back to top

Маневровий та недорогий: огляд на бездротовий пилосос JIMMY H8 FLEX

🌀 JIMMY H8 FLEX — ідеальний вибір для швидкого та ефективного прибирання. Легкий, маневровий та доступний, цей бездротовий пилосос виведе прибирання на новий рівень 🧹

Акумуляторний пилосос легший та маневровніший, ніж традиційний. Із ним можна прибрати швидко, адже нема потреби зупиняти девайс кожні кілька хвилин, щоб відʼєднати шнур і знову вставити його в розетку, розташовану ближче. А якщо у такого пилососа є ще й додаткові насадки та функції, його можна розглядати як основний. JIMMY H8 FLEX — саме такий. Це легкий, потужний та багатофункціональний помічник. А що він вміє, читайте у цьому огляді.

JIMMY H8 FLEX

Зміст

  1. Скільки коштує JIMMY H8 FLEX?
  2. Комплектація JIMMY H8 FLEX
  3. Дизайн JIMMY H8 FLEX
  • Конструкція: плюси за маневровість
    • Перевага № 1. Знімний ручний пилосос
    • Перевага № 2. Гнучкі трубка та щітка JIMMY H8 FLEX
  • Перевага № 3. Лаконічний зовнішній вигляд
  • Перевага № 4. Зручне управління та індикація
  • Настінне зарядне кріплення: перевага чи недолік?
  1. Технічні характеристики JIMMY H8 FLEX
  • Основні параметри
  • Все про насадки JIMMY H8 FLEX
  • Батарея та автономність JIMMY H8 FLEX
  1. Прибирання із JIMMY H8 FLEX
  • Перевага № 5. Висока сила всмоктування — якісне прибирання
  • Зручні моменти
  • Незручні моменти
  1. Висновки

Скільки коштує JIMMY H8 FLEX?

Ціна JIMMY H8 FLEX на момент огляду складає 312$, але зі знижкою можна купити акумуляторний пилосос за 234$. Доволі приємна вартість, враховуючи комплект додаткових аксесуарів, з якими постачається цей девайс.

Комплектація JIMMY H8 FLEX

JIMMY H8 FLEX

Пристрій постачається у картонній коробці у такому комплекті:

  • Основна частина (знімний ручний пилосос).
  • Електрощітка з підсвічуванням.
  • Електрощітка для мʼяких меблів.
  • Насадка для оббивки 2-в-1.
  • Щілинна насадка 2-в-1.
  • Мʼяка щітка.
  • Гнучкий шланг.
  • Кутовий конектор.
  • Металева трубка.
  • Блок живлення.
  • Настінна зарядка.
  • Документація

Дизайн JIMMY H8 FLEX

Конструкція: плюси за маневровість

Я прибираюсь часто і мені дуже важливо, аби це був не просто легкий пилосос. Він також має бути максимально гнучким та потужним. І з огляду на це, ставлю нашому герою одразу кілька плюсів.

Перевага №1. Знімний ручний пилосос

У JIMMY H8 FLEX цікаво реалізовано основний блок. Візуально це виглядає так, ніби трубка плавно переходить у ручку, а потім у робочу частину. Ймовірно, це дозволило правильно розподілити вагу, щоб знизити навантаження на руку. І мені подобається таке рішення, бо тримати пилосос дійсно зручно. 

Сама ручка велика, з комфортним хватом. Пилозбірник під нею розташовано горизонтально. Бак тут стандартний для подібних моделей — 0.5 л. Якщо у приміщенні не дуже брудно, то з таким обʼємом можна зробити не одне, а кілька прибирань.

І головне, тут знімний ручний пилосос. Це завжди перевага, бо можна пропилососити ним меблі, якість важкодоступні куточки та салон машини. Або швидко зібрати якесь розсипане сміття.

Перевага №2. Гнучкі трубка та щітка JIMMY H8 FLEX

JIMMY H8 FLEX

Трубка згинається приблизно посередині. Для цього треба клацнути кнопкою, розташованою біля кутового конектора. Внизу, у місці зʼєднання з насадкою, теж є гнучкий конектор. Завдяки всьому цьому пилосос ну дуже рухливий. Його можна без проблем завести під стіл чи диван, щоб прибрати там. І не потрібно для цього згинатися.

А ще у щітки є підсвчування: білі LED-ліхтарики уздовж насадки. Вони теж неабияк полегшують прибирання, особливо у затемнених куточках.

