back to top

Фен CECOTEC Bamba IoniCare 6000 RockStar Soft Pro: здоровʼя та блиск вашого волосся

🌪️ Отримайте неймовірно мʼяке та блискуче волосся після укладки! 🌀 Фен CECOTEC Bamba IoniCare 6000 RockStar Soft Pro поєднав потужність, функцію іонізації та стиль в одному корпусі 💨✨

Іспанський бренд CECOTEC продовжує підкорювати практичними та доступними девайсами. І не тільки для оселі, а й для краси. Сьогодні мова піде про фен CECOTEC Bamba IoniCare 6000 RockStar Soft Pro — одну з найцікавіших моделей цієї лінійки. Технічні характеристики, дизайн та відмінності — про всі деталі ви дізнаєтесь у цій статті.

Зміст

  1. Ціна та позиціювання
  2. Що входить у комплект
  3. Дизайн CECOTEC Bamba IoniCare 6000 RockStar Soft Pro
  4. Технічні характеристики CECOTEC Bamba IoniCare 6000 RockStar Soft Pro
  5. Що може CECOTEC Bamba IoniCare 6000 RockStar Soft Pro?
  • Потужність
  • Швидкісні та температурні режими
  • Насадки
    • Кругла насадка
    • Концентратор
    • Професійна насадка
    • Дифузор
  • Самоочищення
  1. Кому підійде CECOTEC Bamba IoniCare 6000 RockStar Soft Pro?

Ціна та позиціювання

Фен CECOTEC Bamba IoniCare 6000 RockStar Soft Pro

Лінійка Bamba Ionicare 6000 Rockstar представлена  кількома моделями фенів: Ice, Fire,​​ Essence, Vision, Soft та Soft Pro. В основному вони призначені для домашнього сушіння та укладання, втім найпотужніші з них можна використовувати й у професійній роботі стилістів.

Bamba IoniCare 6000 RockStar Soft Pro коштує 146$, але зараз можна придбати за знижкою за 107$.  Чим же він відрізняється від інших?

Що входить у комплект

Фен CECOTEC Bamba IoniCare 6000 RockStar Soft Pro

Фен постачається разом із інструкцією з експлуатації та 4-ма насадками:

  1. Концентратор.
  2. Дифузор.
  3. Кругла.
  4. Професійна.

Натомість версія Soft отримала лише 3 насадки, а Fire та Ice — взагалі 2: вузьку та широку. Тому, якщо у вас кучеряве або хвилясте волосся, або ви любите експериментувати з укладками, Soft Pro — те, що треба. 

Дизайн

Фен CECOTEC Bamba IoniCare 6000 RockStar Soft Pro

Перше, що хочеться зазначити — незвична, навіть якась футуристична форма цього фена: два невеликих циліндри, розміщені під кутом один до одного. Цей кут зроблений так, щоб рука менше втомлювалась під час укладання.

А от розташування елементів тут досить таки традиційне:

  • Повітрозабірний отвір розміщується не в ручці, як, наприклад, у сучасних моделях фенів Dreame та Jimmy, а у робочій частині. Втім, він надійно закритий решіткою, так що за безпеку можна не переживати.
  • Знизу до ручки фена кріпиться шнур довжиною 1.8 м.
  • А на передній частині ручки знаходяться механічні кнопки управління. А точніше, дві кнопки та один повзунок. Прямо під ними — світлодіодні індикатори роботи, які змінюють колір в залежності від вибраної температури.
  • На корпусі є петля для підвішування, щоб зручно зберігати фен.
  • LED-екран теж не передбачений.

Вся конструкція дуже компактна. Діаметр циліндрів становить х 3.9 см, а їхня довжина — 7.6 см та 21 см. При цьому пристрій важить усього 550 г. Корпус виконано у спокійному темно-сірому відтінку з металевим відблиском.

