back to top

Масаж і тепло 2 в 1! Огляд на новий масажер Yunmai Massage Gun Mini 2

💆‍♂️ Зустрічайте неймовірну новинку для вібраційного та теплового масажу! Читайте огляд на ручний масажер Yunmai Massage Gun Mini 2 з функцією нагріву 🌡️🔥

Серед усіх масажерів Yunmai серія Mini займає особливе місце — це компактний, але потужний масажний пістолет. Нещодавно компанія розширила лінійку, і вже скоро на WO.UA зʼявиться перкусійний масажер Yunmai Massage Gun Mini 2. Що змінилося та які цікаві функції отримала новинка? Дізнайтесь деталі у цьому огляді.

Yunmai Massage Gun Mini 2

Зміст

  1. Що в комплекті Yunmai Massage Gun Mini 2?
  2. Дизайн Yunmai Massage Gun Mini 2
  3. Технічні характеристики Yunmai Massage Gun Mini 2:  порівнюємо з Massage Gun Mini
  4. Особливості Yunmai Massage Gun Mini 2
  • Теплотерапія з Yunmai Massage Gun Mini 2
    • Технологія теплового масажу і безпека
    • У чому користь теплового масажу з Yunmai Massage Gun Mini 2?
  • Компактний розмір + глибокий масаж
  • 4 насадки для ефективного масажу
  • Функція автоматичного вимкнення
  1. Висновки. Кому підійде новий масажер Yunmai Massage Gun Mini 2?

Що в комплекті Yunmai Massage Gun Mini 2?

Новий вібраційний масажер постачається з чотирма змінними насадками:

  • Пласка.
  • Кулькова.
  • Насадка-конус.
  • Багатоточкова насадка.

Також у комплект входять зарядний кабель USB Type-C та посібник користувача. На відміну від інших моделей бренду, тут немає тримача для заряджання або сумки для перенесення. 

Дизайн Yunmai Massage Gun Mini 2

Yunmai Massage Gun Mini 2

Здається, цей масажний пістолет займе одне перших місць за дизайном корпуса. Виглядає він дуже трендово, мінімалістично-утилітарно. Щодо конструкції, тут все просто: робоча частина розташована під прямим кутом до ручки. На торцевій частині знаходиться сенсорний екран з елементами управління: тут і кнопка вмикання-вимкнення, і кнопки режимів, і увімкнення нагріву. А в основі ручки розташувався розʼєм для зарядки через USB Type-C.

Основну увагу привертає матеріал, колір та фактура корпусу. Матове молочно-біле покриття із вкрапленням нагадує якийсь природний мінерал. А ребриста фактура ручки підкреслює цей ефект та запобігає ковзанню масажера у руці. Поки що немає інформації, що саме за матеріал тут використано, але виглядає він дуже приємно.

Технічні характеристики Yunmai Massage Gun Mini 2:  порівнюємо з Massage Gun Mini

Yunmai Massage Gun Mini 2

Звісно, я не могла не порівняти нову модель з уже знайомою нам Yunmai Massage Gun Mini. У порівняльній таблиці наочно видно, чим вони відрізняються.

ПараметриYunmai Massage Gun Mini 2Yunmai Massage Gun Mini
Вид масажуВібраційнийВібраційний
Тепловий вплив 42.5 °C
ЗониНоги
Плечі
Руки
Спина
Кількість насадок у комплекті43
Інтенсивність обертів1800 – 3000 об/хв1000 — 3200 об/хв
Регулювання інтенсивності обертівТак
Кількість режимів масажу4
Регулювання швидкості3 режими4 режими
Амплітуда впливу6 мм7 мм
Сила тиску8 кг12 кг
Рівень шуму43 дБДо 35 дБ
Місткість акумулятора1 500 мАг2 600 мАг
Час автономної роботи~до 600 хв~до 660 хв
Спосіб заряджанняUSB Type-C
Матеріал корпусаАлюміній
Матеріал насадокХарчовий силікон 
Захист від вологиВід бризок
Розмір12.05 х 13.84 х 4.7 см14.1 х 4.1 х 8 см
Вага383 г430 г
КолірБілийСірий

