back to top

Електрощітка Oclean X Lite: огляд моделей

🪥 Дізнайтесь, яка електрощітка Oclean X Lite підійде саме вам! Все про функції, дизайн, продуктивність та переваги для здоровʼя зубів 🦷

Якщо ви шукаєте для себе електричну зубну щітку, але не можете визначитися з моделлю, наш матеріал — для вас.

Відомий бренд Oclean, який позиціонує себе як новатора у сфері доглядової техніки, нещодавно представив кілька новинок. Це інноваційні електричні зубні щітки Oclean X Lite, X Lite Set та X Lite Duo Set. Хоча виходячи з назви може здатися, що різниці між цими трьома моделями немає, все ж певні відмінності є як в призначенні, так і в функціональності. Отже, розпочнемо наше порівняння з огляду загальних характеристик та можливостей кожної моделі.

Огляд моделей Oclean X Lite

Oclean X Lite

Oclean X Lite

Електрична щітка Oclean X Lite — це унікальне поєднання мінімалізму та технологічності. В цій щітці немає нічого зайвого: лаконічний, зручний та ергономічний корпус з великими дисплеєм відображує стан очищення ротової порожнини, гіроскопічний датчик сканує процес чищення зубів та миттєво передає інформацію на дисплей, що дозволяє уникнути пропущених зон та пошкодження ясен.

Щітка Oclean X Lite обладнана потужним літій-іонним акумулятором, який забезпечує до 40 годин автономної роботи. Це дозволяє користуватися зарядним пристроєм лише раз на місяць. Для повної зарядки щітці достатньо лише три години.

Щітка здійснює 72 000 коливань на хвилину, при цьому підтримує цілих 5 режимів чищення — від легкого та заспокійливого масажу ясен до глибокого очищення та відбілювання. 

Вбудований таймер сповіщає, коли слід перейти до наступної зони, а захист від води класу IPX7 робить електричний прилад ідеальним для використання у ванній кімнаті. 

Oclean X Lite Set

Oclean X Lite

Зубна електрощітка Oclean X Lite Set — це поєднання усіх функцій, які вам сподобалися у попередньому варіанті, із декількома «плюшками». В комплекті до щітки Oclean X Lite Set є кейс для зручного транспортування пристрою. Це ідеальне доповнення, якщо ви часто маєте відрядження, подорожі, поїздки.

Унікальна технологія насадки DuPont Diamond Clean Brush Head дозволяє отримувати на 30% кращий результат від чищення, ніж зі звичайною щіткою. Все завдяки щетинкам, вкритим алмазним напиленням. Такий підхід забезпечує делікатніше та якісніше очищення зубів без пошкоджень емалі та ясен.

Oclean X Lite Duo Set

Oclean X Lite

Якщо ви шукаєте ідеальний варіант для сімейного використання або для пари, тоді Oclean X Lite Duo Set стане для вас найкращим вибором. Цей набір складається з двох електричних зубних щіток у різних кольорах — стильні синій і сірий. Таким чином, кожен член сім’ї отримує свою власну щітку, що робить цей варіант зручним та практичним для домашнього використання.

Інтелектуальний датчик тиску захищає ясна від пошкоджень, автоматично знижуючи інтенсивність чищення, коли щітка відчуває надмірний тиск.

Отже, всі три моделі електричних зубних щіток Oclean мають свої унікальні переваги, що робить їх ідеальними для різних категорій користувачів — від мінімалістів до сімейних пар. Тепер давайте детальніше розглянемо ключові відмінності між цими щітками, щоб допомогти вам вибрати ту, яка найбільше підходить для ваших потреб.

Порівняння моделей Oclean X Lite

Oclean X Lite

Ми вирішили порівняти загальні характеристики та комплектацію усіх трьох зубних щіток Oclean X Lite, X Lite Set та X Lite Duo Set, та отримали наступну картину.

  • Режими чищення. Всі три моделі мають однакові 5 режимів чищення. Це щоденне, глибоке чищення, відбілювання, заспокійливий масаж та режим догляду за чутливими яснами. Виходячи саме з кількості режимів, можна сказати, що всі три моделі є універсальними в плані якісного та дбайливого догляду за зубами щодня.
  • Насадки в комплекті. Загалом щітки серії X запаковані з однією насадкою, але подвійний набір X Lite Duo Set має дві насадки — по одній на кожну щітку. Після зношування — насадку можна замінити на нову цього ж бренду.
  • Додаткові аксесуари йдуть лише в комплекті до щітки X Lite Set, і це — кейс для зручного користування щіткою в дорозі. Також окремо можна додати, що кожна щітка комплектується кабелем USB Type-С для швидкої зарядки. Для повного відновлення заряду щіткам Oclean серії X достатньо лише 3 годин, а вистачає заряду на 40 днів щоденної повноцінної роботи.

Окремо варто відзначити призначення кожної з моделей. Електрощітка Oclean X Lite призначена для індивідуального щоденного використання. Її функціональності вистачає для повноцінного та якісного очищення зубів, при цьому вона має лаконічний та компактний дизайн, тобто, ідеальна на кожен день.

Якщо говорити про модель X Lite Set, то ця щітка чудово підійде тим, хто любить або має часто подорожувати. Звичайно, що готельні щітки, або ті, які можуть видавати в потягах, не відрізняються високою ефективністю, а їхня гігієнічність може викликати сумніви, тому мати з собою свою власну щітку, яку до того ж можна покласти з собою в зручний кейс та взяти в ручну поклажу в літак — приємний бонус. Кейс не займає багато місця, а сама щітка тривалий час тримає заряд, тому її можна заряджати лише раз на місяць.

