back to top

Міксуй та грилюй! Електрогриль CECOTEC Rock’nGrill 1500 Stone Ceramic Mix&Grill

Здавалось би, що незвичайного може бути у грилі? Але електричний гриль CECOTEC Rock’nGrill 1500 Stone Ceramic Mix&Grill таки має дещо особливе. Специфічна поверхня, різна фактура пластин та хороша потужність дозволяють готувати на ньому, як заманеться. Апетитна скоринка? Без проблем. Смужечки, як від барбекю? Будь ласка. М’ясо, риба, овочі? Він впорається з усім. Коротко кажучи, це дійсно про міксування смаків та страв, тож ділимось із вами враженнями.

Зміст

  1. Комплектація та розпаковка
  2. Зовнішній вигляд
  3. Технічні характеристики
  4. Чим відрізняється ця модель?
  5. Відверто про кам’яну поверхню
  6. Управління та режими роботи: смажимо різні продукти
  • Про управління
  • Про режими
  1. Миємо та витираємо
  2. Чудовий гриль за свої гроші

Комплектація та розпакування

Девайс запаковано у прямокутну білу коробку із зображенням та деякими характеристиками. Пакування досить звичайне, утилітарне, але за таку ціну воно й не мало б бути мега-презентабельним.

Всередині знаходимо сам електричний гриль, два піддони для жиру та книжечку з докладною інструкцією — все необхідне, щоб одразу почати приготування.

Зовнішній вигляд

Одразу звертаємо увагу на стильну верхню панель: вона повністю металева. Срібляста нержавіюча сталь і виглядає приємно, і у використанні дуже практична. По боках все закрито чорним пластиком і це плюсик — значить, девайс сильно не нагрівається.

Ручка доволі масивна та зручна — на всю довжину девайсу. Серединка в неї теж металева, а по боках пластик.

Виділяються лише пара елементів: індикатори та кнопка відкриття, що знаходиться збоку. Вони яскраво-блакитні, тож довго шукати не доведеться — продуманий хід, знов плюсуємо.

Взагалі у кухонній техніці бренду CECOTEC часто використовується цей прийомчик — нержавійка+метал+блакитні деталі, які фокусують увагу. Виглядає ефектно, але ненав’язливо.

Технічні характеристики

Вага2.1 кг
Розмір загальний33 х 26 х 12 см
Розмір робочої поверхні29,4 х 17,1 см
Потужність 1500 Вт
Напруга220-240 Вт
НагрівІндукція
УправлінняМеханічне
Температурні режими1
Індикатори— Нагріву— Роботи
Знімний піддон для жируТак
РешіткаНі
Кількість та тип робочих поверхонь2 — гладка та рифлена
ПокриттяКамінь

Чим відрізняється ця модель?

Грилі Rock’nGrill взагалі дуже цікаві. В лінійку входять кілька моделей, в яких є спільні та відмінні характеристики. Спільні — то кераміко-кам’яне покриття та потужність 1500 Вт.

Відмінності полягають у наступному:

  1. Ceramic Mix&Grill — середня за розміром, має рифлену та гладку поверхні для смаження. А ще — відкривається на 180 градусів.
  2. Take&Clean Stone — найбільша за розміром. Основна фішка — у цієї моделі знімні пластини, які можна мити у посудомийній машині. Вона теж індукційна та відкривається на 180 градусів.
  3. Rapid — найкомпактніша, найлегша та найбільш доступна версія. Доступніша вона за рахунок класичного ТЕНа у якості нагрівального елементу (це простіша технологія, ніж індукція). Ще тут незнімні пластини, тільки рифлена поверхня та лаконічний дизайн.

Тобто, всі версії по-своєму класні, питання у вартості та перевагах для конкретного користувача:

  • Якщо у вас є посудомийна машина, відповідно, є сенс заплатити за знімні панелі та мити їх у машині. Якщо ні, можна на цьому зекономити. 
  • Якщо любите експерименти, вибирайте дві різні поверхні — гладку та рифлену Mix&Grill.

Відверто про кам’яну поверхню

Ми ж із вами розуміємо, що вона не може бути на 100% кам’яною, правда? Тільки уявіть, скільки б поверхня тоді важила та як довго б нагрівалася…

На щастя, сучасні технології дозволяють взяти найкраще від всіх природних матеріалів та поєднати це в одному девайсі. Покриття Stone Ceramic — саме про це: камінь довго утримує температуру, а кераміка перешкоджає пересушуванню. Тож керамічна поверхня із кам’яними вкрапленнями має ряд переваг:

  • Забезпечує, з одного боку, скоринку, з іншого — не висушує страву.
  • Зовні все хрумтить, а всередині залишається ніжним та соковитим.
  • Плюс, нічого не прилипає й не пригорає, а страви реально смажити, що називається, у власному соку.
  • Екологічна та безпечна для здоров’я — на камені та у кераміці людство готувало їжу тисячоліттями.

