back to top

Фен Jimmy F8. Елегантна футуристичність, компактний формат

Надзвичайно стильний та практичний, фен Jimmy F8 вразив нас своїм форм-фактором. Стаціонарний девайс отримав цікаву конструкцію з нижнім повітрозабірником, світлодіодний дисплей із сенсорним управлінням та ефектну зовнішність. А ще — потужну іонізацію та багато режимів. Тож гоу розбиратись, чому він такий класний.

Зміст

  1. Розпаковка та комплектація
  • Пакування
  • Що всередині?
  1. Зовнішній вигляд
  • Про конструкцію
  • Про дизайн
  1. Технічні параметри
  2. Особливості
  • Мотор
  • Рівень шуму
  • Управління та режими
    • Основні налаштування
    • Додаткові налаштування та індикація
  • Поговоримо про насадки
    • Насадка 2-в-1
    • Як використовувати дифузор?
  • Іонізація
  • Кабель
  1. Кому варто купити Jimmy F8?

Розпаковування та комплектація

Пакування

Брендоване пакування Джиммі Ф8 — то суцільний кайф. Прямокутна коробка виконана з дуже щільного картону. Матова поверхня, приємна на дотик, чорний колір та назва бренду золотими літерами: все виглядає ну дуже статечно. Якщо брати цю модель як подарунок, навіть немає сенсу якось додатково її запаковувати. До речі, розмір коробки становить 33,6 х 23 х 8,5 см, а вага запакованого комплекту — 1.5 кг.

Піднімаємо кришку та заглядаємо всередину. Тут все максимально продумано: для кожної деталі є своє відділення й навіть кабель складений якось по-художньому. І це не якийсь пластиковий блістер чи тонкий білий картон, а такий самий матовий чорний, як ззовні.

Що всередині?

В коробці знаходяться:

  • Фен.
  • Основна насадка 2-в-1.
  • Насадка-дифузор.
  • Посібник користувача

Ще один неочевидний, але приємний нюанс, який, з нашого досвіду, говорить сам за себе. Коли відкриваєш коробку, не відчувається запаху пластику, гуми чи інших неприємних ароматів. Це одразу свідчить про те, що девайс виготовлено з якісних та безпечних матеріалів. А для фену це ой як важливо, адже мова йде про високі температури. 

Зовнішній вигляд

Про конструкцію

А тепер про сам пристрій. Перше, що впадає в очі: він досить компактний та легкий. Значить, в дорогу можна буде взяти без проблем. І в спортзал також👌

Друге — товстенька ручка. Вона ніби звичайна і гладка, але внаслідок такого пристойного діаметра ну суперкомфортно лягає в долоню. На кінці тримача кріпиться кабель: звичайний, без шарніра.

Робочий блок розташовано під прямим кутом до ручки. І він просто неймовірний! Колоновидний, короткий, гладенький, з величезним сенсорним екраном на торцевій частині. Про безпеку екрана переживати не варто: він оточений пластиковою рамкою з виступом, яка захищає його від механічних ушкоджень.

На протилежному кінці кріпляться магнітні насадки. Їх тут дві — концентратор та дифузор. Можна сушити й без них, звісно, та з ними зручніше. До того ж обидві поворотні.

Отут виникає питання. Якщо на місці повітрозабірника розташований екран, то дівся сам повітрозабірний отвір? Все просто: він у ручці, знизу. В принципі, це пояснює, чому вона така товстенька. Ідеально продумано🔥

Про дизайн

Лаконічно та вишукано — це якщо коротко. А якщо докладно, то дизайнери Джиммі явно постаралися. Сучасна обтічна форма ну дуже вдало метчиться із кольоровою гамою.

Корпус девайсу виконано з темно-сріблястого пластику, а елементи управління та декору — із золотистого. Поверхня приємно поблискує, причому, не глянсовим, а стриманим благородним блиском. Загалом, пристрій приємно брати в руки, клацати кнопками та насадками.

