back to top

Дорожня електрощітка Oclean Ease: ідеальна для подорожей!

✨🪥 Потрібна маленька зубна щітка для поїздки? Дорожня електрощітка Oclean Ease створена саме для цього!  Дізнайтесь в огляді про всі її переваги 🚀

Зустрічайте чергову цікаву новинку від OcleanOclean Ease Rechargeable Electric Toothbrush. Коли тестовий зразок цієї електрощітки зʼявився у WO.UA, ми довго не могли повірити, що вона є творінням цього бренду. Настільки дизайн та формат відрізняються від інших його моделей. Втім, підхід компанії до деталей не змінився: новинка дуже практична, надзвичайно автономна та проста у використанні. Нижче ви дізнаєтесь про всі її особливості. І звісно, про враження від використання, адже я встигла протестувати її на собі. Починаємо!

Oclean Ease

Зміст

  1. Що в комплекті Oclean Ease?
  2. Перше враження від Oclean Ease: дизайн
  • Загальний вигляд
  • Елементи управління та автономність Oclean Ease
  • Насадка Oclean Ease
  1. Технічні характеристики Oclean Ease
  2. Враження від роботи Oclean Ease
  • Загальні враження
  • Про режими та додаткові функції Oclean Ease
  1. Висновки. Oclean Ease: щітка, з якою все дійсно «easy»

Що в комплекті Oclean Ease?

Oclean Ease

Комплект постачання Oclean Ease включає:

  • Ручку зубної щітки.
  • 1 насадку.
  • Зарядний кабель Type-C x 1.
  • Інструкцію користувача.

Очікується, що ціна Oclean Ease складе близько 14.99 євро. Що ж, тепер подивимось на її можливості.

Перше враження від Oclean Ease: дизайн

Oclean Ease

Загальний вигляд

Одразу, як береш Oclean Ease в руки,  зʼявляється відчуття подорожі. Перше враження — ніби ти тримаєш лише футляр для зубної щітки, така ось вона легка. Блакитний або помаранчевий футляр з напівпрозорою кришкою. Але коли знімаєш кришку, всередині знаходиться повноцінна електрощітка. Кришку при цьому можна одягти на ручку щітки, аби не загубити у дорозі. Ну, або щоб не шукати місця, куди її покласти під час чищення в неідеальних умовах. У закритому ж стані вона захищає девайс від пилу та бактерій.

А тепер про головне: компактність, компактність і ще раз компактність! Oclean Ease — це дійсно маленька електрощітка, але не дитяча. Вона покликана супроводжувати вас у відрядженнях, подорожах та навіть туристичних походах. Тому її довжина складає усього 22 см, а вага — 67 грамів. Якщо порівнювати її з іншими електрощітками Oclean, то вона в середньому на 32% менша та на 48% легша.

Корпус виконано зі звичайного гладенького пластику, втім, він досить приємний на дотик. І, що важливо, легко миється під краном, адже щітку захищено від вологи за стандартом IPX7.

Елементи управління та автономність Oclean Ease

Керувати щіткою дуже просто — для цього є лише одна кнопка. Нею ви і вмикаєте девайс, і перемикаєте режими. Їх тут 2: делікатний та інтенсивний. Стандартний 2-хвилинний таймер також передбачено: по 30 секунд на кожну зону чищення.

А тепер ще один величезний плюс. На одному заряді Oclean Ease працює 120-160 днів. Тобто вам буде треба її заряджати лише тричі на рік.

Насадка Oclean Ease

Як і інші моделі цього виробника, насадка Easy Clean отримала комбінований дизайн. Спереду в неї ромбоподібні щетинки різної висоти. Ззаду — мʼяке гумове покриття. Разом вони забезпечують глибоке, але дбайливе чищення. Іншими словами, щітка видаляє зубний наліт, при цьому не пошкоджує ясна. І звісно, насадки до електрощітки можна бути докупити, аби користуватися нею усією родиною.

Технічні характеристики Oclean Ease

Інтенсивність вібрацій66 000 рухів на хвилину
Кількість режимів2
Насадки у комплекті1
Час роботи на одному заряді120-160 днів
Тип акумулятораЛітій-іонний
Тип зарядкиШвидка зарядка через Type-C
Час заряджання2 години
Нагадування про низький рівень заряду батареїТак
Таймер2-хвилинний
ВодонепроникністьIPX7
Рівень шуму<45 дБ

Враження від роботи Oclean Ease

Oclean Ease

Загальні враження

Попри маленький формат, ця електрощітка працює так само добре, як будь-яка стандартна. Завдяки цій компактності мені навіть було зручніше тримати її у руці. Пластикова ручка хоч і не має лакшері-вигляду, але відчувається приємно і не ковзає у долоні, поки чистиш зуби.

Ще хочу відзначити, що вона тиха. Менше 45 дБ — це відчувається дуже приємно. Мотор працює делікатно та ненавʼязливо, і у якийсь момент я навіть змогла уявити, як чищу нею зуби біля намету з видом на Чорногору.