Особливості Yunmai Massage Gun Mini 2

Yunmai Massage Gun Mini 2

Як бачимо, за одними характеристиками Yunmai Massage Gun Mini 2 випереджає першу модель лінійки, за іншими — навпаки. З одного боку він легший, при цьому дозволяє регулювати налаштування, як вам потрібно. З іншого — в нього трохи вужчий діапазон обертів та менша місткість акумулятора. Це не означає, що новий девайс кращий за старий: просто вони різні, тож кожен може підібрати характеристики під себе. Але є дещо, що робить новинку унікальною.

Теплотерапія з Yunmai Massage Gun Mini 2

Це саме те, заради чого варто купити Yunmai Massage Gun Mini 2. Ручний масажер з підігрівом — це взагалі рідкість: частіше функція нагріву зустрічається у масажних подушках, килимках або масажерах для шиї. Як же вона працює?

Технологія теплового масажу і безпека

Сам нагрівальний елемент розташовано всередині корпуса масажера. Він нагріває пласку насадку, причому досить швидко, за 10 секунд. Нагріває не надто сильно, до  42.5 °C, тож обпектися ним неможливо. Щодо інших аспектів безпеки теж можна не переживати, матеріал насадки для цього пристосований:

  • Термостійкий харчовий силікон не виділяє жодних речовин від нагріву.
  • Гіпоалергенний та підходить навіть для чутливої шкіри.
  • Розрахований на інтенсивне використання.
  • Дозволяє мити насадки під водою.

У чому користь теплового масажу з Yunmai Massage Gun Mini 2

  1. Тепло, впливаючи на мʼязи, покращує кровообіг. Це саме по собі допомагає зняти напругу та спазм.
  2. Тепло покращує пружність тканин тіла.
  3. У поєднанні з вібраціями тепло ще краще пришвидшує кровообіг та розслабляє.
  4. Відчуття тепла також позитивно впливає на нервову систему, допомагаючи зняти стрес.
  5. Вважається, що викликаний теплом приплив крові до місця травми збільшує надходження поживних речовин і кисню до цього місця травми. А це прискорює процеси загоєння. Але щоб використовувати тепловий масажер з такою метою, обовʼязково необхідно проконсультуватися у лікаря.

Компактний розмір + глибокий масаж

Як і попередня модель, Yunmai Massage Gun Mini 2 невеликий за розміром та важить лише 383 г. Але мотор всередині нього дуже потужний. Перкусійний масажер видає від 1 800 до 3 000 обертів на хвилину з амплітудою 6 мм та силою тиску 8 кг. Це менше за Mini, втім, все одно багато. Режими роботи регулюються, тож можна підібрати інтенсивність вібрацій по своїх відчуттях.

Поєднання компактності та потужності робить цей портативний масажер ідеальним для подорожей. Принаймні, вирушаючи у гори на хайкінг, або у відпустку, де треба багато ходити, я б вибрала для відновлення саме його.

4 насадки для ефективного масажу

Насадки з харчового силікону на дотик нагадують силіконові формочки для випікання. Вони теж білого кольору, як і корпус. У кожної насадки — своє призначення:

  1. Пласка насадка — для теплового масажу.
  2. Багатоточкова насадка — для глибокого масажу окремих ділянок мʼязів.
  3. Насадка-кулька — для більш мʼякого масажу мʼязів всього тіла.
  4. Насадка-конус — для точкового масажу долонь та підошов.

З таким набором можна добре розімʼяти кожну ділянку тіла, ще й прогріти. Мені дуже подобається, що є окрема насадка для стоп: після довгих прогулянок чи пробіжок це те, що треба.

