back to top

Огляд на масажер Yunmai Massage Gun Ease Pro: враження, технології та особливості

💆‍♂️🌟Відчуй повне розслаблення після тренування або важкого дня! Використовуй масажер Yunmai Massage Gun Ease Pro та знімай м’язову напругу, як профі🌟💪Детальний огляд👇

Ведете активний спосіб життя? Тоді ви точно знаєте, що таке втомлені м’язи. Хороша новина в тому, що можна допомогти їм відновитися прямо вдома. Масажер Yunmai Massage Gun Pro може зробити це без допомоги масажиста. У нас на огляді темно-синя модель із повним набором аксесуарів, яка підходить і для домашнього використання, і для подорожей. Читайте, як він влаштований, у цій статі.

Зміст

  1. Комплектація
  2. Зовнішній вигляд та перше враження
  • Масажер
  • Дорожній кейс
  1. Технологія перкусійного масажу.
  2. Технічні характеристики
  3. Навіщо аж 4 насадки?
  4. Як довго працює?
  5. Кому підійде електромасажер?

Комплектація

У міцній коробці з щільного картону ретельно запаковано все, що треба для домашнього масажу. В комплект входять масажер, 4 насадки, зарядний кабель та тревел-кейс.

Комплект масажера Yunmai Massage Gun Ease Pro

Зовнішній вигляд та перше враження

Масажер Yunmai Massage Gun Ease Pro

Наш пристрій являє собою щось середнє між мінімасажерами та великими моделями. Достатньо легкий, щоб взяти в дорогу — усього лише 600 г — він має розмір 6,7 x 5,1 x 2,6 см.

Робоча частина тут розташована не під прямим кутом, як у більшості моделей цього виробника, а під більшим. Завдяки ширшому куту його приємно тримати, відчувається, наче продовження руки. Навіть якщо робити довгий сеанс масажу на кілька м’язових зон, зап’ястя та пальці не втомлюються.

Корпус виконано з алюмінію та пластику. Насадки вкриті силіконом — приємним, гіпоалергенним та абсолютно безпечним для шкіри. Нам дісталась темно-синя версія з декоративною червоною смужкою. Загалом дизайн дуже лаконічний та сучасний: нічого зайвого.

Дорожній кейс

Твердий кейс виконано з комбінації різних матеріалів. Він надійно захищає з усіх боків, застібається на змійку та має окреме відділення для кожного аксесуару. На наше враження, він прямо як у девайсів преміумкласу. Це дуже зручно: спокійно кидаєш у сумку, знаючи, що під час подорожі точно нічого не загубиться та не пошкодиться.

Технологія перкусійного масажу

Масажер Yunmai — це перкусійний масажний пістолет. «Percussio» перекладається з латини як «постукування». Тобто мотор створює вібрації, а вони передаються на м’язи, коли девайс притискається до поверхні тіла. Через те, що вібрації передаються короткими швидкими імпульсами-постукуваннями, пристрій ще називають «імпульсний масажер» або «вібромасажер».

Огляд на масажер Yunmai Massage Gun Ease Pro

Призначення масажних пістолетів такі:

  • Допомагають краще розігріти м’язи перед тренуванням. Використовуючи їх як додаток до розминки, спортсмени значно знижують ризик травмуватись у холодну погоду.
  • Розслабляють та знімають напруження після занять, походів, довгих прогулянок.
  • Запобігають виникненню судом та спазмів від високих навантажень.
  • За регулярного використання позбавляють тригерних точок. Тригерна точка — це надчутлива зона м’язів розміром декілька міліметрів, у якій від постійного напруження виникають больові відчуття. Причинами можуть бути як перенавантаження, так і недостатня робота м’язів.
  • Допомагають зняти оніміння від сидіння за комп’ютером чи незручного сну.
Огляд на масажер Yunmai Massage Gun Ease Pro

Технічні характеристики Yunmai Massage Gun Ease Pro

ПараметриПоказник
Потужність двигуна5В/9В–2А (10-18 Вт)
Регулювання інтенсивності
Кількість обертів на хвилину✔1800✔2400✔3200
Глибина дії10 мм
Сила тиску20 кг
Матеріали корпусу✔ Алюміній✔ Пластик
Кількість та тип насадок✔Пласка✔Кругла✔Подовжена✔U-подібна
Матеріал насадокХарчовий силікон
Область застосуванняСпина/Шия/Плечі/Руки/Живіт/Стегна/Литки
Місткість акумулятора2600 мАг
Автономність✔14 год безперервної роботи✔46 днів за використання 10 хвилин на день
Адаптер живленняUSB Type-C
Управління✔Механічне (прихована кнопка)✔Через смартфон та застосунок
Таймер
Рівень шуму<45 дБ
Відведення теплаВентиляційний отвір
Розмір6,7 x 5,1 x 2,6 см
Вага0,6 кг

Тестуємо режими Yunmai Massage Gun Ease Pro

Їх тут аж три, а відрізняються вони інтенсивністю:

  1. 1800 обертів на хвилину — лайтовий режим для легкого масажу. Саме воно, коли немає сильної кріпатури, просто треба зняти напруження після сидіння в офісі. Ну, або розігрітися перед тренуванням.
  2. 2400 обертів — середня інтенсивність призначена для більш втомлених м’язів. А також для розслаблення фасцій, про які ми частенько забуваємо. Фасції — м’які тканини, що підтримують наші м’язи. Вони так само напружуються та потребують масажу.
  3. Високоінтенсивний режим покликаний зняти напругу у м’язах, зняти больові відчуття, попередити спазми.

Тобто можна регулювати ефект в залежності від проблеми, майже як на професійному масажі.

