back to top

Гриль, сковорода та фритюрниця — все в одному девайсі. Огляд на нову мультипіч CECOTEC Cecofry DuoHeat 6000

🔥🍳 Інноваційна мультипіч Cecofry DuoHeat 6000 — гриль, сковорода та фритюрниця в одному корпусі! Читайте огляд та відкривайте для себе нові страви. Смажте, запікайте, грилюйте та тушкуйте будь-які продукти 🌟

Аерофритюрниці або мультипічки набувають дедалі більшої популярності на кухнях українців. Це компактні та потужні девайси, зовні схожі на мультиварку, але з набагато ширшими можливостями. А цього разу я отримала на огляд неймовірно круту і незвичну для себе мультипіч CECOTEC Cecofry DuoHeat 6000. Потужна, але невелика ця аерофритюрниця має цікаву особливість: в неї 2 нагрівальних елементи. На відміну від більшості пожібних девайсів. Зʼясовуємо, як вона працює, та що на ній можна приготувати.

Зміст

  1. Скільки коштує мультипіч CECOTEC Cecofry DuoHeat 6000 та що входить у комплект?
  2. Дизайн
  • Вигляд та матеріали корпусу
  • Розміри та аксесуари
  • Управління
  1. Технічні характеристики
  2. Що можна приготувати на мультипечі CECOTEC Cecofry DuoHeat 6000?
  • Приготування у чаші
    • Курка з пряними травами у мультипічці Cecofry DuoHeat 6000
  • Випічка: готуємо грузинський традиційний хліб шоті
  • Мультипіч Cecofry DuoHeat 6000 і овочі-гриль
  1. Загальне враження та нюанси використання
  2. Висновки

Скільки коштує мультипіч CECOTEC Cecofry DuoHeat 6000 та що входить у комплект?

На момент огляду купити CECOTEC Cecofry DuoHeat 6000 можна за 198$. Що ж ми отримуємо за цю вартість? У комплект входять:

  • Сама мультипіч з основною чашею.
  • Деко для випікання піци.
  • Решітка для грилювання.
  • Інструкція з експлуатації.

Дизайн

Вигляд та матеріали корпусу

Зовні мультипіч CECOTEC Cecofry DuoHeat 6000 дуже схожа на інші аерофритюрниці бренду. Сучасний мінімалізм, чорний зі сріблястим пластик та бірюзові акценти — стиль CECOTEC витримано ідеально. При цьому мультипічка дуже впізнавана завдяки одній деталі. В неї прозорий екран зверху. І це не просто ефектно, а й практично: через прозоре скло видно, як готується їжа.

Огляд на нову мультипіч CECOTEC Cecofry DuoHeat 6000

Основна чаша для приготування їжі висувається за допомогою ручки. Зручна та велика, вона виконана з термостійкого матеріалу, тож не нагрівається під час приготування їжі. 

Розміри та аксесуари

Пічка не те щоб дуже велика: 36.8 х 25 х 27 см. При цьому в неї чаша обʼємом 6 л. Звісно, коли готуєш, повністю не будеш заповнювати продуктами всі 6 літрів. Але все одно це багато.

Окрім основної чаші, мультипіч оснащена додатковими аксесуарами:

  1. Решіткою для гриля, на якій можна готувати мʼясо, рибу, овочі тощо.
  2. Аксесуаром Grill Pizza Maker для випікання піци та іншої невеликої випічки

Управління

Все керування Cecofry DuoHeat 6000 відбувається через сенсорний екран. Зазвичай у подібних девайсів він розміщується на передній панелі, як, наприклад, у серіях Cecofry Full Inox 5500 Pro або CECOTEC Cecofry Advance Double. Але не тут. У нашому випадку екран знаходиться прямо на кришці. І це ну дуже зручно: не треба нахилятися, аби подивитися на налаштування, адже вони завжди перед очима. Налаштувань, до речі, багато: одних тільки автоматичних програм 8, а є ще таймер та термостат, які дозволяють самостійно підібрати режим під вашу страву.