Загалом дизайн фену справляє приємне враження. Ніби і дуже звична конструкція, але  циліндрична форма надає їй сучасного вигляду.

Технічні характеристики CECOTEC Bamba IoniCare 6000 RockStar Soft Pro

Потужність1200 Вт
Кількість температурних режимів3
Кількість швидкостей5
Подача холодного повітряТак
Захист від перегрівуТак
Додаткові функціїІонізація
Функція памʼяті
Easy Clean
Індикатори роботиLED
Довжина шнура1.8 м
Обертовий шнурНі
Петля для підвішуванняТак
Розміри7.6 х 3.9 х 21 см
Вага550 г

Що може фен CECOTEC Bamba IoniCare 6000 RockStar Soft Pro?

Фен CECOTEC Bamba IoniCare 6000 RockStar Soft Pro

Поговоримо докладніше, які особливості є у цього фена, щоб швидко сушити та зручно укладати волосся.

Потужність

Скажемо прямо, вона тут не найвища: усього 1200 Вт. Для порівняння, Fire та Ice отримали по 1 800 Вт. Втім, навіть цього показника достатньо для повсякденного використання. Виробник рекомендує використовувати максимальну потужність тільки тоді, коли волосся дуже вологе. А для середньої вологості або тонкого неслухняного волосся краще взагалі сушити на мінімальних обертах.

Швидкісні та температурні режими

Фен CECOTEC Bamba IoniCare 6000 RockStar Soft Pro отримав 3  температурних налаштування та 5 швидкісних.

Цікава фішка цієї моделі: фен запамʼятовує останній використаний режим. Тобто, якщо перед його останнім вимкненням ви використовували холодне повітря, при включенні він почне працювати саме в режимі холодного повітря.

Насадки

Їх тут цілий сет, і у кожної своя функція. Це дозволяє не просто експериментувати з укладками та надавати зачісці потрібної форми, а й точно підбирати спосіб сушіння під свій тип волосся.

Важливий момент: у всіх насадок сучасне магнітне кріплення. Просто підносиш насадку до корпуса,  і вона сама притягується та точно встановлюється.

Кругла насадка

Вона повторює форму вихідного отвору фена, а всередині має решітку для того, щоб повітря розподілялося рівномірно. Виробник рекомендує використовувати її, якщо ви хочете просто висушити волосся без укладки. У цьому випадку зачіска матиме максимально природний вигляд.

Концентратор

Фен CECOTEC Bamba IoniCare 6000 RockStar Soft Pro

Це класична насадка для ідеального прямого волосся. Вона завужена і це створює направлений потік повітря. Зазвичай концентратор використовується для укладання волосся пасмо за пасмом і для витягування. В результаті можна зробити пряму укладку або злегка підкрутити пасма всередину чи назовні.

Професійна насадка

По суті це той самий концентратор, але подовжений. Через це потік повітря стає ще інтенсивнішим. Такі насадки часто використовують для професійного укладання, коли потрібний вузький, але сильний потік.

Дифузор

Фен CECOTEC Bamba IoniCare 6000 RockStar Soft Pro

Часто можна почути, що дифузор потрібний для укладки хвилястого або кучерявого волосся. Але насправді це дуже корисний аксесуар і для прямого. Він виконує два завдання:

  • Збільшує обʼєм біля коренів. Якщо ви хочете додати прикореневого обʼєму, розміщуйте пальчики дифузора, торкаючись шкіри голови, та робіть кругові рухи феном. Це допоможе підняти волосся та рівномірно розподілити тепло. Зручне рішення як для довгого волосся, так і для короткої стрижки.
  • Допомагає підкреслити природну форму завитків, якщо волосся хвилясте. Для цього візьміть кілька локонів у руку, стісніть та акуратно вкладіть мід пальчиками насадки, а потім прикладіть її до шкіри голови. Так ми формуємо ідеальні природні завитки та менше пошкоджуємо їхню структуру. А ще від такої укладки кучеряве волосся менше пушиться.

