back to top

Доступний та крутий: огляд на бездротовий пилосос Jimmy H9 FLEX

Потужний, маневровий та зручний. 👀 Доступний, розумний та бездротовий пилосос Jimmy H9 FLEX. Ну як не затестити такого красеня? 🔥

Потужний, маневровий та зручний. Акумуляторний пилосос Jimmy H9 FLEX — один з найпрактичніших на ринку. Оснащений хорошим двигуном, подвійним циклоном та дивовижним набором аксесуарів, він до того ж витримує до 80 хвилин безперервного прибирання. Ну як не затестити такого красеня? 

Зміст

  1. Що в комплекті?
  2. Конструкція та дизайн
  • Форм-фактор та розташування елементів
  • Загальне враження
  1. Технічні характеристики Xiaomi Jimmy H9 FLEX
  2. Особливості моделі
  3. Тести Jimmy H9 FLEX на різних поверхнях
  • H9 та гладка підлога
  • Ламінат та лінолеум
  • Дерев’яний паркет 
  • Килимове покриття
  • Чистимо меблі
  • Прибираємо у салоні
  1. Система фільтрації та очищення
  2. Зарядка
  3. Враження після тестування

Що в комплекті?

Jimmy H9 FLEX

В комплект поставки входить:

  • Пилосос.
  • 2 трубки — металева та еластична.
  • Знімна батарея.
  • Блок живлення.
  • Зарядна база.
  • Великий сет насадок — основна електрощітка щетинно-пелюсткового типу, електрощітка для м’яких меблів, ролик для килимів, щітка для оббивки 2-в-1, щілинна 2-в-1, м’яка щітка та кутовий конектор.
  • Інструкція з експлуатації.

Конструкція та дизайн

Форм-фактор та розташування елементів

Jimmy H9 FLEX

На вигляд Джимі Н9 — класичний бездротовий пристрій із гнучкою трубкою та верхнім робочим блоком. Гнучка труба дуже комфортна для прибирання під диваном чи ліжком. Одне клацання кнопки — і конструкція згинається, аби дістати до віддалених куточків під меблями. Це вже великий плюс, адже не доведеться додатково витрачати час на видалення там пилу.

Робоча частина знаходиться прямо під ручкою. До речі, сам тримач хочеться виділити. Він сконструйований так, що зручно тримати пристрій коли прибираєш підлогу та коли видаляєш павутиння попід стелею або по кутах кімнати. Робоча частина знімається, а девайс перетворюється на ручний пилосос, яким можна почистити меблі або салон машини.

Біля тримача розташовані кнопки управління та невеликий дисплей. Все під рукою, тож зручно міняти налаштування, не відволікаючись від процесу.

Загальне враження

Щодо зовнішнього вигляду в цілому, пристрій отримав типовий для бренду Джимі утилітарний стиль. Тут немає ніякого зайвого декору чи прикрашання, всі елементи несуть чисто практичну користь. Основну частину девайсу виготовлено зі сріблястого пластику, а трубка та частина робочого блоку виділено кораловим відтінком. В цілому, продуманий, ергономічний та приємний оку дизайн.

Технічні характеристики Jimmy H9 FLEX

Тип чисткиСуха
Знімний ручний блокТак
Споживана потужність 550 Вт
Сила всмоктування 24 000 Па (200 Вт/А)
Система збору пилуПодвійний циклон
ФільтрHEPA
Об’єм пилозбірника0.6 л
Режими роботи3
Кількість насадок
УправлінняКнопочне
ДисплейLED
Смарт-функції— Розумний датчик пилу.
— Автоматична зміна потужності відповідно до типу покриття
Рівень шуму82 дБ
Підсвічування щіткиТак
Ємність акумулятора2500 мАч (72 WH)8 елементів по 2.5 AH
АвтономністьДо 80 хв
Автономність у турборежиміДо 13 хв
Час зарядки5 годин
Тип зарядки Настінна зарядна база
Вага4.05 кг

Особливості моделі Jimmy H9 FLEX

Перша приємна деталь: хоч ця серія призначена для сухої чистки, в неї передбачена можливість встановити миючу частину. Для цього треба просто докупити сумісний миючий модуль для вологого прибирання із вбудованим резервуаром для води.