Функція автоматичного вимкнення

Вона реалізована тут задля безпеки користувача. Якщо раптом ви захопилися і довго продовжуєте масаж однієї зони, через 15 хвилин девайс автоматично вимикається. Так і ви не нашкодите мʼязам, і девайс не перегріється.

Висновки. Кому підійде новий масажер Yunmai Massage Gun Mini 2?

Yunmai Massage Gun Mini 2

Маленький і стильний перкусійний масажер Yunmai Massage Gun Mini 2 точно сподобається тим, хто веде активний спосіб життя. Мова навіть не про інтенсивний спорт — для цього є спеціалізовані та більш потужні моделі. А скоріше, про повсякденну активність. Цей перкусійний масажер підійде тим, хто бігає, займаються хайкінгом, в залі та навіть просто багато ходить. Завдяки легкості це також оптимальний масажер для подорожей.

Головна фішка цієї моделі — функція теплового масажу, яка рідко зустрічається у портативних масажних пістолетах. Завдяки їй розслабляючий ефект досягається швидше навіть на низькій швидкості обертів. Приємне відчуття тепла також добре впливає на нервову систему та допомагає краще зняти стрес. Тож ця модель підійде і для того, щоб зняти напруження після важкого робочого дня. Справді багатофункціональний девайс, тож з нетерпінням чекаємо на появу новинки на WO.UA. Підписуйтесь на новини та слідкуйте за оновленнями на сайті, щоб не пропустити найцікавіше! 

Марія Горбань
Марія Горбань
Привіт! Я Марія) Мені 35, я родом з Бессарабії та живу у Києві. Обожнюю творчість, рух та пригоди. З дитинства я захоплююсь в’язанням і мистецтвом. А коли хочеться переключитись — біжу. Біг та туризм завжди тримають мене в тонусі, а найбільше я люблю підкорювати гори разом із партнером та собакою. Природа — величезне джерело натхнення для мене. А ще я обожнюю рок та джаз. Ритм, енергія та глибина цих жанрів завжди нагадують мені, хто я є. Хай там як, я кайфую від життя і ціную речі, які роблять його кращим. Тому я тут і тому хочу ділитись всім, що знаю про гаджети та технології. Мені є, що розповісти з власного досвіду, впевнена, що і вам також) Тож приєднуйтесь до мене, щоб разом відкривати нове у цьому світі. Нумо ділитись один з одним враженнями, обговорювати нові девайси, надихатись та експериментувати🙂
Ще публікації цього автора:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Рекомендовані публікації
Останні публікації

Deerma VX96W: найкращий бездротовий мийник підлоги за свої...

💧 Як помити підлогу швидко та просто? Спробуйте бездротовий мийник підлоги...

Dreame Bot L10s Plus. Робот-пилосос, який справді миє...

🤖 Dreame Bot L10s Plus — робот-пилосос для ідеальної чистоти вдома!...

Бездротовий пилосос Jimmy JV71! Ретельне прибирання без зусиль

🌪️ Jimmy JV71 — недорогий бездротовий пилосос для сухого прибирання! Він...

Як вибрати кавоварку? Зʼясовуємо на прикладі кавоварки Cecotec

☕️🏡 Хочеться смачної кави вдома? Вам потрібна кавоварка! Дізнайтесь, як вибрати...

Чому варто купити техніку саме на WO.UA?

WO.UA — єдиний офіційний представник брендів Yunmai, Oclean, Dreame, Deerma, Jimmy та Cecotec в Україні. Купуючи техніку в офіційного продавця, ви можете бути впевненими, що вона пройшла процедуру розмитнення відповідно до законів України, зі сплатою всіх податків і зборів. Разом із технікою ви отримуєте якісне сервісне обслуговування та додаткові переваги. Як офіційний представник виробників ми гарантуємо прозору та зрозумілу процедуру обміну та повернення девайсів. Для окремих брендів на WO.UA діють спеціальні умови покупки — великі знижки, подовжена гарантія, подовжений строк повернення та безкоштовна доставка.