Для сімейних пар, або якщо у вас двоє дітей, ідеальним буде набір X Lite Duo Set. Ця щітка не належить до категорії дитячих, хоча і має компактні розміри, але дітям, які вже звикли користуватися «дорослими» щітками, цей варіант буде ідеальним. По-перше, дитині буде цікаво мати електричний розумний девайс, по-друге, коштом гіроскопічних датчиків щітка проконтролює процес чищення зубів, і таким чином дитяча гігієна порожнини рота буде значно покращена.

Технологічні особливості Oclean X Lite

Oclean X Lite

Загалом, бренд Oclean, було створено у 2016 році із головною ідеєю: покращити гігієну ротової порожнини, і їм це вдалося завдяки інтеграції із провідними стоматологами та ортодонтами світу та втіленню інноваційних технологій у сферу доглядової техніки. Тому щітки серії Oclean X поєднують в собі високу технологічність та лаконічність.

Інтелектуальні датчики тиску

Всі моделі щіток Oclean X Lite оснащені датчиком тиску, який допомагає захистити ваші зуби та ясна від пошкоджень. Якщо ви занадто сильно тиснете на щітку, датчик подає сигнал, і щітка автоматично зменшує інтенсивність, що запобігає зношуванню зубної емалі. Це має особливе значення, якщо йдеться про користування щіткою дитиною.

П’ять режимів чищення Oclean X Lite

Щітки Oclean X Lite пропонують п’ять режимів чищення, що дозволяє налаштувати щітку під індивідуальні потреби. Наприклад:

  1. Щоденне чищення: стандартний режим для щоденного використання.
  2. М’яке чищення: для чутливих зубів та ясен.
  3. Відбілювання: для видалення плям від кави, чаю чи сигарет.
  4. Масаж ясен: стимулює кровообіг та зміцнює ясна.
  5. Глибоке чищення: для більш інтенсивного очищення та видалення нальоту.

Кожен режим має різну інтенсивність та таймінг, тому ви точно зможете підібрати для себе правильну систему догляду.

Тиха робота Oclean X Lite

Щітки Oclean X Lite оснащені тихим, але потужним мотором, тому ви можете користуватися навіть рано вранці, коли всі кругом ще сплять. Ергономічна ручка не ковзає в процесі чищення зубів і зручно тримається в руці.

Також варто відзначити, що жодна з моделей Oclean X Lite не синхронізується із мобільним додатком. Великого цифрового дисплея та індикаторів цілком достатньо для відстежування процесу догляду за ротовою порожниною, тому вам не потрібно підключати щітку до телефону та брати із собою смартфон у ванну кімнату.

Oclean X Lite: ідеальний вибір для кожного

Oclean X Lite

Якщо ви шукаєте електричну зубну щітку, але вагаєтесь між кількома моделями, нова серія від Oclean — точно ваш варіант. Oclean X Lite — це стильна та функціональна модель із гіроскопічним датчиком і 5 режимами чищення, ідеальна для тих, хто цінує мінімалізм. Oclean X Lite Set пропонує додаткові аксесуари, включаючи кейс для подорожей. Oclean X Lite Duo Set — чудовий вибір для пари або сім’ї, адже в комплект входять дві щітки з індивідуальними насадками.

Марія Горбань
Марія Горбань
Привіт! Я Марія) Мені 35, я родом з Бессарабії та живу у Києві. Обожнюю творчість, рух та пригоди. З дитинства я захоплююсь в’язанням і мистецтвом. А коли хочеться переключитись — біжу. Біг та туризм завжди тримають мене в тонусі, а найбільше я люблю підкорювати гори разом із партнером та собакою. Природа — величезне джерело натхнення для мене. А ще я обожнюю рок та джаз. Ритм, енергія та глибина цих жанрів завжди нагадують мені, хто я є. Хай там як, я кайфую від життя і ціную речі, які роблять його кращим. Тому я тут і тому хочу ділитись всім, що знаю про гаджети та технології. Мені є, що розповісти з власного досвіду, впевнена, що і вам також) Тож приєднуйтесь до мене, щоб разом відкривати нове у цьому світі. Нумо ділитись один з одним враженнями, обговорювати нові девайси, надихатись та експериментувати🙂
Ще публікації цього автора:

Залишити відгук

Please enter your comment!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Рекомендовані публікації
Останні публікації

Побутова техніка Jimmy: доступні девайси для дому! 

🏡 Техніка Jimmy — це інновації, які спрощують побут, допомагаючи підтримувати...

Який епілятор вибрати: дисковий чи пінцетний?

🪒 Пінцетний чи дисковий епілятор? Як вибрати правильний для себе? Дізнайтесь...

Як чистити робот-пилосос? Корисні рекомендації та лайфхаки

🤖🧹Хочете, щоб ваш робот-пилосос працював ефективно та довго? 🔧 Читайте цю...

Як вибрати робот-пилосос 2024: 10 найкращих моделей

🏠 Зекономте час і зробіть дім чистішим легко та швидко ✨...

Чому варто купити техніку саме на WO.UA?

WO.UA — офіційний представник брендів Yunmai, Oclean, Dreame, Deerma, Jimmy та Cecotec в Україні. Купуючи техніку в офіційного продавця, ви можете бути впевненими, що вона пройшла процедуру розмитнення відповідно до законів України, зі сплатою всіх податків і зборів.

Разом із технікою ви отримуєте якісне сервісне обслуговування та додаткові переваги. Як офіційний представник виробників ми гарантуємо прозору та зрозумілу процедуру обміну та повернення девайсів.

Для окремих брендів на WO.UA діють спеціальні умови покупки — великі знижки, подовжена гарантія, подовжений строк повернення та безкоштовна доставка.

За унікальним промокодом BLOG - ви можете купити товари зі знижкою до 40%. Використати промокод можна під час оформлення замовлення на сайті wo.ua.