них можна і запікати, і грилювати, готувати і здорову їжу, і традиційну. А для великої родини є серія 9 000, яка вміщує багато порцій. Їй і присвячено сьогоднішній огляд. На нас чекає справжній двобій: CECOTEC Cecofry Advance 9000 Window проти CECOTEC Cecofry Dual 9000. Обидві аерофритюрниці потужні, місткі та з великою кількістю режимів. Тож яку краще вибрати? Зʼясовуємо в порівнянні!

Мультипіч CECOTEC

Зміст

  1. Скільки коштує велика мультипіч CECOTEC? Порівнюємо ціни
  2. Дизайн та комплектація мультипічок CECOTEC
  3. Мультипіч CECOTEC Cecofry: порівнюємо технічні параметри
  4. Які програми підтримує мультипіч CECOTEC?
  1. Підсумки

Скільки коштує велика мультипіч CECOTEC? Порівнюємо ціни

Cecofry Advance 9000 Window CECOTEC Cecofry Dual 9000
7 999 грн6 999 грн

Дизайн та комплектація мультипічок CECOTEC

Мультипіч CECOTEC

Отже, Cecofry Advance 9000 Window та CECOTEC Cecofry Dual 9000 обидві вміщують по 9 літрів та оснащені розділовою стінкою. Це означає, що ви можете готувати великий обʼєм страв, наприклад, запекти птицю з овочами. Або ж у двох окремих по 4.5 л, наприклад, в одній курячі крильця, а в іншій — хрустку картоплю. А найцікавіше, що температуру для кожного відсіку теж можна вибрати різну: від 80 до 200 градусів.

От тільки 9000 Window дозволяє ще й спостерігати, як готуються ваші страви, адже передня панель її чаші прозора. Вона виконана з вогнетривкого скла, тож все відбувається, наче у традиційній духовці. А висувається ємність за допомогою двох зручних ручок. Також в неї відкидна кришка.

Dual 9000 такого прозорого екрана не має, а замість двох тримачів тут реалізована одна велика ручка. І кришка цієї аерофритюрниці не відкидна, а знімна.

В іншому девайси конструктивно схожі. Над чашею розташовані сенсорні екрани з кнопками налаштувань та режимами. Ззаду кріпиться шнур живлення. А тримається все на міцних антиковзних ніжках.

Зовнішній вигляд обох мультипічок дуже мінімалістичний, без яскравих елементів: 

  • Window повністю чорна, виконана з алюмінію та пластику.
  • А Dual поєднує чорний пластик та сріблясту нержавіючу сталь пластик.

Стриманість дизайну корпуса — досить логічне рішення, враховуючи, що така мультипіч CECOTEC займає немало місця на кухні. Щодо комплектації, то вона тут мінімальна. З додаткових аксесуарів є хіба що решітка у — вона призначена для грилювання та випікання.

Мультипіч CECOTEC Cecofry: порівнюємо технічні параметри

Мультипіч CECOTEC
ПараметриCecofry Advance 9000 WindowCECOTEC Cecofry Dual 9000
Функції▪ Випічка
▪ Гриль на решітці
▪ Смаження у фритюрі
▪ Випічка
▪ Гриль на решітці
▪ Смаження у фритюрі
▪ Сушіння
Потужність2 850 Вт
Обʼєм чаші 9 л
Розділювач чашіТак
Кількість програм86
ТермостатВід 80 до 200 градусів Цельсія
ТаймерВід 0 до 60 хвилин
УправлінняСенсорне через дисплей
Розміри31.8 х 39 х 37.5 см36.5 х 36 х 31 см
Вага7.52 кг7 кг

Які програми підтримує мультипіч CECOTEC?

В обох пристроях можна налаштувати час приготування та температуру так, як треба для вашої страви. Також тут передбачено режими «за замовчуванням», де час та температура вже налаштовані під конкретний тип продуктів. І не забуваймо, що можна вибрати окремі режими для кожної чаші: наприклад, риба в одній ємності, а овочі на гарнір — в іншій. Самі програми схожі, є лише пара відмінностей.

