back to top

Компактний і легкий пилосос Deerma DX1000W

💨🔋 Потужність, стиль та комфорт в одному пристрої! Читайте огляд на Deerma DX1000W — практичний пилосос для швидкого прибирання 🏠✨

Чи бували у вас ситуації, коли ви відкладали прибирання, бо не хотілося тягати за собою важкий пилосос? У мене — так, і неодноразово. В моєму арсеналі був і крутий пилосос з аквафільтром, і звичайний підлоговий з циклоном, і кілька моделей вертикальних пилососів (одним з таких я досі користуюся). Та коли на огляд потрапив Deerma DX1000W, я зрозуміла, чого мені не вистачало. Легкості! Всі мої помічники були дуже потужними та добре прибирали, але ж іноді хочеться зробити все нашвидкоруч, чи не так? Тож у сьогоднішньому огляді — все про модель, яка просто ідеально для цього підходить.

Зміст

  1. Дизайн Deerma DX1000W
  • Пилосос-стік та вертикальний пилосос: у чому відмінність
  • Зовнішній вигляд та розташування елементів Deerma DX1000W
  1. Комплектація та ціна Deerma DX1000W
  2. Технічні характеристики Deerma DX1000W
  3. Враження від прибирання Deerma DX1000W
  • Прибирання вдома
    • Як Deerma DX1000W прибирає у важкодоступних місцях
  • Прибирання салону машини
  • Очищення Deerma DX1000W
  1. Висновки: кому підійде Deerma DX1000W?

Дизайн Deerma DX1000W

Deerma DX1000W — це класичний пилосос-стік (паличка). Річ у тому, що ми звикли назвати такі моделі просто: вертикальний пилосос. Втім, у світовій практиці їх заведено розділяти.

Пилосос-стік та вертикальний пилосос: у чому відмінність

Стік
(Stick Vacuum)
Вертикальний пилосос
(Upright Vacuum)
Мають довгий, тонкий корпус з ручкою, схожою на палицю, тому їх так і називаютьКорпус теж довгий, але не такий тонкий, на ньому розміщено більше додаткових елементів
Максимально легкі, маневрові та зручніМаневрові та зручні, але з більшою вагою
Призначені для сухого прибиранняБувають як для сухого, так і для вологого прибирання або 2 в 1
Обидва типи можуть мати знімний ручний пилосос
Обидва типи можуть працювати як від мережі, так і від акумулятора
Обмежена місткість акумулятора та час автономної роботи у бездротових моделейБездротові версії оснащені місткими батареями та здатні на тривалий час автономної роботи
Обмежена місткість контейнера для пилуЗазвичай великі контейнери для пилу

Тобто стік — це різновид вертикального пилососа: найлегший, найтонший та найманевровніший. Deerma DX1000W — саме такий.

Зовнішній вигляд та розташування елементів Deerma DX1000W

Deerma DX1000W

У цієї моделі пряма центральна трубка та вузька моторна частина, яку можна зняти та використовувати як ручний пилосос. До неї кріпиться 5-метровий шнур: стандартна довжина для комфортного прибирання. Попри компактність ручка у Deerma DX1000W досить велика і зручна. В неї ергономічна форма з вигином під кутом 130 градусів, а кнопки управління знаходяться прямо під пальцями. Дисплея немає — все задля збереження компактності та легкості. До речі, важить пилосос усього 2.4 кг, і це разом з усіма насадками.

Основна насадка встановлюється через гнучкий конектор, який дозволяє їй рухатись. Це означає, що пилососом зручно прибирати під меблями та у кутах. При цьому вона не надто широка, 240 мм, що знову-таки зручно для прибирання важкодоступних місць. Корпус та всі елементи виконані з міцного темно-синього пластику, що надає конструкції привабливого вигляду. Все дуже лаконічно та зручно.

Комплектація та ціна Deerma DX1000W

Deerma DX1000W

Deerma DX1000W постачається у такому вигляді:

  • Моторна частина, яку можна використовувати як ручний пилосос.
  • Центральна трубка.
  • Основна насадка для твердих підлог і килимів.
  • Вузька щілинна насадка.
  • Кругла щетиниста насадка для меблів.
  • Шнур.
  • Інструкція з експлуатації.

Весь комплект ретельно запакований у картонну коробку із зображенням та основною інформацією про девайс. На момент огляду цей пилосос коштує 2 499 грн.

Технічні характеристики Deerma DX1000W 

Deerma DX1000W
Тип пилососаВертикальний, стік
Тип прибиранняСухе
Знімний ручний пилососТак
ЖивленняВід мережі
Радіус прибирання5 м
Споживана потужність600 Вт
Сила всмоктування16 000 Па
Режими роботиСтандартний
Система фільтраціїЦиклон
Типи фільтрів▪ HEPA
▪ Сітчастий фільтр з нержавіючої сталі
▪ Бавовняний фільтр
Обʼєм пилозбірника600 мл
Основна насадкаУніверсальна щітка для твердої підлоги та килимів
LED-підсвічування щіткиНі
Рівень шуму75 дБ
Розмір240 x 208 x 1155 мм
Вага з усіма аксесуарами2.4 кг

Враження від прибирання Deerma DX1000W 

Deerma DX1000W

Прибирання вдома

Перед цим пилососом стояло стандартне для мого дому прибиральне завдання: покриття — лінолеум та плитка, два невеликі килимки — один  пухнастий та один коротковорсовий, площа — 54 кв.м І головне: у мене пухнастий пес, якому належить абсолютно весь цей простір, тож не все так просто.

Взагалі-то я люблю прибиратись, але мені треба робити це досить часто. Ось чому мені одразу так сподобалась ця легка модель. З Deerma DX1000W в мене жодного разу не втомились руки або спина.