Технічні характеристики

Потужність2200 Вт
Обʼєм чаші6 л
Тип нагрівального елементаМеталевий ТЕН
Робоча температура80-200 градусів
Термостат (регулювання температури)Так
Кількість програм 8
ФункціїВипічка
Гриль на решітці,
Смаження у фритюрі 
Сушіння
ТаймерТак
УправлінняСенсорне
ДисплейТак
Вага4.85
Розміри36.8 х 25 х 27 см

Що можна приготувати на мультипечі CECOTEC Cecofry DuoHeat 6000?

Огляд на нову мультипіч CECOTEC Cecofry DuoHeat 6000

Почнемо з передвстановлених програм. Це вже не перший огляд на мультипічку у цьому блозі, тому у мене виробилось таке ставлення: не хочеш витрачати час на стояння біля страви — вибирай автоматичні програми. Хочеш навпаки погратися у кухаря та маєш час — експериментуй із налаштуваннями сам. Для цього тут є таймер та термостат, який регулюється у діапазоні від 80 до 120 градусів Цельсія. Якщо готуєте рибу, овочі, інші ніжні за текстурою продукти, вибираємо нижчі температури. Для мʼяса та птиці краще вибрати вищу температуру, та й часу знадобиться більше.

Приготування у чаші мультипічки CECOTEC Cecofry DuoHeat 6000

Мультипіч працює за принципом конвекційної духовки: нагрівальний елемент робить повітря гарячим, а вбудований вентилятор розганяє його по всьому обʼєму чаші. Завдяки цьому:

  • Виходить хрустка скоринка зовні та ніжна соковита текстура всередині.
  • «Смажити» можна без олії.
  • Продукти готуються відсотків на 30 швидше, ніж у звичайній духовці.
  • Навіть великі порції будуть приготовані рівномірно. Бажано, звісно, струшувати чашу, щоб шматочки пропеклися рівномірніше. Але і без цього результат виходить непоганий.

У нашому випадку цей ефект рівномірності та швидкість приготування — на ще вищому рівні, ніж у звичайних мультипічок. Так, завдяки 2-м металевим ТЕНам, які розміщуються і знизу, і зверху, чаша нагрівається вдвічі швидше. 

Це привело мене до думки, що тут можна спокійно запекти цілу курку. З іншими моделями я на таке не наважилась, але ж і 2 ТЕНи мені ще не траплялися. До того ж 6-літрова чаша може вмістити невеличку птицю. І ось що з цього вийшло.

Курка з пряними травами у мультипічці Cecofry DuoHeat 6000

Огляд на нову мультипіч CECOTEC Cecofry DuoHeat 6000

Ця страва чудово підійде для вечері із родиною чи друзями, адже вона велика, та й виглядає завжди ефектно. Для приготування нам знадобляться:

  • Невеличка курка.
  • Сік четвертинки лимона.
  • 2-3 чайних ложки міцної гірчиці.
  • Сіль.
  • Свіжомелений чорний перець.
  • Свіжі або сушені трави. Ви можете взяти свіжі — розмарин, базилік тощо у блістері та подрібнити їх кухонним ножем або у блендері. Або ж сушені — купити готову суміш трав, або кілька видів окремо.
  • 3-4 зубчики часнику — розчавити або дрібно нарізати.
  • 2-3 ложечки олії, аби змастити птицю для золотавої скоринки. Можна обійтися і без неї.

Алгоритм простий:

  1. Миємо курку, просушуємо її паперовим рушником та видаляємо все зайве.
  2. Додаємо в олію розчавлений часник, гірчицю, подрібнені спеції, сіль, перець та лимонний сік та змішуємо маринад. Або просто змішуємо все без олії.
  3. Натираємо курку зовні та всередині.
  4. Можна готувати одразу, але краще дати курці постояти у маринаді  пару годинок у холодильнику.

Вкладаємо нашу замариновану курку у чашу Cecofry DuoHeat 6000, закриваємо кришкою та вибираємо режим запікання птиці або ж налаштовуємо все самостійно. Я вирішила поекспериментувати та встановила таймер на 40 хвилин, а температуру — на 150 градусів. 