Друга особливість полягає у можливості подовжити час безперервної роботи. Оскільки акумулятор знімний, можна придбати додатковий блок та користуватися ними по черзі.

Тести Jimmy H9 FLEX на різних поверхнях

У цієї моделі висока потужність, відповідно, сила всмоктування теж — 550 Вт та 24 000 Па. Мабуть, тому відгуки про неї досить позитивні.

Jimmy H9 FLEX

Тож ми не втримались та  перевірили його на всіх доступних поверхнях у трьох режимах. І звісно, використали всі щітки та насадки, щоб розібратись, що до чого й наскільки ефективно працює.

Jimmy H9 FLEX та гладка підлога

Jimmy H9 FLEX

Ламінат та лінолеум

Спочатку затестили пилосос на максимально гладеньких поверхнях. Для лінолеуму ми використали основну електрощітку й результат нам сподобався. Попри класичне кріплення насадок, вона досить добре впоралась із пилом уздовж плінтусів. Прибирати можна в лайтовому режимі, його цілком вистачає. А турбо- можна вмикати за потреби.

Ще одна приємність — у темряві працює підсвітка. Маленькі ліхтарики розташовані вздовж передньої частини електрощітки та чудово допомагають виявляти пил без потреби зайвий раз вмикати світло.

По куточках та під стелею було вирішено пройтись щілинним інструментом, який теж нормально впорався. Тут знов аплодисменти ручці: попри вагу близько 4 кг, маневрувати насадкою по кутах було досить зручно.

З ламінатом теж все пройшло гладко. Принаймні, неприємного звуку тертя не було, мабуть, за рахунок м’яких силіконових пелюсток. Слідів на поверхні від неї також не залишилось.

Дерев’яний паркет

Нам дістався гарний, хоч і відзначений часом паркет. Це добре, бо щілинки між дерев’яними плашками — те, що треба для тесту. Знову-ж таки, ми використали основну електрощітку.

Й отут з’явився ще один неочевидний плюс. Завдяки тому, що у щітки щетинно-роликова конструкція, вона добре вичистила всі щілинки. Щетинки, розташовані по спіралі, підхоплюють крихти, пил та інші частинки сміття. 

Килимове покриття

А отут починається найцікавіше. Вмикаємо автоматичний режим та починаємо прибирання. На паркеті пилосос працює на стандартних обертах. Але як тільки щітка заїжджає на килим, інтенсивність моментально підвищується.

Jimmy H9 FLEX

Спробувавши зі стандартною електрощіткою, встановлюємо спеціальний ролик для килимів. З ним поверхня вичищається на «відмінно». Навіть не потрібно кілька разів проходитись по одній й тій самій ділянці. Ну, якщо тільки на неї спеціально не насипали сміття.

Чистимо меблі

В комплекті передбачена електрощітка для м’яких меблів та щітка для оббивки 2-в-1. Їх ми й використали, або почистити диван. Від’єднуємо трубку та встановлюємо електрощітку для меблів на робочий блок.

Прибираємо у салоні авто

Оскільки пристрій має знімну ручну частину, логічно було скористатись нею не лише для меблів, а й у салоні. Тут згодилася м’яка овальна щіточка та вузька для важкодоступних ділянок. Їхні щетинки добре впоралися з приборною панеллю та з кріслами.

Система фільтрації та очищення 

Результати наведення чистоти нас потішили. Залишилось почистити сам девайс.

Jimmy H9 FLEX

Система самоочищення тут не передбачена. Але це не те щоб велика проблема. Пилозбірник витрушується напрочуд легко: натискаємо кнопку, знімаємо бак та витрушуємо. До речі, він, як вся система фільтрації, розташований горизонтально, на відміну від класичних моделей. Що це дає?