Перевага № 3. Лаконічний зовнішній вигляд

JIMMY H8 FLEX виглядає лаконічно і просто. Трубка металева, а корпус виготовлено з пластику у чорних та сірих відтінках. Спершу такий дизайн комусь може здатися нудним, але подумайте про два моменти:

  1. Пилосос купляється на кілька років. І якийсь яскравий колір з часом може набриднути (кажу це як власниця червоного Bosch Unlimited 7 ProAnimal). Тоді як  спокійний базовий відтінок, скоріше за все, не викликатиме подібної реакції.
  2. Не у всіх і не завжди є можливість зберігати пилосос у комірчині чи у шафі. І пилосос доводиться заряджати та зберігати просто у квартирі. Відповідно, дуже яскравий кольоровий корпус вирізнятиметься. А такий, як у H8 FLEX не привертатиме зайвої уваги.

Перевага № 4. Зручне управління та індикація

На ручці розташовані дві кнопки управління: увімкнення/вимкнення та регулювання потужності. А вся інформація, включаючи рівень заряду акумулятора та сервісні повідомлення, відображається на дисплеї. Тут передбачено 4 режими потужності: авто, турбо, максимум та еко. У режимі Auto пристрій автоматично регулює потужність залежно від типу підлоги та ступеня її забруднення. Це дозволяє розумно використовувати заряд акумулятора.

Настінне зарядне кріплення: перевага чи недолік?

Так, у цієї моделі станція для заряджання та зберігання кріпиться на стіну. Особисто для мене це мінус, бо у моїй орендованій квартирі не можна свердлити стіни. Але якби було можна, то настінна док-станція одразу стала б плюсом, адже дуже економить місце: її можна встановити у шафі, у коморі, або вдало приховати за дверми.

Технічні характеристики JIMMY H8 FLEX

JIMMY H8 FLEX

Основні параметри

Тип пилососаАкумуляторний вертикальний
Знімний ручний пилососТак
Тип центральної трубкиЗгинається
Вертикальне паркуванняНі
Тип прибиранняСухе
Модуль для вологого прибиранняСумісний (продається окремо)
Сила всмоктування24 000 Па (185 Вт (А))
Режими роботиЕко
Стандартний
Турбо
Авто
Система збору пилуПодвійний горизонтальний циклон
Основний фільтрHEPA
Обʼєм пилозбірника0.5 л
Розумний датчик забрудненостіТак
Автозбільшення потужності на килимових покриттяхНі
ДисплейLED
Індикація на дисплеїРежими роботи
Сервісні повідомлення
Рівень забруднення
Рівень заряду
Рівень шуму80 дБ
Розмір у стандартній збірці (основний блок, труба та основна щітка)24.5 х 17 х 117 см
Вага у стандартній збірці3.9 кг

Все про насадки JIMMY H8 FLEX

Основна щіткаКомбінована роликова електрощітка
LED-підсвічування основної щіткиТак
Система проти намотування волоссяНі
Додаткові насадки у комплектіЕлектрощітка для мʼяких меблів
Насадка для оббивки 2-в-1
Щілинна насадка 2-в-1
Мʼяка щітка
Гнучкий шланг

Батарея та автономність JIMMY H8 FLEX

Місткість акумулятора2500 мАг
7 * 2.5 AH, 63 WH
Час роботи на одному зарядіДо 65 хв
Час роботи на турборежимі11 хвилин
Час повного заряджання5 годин
Споживана потужність 550 Вт
Напруга25.2 В
Тип зарядки Настінна док-станція

Прибирання із JIMMY H8 FLEX

JIMMY H8 FLEX

JIMMY H8 FLEX призначений для сухого чищення різних поверхонь — ламінату, лінолеуму, кахлів, килимових покриттів та килимів. У базовій комплектації не передбачено можливості мити підлогу. Але за бажання можна купити блок для вологого прибирання та мікрофіброву насадку.

Я тестила цю модель у себе вдома. Вихідні дані — 54 кв.м, лінолеум, плитка, один коротковорсовий килимок і один — довговорсовий. А ще я живу із пухнастим псом і парочкою шиншил… ну, ви розумієте. Розповідаю, що мені сподобалось, а що не дуже.

Перевага № 5: висока сила всмоктування — якісне прибирання

Я виділила цей показник окремо, бо JIMMY H8 FLEX впорався з досить складним завданням. Він прибрав всю оселю після посиденьок із гостями та прогулянки із собакою у вологий день. Це дійсно потужний пилосос: він зібрав і пісок, і шерсть, і крихти, і дрібний пил. Після нього мені залишилось лише злегка протерти підлогу шваброю.

А головне, він добре пропилососив мій пухнастий килим. Не всім пилососам це вдається. При заїзді на килим H8 FLEX збільшував потужність і починав гудіти сильніше. Втім, можна це зробити і на стандартному режимі, просто виходить не так швидко.

