back to top

Фени CECOTEC: порівнюємо найкращі моделі фенів

💨💇‍♀️ Обираємо найкращі фени CECOTEC! Читайте огляд-порівняння та дізнайтесь про характеристики та функції для найкращого догляду за волоссям ✨🌀

Якщо вам потрібен сучасний та потужний фен, який довго працюватиме, зверніть увагу на фени CECOTEC. Цей іспанський бренд побутової техніки випускає цікаві моделі на будь-який бюджет та для різних типів укладок. У цій статті ви дізнаєтесь, чим вони відрізняються, які мають переваги та які виконують функції.

Фени CECOTEC

Зміст

  1. Скільки коштують найкращі фени CECOTEC?
  2. Які особливості обʼєднують фени CECOTEC?
  3. Фени CECOTEC: топ-5 моделей
  1. Висновки

Скільки коштують найкращі фени CECOTEC?

Фени CECOTEC
Bamba IoniCare Rockstar AirSonicIoniCare 6000 RockStar Soft ProIoniCare 5350 PowerShine FireIoniCare 5500 PowerStyleCECOTEC IoniCare 5250 EasyCollect Pro
3 799 грн3 999 грн1 299 грн1 199 грн1199 грн

* Вартість вказана зі знижками та дійсна на момент публікації статті

Які особливості обʼєднують фени CECOTEC?

У цього виробника дійсно великий асортимент девайсів для волосся. Та всі фени CECOTEC мають дещо спільне:

  • Комплектація насадками для різних типів волосся.
  • Функція іонізації. Аніони, які генерує вбудований іонізатор, нейтралізують дію статичної електрики. Вони пригладжують кутикули волосся, зберігаючи його природну зволоженість. Після такого сушіння волосся виглядає блискучим і здоровим. 
  • Висока потужність та по кілька режимів роботи.
  • Відносно тиха робота, адже у більшості моделей використовуються сучасні безщіткові двигуни.
  • Привабливий та цікавий дизайн.

Фени CECOTEC: топ-5 моделей

1. CECOTEC Bamba IoniCare Rockstar AirSonic — сучасний фен з екраном та насадками

Фени CECOTEC

CECOTEC Bamba IoniCare Rockstar AirSonic — яскравий приклад того, яким має бути сучасний фен. По-перше, у нього повітрозабірний отвір розташований у ручці, а не у верхній частині. Це означає, що вага девайса зміщена донизу, тобто зменшує навантаження на руку під час сушіння. По-друге, в нього є світлодіодний екран, на якому відображаються температура та вибраний режим. Вся конструкція ну дуже зручна. Але будьте готові, що пластик… дещо шорсткий на дотик. Зате технічні характеристики та функції тут на висоті:

  • Потужність 1 800 Вт.
  • 4 температурних режими.
  • 2 швидкісних режими.
  • Функція іонізації.
  • 2 насадки у комплекті — дифузор та насадка-концентратор.
  • Розміри 34.5 х 23.7 х 8.5 см
  • Вага 740 грамів.

А найприємніше, що цей фен дозволяє точно контролювати температуру та не допускає, щоб ваше волосся перегрівалося. Тут передбачено 4 режими сушіння + додатковий циклічний режим

  1. У дитячому режимі фен працює у діапазоні 44-50°С. При цьому підсвічується  синім та червоним світлом на 44°С і червоним — на 50°С.
  2. У режимі Standard температура вища — 42-60°С.
  3. Режим швидкого сушіння передбачає температури від 50°С до 66°С.
  4. І особливий режим для домашніх тваринок тримає від 48°С до 53°С.
  5. Ну а додатковий циклічний режим передбачає чергування прохолодного і гарячого повітря.

Завдяки такому поєднанню характеристик та насадок Bamba IoniCare Rockstar AirSonic підійде як для прямого, так і для кучерявого волосся. Для родини з дітьми та домашніми улюбленцями він буде просто ідеальним завдяки двом особливим режимам.

2. CECOTEC IoniCare 6000 RockStar Soft Pro — компактний фен із чотирма насадками

Фени CECOTEC

CECOTEC IoniCare 6000 RockStar Soft Pro відрізняється цікавою футуристичною формою. Хоча його повітрозабірник і не у ручці, як у попередньої моделі, його все ж не назвеш класичним. Робоча частина має приблизно такий само діаметр, як і ручка, і розташована під кутом до неї. І все це — у дуже компактному розмірі 7.6 х 3.9 х 21 см при вазі 550 г. 

Попри компактний розмір за функціональністю він не поступається попереднику, хоч технічні параметри і відрізняються:

  • Потужність 1 200 Вт.
  • 3 температурних режими.
  • 5 швидкостей.
  • Функція іонізації.
  • Функція памʼяті — фен запамʼятовує останні налаштування, які ви вибрали.
  • Система Easy Clean для автоматичного очищення решітки повітрозабірника.
  • Захист від перегріву.
  • 4 магнітні насадки у комплекті — дифузор, два концентратори та кругла насадка-подовжувач.

3. Фени CECOTEC IoniCare 5350 PowerShine Fire та PowerShine Ice — потужні фени за доступну ціну

Фени CECOTEC

Це дві версії однієї моделі, які відрізняються лише за кольоровими акцентами у дизайні. У них обох чорний корпус обтічної форми, тільки у CECOTEC IoniCare 5350 PowerShine Fire яскраво-червоні декоративні елементи, а у PowerShine Ice — бірюзові.