Через 40 хвилин курка була майже готова, але я додала ще 20, аби довести її до хрусткої скоринки. Загалом все вийшло швидко і просто, я лише один раз підходила до страви. До речі, подібним чином у аерофритюрниці можна приготувати будь-яку птицю, рибу та овочі.

Випічка: готуємо грузинський традиційний хліб шоті

Раз у комплект входить деко, треба спробувати і його. Виробник назвав цей аксесуар Grill Pizza Maker, але я вирішила, що інші види коржиків тут теж вдасться випікати. Тому зробили нашвидкоруч грузинський традиційний хліб. Звісно, він буде не таким, як з печі, адже розмір дека невеликий. Отже, для шоті нам знадобляться такі інгредієнти:

  • Тепла вода — 280 мл.
  • Сухі дріжджі — 7 г.
  • Цукор — 10 г.
  • Сіль — 6 г.
  • Пшеничне борошно — 400 г
  • Рослинна олія — 35–40 г

Далі діємо так:

  1. Додаємо до води цукор та дріжджі.
  2. Перемішуємо і залишаємо на 10 хвилин.
  3. Просіюємо борошно у миску, додаємо сіль.
  4. Вливаємо рідину у борошно та замішуємо тісто.
  5. Потім додаємо олію та продовжуємо вимішувати.
  6. Вимішуємо, поки тісто не перестане приставати до рук.
  7. Накриваємо тісто плівкою або рушником та ставимо на 1 годину в тепле місце.
  8. Після цього розділяємо тісто на кілька частин та формуємо кульки. Даємо ним ще відпочити ще 10 хвилин.
  9. Далі вмикаємо нашу мультипіч, а поки вона нагрівається, формуємо коржики. Традиційний шоті мають форму човника, але роз ми обмежені розміром, я вирішила зробити круглі, за формою дека.
  10. Обовʼязково робимо дірочку по центру хліба, інакше він надується під час приготування.
  11. Вкладаємо наш перший коржик на деко та відправляємо у мультипічку.
  12. Після сигналу дістаємо шоті — все готово.

Хліб вийшов дуже смачним, золотавим, пропеченим та з апетитною скоринкою. Думаю, аналогічним чином на Cecofry DuoHeat 6000 можна випікати інші різноманітні коржики, пироги, та маленькі булочки.

Мультипіч Cecofry DuoHeat 6000 і овочі-гриль

Огляд на нову мультипіч CECOTEC Cecofry DuoHeat 6000

І наостанок я затестила решітку-гриль, яка входить у комплект. Вона теж невелика, але 2-3 порції овочів або 2 стейки вміщує. Оскільки в мене вже була основна страва, я вирішила приготувати на грилі саме овочевий гарнір, причому максимально швидко:

  • Чистимо та нарізаємо великими слайсами овочі, які є під рукою. У мене це були  картопля, моркву та цвітна капуста.
  • Змішуємо ложечку олії за сіллю та перцем, за бажання можна додати лимонний сік. перемішуємо соус із овочами. Цей крок необовʼязковий, можна і просто посолити овочі.
  • Встановлюємо решітку та розігріваємо девайс.
  • Вкладаємо наші овочі та натискаємо режим грилю.

Через кілька хвилин, після звукового сигналу, знімаємо готову страву із запеченою скоринкою. Такий от корисний та швидкий гарнір. Звісно, на грилі можна приготувати мʼясний або рибний стейк, гриби тощо.

Загальне враження та нюанси використання

Огляд на нову мультипіч CECOTEC Cecofry DuoHeat 6000

Мені дуже сподобалось, що на Cecofry DuoHeat 6000 можна приготувати так багато: і овочевий гарнір, і випічку, і навіть цілу птицю. А через прозорий екран ще й спостерігати, як страви готуються. Єдине, що хочу зауважити, обовʼязково треба використовувати силіконові аксесуари: лопатки, кулінарні пензлі тощо. Інакше є ризик пошкодити антипригарне покриття — воно є і в основної чаші, і в решітки, і в насадки для випікання.