По-перше, ефективніше очищення. Виробник заявляє, що система вловлює біля 99.97% забруднень, навіть пилок рослин та шкідливі грибки у повітрі (не забуваємо, тут є HEPA-фільтр). По-друге, завдяки циклону, сила всмоктування не залежить від заповненості пилозбірника. 

Стосовно щітки, системи проти намотування волосся тут немає. Натомість вона легко дістається з під-кришки, щоб зняти все зайве.

Зарядка Jimmy H9 FLEX

Одного заряду батареї нам вистачило на всі тести, хоча ми чергували всі три режими. Під час роботи інформація про заряд відображається на невеличкому LED-екрані. Все-таки багатокомпонентна батарея — штука дуже зручна. Тут вона складається з 8 елементів. А головне, акумулятор змінний, тобто після зносу його легко замінити.

Закінчивши наведення чистоти та очищення самого пристрою, залишається просто повісити його на док-станцію. Вона настінна, тож вся конструкція не займає багато місця. Девайс можна зберігати будь-де — у кладовці чи за дверима.

Враження після тестування

Ну що ж, вони досить позитивні:

  • Ми змогли потестити більшість сценаріїв прибирання на одному заряді.
  • Великий сет щіток дозволяє почистити весь дім — підлогу, килими, стіни, меблі, куточки та простір за батареями.
  • Знімна частина також дозволяє повноцінно прибратись у салоні машини.

Однозначно, бездротовий пилосос Jimmy H9 FLEX — топ за свою ціну. Це дійсно багатофункціональний пристрій, тож він чудово підійде у якості основного пилососа як для будинку, так і для квартири.

Марія Горбань
Марія Горбань
Привіт! Я Марія) Мені 35, я родом з Бессарабії та живу у Києві. Обожнюю творчість, рух та пригоди. З дитинства я захоплююсь в’язанням і мистецтвом. А коли хочеться переключитись — біжу. Біг та туризм завжди тримають мене в тонусі, а найбільше я люблю підкорювати гори разом із партнером та собакою. Природа — величезне джерело натхнення для мене. А ще я обожнюю рок та джаз. Ритм, енергія та глибина цих жанрів завжди нагадують мені, хто я є. Хай там як, я кайфую від життя і ціную речі, які роблять його кращим. Тому я тут і тому хочу ділитись всім, що знаю про гаджети та технології. Мені є, що розповісти з власного досвіду, впевнена, що і вам також) Тож приєднуйтесь до мене, щоб разом відкривати нове у цьому світі. Нумо ділитись один з одним враженнями, обговорювати нові девайси, надихатись та експериментувати🙂
Ще публікації цього автора:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Рекомендовані публікації
Останні публікації

Найкращі електричні зубні щітки 2024. Топ зубних щіток

🪥✨ Знайдіть сучасну та ефективну електрощітку для здорової усмішки! 😁 Дізнайтеся...

Недорогий робот-пилосос для дому та офісу. Топ 5...

🏠🤖 Навіть недорогий робот-пилосос із базовими функціями допоможе підтримувати порядок в...

Електросамокат Kaabo Wolf Warrior X Pro + Gold

🛴🚀 Електросамокат Kaabo Wolf Warrior X Pro — спосіб швидко дістатися...

Deerma VX96W: найкращий бездротовий мийник підлоги за свої...

💧 Як помити підлогу швидко та просто? Спробуйте бездротовий мийник підлоги...

Чому варто купити техніку саме на WO.UA?

WO.UA — єдиний офіційний представник брендів Yunmai, Oclean, Dreame, Deerma, Jimmy та Cecotec в Україні. Купуючи техніку в офіційного продавця, ви можете бути впевненими, що вона пройшла процедуру розмитнення відповідно до законів України, зі сплатою всіх податків і зборів. Разом із технікою ви отримуєте якісне сервісне обслуговування та додаткові переваги. Як офіційний представник виробників ми гарантуємо прозору та зрозумілу процедуру обміну та повернення девайсів. Для окремих брендів на WO.UA діють спеціальні умови покупки — великі знижки, подовжена гарантія, подовжений строк повернення та безкоштовна доставка.