Технічні параметри

Потужність1600 Вт
Температурні режими3
Кількість швидкостей3
Подача холодного повітряТак
Температурний контрольТак
Іонізація10 млн/с
Насадки2
УправлінняМеханічне+сенсорне
Довжина кабелю1.8 м
Вага450 г

Особливості

Мотор

Дизайн дизайном, але для нас важливий результат. Тут із ним також все ок. У Jimmy F8 високошвидкісний двигун, який проганяє через себе та нагріває потік повітря до 18 л/с. Все завдяки високій потужності у 1600 Вт та розумному цифровому управлінню. Таке поєднання дає можливість не просто швидко сушити пасма, а ще й гратися налаштуваннями.

Рівень шуму

Взагалі від такого потужного девайса не варто чекати тихої роботи. Але тут інженери бренду реалізували технологію шумозаглушення. Так що можна спокійно сушитись без ризику бути схожими на злітаючий гвинтокрил. Ми не вимірювали кількість децибел на шумомірі, але, принаймні, процес сушіння не дратує навіть на максималках.

Управління та режими

Вмикання та вимикання девайсу здійснюється через повзунок: одне клацання наверх — пристрій переходить в робочий стан, світиться екран, вниз — вимикається.

А от дисплей — наша найулюбленіша частина цієї моделі. Світлодіодний, яскравий та чіткий, він наче нагадує приборну панель електрокара. Влаштовано все просто і якось інтуїтивно зрозуміло.

Основні налаштування

В самому низу екрана — три кружечки, то основні налаштування:

  1. Heat — регулювання температури повітря. Над ним бачимо три стилізованих зображення. Пусте сонечко — холодне, наполовину зафарбоване — тепле, повністю зафарбоване — гаряче. Кожне клацання на Heat — перемикання температури на наступний рівень.
  2. Mode — перемикання режимів. Сніжинка — холодне, сонце — тепле, сніжинка+сонце — чергування холодного та гарячого повітря, листочок — м’який режим, коли девайс працює на мінімальній швидкості та температурі. До речі, корисна опція, якщо в родині є діти.
  3. Speed — швидкість повітряного потоку. Її інтенсивність показують три зображення вентилятора, від меншої швидкості до середньої та максимальної.

Додаткові налаштування та індикація

Останній рядок містить 2 символи:

  • Крапля — нано-іони води. Натискаємо її, коли хочемо зволожити пасма й надати їм сяйва.
  • Символ іонізації — негативні іони. Використовуємо, щоб позбутись пушіння.

А кольорова напівдуга у верхній частині дисплея — то відображення температури. Коли сушимо волосся, бачимо червоне підсвічування або синє, відповідно до режиму. Що добре, тут є функція інтелектуального контролю температури. Вона вимірює показник до 1000 разів на секунду. Тобто, постійно підтримується саме той режим, який ви вибрали. Терморегуляція відбувається не лише внаслідок цифрового управління, а й керамічного нагрівального елементу. Як відомо, кераміка добре тримає температуру протягом довгого часу.

Поговоримо про насадки

Вони тут продумані так, щоб охопити різні способи укладки. По-перше, обидві кріпляться на магнітах: приємне «клац» — і аксесуар надійно закріплено. По-друге, вони обертові на 360 градусів. На кожній передбачено мініатюрний замочок, який дозволяє зафіксувати зручне положення. 

Насадка 2-в-1

Вона найбільш універсальна та підійде для таких випадків:

  • Звичайне сушіння.
  • Випрямлення пасм.
  • Накручування на брашинг.
  • Укладання коротких та довгих зачісок.

Як використовувати дифузор?

Розсіювач просто незамінний для сушіння кучерявого та хвилястого волосся. Ну, або створення того самого ефекту beach waves на прямих пасмах. Як це працює та чому у топових фенах зазвичай є дифузор?

Після миття голови вологі кучері (зі стайлінгом або без) треба стиснути в долоні, щоб задати їм хвилясту форму. Після цього акуратно викладаємо пасма прямо між пальчиками дифузора. Вмикаємо фен та сушимо до необхідного стану. І так — ділянка за ділянкою.

За рахунок того, що пальчики дифузора тримають кучері, вони не розлітаються та зберігають свою природну форму завитків. В результаті хвиляста укладка виглядає акуратно, а волосся залишається здоровим та блискучим.