Що стосується миття цих аксесуарів, то все схоже на догляд за тефлоновою сковорідкою: або обережно миємо їх вручну, або в посудомийці. Але жодним чином не використовуємо абразивні губки або агресивні мийні засоби.  

Висновки: CECOTEC Cecofry DuoHeat 6000 найкраща мультипічка за свої гроші

Серед усіх аерофритюниць, які мені траплялись, ця модель сподобалась найбільше. Вона вирізняється з-поміж інших завдяки дуже зручній панелі управління та двом нагрівальним елементам. В результаті їжа готується набагато швидше.

Огляд на нову мультипіч CECOTEC Cecofry DuoHeat 6000

Мультипіч CECOTEC Cecofry DuoHeat 6000 однозначно варта вашої уваги, якщо ви хочете готувати швидко, різноманітно та смачно. Ось у яких випадках вона буде корисна:

  • Якщо у вас мало місця. Один компактний пристрій замінює плиту, сковороду та духовку. 
  • Якщо ви готуєте часто, але хочете витрачати на це менше часу. Ця аерофритюрниця максимально автоматизована, тож ви можете просто завантажити продукти, вибрати потрібну програму та займатися іншими справами, поки їжа готується.
  • Якщо ви любите готувати та постійно експериментувати, збирати вечірки та дивувати гостей цікавими стравами.

Аерофритюрниця — хороша інвестиція у вашу кухню, яка зробить приготування комфортнішим. Ця модель вже у продажу, тож поспішайте купити мультипіч для різноманітних та смачних страв.

Марія Горбань
Марія Горбань
Привіт! Я Марія) Мені 35, я родом з Бессарабії та живу у Києві. Обожнюю творчість, рух та пригоди. З дитинства я захоплююсь в’язанням і мистецтвом. А коли хочеться переключитись — біжу. Біг та туризм завжди тримають мене в тонусі, а найбільше я люблю підкорювати гори разом із партнером та собакою. Природа — величезне джерело натхнення для мене. А ще я обожнюю рок та джаз. Ритм, енергія та глибина цих жанрів завжди нагадують мені, хто я є. Хай там як, я кайфую від життя і ціную речі, які роблять його кращим. Тому я тут і тому хочу ділитись всім, що знаю про гаджети та технології. Мені є, що розповісти з власного досвіду, впевнена, що і вам також) Тож приєднуйтесь до мене, щоб разом відкривати нове у цьому світі. Нумо ділитись один з одним враженнями, обговорювати нові девайси, надихатись та експериментувати🙂
Ще публікації цього автора:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Рекомендовані публікації
Останні публікації

Газонокосарка-робот Dreame A1: зручне рішення для догляду за...

🏡 Як косити газон швидко та правильно? Газонокосарка-робот Dreame A1 —...

Масаж і тепло 2 в 1! Огляд на...

💆‍♂️ Зустрічайте неймовірну новинку для вібраційного та теплового масажу! Читайте огляд...

Насадки для зубної щітки: як підібрати жорсткість та...

😁 🦷 Правильно підібрані насадки для зубної щітки допомагають відбілити зуби...

Кавомолка для смачної кави. Поради, як вибрати кавомолку...

🔍🤔 Любите запашну каву? Тоді вам потрібна кавомолка, яку можна налаштувати...

Чому варто купити техніку саме на WO.UA?

WO.UA — єдиний офіційний представник брендів Yunmai, Oclean, Dreame, Deerma, Jimmy та Cecotec в Україні. Купуючи техніку в офіційного продавця, ви можете бути впевненими, що вона пройшла процедуру розмитнення відповідно до законів України, зі сплатою всіх податків і зборів. Разом із технікою ви отримуєте якісне сервісне обслуговування та додаткові переваги. Як офіційний представник виробників ми гарантуємо прозору та зрозумілу процедуру обміну та повернення девайсів. Для окремих брендів на WO.UA діють спеціальні умови покупки — великі знижки, подовжена гарантія, подовжений строк повернення та безкоштовна доставка.