back to top

Електросамокат Kaabo Wolf Warrior X Pro + Gold

🛴🚀 Електросамокат Kaabo Wolf Warrior X Pro — спосіб швидко дістатися на роботу чи до універу без метро і маршруток! Пересувайся самостійно й оминай затори 😉

Електричний самокат Kaabo Wolf Warrior X Pro — це потужний пристрій, який нікого не залишить байдужим. Він отримав відмінні характеристики, а тому — є популярним серед покупців. Потужний мотор, продумана конструкція, стильний дизайн — лише ряд особливостей, які має цей самокат. З ним ви можете пересуватись по будь-якій місцевості. 

Kaabo Wolf Warrior X Pro

Переваги Kaabo Wolf Warrior X Pro  

  • Комфорт під час їзди.
  • Система подвійної підвіски.
  • Потужна акумуляторна батарея.
  • Сучасний дизайн.
  • Гідравлічні гальма.
  • Універсальність.
  • Десятидюймові безкамерні шини.
  • Світлодіодна підвіска.

Електросамокат Kaabo Wolf Warrior X Pro має двигуни потужністю 1100 Вт. Максимальна швидкість їзди – 70 км за год. Плавність ходу забезпечена завдяки подвійній системі підвіски, кованій металевій рамі та гідравлічній передній вилці. Користувач може налаштувати прискорення завдяки дисплею та контролерам, а чудову видимість – завдяки світлодіодним та регульованим бічним ліхтарям.

Потужний двигун

Kaabo Wolf Warrior X Pro

Самокат оснащений високопотужним електродвигуном, що забезпечує відмінне прискорення та дивовижні максимальні швидкості.

Подвійна підвіска

Пересувайтесь навіть по нерівній горбистій місцевості разом із Kaabo Wolf Warrior X Pro. Гідравлічні демпфери в системі гідравлічної підвіски забезпечують стабільність та контроль під час їзди, поглинають можливі удари та вібрації. Ви не стомлюватиметесь навіть під час довгих поїздок. Призначений як для міських поїздок, так і для пригод поза межами міста, має міцні шини та конструкцію, щоб легко впоратися з різними типами маршрутів. Комфорт та зручність під час їзди – гарантовані.

Гідравлічні гальма

Kaabo Wolf Warrior X Pro

Налаштуйте за бажання обмеження швидкості до 25 км за год. Ця функція гарантує безпеку і мінімізує ризик травмування під час їзди. Подвійні гідравлічні дискові гальма забезпечують надійну зупинку навіть на великих швидкостях.

Потужна батарея

Kaabo Wolf Warrior X Pro

З містким акумулятором Kaabo Wolf Warrior X Pro пропонує розширений запас ходу за одним зарядом, дозволяючи їздити на більшу відстань без переживань щодо розряду. Саме тому ви можете легко пересуватись навіть на довгі дистанції. До речі, акумулятор заряджається за короткий період часу, а цикл розряджання та заряджання – досить великий.

Преміальний дизайн

Kaabo Wolf Warrior X Pro

Золоті відтінки та стильний дизайн роблять електросамокат одним з популярних серед інших варіантів на ринку, привертаючи увагу користувачів, які цінують високу продуктивність та якість збірки.

Продумана конструкція

Kaabo Wolf Warrior X Pro

Міцна рама цього електросамоката точно матиме довгий період експлуатації та витримає навіть щоденні використання. Ця модель має компактну конструкцію, що забезпечує зручність використання та зберігання. Wolf Warrior X Pro+  – ідеальний варіант для тих, хто цінує практичність, зручність та продуктивність. Цей електросамокат задовольнить потреби навіть самих досвідчених користувачів. Kaabo Wolf Warrior X Pro+  — це преміальний електроскутер, який відрізняється потужними характеристиками та стильним дизайном.

Марія Горбань
Марія Горбань
Привіт! Я Марія) Мені 35, я родом з Бессарабії та живу у Києві. Обожнюю творчість, рух та пригоди. З дитинства я захоплююсь в’язанням і мистецтвом. А коли хочеться переключитись — біжу. Біг та туризм завжди тримають мене в тонусі, а найбільше я люблю підкорювати гори разом із партнером та собакою. Природа — величезне джерело натхнення для мене. А ще я обожнюю рок та джаз. Ритм, енергія та глибина цих жанрів завжди нагадують мені, хто я є. Хай там як, я кайфую від життя і ціную речі, які роблять його кращим. Тому я тут і тому хочу ділитись всім, що знаю про гаджети та технології. Мені є, що розповісти з власного досвіду, впевнена, що і вам також) Тож приєднуйтесь до мене, щоб разом відкривати нове у цьому світі. Нумо ділитись один з одним враженнями, обговорювати нові девайси, надихатись та експериментувати🙂
Ще публікації цього автора:

Залишити відгук

Please enter your comment!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Рекомендовані публікації
Останні публікації

Dreame Mova K10 чи K10 Pro — що...

🧹✨ Dreame Mova K10 та K10 Pro — потужні миючі пилососи...

Відчуття ручного масажу: масажер для шиї YUNMAI Neck...

💆‍♂️ Подаруйте мʼязам комфорт з інноваційним масажером YUNMAI Neck Massager. Він...

Догляд за зубами після чищення та відбілювання. Найкращі...

🦷 Ви відбілили зуби або зробили професійне чищення? Дізнайтеся, як доглядати...

Генератор чи зарядна станція? Як вибрати та встановити...

⚡🏡 Що краще підійде для оселі: генератор або зарядна станція? Дізнайтесь...

Чому варто купити техніку саме на WO.UA?

WO.UA — офіційний представник брендів Yunmai, Oclean, Dreame, Deerma, Jimmy та Cecotec в Україні. Купуючи техніку в офіційного продавця, ви можете бути впевненими, що вона пройшла процедуру розмитнення відповідно до законів України, зі сплатою всіх податків і зборів.

Разом із технікою ви отримуєте якісне сервісне обслуговування та додаткові переваги. Як офіційний представник виробників ми гарантуємо прозору та зрозумілу процедуру обміну та повернення девайсів.

Для окремих брендів на WO.UA діють спеціальні умови покупки — великі знижки, подовжена гарантія, подовжений строк повернення та безкоштовна доставка.

За унікальним промокодом BLOG - ви можете купити товари зі знижкою до 40%. Використати промокод можна під час оформлення замовлення на сайті wo.ua.