back to top

Іригатор Oclean W1: огляд та рекомендації з використання

💫Відкрийте для себе сучасний догляд за зубами! Читайте огляд на бездротовий іригатор Oclean W1 та підтримуйте здоров’я зубів та ясен без зусиль💧🦷

Хочеться, щоб усмішка залишалась сяючою, а зуби та ясна здоровими? Для цього потрібно вчасно відвідувати стоматолога та дотримуватись гігієни порожнини рота. Домашній догляд має бути регулярним та комплексним, тож сьогодні поговоримо про важливу його частину. До нас на огляд потрапив популярний бездротовий іригатор Oclean W1, який видаляє залишки їжі там, де не впорається щітка, масажує та освіжає подих. Розбираємось, чим він корисний та як правильно використовувати.

Зміст

  1. Що в коробці?
  2. Зовнішній вигляд
  • Дизайн
  • Розташування основних елементів
  1. Технічні характеристики
  2. Принцип роботи іригатора Oclean W1
  • Технологія пульсації у цифрах
  • Аеробне промивання
  • Портативність
  1. Як користуватись іригатором
  • Розбираємось з управлінням
  • Чистимо ротову порожнину правильно
  • Докладніше про режими
  1. Переваги Oclean W1.

Що в коробці?

Брендова упаковка Оклін, як завжди, приємно дивує. Хоча в нас не найдорожчий девайс у цьому сімействі, пакування в нього — топ👌 Щільна картонна коробка не лише виглядає достойно, а й утримує все надійно.

А утримувати таки є що. В комплект входить повний набір аксесуарів, щоб одразу можна було використовувати пристрій. Отже, дістаємо з коробки блістер з окремими відділеннями для кожного елемента. Зверху знаходимо інструкцію з використання, а в самому блістері — іригатор у дорожньому футлярі та дві насадки. Причому, кожний наконечник стерильно запакований. Під одним із них ховається охайно скручений кабель магнітної зарядки.

Кейс дуже зручний та компактний. Він пластиковий та досить щільний, тож куди б ви не поїхали, пристрій надійно захищений.

Все дуже продумано та приємно розташовано. Кожен предмет на своєму місці, що дуже зручно для доставки — плюсуємо одразу за таке рішення.

Зовнішній вигляд

Дизайн Oclean W1

По-перше, пристрій компактний та доволі легкий: 41.3 х 33.9 х 23.9 см при вазі 159 грамів. Корпус видовжений, приємно лягає у руку. Він виготовлений із сучасного АБС-пластику. На дотик пластик гладенький, хоча візуально має злегка текстуровану поверхню — цікавий ефект. Цей матеріал відрізняється міцністю та стійкістю до подряпин, ударів, перепадів температур.

У нас на огляді біла версія, але ще в колекції є вишуканий темно-фіолетовий колір для тих, кому більше подобається насичена палітра.

Дизайн Ocelan W1

Розташування основних елементів

Девайс виглядає сучасно та лаконічно не лише через форму, а також за вдале розташування елементів:

  • На передній частині бачимо  дві кнопки. Натискаємо більшу, аби почати чищення, а маленьку для перемикання режимів.
  • Під кнопками три світлодіодних індикатори. Вони показують, в якому режимі зараз пристрій. Нижній — найбільш лайтовий, середній — інтенсивніший, верхній — максимальна потужність. 
  • Зверху корпуса — кріплення для насадок.
  • Знизу — місткість для рідини об’ємом 30 мл. 