Зручні моменти

Їх багато, тож я зібрала все у список:

  1. JIMMY H8 FLEX легкий. Мʼязи рук не втомлюються, і під час прибирання є якесь відчуття легкості.
  2. Цей пилосос маневровий. Гнучкість, про яку я згадувала вище, дуже полегшує прибирання під ліжком, столом тощо.
  3. Знімний пилосос і насадки дозволили мені прибрати меблі. Я використала насадку для оббивки та електрощітку для меблів, щоб почистити диван та крісла після песика.
  4. Вузькою щілинною насадкою круто пролізти за батареї. Зазвичай там важко прибирати, але з такою насадкою це не проблема.
  5. Гнучкий шланг знадобився мені, щоб пропилососити машину. З огляду на це, JIMMY H8 FLEX — це ще й чудовий автомобільний пилосос.
  6. Ролик на щітці досить мʼякий, добре ковзає по поверхні. 
  7. Основна щітка підсвічується. Це одна з найзручніших опцій у пилососах. Мені навіть більше подобається прибирати без верхнього освітлення. Світлодіоди так добре висвічують пил та сміття у темряві.
  8. Пилозбірник знімається та просто витрушується. А ще його можна помити.
  9. Купити HEPA-фільтр для JIMMY H8 FLEX чи інші комплетуючі теж нескладно.
  10. Пилосос круто тримає заряд. Я комбінувала різні режими і мені вистачило на 3 досить ретельних прибирання.

Незручні моменти

  1. Тут не передбачено вертикальне паркування.
  2. Немає системи проти намотування волосся. Так, валик досить легко очищається від шерсті, навіть від довгої. Але з системою проти намотування все було б ще простіше.
JIMMY H8 FLEX

Висновки

Сміливо можу рекомендувати JIMMY H8 FLEX як основний пилосос. Він може похвалитися знімним робочим блоком, гнучкою подовжувальною трубкою, дисплеєм, автоматичним збільшенням потужності на килимах та купою насадок. Це легкий, маневровий та стильний девайс з простим управлінням, із яким впорається навіть дитина. А якщо ви хочете роздивитися цього помічника детальніше — до вашої уваги відеоогляд JIMMY H8 FLEX від WO.UA.

Марія Горбань
Марія Горбань
Привіт! Я Марія) Мені 35, я родом з Бессарабії та живу у Києві. Обожнюю творчість, рух та пригоди. З дитинства я захоплююсь в’язанням і мистецтвом. А коли хочеться переключитись — біжу. Біг та туризм завжди тримають мене в тонусі, а найбільше я люблю підкорювати гори разом із партнером та собакою. Природа — величезне джерело натхнення для мене. А ще я обожнюю рок та джаз. Ритм, енергія та глибина цих жанрів завжди нагадують мені, хто я є. Хай там як, я кайфую від життя і ціную речі, які роблять його кращим. Тому я тут і тому хочу ділитись всім, що знаю про гаджети та технології. Мені є, що розповісти з власного досвіду, впевнена, що і вам також) Тож приєднуйтесь до мене, щоб разом відкривати нове у цьому світі. Нумо ділитись один з одним враженнями, обговорювати нові девайси, надихатись та експериментувати🙂
Ще публікації цього автора:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Рекомендовані публікації
Останні публікації

Нові насадки для електрощітки Oclean: детальний огляд та...

😃🪥 Ретельне очищення та дбайливий догляд за зубами — все це...

Пилосос з УФ-лампою. Огляд-порівняння JIMMY WB55 та JIMMY WB73

🌟 Подбайте про меблі та позбавтесь пилових кліщів одночасно! 👍 Дізнайтесь...

Як дізнатися, яка відеокарта

Багато хто не здогадується, наскільки важливо знати, яка відеокарта встановлена у...

Скільки часу можна користуватися електрощіткою? Як часто міняти...

🕒 Щоб усмішка залишалася здоровою, важливо доглядати за щіткою 😁 Скільки...

Чому варто купити техніку саме на WO.UA?

WO.UA — єдиний офіційний представник брендів Yunmai, Oclean, Dreame, Deerma, Jimmy та Cecotec в Україні. Купуючи техніку в офіційного продавця, ви можете бути впевненими, що вона пройшла процедуру розмитнення відповідно до законів України, зі сплатою всіх податків і зборів. Разом із технікою ви отримуєте якісне сервісне обслуговування та додаткові переваги. Як офіційний представник виробників ми гарантуємо прозору та зрозумілу процедуру обміну та повернення девайсів. Для окремих брендів на WO.UA діють спеціальні умови покупки — великі знижки, подовжена гарантія, подовжений строк повернення та безкоштовна доставка.