back to top

Кухонна техніка для експрес-готування

Техніка робить наше життя зручнішим. Не дивно, що люди хочуть купувати те, що прибере частину домашніх турбот із повсякденної рутини. Техніка стає більш сучасною, і допомагає витрачати на приготування набагато менше часу. Тепер колись необхідні прилади стали незатребуваними. Вони поступилися місцем на кухні техніці для приготування простих страв. У цій статті ми розглянемо ТОП-5 техніки для кухні, якщо ви готуєте нашвидкуруч.

1. Бутербродниця

CECOTEC Rock’nToast Sandwich Squared

Кава чи чай із теплим, ароматним, м’яким сендвічем – хіба комусь таке може не сподобатися? Навіть ліниві кулінари відмовляються від сухом’ятки, віддаючи перевагу нормальній гарячій їжі. Можна вибрати невелику бутербродницю з двома відділами і більшу модель для приготування 4 або 8 сендвічів за один раз. Наявність бутербродниці CECOTEC Rock’nToast Sandwich Squared на вашій кухні скоротить час приготування сніданку та перекушування. З її допомогою ви отримаєте неймовірно хрумкі та апетитні бутерброди з різною начинкою.

2. Мультиварка

многофункциональная мультиварка-скороварка CECOTEC Olla GM H Deluxe

Якщо вам потрібно приготувати щось нашвидкуруч, то багатофункціональна мультиварка-скороварка CECOTEC Olla GM H Deluxe прийде на допомогу. У ній є 19 різних режимів приготування. Ви зможете тушкувати, смажити та варити. Вона незамінна для прихильників здорового харчування. Для приготування не потрібно масло, а продукту зберігають максимум вітамінів. Навіть довгі рецепти мультиварка-скороварка готує набагато швидше: закуски, рис, пасту, тушковане м’ясо, рагу, рибу, десерти та багато іншого.

3. Міксер

миксер CECOTEC PowerTwist 500 Steel

Зараз практично у всіх на кухні є міксер, що дозволяє швидко перемішати чи збити потрібні для приготування інгредієнти. Завантажте всі необхідні компоненти в міксер CECOTEC PowerTwist 500 Steel, закрийте кришку, виставляйте потрібну швидкість перемішування та займайтеся іншими справами.

4. Кухонний комбайн

кухонный комбайн Kenwood KVC7320S Chef Titanium

Для тих, хто не має часу на приготування їжі, кухонний комбайн Kenwood KVC7320S Chef Titanium стане незамінним помічником. Замінює кілька кухонних приладів, що дає змогу прискорити процес приготування страв. З його допомогою можна натерти, нарізати, збити та розмішати.

5. Мікрохвильова піч

мікрохвильової печі Samsung MS23F302TAS/UA

Можливості мікрохвильової печі Samsung MS23F302TAS/UA безмежні. У ній можна просто розігріти страву, а якщо хочете чогось більшого – користуйтеся будь-яким із запрограмованих рецептів та готуйте апетитні страви. Сучасна мікрохвильова піч може легко замінити і плиту, і духову шафу, при цьому заощадивши місце на кухні і час приготування їжі.

Сергій Попов
Сергій Поповhttps://blog.wo.ua
Привіт! Мене звуть Сергій, і я радий привітати тебе у нашому блозі. Я 28-річний хлопець, який живе в Києві, і у цьому блозі я поділюся своїми захопленнями та думками. Моя страсть - це якісна музика 🎧. Я завжди відкритий для нових музичних жанрів та виконавців, і з нетерпінням поділюся своїми улюбленими треками та альбомами з тобою. Будемо разом відкривати нову музичну палітру! Також я великий фанат сучасних технологій та гаджетів. Я цікавлюся останніми трендами та новинками у світі технологій, і якщо ти теж цікавишся цим, то цей блог буде для нас справжнім раєм. Поговоримо про найсвіжіші релізи, інноваційні розробки та утиліти, які зроблять наше життя кращим та цікавішим. Приєднуйся до нас в цьому захоплюючому шляху відкриттів та обговорень. Разом ми знайдемо багато цікавого, незалежно від того, чи це музика, технології чи щось зовсім нове. Будь ласка, залишайся на зв'язку, і ми спільно створимо неймовірний контент! 😉
Ще публікації цього автора:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Рекомендовані публікації
Останні публікації

Найкращі електричні зубні щітки 2024. Топ зубних щіток

🪥✨ Знайдіть сучасну та ефективну електрощітку для здорової усмішки! 😁 Дізнайтеся...

Недорогий робот-пилосос для дому та офісу. Топ 5...

🏠🤖 Навіть недорогий робот-пилосос із базовими функціями допоможе підтримувати порядок в...

Електросамокат Kaabo Wolf Warrior X Pro + Gold

🛴🚀 Електросамокат Kaabo Wolf Warrior X Pro — спосіб швидко дістатися...

Deerma VX96W: найкращий бездротовий мийник підлоги за свої...

💧 Як помити підлогу швидко та просто? Спробуйте бездротовий мийник підлоги...

Чому варто купити техніку саме на WO.UA?

WO.UA — єдиний офіційний представник брендів Yunmai, Oclean, Dreame, Deerma, Jimmy та Cecotec в Україні. Купуючи техніку в офіційного продавця, ви можете бути впевненими, що вона пройшла процедуру розмитнення відповідно до законів України, зі сплатою всіх податків і зборів. Разом із технікою ви отримуєте якісне сервісне обслуговування та додаткові переваги. Як офіційний представник виробників ми гарантуємо прозору та зрозумілу процедуру обміну та повернення девайсів. Для окремих брендів на WO.UA діють спеціальні умови покупки — великі знижки, подовжена гарантія, подовжений строк повернення та безкоштовна доставка.