back to top

Galaxy Ring – згадку його знайшли у додатку Samsung Health

Історія розумного кільця Galaxy Ring бере початок ще з 2015 року, кола компанія запатентувала винахід. Тоді задум була у тому, щоб кожен мав змогу керувати розумними пристроями за допомогою одного кільця на пальці. Перемикати канали телевізора, регулювати яскравість світла у кімнаті, відкривати жалюзі або призупиняти музику. ПО інформації з публічних засобів інформації це не зайшла далі стадії розробки та проєкт призупинили. Тож новий витік може натякати на те, що південнокорейський гігант має намір відновити розробку та вдосконалити за допомогою сучасних технологій свій давній винахід.

Які ще передумови до виходу Galaxy Ring?

В цьому році Самсунг зареєструвала торговельну марку Гелексі Рінг та ймовірні назви майбутнього девайсу, такі як:

  • Samsung Circle
  • Samsung Index
  • Samsung Insight

Черговий спогад про розумне кільце знайшли в новій бета-версії застосунку Самсунг Здоров’я, де є чєк-бокс з позначкою Ring Support. Це означає, що можливо через деякий час ми все ж побачимо інноваційний винахід для контролювання стану здоров’я та комплексною взаємодією із розумними гаджетами в оселі.

Що зможе Galaxy Ring?

Можна припустити що новий девайс буде здатен на базові функції відстежування стану здоров’я, такі як – вимірювання пульсу, рівень кисню у крові, відстежування фаз сну та шагомір. Фактично це ті самі функції що мають сучасні смарт-годинники, але розмір таки має значення.

Нагадаємо що незабаром 26 липня 2023 пройде літня презентація Galaxy Unpacked 2023, де будуть презентовані нові смартфони лінійки Z Flip 5, Z Fold 5, смарт-годинник Galaxy Watch 6 та планшетний комп’ютер Galaxy Tab S9.

Сергій Попов
Сергій Поповhttps://blog.wo.ua
Привіт! Мене звуть Сергій, і я радий привітати тебе у нашому блозі. Я 28-річний хлопець, який живе в Києві, і у цьому блозі я поділюся своїми захопленнями та думками. Моя страсть - це якісна музика 🎧. Я завжди відкритий для нових музичних жанрів та виконавців, і з нетерпінням поділюся своїми улюбленими треками та альбомами з тобою. Будемо разом відкривати нову музичну палітру! Також я великий фанат сучасних технологій та гаджетів. Я цікавлюся останніми трендами та новинками у світі технологій, і якщо ти теж цікавишся цим, то цей блог буде для нас справжнім раєм. Поговоримо про найсвіжіші релізи, інноваційні розробки та утиліти, які зроблять наше життя кращим та цікавішим. Приєднуйся до нас в цьому захоплюючому шляху відкриттів та обговорень. Разом ми знайдемо багато цікавого, незалежно від того, чи це музика, технології чи щось зовсім нове. Будь ласка, залишайся на зв'язку, і ми спільно створимо неймовірний контент! 😉
Ще публікації цього автора:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Рекомендовані публікації
Останні публікації

Як вибрати кавоварку? Зʼясовуємо на прикладі кавоварки Cecotec

☕️🏡 Хочеться смачної кави вдома? Вам потрібна кавоварка! Дізнайтесь, як вибрати...

Як почистити клавіатуру ноутбука і не зіпсувати її?...

💻🧹 Дізнайтесь, як почистити клавіатуру ноутбука від пилу та бруду різними...

Газонокосарка-робот Dreame A1: зручне рішення для догляду за...

🏡 Як косити газон швидко та правильно? Газонокосарка-робот Dreame A1 —...

Масаж і тепло 2 в 1! Огляд на...

💆‍♂️ Зустрічайте неймовірну новинку для вібраційного та теплового масажу! Читайте огляд...

Чому варто купити техніку саме на WO.UA?

WO.UA — єдиний офіційний представник брендів Yunmai, Oclean, Dreame, Deerma, Jimmy та Cecotec в Україні. Купуючи техніку в офіційного продавця, ви можете бути впевненими, що вона пройшла процедуру розмитнення відповідно до законів України, зі сплатою всіх податків і зборів. Разом із технікою ви отримуєте якісне сервісне обслуговування та додаткові переваги. Як офіційний представник виробників ми гарантуємо прозору та зрозумілу процедуру обміну та повернення девайсів. Для окремих брендів на WO.UA діють спеціальні умови покупки — великі знижки, подовжена гарантія, подовжений строк повернення та безкоштовна доставка.