Технічні характеристики Oclean W1

ХарактеристикаПоказник
Резервуар30 мл (вистачає на 160 імпульсів)
Режими9 звичайних та 2 масажних
Ємність акумулятора1200 мАч
АвтономністьДо 30 днів
Час зарядки до 100%3 години
Розмір41.3 х 33.9 х 23.9 см
Вага159 г

Принцип роботи іригатора Oclean W1

Технологія пульсації у цифрах

В корпусі девайсу розмістилися потужний двигун та насос. Вони працюють таким чином:

  • Двигун розвиває до 150 000 обертів на секунду.
  • Енергія обертів передається на насос, який чинить тиск до 140 000 Па. Напір сильний, та під час чищення він відчувається дуже м’яко, і далі ми розкажемо, чому.
  • Під таким тиском вода за 0.14 секунди виприскується через вузький отвір насадки.
Принцип роботи іригатора Oclean W1

Все це створює направлений струмінь рідини, здатний проникнути у найвужчі проміжки між зубами. Та на цьому розробники не зупинились. Щоб зробити промивання ще ефективнішим, вони додали пульсацію: вода подається не постійним потоком, а з короткими перервами. Згідно з дослідженнями лабораторії Оклін, вона збільшує ефективність імпульсу на 33%. Що це дає?

По-перше, імпульси краще вичищають залишки їжі. По-друге, вони усувають невидимі оку скупчення бактерій у під’ясенних кишенях — зоні на кордоні зубів та ясен. По-третє, пульсація чинить масажний вплив на ясна та покращує кровообіг у них. І останнє: якщо користуватися регулярно, під силою тиску поступово зменшується зубний наліт.

Аеробне промивання

Є моделі іригаторів, які промивають тільки рідиною. Але наш герой працює інакше. Завдяки спеціальній технології потоки води встигають змішатись із повітрям, перш ніж потрапити на поверхню емалі. У цьому й полягає основний секрет м’якого впливу іригатора — бульбашки кисню пом’якшують тиск. Тому навіть чутливі ділянки ротової порожнини будуть задоволені.

Інший плюс аеробного промивання — воно знижує використання води. Такий підхід не просто ефективний, а й екологічний.

Аеробне промивання з Oclean W1

Портативність

Забуваємо про незручні дроти, тут хороший вбудований акумулятор. Попри високу потужність, навіть якщо юзати пристрій кожного дня, його вистачає на тридцять днів автономної роботи. А для повної зарядки потрібно три години.

Як користуватись іригатором?

Розбираємось з управлінням Oclean W1

Тут все дуже сучасно. Кому зручно користуватися кнопками — натискаємо кнопки. Хто любить віддалене управління — встановлюємо фірмовий застосунок та отримуємо розширені можливості. Зв’язок за смартфоном відбувається через Bluetooth. Одразу скажемо, що дисплею та таймеру не передбачено. Хочу й без них все зрозуміло та комфортно.

Зате у застосунку зручно керувати режимами, а також можна подивитися, скільки та як ви користуєтесь пристроєм. Це досить зручний інструмент, щоб коригувати догляд для кращого результату.

Розбираємось із управлінням Oclean W1

Чистимо ротову порожнину правильно

А тепер про сам процес. Щоб ефективно почистити ротову порожнину, дотримуйтесь таких кроків:

  1. Заповніть резервуар водою або додайте улюблений ополіскувач. 
  2. Виберіть режим очищення — на телефоні або кнопкою. Нижче поговоримо про них докладніше, а поки радимо почати з мінімальної інтенсивності. 
  3. Направляйте потік під прямим кутом у кожен проміжок між зубами.
  4. Почистіть між’ясенні кишені. Утримуйте наконечник під кутом 45 градусів та направляйте його вздовж лінії росту зубів.
  5. У процесі ви можете обертати насадки для більшої зручності.
  6. Промийте наконечник.
  7. Злийте залишки рідини
  8. Протріть корпус, якщо необхідно, уникаючи попадання вологи на електронну частину.

Докладніше про режими

У даній моделі передбачено 9 режимів для зубів та 2 для ясен. Різниця полягає в інтенсивності та силі імпульсів:

  • Повсякденні режими призначені для легкого догляду.
  • Делікатні — для людей з високою чутливістю.
  • Інтенсивні — допомагають видаляти наліт та запобігати розвитку карієсу.
  • Режими для ясен покликані покращити кровообіг.