Програми та режими CECOTEC Cecofry Dual 9000

Мультипіч CECOTEC

Отже, у CECOTEC Cecofry Dual 9000  6 передвстановлених програм для різних типів продуктів:

  1. Курячі крильця.
  2. Заморожена картопля фрі.
  3. Риба.
  4. Овочі.
  5. Десерти.
  6. Сушіння.

В інструкції з експлуатації до мультипічки вказується, по скільки хвилин та на якій температурі готується кожен з цих видів їжі. А також — чи потрібно вам струшувати чашу — іноді це необхідно для рівномірного обсмаження.

До речі, нагадаю, що «обсмаження» у мультипічці, це скоріше запікання у режимі конвекції, а не класичне смаження. До того, готувати тут можна взагалі без олії, або ж злегка змастивши чашу — все залежить від конкретного продукту та рецепта. Це робить мультипіч ідеальною для приготування здорової їжі.

Програми та режими CECOTEC Cecofry Advance 9000 Window

Cecofry Advance 9000 Window отримала 8 режимів:

  1. Курячі стегна та крильця.
  2. Заморожена картопля фрі.
  3. Риба.
  4. Овочі.
  5. Десерти.
  6. Піца.
  7. Стейки.
  8. Власний режим (DIY).

Все це дозволяє готувати ще більше страв в одному девайсі — від основних до закусок і випічки.

Підсумки

Мультипіч CECOTEC

Якщо ви в пошуку чогось особливого для своєї кухні, мультипіч CECOTEC може стати цікавим доповненням вашого арсеналу. Це чудове рішення як для приготування здорових страв без олії та жиру, так і для традиційних смаколиків. У бренд є як компактні моделі, так і обʼємні, для тих, хто готує на велику родину чи компанію друзів.

З розглянутих у цьому огляді CECOTEC Cecofry Advance 9000 Window та CECOTEC Cecofry Dual 9000 вибрати може бути складно. Обидві аерофритюрниці потужні, прості в управління та оснащені автоматичними програмами. Відмінності мінімальні: в Advance 9000 Window на дві програми більше та є великий прозорий дисплей, через який ви зможете спостерігати за стравою. І трохи відрізняється дизайн, от і все. При цьому на обидва девайси діють знижки, а різниця у ціні невелика. Тож, яку вибрати мультипіч — справа за вами. А щоб зробити вибір було простіше, WO.UA підготували для вас відеоогляд на ці дві моделі.

Залишити відгук

Please enter your comment!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Більше на цю тему

Роботи-пилососи Dreame

Роботи-пилососи Dreame з функцією автоочищення контейнера

🤖🧹 Менше пилу! Роботи-пилососи Dreame з функцією автоматичного очищення пилозбірника витрушують його без участі людини. Дізнайтесь у статті, як...

Deerma

Техніка Deerma для чистоти вдома: топ-7 бюджетних товарів

Прибирання не повинно бути складним і дорогим! 🌟 Дізнайтеся, як бюджетні пристрої Deerma допоможуть підтримувати чистоту швидко та ефективно...

смарт-ваги Yunmai

Кращі смарт-ваги Yunmai для моніторингу здоров’я та фітнесу

Шукаєте ідеальні ваги для фітнесу? 💪 Смарт-ваги Yunmai допоможуть вам не тільки відстежувати вагу, але й аналізувати ключові показники...

Роботи-пилососи

Dreame проти Cecotec: порівнюємо флагманські роботи-пилососи

🤖🧹 Які роботи-пилососи прибирають краще: Dreame чи Cecotec? 🤔 В яких моделей більше функцій і вигідніша ціна? Дізнайтесь у...

Фітнес-трекер

Як вибрати фітнес-трекер для активного життя? Гайд від WO.UA

💪📱 Як вибрати фітнес-трекер?  Читайте наш гайд від WO.UA та Garmin: тут ви знайдете корисні поради щодо моделей, характеристик...