Іонізація 

Її можна вимкнути, скориставшись дисплеєм, але краще все ж таки увімкнути. Ну бо навіщо нам зайва пухнастість та пересушене волосся? В усіх розвинутих гаджетах є система іонізації, й не просто так. Негативні іони нейтралізують дію статичної електрики, розгладжують кутикулу та допомагають зберігати вологу всередині. 

А в Jimmy F8 працюють не тільки звичайні аніони, а нано-іони води. Тут реалізовано запатентовану технологію Nanoi. Вбудований іонізатор не лише генерує аніони з концентрацією 10 млн/с, а й витягує з повітря молекули води, насичуючи пасма вологою. Так, цю роботу неможливо побачити. Зате видно результат: волосся здорове, слухняне та блискуче. Після такого повертатися до звичайної укладки вже не хочеться. 

Кабель

Пристрій отримав звичайний шнур живлення без шарнірного механізму, тож він не обертається. Довжина досить комфортна — 1.8 м. Петля для підвішування також не передбачена. Зате кабель захищений спеціальною гумовою накладкою. Вона гнучка та має отвори для повітря, аби ця частина також не нагрівалася.

Кому варто купити Jimmy F8?

Ну що ж, це дійсно фен-універсал. Браво розробникам, параметри підібрані дуже вдало. Завдяки увазі до деталей, модель підійде для наступних сценаріїв використання:

  • Для всієї родини, адже тут купа налаштувань для різних типів зачісок.
  • Тим, у кого є діти (особливо малюки, які відвідують спортивні тренування, танці тощо).
  • Людям, які часто подорожують — пристрій компактний та легкий, тож без проблем вміститься в сумку.
  • Власникам і власницям прямого, хвилястого, кучерявого волосся — в комплекті передбачені аксесуари для всіх типів пасм.
  • Поціновувачам сучасної естетики та дизайну.
Марія Горбань
Марія Горбань
Привіт! Я Марія) Мені 35, я родом з Бессарабії та живу у Києві. Обожнюю творчість, рух та пригоди. З дитинства я захоплююсь в’язанням і мистецтвом. А коли хочеться переключитись — біжу. Біг та туризм завжди тримають мене в тонусі, а найбільше я люблю підкорювати гори разом із партнером та собакою. Природа — величезне джерело натхнення для мене. А ще я обожнюю рок та джаз. Ритм, енергія та глибина цих жанрів завжди нагадують мені, хто я є. Хай там як, я кайфую від життя і ціную речі, які роблять його кращим. Тому я тут і тому хочу ділитись всім, що знаю про гаджети та технології. Мені є, що розповісти з власного досвіду, впевнена, що і вам також) Тож приєднуйтесь до мене, щоб разом відкривати нове у цьому світі. Нумо ділитись один з одним враженнями, обговорювати нові девайси, надихатись та експериментувати🙂
Ще публікації цього автора:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Рекомендовані публікації
Останні публікації

Недорогий робот-пилосос для дому та офісу. Топ 5...

🏠🤖 Навіть недорогий робот-пилосос із базовими функціями допоможе підтримувати порядок в...

Електросамокат Kaabo Wolf Warrior X Pro + Gold

🛴🚀 Електросамокат Kaabo Wolf Warrior X Pro — спосіб швидко дістатися...

Deerma VX96W: найкращий бездротовий мийник підлоги за свої...

💧 Як помити підлогу швидко та просто? Спробуйте бездротовий мийник підлоги...

Dreame Bot L10s Plus. Робот-пилосос, який справді миє...

🤖 Dreame Bot L10s Plus — робот-пилосос для ідеальної чистоти вдома!...

Чому варто купити техніку саме на WO.UA?

WO.UA — єдиний офіційний представник брендів Yunmai, Oclean, Dreame, Deerma, Jimmy та Cecotec в Україні. Купуючи техніку в офіційного продавця, ви можете бути впевненими, що вона пройшла процедуру розмитнення відповідно до законів України, зі сплатою всіх податків і зборів. Разом із технікою ви отримуєте якісне сервісне обслуговування та додаткові переваги. Як офіційний представник виробників ми гарантуємо прозору та зрозумілу процедуру обміну та повернення девайсів. Для окремих брендів на WO.UA діють спеціальні умови покупки — великі знижки, подовжена гарантія, подовжений строк повернення та безкоштовна доставка.