back to top

Jimmy на IFA 2023

Компанія JIMMY GLOBAL відкрила свій презентаційний стенд на щорічній виставці IFA 2023 у Берліні. 👀 Що було інтересного зараз розповімо 🧑‍💻 Jimmy на IFA 2023

Компанія JIMMY, революційна компанія у галузі розумної побутової техніки, справила значний вплив на престижну виставку IFA 2023, що відбулася в Берліні. Інноваційні продукти та передові технології бренду привернули увагу як експертів галузі, так і споживачів. Серед видатних пропозицій бездротовий пилосос і пральна машина 3-в-1 PW11 Pro викликав винятковий інтерес і похвалу.

Jimmy на IFA 2023

Одна з найпримітніших речей полягає в тому, що користувач може прибрати весь будинок за допомогою лише одного багатофункціонального пристрою. Як пилосос і пральна машина, він легко миє та очищає ваші підлоги, залишаючи їх бездоганними та блискучими. Один ключ перетворюється на бездротовий ручний пилосос, з різними аксесуарами, він може легко чистити диван, стіл тощо.Але це ще не все, просто від’єднайте головний блок, приєднайте гнучку металеву трубку та щітку, і він стане потужним високопродуктивним пилососом, особливо зручним для чищення килимів і ефективного видалення пилу та сміття.


Крім того, серед усіх функцій PW11 Pro JIMMY також виділяє наступне:

  • Водонепроникний мотор IPX 8 не тільки легкий, але й ефективний. Оснащений подвійним роликом щітки, його потужність очищення подвоюється.
  • Гнучке лежання під кутом 180° для легкого очищення під меблями.
  • Система розпилення води доступна в автоматичному, ручному або обох варіантах. Легко керувати для миття підлоги.
Jimmy на IFA 2023

Окрім дивовижного PW11 Pro, JIMMY оновив інші лінійки продуктів за допомогою передових технологій. Наприклад, серія ультрафіолетових пилососів JIMMY проти кліщів (BX7 Pro) здатна не тільки глибоко очищати видимий пил і шерсть домашніх тварин, але й ефективно видаляти невидимі кліщі, бактерії та алергени, що є хорошим помічником для власників домашніх тварин і сімей, які стурбовані доглядом за дитиною. Нова фритюрниця 2-в-1 (AF3) має додаткову функцію гриля, щоб дати волю вашій кулінарній творчості. Інші продукти, такі як серія бездротових пилососів JIMMY (H10 Pro) та серія фенів з іонізатором води (F8), також привернули увагу присутніх.

Jimmy на IFA 2023

Jimmy на IFA 2023

Під час виставки стенд JIMMY був свідком постійного напливу відвідувачів, які збиралися, щоб побачити живі демонстрації та відчути видатні можливості продуктів JIMMY. Універсальність і функціональність продуктів отримали широке визнання та позитивні відгуки від професіоналів галузі, потенційних ділових партнерів і захоплених споживачів.

Jimmy на IFA 2023

Пані Дора, директор з продажу JIMMY, висловила своє захоплення надзвичайною реакцією, отриманою на виставці IFA 2023. Вона сказала: «Ми дуже раді, що наш бренд і наші продукти отримали таку величезну увагу та визнання на цій престижній події. Позитивні відгуки про нашу машину для миття підлоги 3-в-1, пилосос проти кліщів та інші продукти ще раз підтверджують наше прагнення надавати інноваційні та ефективні рішення нашим клієнтам у всьому світі».

Jimmy на IFA 2023

Після успіху на виставці IFA 2023 JIMMY продовжить розширювати свою присутність на ринку та пропозиції продуктів. Їх відданість дослідженням і розробкам забезпечить постійний потік передових рішень для побутових потреб у прибиранні.

Jimmy на IFA 2023

Про бренд JIMMY

JIMMY — це бренд під назвою KingClean Electric Co., Ltd. Як технологічно інноваційний бренд побутової техніки, який зосереджується на сфері інтелектуального прибирання, інтеграції досліджень і розробок, виробництва та продажів. Під гаслом «Технології створюють якісне життя» JIMMY прагне дозволити кожному споживачеві жити здоровим і комфортним життям.

KingClean Electric Co., Ltd протягом 29 років з 1994 року зосереджується на індустрії очищення навколишнього середовища та є однією з найбільших у світі компаній з розробки та виробництва пилососів протягом 19 років з 2004 року. KingClean має понад 800 інженерів з науково-дослідних робіт і понад 1800 патентів. і щороку подає заявки на близько 200 нових патентів. Товари компанії Jimmy можна придбати у нашому інтернет-магазині WO із доставкою по всій Україні та з гарантією.

Сергій Попов
Сергій Поповhttps://blog.wo.ua
Привіт! Мене звуть Сергій, і я радий привітати тебе у нашому блозі. Я 28-річний хлопець, який живе в Києві, і у цьому блозі я поділюся своїми захопленнями та думками. Моя страсть - це якісна музика 🎧. Я завжди відкритий для нових музичних жанрів та виконавців, і з нетерпінням поділюся своїми улюбленими треками та альбомами з тобою. Будемо разом відкривати нову музичну палітру! Також я великий фанат сучасних технологій та гаджетів. Я цікавлюся останніми трендами та новинками у світі технологій, і якщо ти теж цікавишся цим, то цей блог буде для нас справжнім раєм. Поговоримо про найсвіжіші релізи, інноваційні розробки та утиліти, які зроблять наше життя кращим та цікавішим. Приєднуйся до нас в цьому захоплюючому шляху відкриттів та обговорень. Разом ми знайдемо багато цікавого, незалежно від того, чи це музика, технології чи щось зовсім нове. Будь ласка, залишайся на зв'язку, і ми спільно створимо неймовірний контент! 😉
Ще публікації цього автора:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Рекомендовані публікації
Останні публікації

Електросамокат Kaabo Wolf Warrior X Pro + Gold

🛴🚀 Електросамокат Kaabo Wolf Warrior X Pro — спосіб швидко дістатися...

Deerma VX96W: найкращий бездротовий мийник підлоги за свої...

💧 Як помити підлогу швидко та просто? Спробуйте бездротовий мийник підлоги...

Dreame Bot L10s Plus. Робот-пилосос, який справді миє...

🤖 Dreame Bot L10s Plus — робот-пилосос для ідеальної чистоти вдома!...

Бездротовий пилосос Jimmy JV71! Ретельне прибирання без зусиль

🌪️ Jimmy JV71 — недорогий бездротовий пилосос для сухого прибирання! Він...

Чому варто купити техніку саме на WO.UA?

WO.UA — єдиний офіційний представник брендів Yunmai, Oclean, Dreame, Deerma, Jimmy та Cecotec в Україні. Купуючи техніку в офіційного продавця, ви можете бути впевненими, що вона пройшла процедуру розмитнення відповідно до законів України, зі сплатою всіх податків і зборів. Разом із технікою ви отримуєте якісне сервісне обслуговування та додаткові переваги. Як офіційний представник виробників ми гарантуємо прозору та зрозумілу процедуру обміну та повернення девайсів. Для окремих брендів на WO.UA діють спеціальні умови покупки — великі знижки, подовжена гарантія, подовжений строк повернення та безкоштовна доставка.