Головне, що вирізняє ці моделі — це просто неймовірна потужність у 2 600 Вт. Це дозволяє віднести їх до категорії професійних фенів, які можна використовувати у салонах. Також тут передбачені:

  • 3 насадки у комплекті — дифузор та два концентратори.
  • 3 температурних режими.
  • 2 швидкісних режими.
  • Петля для підвішування.

Так що із цим девайсом ви зможете не лише швидко висушити волосся, а й робити різноманітні укладки, використовуючи насадки та різні режими. Він підійде і для довгого волосся, і для густого, і для короткого, і для кучерявого.

4. CECOTEC IoniCare 5500 PowerStyle —  класичний фен із сучасними функціями

Фени CECOTEC

CECOTEC IoniCare 5500 PowerStyle  теж може похвалитися достойним набором характеристик та аксесуарів:

  • Потужність 1 800 Вт.
  • 2 температурних режими — тепле повітря і прохолодний режим PrefectColour, який рекомендується для делікатного сушіння фарбованого волосся.
  • 2 швидкісних режими.
  • Функція іонізації.
  • Петля для підвішування.
  • 3 насадки у комплекті — дифузор, та два концентратори (більший і менший).
  • Вага 760 грамів.

При цьому у нього більш традиційний дизайн — повітрозабірний отвір розташовано у робочому блоці, а на ручці — тільки кнопки. Отвір надійно закрито металевою сіткою, таким чином, щоб волосся не потрапляло всередину під час укладок. Корпус виконано з пластику нейтрального темно-сірого відтінку. Загалом PowerStyle підійде для тих, кому подобаються класичні фени, але хочеться сучасних функцій. А вони для вартості у 1 999 грн тут досить хороші.

5. Фени CECOTEC IoniCare 5250 EasyCollect Pro — недорогі фени зі складаною ручкою

Фени CECOTEC

CECOTEC IoniCare 5250 EasyCollect Pro теж відрізняється доступною вартістю. Попри це він може похвалитися хорошою потужністю у 2 100 Вт та складаною ручкою, що дуже зручно для зберігання. Петля для підвішування також передбачена.

Щодо режимів, то тут регулюються 2 рівні температури та 3 швидкості. Як і у дорожчих моделей, тут є функції іонізації та захисту від перегріву. А також — насадка-концентратор та дифузор для укладання кучерявого та хвилястого волосся.

Висновки

Сучасні та практичні фени CECOTEC поєднують високу потужність, достатню кількість режимів та цікавий дизайн. Реалізована у більшості моделей функція іонізації допомагає підтримувати природний рівень зволоженості волосся. Також зручності додають функції захисту від перегріву та автоматичного контролю температури. 

Більшість моделей цього бренду комплектуються кількома насадками — як мінімум, дифузором і концентратором. Це дозволяє робити укладку і прямого, і кучерявого волосся, і довгого, і короткого. Тож ці фени можуть стати чудовим доповненням вашого щоденного догляду за волоссям.

Марія Горбань
Марія Горбань
Привіт! Я Марія) Мені 35, я родом з Бессарабії та живу у Києві. Обожнюю творчість, рух та пригоди. З дитинства я захоплююсь в’язанням і мистецтвом. А коли хочеться переключитись — біжу. Біг та туризм завжди тримають мене в тонусі, а найбільше я люблю підкорювати гори разом із партнером та собакою. Природа — величезне джерело натхнення для мене. А ще я обожнюю рок та джаз. Ритм, енергія та глибина цих жанрів завжди нагадують мені, хто я є. Хай там як, я кайфую від життя і ціную речі, які роблять його кращим. Тому я тут і тому хочу ділитись всім, що знаю про гаджети та технології. Мені є, що розповісти з власного досвіду, впевнена, що і вам також) Тож приєднуйтесь до мене, щоб разом відкривати нове у цьому світі. Нумо ділитись один з одним враженнями, обговорювати нові девайси, надихатись та експериментувати🙂
Ще публікації цього автора:

Залишити відгук

Please enter your comment!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Рекомендовані публікації
Останні публікації

Побутова техніка Jimmy: доступні девайси для дому! 

🏡 Техніка Jimmy — це інновації, які спрощують побут, допомагаючи підтримувати...

Який епілятор вибрати: дисковий чи пінцетний?

🪒 Пінцетний чи дисковий епілятор? Як вибрати правильний для себе? Дізнайтесь...

Як чистити робот-пилосос? Корисні рекомендації та лайфхаки

🤖🧹Хочете, щоб ваш робот-пилосос працював ефективно та довго? 🔧 Читайте цю...

Як вибрати робот-пилосос 2024: 10 найкращих моделей

🏠 Зекономте час і зробіть дім чистішим легко та швидко ✨...

Чому варто купити техніку саме на WO.UA?

WO.UA — офіційний представник брендів Yunmai, Oclean, Dreame, Deerma, Jimmy та Cecotec в Україні. Купуючи техніку в офіційного продавця, ви можете бути впевненими, що вона пройшла процедуру розмитнення відповідно до законів України, зі сплатою всіх податків і зборів.

Разом із технікою ви отримуєте якісне сервісне обслуговування та додаткові переваги. Як офіційний представник виробників ми гарантуємо прозору та зрозумілу процедуру обміну та повернення девайсів.

Для окремих брендів на WO.UA діють спеціальні умови покупки — великі знижки, подовжена гарантія, подовжений строк повернення та безкоштовна доставка.

За унікальним промокодом BLOG - ви можете купити товари зі знижкою до 40%. Використати промокод можна під час оформлення замовлення на сайті wo.ua.