back to top

Дихайте легко! Огляд на зволожувач повітря Deerma DEM-LD220 4L з дистанційним керуванням

🌬️ Шукаєте недорогий зволожувач повітря? Читайте огляд на зволожувач повітря Deerma DEM-LD220 4L з дистанційним керуванням!  Забезпечте комфорт та свіжість у вашому приміщенні!  🌈 

Ви уже провітрили кімнату, а всередині дискомфортно? Від постійно відчиненого вікна в офісі вже холодно? Якщо вам, як і мені, знайомі ці ситуації, можливо, справа у якості повітря. Опалювальні системи часто спричиняють сухість у приміщенні і як наслідок — сухість шкіри та очей, кашель та алергічні прояви. Тому сьогодні до вашої уваги огляд на зволожувач повітря Deerma DEM-LD220 4L з дистанційним керуванням. З його появою робочий день однозначно став комфортнішим та бадьорішим. 

Зміст

  1. Комплектація та вартість
  2. Технічні характеристики
  3. Як працює ультразвуковий зволожувач повітря Deerma DEM-LD220 4L?
  • Запускаємо зволожувач
  • Зволожувач повітря Deerma 4L White: управління та налаштування
    • 1. POWER
    • 2. Кнопка MST та режими
    • 3. TIME
    • 4. HUMIDITY
  • У чому користь? Переваги зволожувача повітря
  • Враження від роботи
  1. Як почистити зволожувач повітря зволожувач повітря Deerma DEM-LD220 4L?
  2. Висновки: якісний зволожувач за доступну ціну

Комплектація та вартість

Зволожувач постачається у картонній коробці, на яку нанесено основну інформацію про девайс. Всередині все захищено пінопластом, а корпус і пульт дистанційного керування запаковані у пластикові пакети. У комплекті також є інструкція з експлуатації. На момент огляду Deerma DEM-LD220 4L коштує 35$.

Дизайн

Огляд на зволожувач повітря Deerma DEM-LD220

Мені дуже подобається, як виглядає ця модель. Зволожувач має форму овальної колони, яка звужується доверху. Місця на столі займає зовсім небагато, при цьому стоїть надійно, бо є антиковзні ніжки.

Корпус виконано з білого матового пластику. Він складається з двох основних частин:

  • У нижній розміщена вся електроніка, панель управління та висувна заливна горловина. Щоб вода не витікала, передбачена силіконова прокладка, а у самій заливній горловині є клапан. Тут ;t знаходиться поплавковий механізм вимкнення зволожувача, ультразвукова мембрана і місце під встановлення фільтра з іонами срібла.
  • Верхня частина — це резервуар для води. Він тут дуже великий, обʼємом 4 л. На резервуарі є віконце для контролю рівня води. А зверху розташовано отвір для виходу туману.

Окрім кнопок на панелі управління, є ще пульт дистанційного керування. Він маленький та компактний, шкода тільки, що чорного кольору, білий пасував би сюди більше.

Знизу знаходиться висувна заливна горловина. Для запобігання протіканню води використовується силіконова прокладка. У самій заливній горловині є клапан.

Нижня база. Тут у нас знаходиться поплавковий механізм вимкнення зволожувача, ультразвукова мембрана і місце під встановлення фільтра з іонами срібла.

Технічні характеристики

Площа обслуговування25 кв. м
Продуктивність250 мл/г
Обʼєм резервуара для води4 л
Регулювання інтенсивності Так 
Додаткові функціїТаймер
Автоматичне вимкнення за відсутності води
Управління Кнопки
Індикація роботиLED
Розмір170 x 170 x 540 мм
Вага914 г

Як працює ультразвуковий зволожувач повітря Deerma DEM-LD220 4L?

Огляд на зволожувач повітря Deerma DEM-LD220

Всередині корпуса Deerma DEM-LD220 знаходиться потужний двигун, який створює високочастотні вібрації. А вони спричиняють утворення дрібнодисперсного туману в повітрі. На практиці все максимально просто.

Запускаємо зволожувач

Тільки перед запуском обовʼязково читаємо інструкцію — там докладно пояснюється, що можна і чого не варто робити із цим пристроєм. Ознайомившись, заливаємо у резервуар воду та натискаємо кнопку живлення. Тут важливі два нюанси:

  1. Перед першим використанням промиваємо резервуар. І надалі постійно слідкуємо за його чистотою.
  2. Воду треба заливати очищену, не з-під крана.
  3. У Deerma DEM-LD220 не можна використовувати ефірні олії чи ароматичні композиції.

А от з режимами роботи можна погратися.