Я не очікувала від стіка високої потужності, але отримала і її. 16 000 Па — це не максимум для вертикального пилососа, але дуже непогано. Принаймні, і собачу шерсть, і пил, і пісок у передпокої після прогулянки з псом, DX1000W зібрав пристойно: за 1-2 проходи. З пухнастим ліжником проблем теж не виникло, ворс на насадку не намотався, а крихти були ретельно зібрані.

Єдине, чого мені не вистачило — це підсвічування насадки та регулювання режимів. У девайса він лише один. Втім, це вже питання звички, загалом якістю прибирання я задоволена.

Як Deerma DX1000W прибирає у важкодоступних місцях

Deerma DX1000W

Дві додаткові насадки з комплекту я теж використала. Кругла насадка з щетиною допомогла мені відчистити крісло від хмаринок шерсті. Вона ж спрацювала і на дивані, а також допомогла прибрати павутиння у кутах під стелею: я просто підʼєднала її до трубки замість основної щітки. Вузька щілинна насадка знадобилась мені, щоб почистити простір за батареями. Під стелею нею теж можна прибирати, до речі.

Прибирання салону машини

Коли я визначила, що у Deerma DX1000W пристойна сила всмоктування, було вирішено почистити та машину всередині. Щоправда, тут мені довелося використати подовжувач, що було не дуже звично для мене. Для чищення салону машини все-таки краще бездротовий ручний пилосос. Втім, якщо у вас закритий гараж, то чому б і ні, конструкція цієї моделі цілком дозволяє це зробити. І згадані вище додаткові насадки дуже у цьому допомагають.

Очищення Deerma DX1000W

Deerma DX1000W

Попри компактний формат, пилозбірник Deerma DX1000W вміщує 600 мл, як у стандартних вертикальних пилососах. Індикації заповнення контейнера тут не передбачено, тож я очищувала його після кожного прибирання: витрушувала, потім промивала під водою та просушувала, перш ніж встановити назад.

Великий плюс цієї моделі: можна мити під водою не тільки контейнер, а й фільтри. Для мене як для алергіка це дуже добре, адже чим менше пилу, тим краще. Щодо основної насадки, то і її очистити нескладно: шерсть та волосся знімаються руками. Одним словом, очищення пилососа було таким само простим, як і прибирання.

Висновки: кому підійде Deerma DX1000W

Я користувалася Deerma DX1000W більше ніж тиждень і після цього мені не хотілося його повертати. До зручного звикаєш швидко. Для мене зручними стали такі особливості цього пилососа:

  • Тонкий маневровий корпус.
  • Легка вага.
  • Наявність ручного пилососа.
  • Достатня сила всмоктування для прибирання килимів.
  • Здатність пилососа зібрати шерсть та пісок від пухнастого друга.
  • Просте очищення.
  • Він чудово впорався з прибиранням мого невеликого житла, адже довжини шнура 5 м достатньо для середньої кімнати. 

З огляду на це, хочеться рекомендувати Deerma DX1000W тим, хто шукає легкий та недорогий пилосос для сухого прибирання оселі. Він просто ідеальний для того, щоб бути напохваті, коли треба щось почистити швидко та без зусиль: чи то підлогу, чи то меблі. Тож якщо це ваш сценарій, користуйтеся промокодом blog при оформленні замовлення та насолоджуйтесь легким в усіх сенсах прибиранням.

Марія Горбань
Марія Горбань
Привіт! Я Марія) Мені 36, я родом з Бессарабії, а живу в Києві. Обожнюю творчість, рух та пригоди. З дитинства я захоплююсь в’язанням і мистецтвом. А коли хочеться перезавантажитись — бігаю. Біг та туризм завжди тримають мене в тонусі, а найбільше я люблю підкорювати гори разом із партнером та собакою. Природа — величезне джерело натхнення для мене. А ще я обожнюю рок та джаз. Ритм, енергія та глибина цих жанрів завжди нагадують мені, хто я є. Хай там як, я кайфую від життя і ціную речі, які роблять його кращим. Тому у цьому блозі я рада ділитись своїми враженнями про гаджети та технології.) Приєднуйтесь, щоб дізнаватись про нові девайси, надихатись та експериментувати🙂
Ще публікації цього автора:

Залишити відгук

Please enter your comment!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Рекомендовані публікації
Останні публікації

Який пилосос вибрати? Найкращі пилососи 2024 

🧹 Вертикальні,  миючі, ручні чи роботи — які пилососи кращі та...

SwitchBot: розумний дім для комфортного життя

🔌 Що таке SwitchBot та як працює розумний дім? 🏠 Дізнайтесь...

Які кухонні девайси може замінити мультипіч?

🍕 Хочете готувати смачно та корисно? Мультипіч — відмінний вибір для...

Як вибрати розумні ваги? Огляд на YUNMAI X...

🤔 Для чого потрібні розумні ваги та як їх вибрати ? ...

Чому варто купити техніку саме на WO.UA?

WO.UA — офіційний представник брендів Yunmai, Oclean, Dreame, Deerma, Jimmy та Cecotec в Україні. Купуючи техніку в офіційного продавця, ви можете бути впевненими, що вона пройшла процедуру розмитнення відповідно до законів України, зі сплатою всіх податків і зборів.

Разом із технікою ви отримуєте якісне сервісне обслуговування та додаткові переваги. Як офіційний представник виробників ми гарантуємо прозору та зрозумілу процедуру обміну та повернення девайсів.

Для окремих брендів на WO.UA діють спеціальні умови покупки — великі знижки, подовжена гарантія, подовжений строк повернення та безкоштовна доставка.

За унікальним промокодом BLOG - ви можете купити товари зі знижкою до 40%. Використати промокод можна під час оформлення замовлення на сайті wo.ua.