Отже, RockStar Soft Pro підійде власникам всіх типів волосся та прихильникам різних типів укладок. Завдяки великому набору насадок він дуже універсальний та може використовуватись навіть у салонах.

Самоочищення

Навіщо взагалі ця функція? Річ у тому, що разом із повітрям всередину корпуса може потрапляти пил. Він осідає, накопичується, може викликати перегрів та поступово знижує ефективність роботи.

Тому для очищення внутрішньої частини фена тут передбачено самоочищення, коли повітря всередині корпусу циркулює у зворотному напрямку. Крім того, ви також можете зняти задню решітку для ручного очищення. Це слід робити виключно сухою серветкою.

Кому підійде CECOTEC Bamba IoniCare 6000 RockStar Soft Pro?

Фен CECOTEC Bamba IoniCare 6000 RockStar Soft Pro — це вдале поєднання традиційної конструкції з актуальним дизайном. У нього дуже сучасний вигляд, при цьому досить звичне розташування основних елементів.А головне, це дійсно багатофункціональна модель. Тут багато насадок для всіх типів волосся: кучерявого і прямого, довгого і короткого. А кілька режимів інтенсивності дозволяють підібрати налаштування як для тонких, так і для щільних пасм. Так що цей фен стане хорошим подарунком собі або близькій людині (особливо враховуючи новорічну знижку від WO.UA, швидке оформлення та відправлення).

Марія Горбань
Марія Горбань
Привіт! Я Марія) Мені 35, я родом з Бессарабії та живу у Києві. Обожнюю творчість, рух та пригоди. З дитинства я захоплююсь в’язанням і мистецтвом. А коли хочеться переключитись — біжу. Біг та туризм завжди тримають мене в тонусі, а найбільше я люблю підкорювати гори разом із партнером та собакою. Природа — величезне джерело натхнення для мене. А ще я обожнюю рок та джаз. Ритм, енергія та глибина цих жанрів завжди нагадують мені, хто я є. Хай там як, я кайфую від життя і ціную речі, які роблять його кращим. Тому я тут і тому хочу ділитись всім, що знаю про гаджети та технології. Мені є, що розповісти з власного досвіду, впевнена, що і вам також) Тож приєднуйтесь до мене, щоб разом відкривати нове у цьому світі. Нумо ділитись один з одним враженнями, обговорювати нові девайси, надихатись та експериментувати🙂
Ще публікації цього автора:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Рекомендовані публікації
Останні публікації

Топ 10 фільмів-катастроф. Найкращі фільми-катастрофи

🎬 Занурюйся у світ пригод з нашим топ 10 фільмів-катастроф. Напруга...

Dreame Z10 Station. Акумуляторний пилосос із самообслуговуванням

🧹 Dreame Z10 Station — це новий акумуляторний пилосос із функцією...

Як вибрати іригатор? Користь та переваги використання іригатора

✨ Іригатор — зручний девайс для догляду за зубами та яснами....

Пишна пінка за лічені секунди! Автономний спінювач для...

☕️🥛 Любите каву з пінкою? Тоді вам потрібен спінювач для молока....

Чому варто купити техніку саме на WO.UA?

WO.UA — єдиний офіційний представник брендів Yunmai, Oclean, Dreame, Deerma, Jimmy та Cecotec в Україні. Купуючи техніку в офіційного продавця, ви можете бути впевненими, що вона пройшла процедуру розмитнення відповідно до законів України, зі сплатою всіх податків і зборів. Разом із технікою ви отримуєте якісне сервісне обслуговування та додаткові переваги. Як офіційний представник виробників ми гарантуємо прозору та зрозумілу процедуру обміну та повернення девайсів. Для окремих брендів на WO.UA діють спеціальні умови покупки — великі знижки, подовжена гарантія, подовжений строк повернення та безкоштовна доставка.