Управління та режими роботи: смажимо різні продукти

Про режими

Власне, температурний режим тут один. А от висота регулюється — барбекю чи гриль. Верхня панель відкидається назад аж на 180 градусів, до того ж вона досить важкенька. Так що спокійно готуємо і височенькі бургери з купою топінгів, і звичайні овочі-гиль чи стейки. До речі, про стейки.

Їх можна готувати без масла. Внаслідок того, як поступово нагрівається кераміко-кам’яна поверхня, жир з м’яса чи риби встигає витопитись. Тож додавати зайвих калорій не треба. Тут навпаки важливо вчасно підставити піддони для жиру — вони не просто так у комплекті.

Як бути, якщо у вас кілька різних продуктів, наприклад, кабачки та м’ясо? Просто смажте на відкритому грилі, як на пательні. Тут ще цікаво погратися з фактурою: одна панель гладенька, інша — рифлена. У відкритому форматі також чудово готувати оладки, млинці, тости, мелти та навіть омлети.

Про управління

На передній частині є поворотний перемикач. Повертаємо його вправо та вмикаємо девайс, вліво — вимикаємо. При цьому загоряються блакитним індикатори роботи та нагріву. Все максимально просто та зручно.

Кнопка відкриття розташована окремо: справа ззаду. Кругла, яскраво-блакитна, помітна, так що з часом рука тягнеться до неї автоматично. Після натискання кришка плавно відкривається на 180 градусів.

Миємо та витираємо

Щодо догляду все просто:

  • Робочу поверхню протираємо.
  • Зайвий жир піддонів зливаємо та миємо їх у зручному для себе форматі.
  • Корпус витираємо вологою ганчіркою.

Чудовий гриль за свої гроші

Від такого доступного пристрою не чекаєш чогось особливого. Але іспанському бренду таки вдалося все красиво поєднати в одному девайсі — він дійсно практичний та універсальний.

Так, є пара нюансів: тут один температурний режим та немає решітки. Та недоліки компенсуються зручною кришкою, яка дозволяє самим регулювати приготування, та рифленою панеллю замість решітки.

Тож купити електрогриль CECOTEC Rock’nGrill 1500 Stone Ceramic Mix&Grill буде оптимально тим, хто любить експерименти, але не хоче переплачувати за суперточні налаштування. А ще це класна штука, якщо ви часто переїжджаєте: навіть за відсутності духовки та посуду у новому місці, можна приготувати цікаві та смачні страви.

Марія Горбань
Марія Горбань
Привіт! Я Марія) Мені 35, я родом з Бессарабії та живу у Києві. Обожнюю творчість, рух та пригоди. З дитинства я захоплююсь в’язанням і мистецтвом. А коли хочеться переключитись — біжу. Біг та туризм завжди тримають мене в тонусі, а найбільше я люблю підкорювати гори разом із партнером та собакою. Природа — величезне джерело натхнення для мене. А ще я обожнюю рок та джаз. Ритм, енергія та глибина цих жанрів завжди нагадують мені, хто я є. Хай там як, я кайфую від життя і ціную речі, які роблять його кращим. Тому я тут і тому хочу ділитись всім, що знаю про гаджети та технології. Мені є, що розповісти з власного досвіду, впевнена, що і вам також) Тож приєднуйтесь до мене, щоб разом відкривати нове у цьому світі. Нумо ділитись один з одним враженнями, обговорювати нові девайси, надихатись та експериментувати🙂
Ще публікації цього автора:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Рекомендовані публікації
Останні публікації

Машинка для видалення катишків: огляд Deerma DEM-MQ600 та...

👕 Машинка для видалення катишків з одягу допоможе зберігати ваші речі...

Топ 10 фільмів-катастроф. Найкращі фільми-катастрофи

🎬 Занурюйся у світ пригод з нашим топ 10 фільмів-катастроф. Напруга...

Dreame Z10 Station. Акумуляторний пилосос із самообслуговуванням

🧹 Dreame Z10 Station — це новий акумуляторний пилосос із функцією...

Як вибрати іригатор? Користь та переваги використання іригатора

✨ Іригатор — зручний девайс для догляду за зубами та яснами....

Чому варто купити техніку саме на WO.UA?

WO.UA — єдиний офіційний представник брендів Yunmai, Oclean, Dreame, Deerma, Jimmy та Cecotec в Україні. Купуючи техніку в офіційного продавця, ви можете бути впевненими, що вона пройшла процедуру розмитнення відповідно до законів України, зі сплатою всіх податків і зборів. Разом із технікою ви отримуєте якісне сервісне обслуговування та додаткові переваги. Як офіційний представник виробників ми гарантуємо прозору та зрозумілу процедуру обміну та повернення девайсів. Для окремих брендів на WO.UA діють спеціальні умови покупки — великі знижки, подовжена гарантія, подовжений строк повернення та безкоштовна доставка.