back to top

Кращий недорогий фен з іонізацією! Огляд на Deerma DEM-CF15W

💨 Хочете купити потужний фен недорого? 💁‍♀️ Спробуйте Deerma DEM-CF15W! 🔥 Швидке сушіння, класичний дизайн — тут є все для зручної швидкої укладки волосся 🥰

Якісний фен має коштувати дорого? Необовʼязково! Deerma DEM-CF15W — яскравий приклад того, як недорогий девайс може виконувати функції топів. Але яким чином виробнику вдалося зекономити? Зʼясовуємо в огляді все про цей фен, його характеристики та можливості.

Зміст

  1. Комплектація та ціна Deerma DEM-CF15W
  2. Дизайн Deerma DEM-CF15W
  • Формфактор
  • Зовнішній вигляд Deerma DEM-CF15W
  • Розташування елементів управління
  1. Технічні характеристики Deerma DEM-CF15W
  2. Як Deerma DEM-CF15W сушить волосся?
  • Про потужність та режими
  • Про насадки
  • Про загальну зручність
  1. Висновки
Deerma DEM-CF15W

Комплектація та ціна Deerma DEM-CF15W

Девайс постачається у простій картонній коробці. З неї дістаємо сам фен та насадку-концентратор. І те, і інше запаковано в окремі пластикові пакети. До всього додається інструкція з експлуатації.

Коштує Deerma DEM-CF15W лише 42$, а зі знижкою — 23$. Враховуючи його технічні характеристики, це не просто недорогий, а можна сказати дешевий фен для волосся. Але про все по черзі.

Дизайн Deerma DEM-CF15W

Формфактор

У цієї моделі цілком традиційна конструкція: двигун та повітрозабірний отвір розташовані у робочій частині (на відміну від дорожчих моделей, де вони вбудовуються у ручку). Це одна з причин, чому DEM-CF15Wнедорогий фен. Хоче можливості у нього майже такі самі, як у топових версій.

І повітрозабірний отвір, і випускний закриті решітками. Це зроблено для того, аби волосся не затягувалось всередину, коли ви його сушите. І що великий плюс — ці решітки дуже дрібні, навіть якщо прикласти волосся впритул до сітки, воно не засмоктується. Особливо актуально для тих, у кого воно довге або неслухняне.

До ручки кріпиться шнур. Він тут не дуже довгий — стандартні 1.65 м. Шнур обертовий, тож з маневровістю все ок. А для безпеки є захисний ковпачок у місці зʼєднання з ручкою.

Deerma DEM-CF15W

Зовнішній вигляд

Мені дуже подобається, як DEM-CF15W виглядає: класично, але небанально. Тут вирішує колір — насичений глибокий синій, виразний та приємний оку. А золотисті кнопки тільки підкреслюють його. На робочій частині також бачимо напис Deerma.

Загальна якість збірки мені подобається. Пластик досить міцний, місця зʼєднання теж виконані добре. Так, це не Дайсон, але враження від дизайну приємні.

Deerma DEM-CF15W

Розташування елементів управління

Їх тут лише два:

  1. Верхній повзунок перемикає температурні режими — тепле або холодне повітря.
  2. Нижній повзунок — це зміна швидкості повітряного потоку. Їх теж дві, I — мінімальна, II — максимальна.

Іонізацію тут вмикати не потрібно, адже генератор іонів працює автоматично.

Оскільки повітрозабірник знаходиться на корпусі, то LED-екрану тут теж не передбачено. Це більше прерогатива топових моделей з повітрозабірником у ручці. Ймовірно, це теж дозволило зменшити вартість девайса. 

Технічні характеристики Deerma DEM-CF15W

Потужність2 000 Вт
Кількість швидкісних режимів2
Кількість температурних режимів2
Подача холодного повітряТак
Функція іонізаціїТак
БезпекаАвтоматичне вимкнення
Захист від перегріву
Довжина кабелю1.65 м
Обертовий кабельТак
Розміри243 х 75 х 137 см
Вага0.47 кг

Як Deerma DEM-CF15W сушить волосся?

Deerma DEM-CF15W

Про потужність та режими

Без сумніву, 2000 Вт потужності — це основна перевага CF15W. Я просто у захваті, наскільки швидко він сушить. До цього мені на огляд потрапляв фен з потужністю 1 800 Вт, і це було круто. Але Deerma DEM-CF15W висушує пасма ще швидше. 

Це реально сильний потік повітря. Я висушила волосся трохи нижче лопаток менше, ніж за 4 хвилини. А потім ще зробили фініш холодним повітрям. 