Огляд на масажер Yunmai Massage Gun Ease Pro

Навіщо аж 4 насадки?

Здавалось би, достатньо й однієї. Але ні, Юнмай створили аксесуари для кожної групи м’язів. І знаєте, це дійсно зручно:

  • Пласка. Універсальна насадка підходить для всіх зон тіла. Вона рівномірно розподіляє енергію вібрацій по поверхні та м’яко передає її вглиб м’язів.
  • Кругла. Призначена для пропрацювання глибоких та великих м’язів. Ідеально для стегон, литок, спини тощо.
  • Видовжена. На відміну від пласкої, навпаки призначена для точкового впливу. Нею зручно масажувати долоні та п’яти. А ще це крутий інструмент для роботи із тригерними точками.👍
  • U-подібна. Має виделко подібну форму. Це комфортне рішення для масажу рук та ніг, особливо ахіллового сухожилля, біцепсу, шийного відділу.
Огляд на масажер Yunmai Massage Gun Ease Pro

З таким набором реально пропрацювати все тіло та повністю розслабитись, адже від форми наконечників так само залежить ефективність впливу. Щодо самих насадок, вони невеликі, а поверхню кожної вкрито харчовим силіконом. Він не просто приємний на дотик, а й гіпоалергенний, тож цілком безпечний навіть для чутливої шкіри.

Як довго працює Yunmai Massage Gun Ease Pro?

Наша сьогоднішня модель отримала досить-таки потужний акумулятор на 2 600 мАг. Це приблизно 46 днів автономної роботи, якщо користуватись по 10 хвилин на день — для повноцінного масажу цілком достатньо. Заряджається від звичайного USB Type-C.

Огляд на масажер Yunmai Massage Gun Ease Pro

Кому підійде електромасажер?

Наш огляд припав на спекотне літо, тож розігрівальний ефект вібромасажера доведеться затестити додатково, коли похолоднішає, тож далі буде😉 А от після активної пробіжки та велозаїзду київськими спусками-підйомами він працює на «відмінно».

Спочатку відчуття від масажу досить дивні, треба трохи часу, аби звикнути. Але вже через пару хвилин відчуваєш, як напруга спадає, а тіло розслабляється. Враховуючи, що при цьому не треба виходити з дому, ефект просто топ.

Огляд на масажер Yunmai Massage Gun Ease Pro

Отже, спробувавши всі фішки цієї серії фішки на собі, ми б рекомендували купити масажер Yunmai Massage Gun Ease Pro для таких випадків:

  • Різні види активності — тренування в залі, біг, хайкінг, аеробіка, велоспорт, плавання тощо.
  • Постійна робота за столом або довге кермування автомобілем, від яких виникають оніміння та спазми м’язів.
  • Туризм та подорожі — цю компактну модель з тревел-кейсом зручно возити в сумці.

Це чудовий спосіб зекономити час та кошти на візитах до масажиста. А якщо вам хочеться дізнатись більше про колекцію вібромасажерів Юнмай, запрошуємо подивиться наш відеоогляд інших моделей бренду. Слідкуйте за оновленнями у блозі та дбайте про своє здоров’я із задоволенням😊

Марія Горбань
Марія Горбань
Привіт! Я Марія) Мені 35, я родом з Бессарабії та живу у Києві. Обожнюю творчість, рух та пригоди. З дитинства я захоплююсь в’язанням і мистецтвом. А коли хочеться переключитись — біжу. Біг та туризм завжди тримають мене в тонусі, а найбільше я люблю підкорювати гори разом із партнером та собакою. Природа — величезне джерело натхнення для мене. А ще я обожнюю рок та джаз. Ритм, енергія та глибина цих жанрів завжди нагадують мені, хто я є. Хай там як, я кайфую від життя і ціную речі, які роблять його кращим. Тому я тут і тому хочу ділитись всім, що знаю про гаджети та технології. Мені є, що розповісти з власного досвіду, впевнена, що і вам також) Тож приєднуйтесь до мене, щоб разом відкривати нове у цьому світі. Нумо ділитись один з одним враженнями, обговорювати нові девайси, надихатись та експериментувати🙂
Ще публікації цього автора:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Рекомендовані публікації
Останні публікації

Як почистити клавіатуру ноутбука і не зіпсувати її?...

💻🧹 Дізнайтесь, як почистити клавіатуру ноутбука від пилу та бруду різними...

Газонокосарка-робот Dreame A1: зручне рішення для догляду за...

🏡 Як косити газон швидко та правильно? Газонокосарка-робот Dreame A1 —...

Масаж і тепло 2 в 1! Огляд на...

💆‍♂️ Зустрічайте неймовірну новинку для вібраційного та теплового масажу! Читайте огляд...

Насадки для зубної щітки: як підібрати жорсткість та...

😁 🦷 Правильно підібрані насадки для зубної щітки допомагають відбілити зуби...

Чому варто купити техніку саме на WO.UA?

WO.UA — єдиний офіційний представник брендів Yunmai, Oclean, Dreame, Deerma, Jimmy та Cecotec в Україні. Купуючи техніку в офіційного продавця, ви можете бути впевненими, що вона пройшла процедуру розмитнення відповідно до законів України, зі сплатою всіх податків і зборів. Разом із технікою ви отримуєте якісне сервісне обслуговування та додаткові переваги. Як офіційний представник виробників ми гарантуємо прозору та зрозумілу процедуру обміну та повернення девайсів. Для окремих брендів на WO.UA діють спеціальні умови покупки — великі знижки, подовжена гарантія, подовжений строк повернення та безкоштовна доставка.