Хоча інтенсивність вібрацій тут чималенька — 66 000 рухів на хвилину.  Просто для порівняння, в Oclean X Pro Digital (яка є одним з лідерів продажів), інтенсивність вібрацій становить 84 000 коливань на хвилину, а рівень шуму — 55дБ. Та й в Oclean X Ultra (яка теж постачається із дорожнім кейсом) ситуація приблизно така ж.

Про режими та додаткові функції Oclean Ease

З цим в Oclean Ease все максимально просто. Ні Bluethooth, ні Wi-Fi тут шукати не варто — щітка не синхронізується зі смартфоном. Режимів передбачено два: стандартний та інтенсивний. Та мені, наприклад, навіть для повсякденного використання цього вистачає. Тобто тут все зроблено заради легкості та автономності, а це в дорозі важливіше за велику кількість налаштувань.

Втім, дещо справді потрібне тут передбачено — це я про таймер на 2 хвилини з нагадуваннями. Поки чистиш зуби цією щіткою, кожні 30 секунд вона дає сигнал, що час переходити на іншу зону. Це добре допомагає контролювати себе і чистити зуби правильно.

Висновки. Oclean Ease: щітка, з якою все дійсно «easy»

Oclean Ease

Отже, в Oclean Ease вишуканий та легкий дизайн для поїздок та походів. Кришка цієї щітки функціонує як ручка для чищення при щоденному використанні та як дорожній футляр для щітки під час подорожей. Окрім цього, у цієї моделі ще багато переваг:

  • 120-160 днів автономної роботи завдяки 2-годинній швидкій зарядці Type-C.
  • Ефективне та мʼяке видалення зубного нальоту — мікровібрації зі швидкістю до 66 000 рухів на хвилину ефективно та мʼяко видаляють зубний наліт.
  • 2-хвилинний розумний таймер і 30-секундне нагадування про зону чищення допомагають виробити кращі звички чищення зубів.
  • Насадка Easy Clean підходить і для видалення нальоту, і для делікатного догляду за яснами.
  • 2 режими чищення
  • Низький рівень шуму <45 дБ
  • Екологічно чисте виробництво
  • Водонепроникність IPX7
  • Нагадування про низький рівень заряду батареї.

Ця звукова електрощітка ідеально підійде для подорожей будь-якого формату. І не тільки для подорожей: якщо ви шукаєте просту електричну щітку без великої кількості налаштувань, Oclean Ease може стати у пригоді і на кожен день. Тож слідкуйте за оновленнями на сайті та у блозі, щоб не пропустити появу новинки.

Марія Горбань
Марія Горбань
Привіт! Я Марія) Мені 35, я родом з Бессарабії та живу у Києві. Обожнюю творчість, рух та пригоди. З дитинства я захоплююсь в’язанням і мистецтвом. А коли хочеться переключитись — біжу. Біг та туризм завжди тримають мене в тонусі, а найбільше я люблю підкорювати гори разом із партнером та собакою. Природа — величезне джерело натхнення для мене. А ще я обожнюю рок та джаз. Ритм, енергія та глибина цих жанрів завжди нагадують мені, хто я є. Хай там як, я кайфую від життя і ціную речі, які роблять його кращим. Тому я тут і тому хочу ділитись всім, що знаю про гаджети та технології. Мені є, що розповісти з власного досвіду, впевнена, що і вам також) Тож приєднуйтесь до мене, щоб разом відкривати нове у цьому світі. Нумо ділитись один з одним враженнями, обговорювати нові девайси, надихатись та експериментувати🙂
Ще публікації цього автора:

Залишити відгук

Please enter your comment!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Рекомендовані публікації
Останні публікації

Побутова техніка Jimmy: доступні девайси для дому! 

🏡 Техніка Jimmy — це інновації, які спрощують побут, допомагаючи підтримувати...

Який епілятор вибрати: дисковий чи пінцетний?

🪒 Пінцетний чи дисковий епілятор? Як вибрати правильний для себе? Дізнайтесь...

Як чистити робот-пилосос? Корисні рекомендації та лайфхаки

🤖🧹Хочете, щоб ваш робот-пилосос працював ефективно та довго? 🔧 Читайте цю...

Як вибрати робот-пилосос 2024: 10 найкращих моделей

🏠 Зекономте час і зробіть дім чистішим легко та швидко ✨...

Чому варто купити техніку саме на WO.UA?

WO.UA — офіційний представник брендів Yunmai, Oclean, Dreame, Deerma, Jimmy та Cecotec в Україні. Купуючи техніку в офіційного продавця, ви можете бути впевненими, що вона пройшла процедуру розмитнення відповідно до законів України, зі сплатою всіх податків і зборів.

Разом із технікою ви отримуєте якісне сервісне обслуговування та додаткові переваги. Як офіційний представник виробників ми гарантуємо прозору та зрозумілу процедуру обміну та повернення девайсів.

Для окремих брендів на WO.UA діють спеціальні умови покупки — великі знижки, подовжена гарантія, подовжений строк повернення та безкоштовна доставка.

За унікальним промокодом BLOG - ви можете купити товари зі знижкою до 40%. Використати промокод можна під час оформлення замовлення на сайті wo.ua.