Чому наявність холодного режиму — великий плюс? Бо під час сушіння гарячим повітрям кутикули волосся підіймаються, воно від цього стає сухішим та навіть візуально пухнастішим. А холодне повітря пригладжує кутикули, зберігаючи всередині вологу та надаючи блиску. 

А от чого мені трохи не вистачило, то це якоїсь середини між гарячим та холодним режимами. Така висока потужність дозволяє це зробити, тож трохи дивно, що виробник не передбачив режим теплого повітря. 

Ну і іонізація — це вже мастхев. Якщо зазвичай після сушіння феном моє волосся дуже пухнасте, фен з іонізацією цей ефект прибирає. Зачіска виглядає значно охайнішою.

Про насадки

З додаткових аксесуарів у Deerma DEM-CF15W лише насадка-концентратор. Він підійде для витягування волосся та створення гладких укладок. А от дифузора тут немає, якщо він вам потрібний, доведеться шукати цю насадку окремо.

Оскільки я волосся не витягую, то користувалась феном без концентратора. І результатом цілком задоволена. Через згадану вище захисну решітку волосся не потрапляє всередину, а це для мене головне після потужності. 

Про загальну зручність фена

Фен відчувається легким, та й у руку лягає зручно. У нього якось дуже правильно розподілено вагу, так що сушитись досить комфортно.  І обертовий шнур радує, він не заважає сушитися.

Deerma DEM-CF15W

Висновки: кому варто купити Deerma DEM-CF15W?

Зізнаюсь, я багато не очікувала від бюджетної моделі. Але виявилось, що Deerma DEM-CF15W — це практичний та потужний фен. Його плюси:

  • Висока потужність — завдяки їй волосся висушується швидко.
  • Наявність подачі холодного повітря — воно забезпечує правильний фініш укладки та допомагає зберігати зволоженість волосся. 
  • Система іонізації — негативні іони теж дбають про збереження вологи та здоровий блиск волосся.
  • Просте управління.
  • Невисока ціна.

З мінусів цієї моделі можу назвати лише відсутність дифузора у комплекті та обмеженість швидкісних та температурних режимів — їх тут лише по 2. Щодо відсутності LED-екрана з індикацією процесу роботи, то це навіть недоліком не назвеш. Тож рекомендую цю модель усім, хто хоче купити якісний фен не за всі гроші світу.

Марія Горбань
Марія Горбань
Привіт! Я Марія) Мені 35, я родом з Бессарабії та живу у Києві. Обожнюю творчість, рух та пригоди. З дитинства я захоплююсь в’язанням і мистецтвом. А коли хочеться переключитись — біжу. Біг та туризм завжди тримають мене в тонусі, а найбільше я люблю підкорювати гори разом із партнером та собакою. Природа — величезне джерело натхнення для мене. А ще я обожнюю рок та джаз. Ритм, енергія та глибина цих жанрів завжди нагадують мені, хто я є. Хай там як, я кайфую від життя і ціную речі, які роблять його кращим. Тому я тут і тому хочу ділитись всім, що знаю про гаджети та технології. Мені є, що розповісти з власного досвіду, впевнена, що і вам також) Тож приєднуйтесь до мене, щоб разом відкривати нове у цьому світі. Нумо ділитись один з одним враженнями, обговорювати нові девайси, надихатись та експериментувати🙂
Ще публікації цього автора:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Рекомендовані публікації
Останні публікації

Нові насадки для електрощітки Oclean: детальний огляд та...

😃🪥 Ретельне очищення та дбайливий догляд за зубами — все це...

Пилосос з УФ-лампою. Огляд-порівняння JIMMY WB55 та JIMMY WB73

🌟 Подбайте про меблі та позбавтесь пилових кліщів одночасно! 👍 Дізнайтесь...

Як дізнатися, яка відеокарта

Багато хто не здогадується, наскільки важливо знати, яка відеокарта встановлена у...

Скільки часу можна користуватися електрощіткою? Як часто міняти...

🕒 Щоб усмішка залишалася здоровою, важливо доглядати за щіткою 😁 Скільки...

Чому варто купити техніку саме на WO.UA?

WO.UA — єдиний офіційний представник брендів Yunmai, Oclean, Dreame, Deerma, Jimmy та Cecotec в Україні. Купуючи техніку в офіційного продавця, ви можете бути впевненими, що вона пройшла процедуру розмитнення відповідно до законів України, зі сплатою всіх податків і зборів. Разом із технікою ви отримуєте якісне сервісне обслуговування та додаткові переваги. Як офіційний представник виробників ми гарантуємо прозору та зрозумілу процедуру обміну та повернення девайсів. Для окремих брендів на WO.UA діють спеціальні умови покупки — великі знижки, подовжена гарантія, подовжений строк повернення та безкоштовна доставка.