Стоматологи рекомендують починати із мінімальної інтенсивності та нарощувати її поступово. Тоді ви зможете через деякий час знизити чутливість та покращити загальний стан ротової порожнини..

Переваги Oclean W1

Переваги Oclean W1

Цей девайс працює одразу по кількох напрямках та дійсно залишає після себе відчуття чистоти. Якщо ви шукали подібного ефекту, купити Oclean W1 точно стане у нагоді. Основні плюси, якими хочеться поділитися після тесту:

  • Тут реалізовано пульсуючу аеробну технологію очищення, яка працює ефективно, делікатно та  безпечно.
  • 9 режимів для зубів та 2 для масажу дозволяють підібрати комфортний для себе рівень інтенсивності.
  • Крок за кроком девайс покращує кровообіг, знижує чутливість та покращує загальний стан вашої усмішки.
  • Компактний та стильний, пристрій комфортно возити у відрядження чи подорожі.
  • Акумулятор витримує до 30 днів роботи на одному заряді.
  • Користуватися можна всією родиною, використовуючи змінні кінцівки для іригатора Oclean W1.

Загалом, іригатор залишає приємне враження як на етапі розпаковки, так і після використання. З ним комфортно працювати, зручно подорожувати, та й у ванній він виглядає чудово. Однозначно рекомендуємо👍

Марія Горбань
Марія Горбань
Привіт! Я Марія) Мені 35, я родом з Бессарабії та живу у Києві. Обожнюю творчість, рух та пригоди. З дитинства я захоплююсь в’язанням і мистецтвом. А коли хочеться переключитись — біжу. Біг та туризм завжди тримають мене в тонусі, а найбільше я люблю підкорювати гори разом із партнером та собакою. Природа — величезне джерело натхнення для мене. А ще я обожнюю рок та джаз. Ритм, енергія та глибина цих жанрів завжди нагадують мені, хто я є. Хай там як, я кайфую від життя і ціную речі, які роблять його кращим. Тому я тут і тому хочу ділитись всім, що знаю про гаджети та технології. Мені є, що розповісти з власного досвіду, впевнена, що і вам також) Тож приєднуйтесь до мене, щоб разом відкривати нове у цьому світі. Нумо ділитись один з одним враженнями, обговорювати нові девайси, надихатись та експериментувати🙂
Ще публікації цього автора:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Рекомендовані публікації
Останні публікації

Недорогий робот-пилосос для дому та офісу. Топ 5...

🏠🤖 Навіть недорогий робот-пилосос із базовими функціями допоможе підтримувати порядок в...

Електросамокат Kaabo Wolf Warrior X Pro + Gold

🛴🚀 Електросамокат Kaabo Wolf Warrior X Pro — спосіб швидко дістатися...

Deerma VX96W: найкращий бездротовий мийник підлоги за свої...

💧 Як помити підлогу швидко та просто? Спробуйте бездротовий мийник підлоги...

Dreame Bot L10s Plus. Робот-пилосос, який справді миє...

🤖 Dreame Bot L10s Plus — робот-пилосос для ідеальної чистоти вдома!...

Чому варто купити техніку саме на WO.UA?

WO.UA — єдиний офіційний представник брендів Yunmai, Oclean, Dreame, Deerma, Jimmy та Cecotec в Україні. Купуючи техніку в офіційного продавця, ви можете бути впевненими, що вона пройшла процедуру розмитнення відповідно до законів України, зі сплатою всіх податків і зборів. Разом із технікою ви отримуєте якісне сервісне обслуговування та додаткові переваги. Як офіційний представник виробників ми гарантуємо прозору та зрозумілу процедуру обміну та повернення девайсів. Для окремих брендів на WO.UA діють спеціальні умови покупки — великі знижки, подовжена гарантія, подовжений строк повернення та безкоштовна доставка.