Зволожувач повітря Deerma DEM-LD220 4L: управління та налаштування

На панелі управління бачимо круглий екранчик та 4 кнопки навколо нього, якими зручно виставляти налаштування.

1. POWER

Ця кнопка вмикає та вимикає живлення. Після увімкнення лунає одиничний звуковий сигнал. І одразу після нього пристрій генерує туман. За замовчуванням тут стоїть максимальна потужність, її можна зменшити. При цьому на екрані світяться 4 смужки, а у центрі кола відображається поточна вологість повітря у відсотках.

Щоб вимкнути пристрій, теж натискаємо цю кнопку — панель дисплея згасне, але  індикатор режиму очікування все ще працюватиме. Аби вимкнути і його, треба ще раз натиснути кнопку POWER та утримувати її протягом 3 секунд. 

Огляд на зволожувач повітря Deerma DEM-LD220

2. Кнопка MST та режими

Цією кнопкою зі значком краплі можна регулювати інтенсивність туману. Усього передбачено три режими:

  • 01 — мінімальна інтенсивність.
  • 02 — середня, помірна.
  • 03 — максимальна.

Після вибору необхідної потужності на панелі пристрою відобразиться відповідна кількість смужок-індикаторів: 1 смуга для мінімального, 2 — для середнього і всі 4 — для максимального режиму.

3. TIME

Таймер тут деактивований, тож довелося активувати його при першому запуску. Для цього, коли ми вже запустили зволожувач, натискаємо цю кнопку 1 раз — таймер активовано.

А щоб встановити час, продовжуємо натискати її. Я вибрала можливий максимум — 12 годин роботи, а взагалі можна вибрати будь-яку тривалість від 1 години до 12.  Як тільки ми встановили потрібний час, він починає відображатися на екрані. І пристрій працює вже з використанням налаштованого таймера. Після завершення цього часу, зволожувач буде працюватиме в режимі очікування.

4. HUMIDITY

Цією кнопкою можна регулювати інтенсивність туману: від 45 до 90% вологості. І пристрій буде підтримувати саме це значення.

Але необовʼязково кожного разу тягнутися до кнопок на корпусі. Всі вони є і на пульті управління. Зазвичай я користувалася саме ним.

У чому користь? Переваги зволожувача повітря

Огляд на зволожувач повітря Deerma DEM-LD220

Холодне повітря містить менше водяної пари, ніж тепле. Коли воно потрапляє у вашу оселю через відкриті двері та вікна, непомітні щілини виникає сухість.  А вона може викликати головний біль, кашель, проблеми зі шкірою та волоссям, і загалом погіршити ваше самопочуття.

Але хороший зволожувач повітря допомагає компенсувати це:

  • Як мінімум, у приміщенні стає комфортно дихати, як максимум — покращується стан організму.
  • Зволожувач може зменшити набряк у носових ходах і полегшити дихання при застуді.
  • Знижує ризик алергії, адже алергени краще осідають на поверхнях, а не залишаються у повітрі.
  • Підвищена вологість допомагає зменшити вплив статичної електрики.
  • У зволоженому повітрі ваші деревʼяні меблі, шкіряні вироби та акустичні гітари довше залишатимуться у хорошому стані.

Враження від роботи

Перше, що хочу зауважити, Deerma DEM-LD220 працює досить тихо. Хоча його вмикали в офісі на максималках, було чути лише приємне гудіння. І воно зовсім не дратує, скоріше, створює приємний «білий шум».

Друге: 4 л води — це багато, не довелося постійно бігати доливати її. А сам процес (помити бак та долити воду) займає кілька хвилин.

Третє — це приємне відчуття свіжості у кабінеті. Дихати дійсно стає легше. Особливо, якщо крім опалення періодично вмикається обігрівач, як це часто буває в офісах. Думаю, що й у літню спеку ми продовжимо активно використовувати цей зволожувач.

Як почистити зволожувач повітря Deerma DEM-LD220 4L?

Огляд на зволожувач повітря Deerma DEM-LD220

Дуже важливо очищувати зволожувач регулярно. Інакше на стінках може утворитися наліт та навіть пліснява. І пристрій замість користі буде тільки шкодити, адже водяний туман вже не буде ідеально чистим.

Очистити зволожувач дуже просто:

  • Перш ніж зливати воду з бака, вимикаємо зволожувач та дістаємо вилку його силового кабелю з розетки.
  • Бак промиваємо водою. Він легко знімається та встановлюється.
  • Корпус протираємо вологою ганчіркою.

Під час очищення слідкуємо, щоб всередину не потрапила вода.

Висновки: якісний зволожувач за доступну ціну

Якщо ви хочете покращити мікроклімат у кімнаті чи офісі, зволожувач повітря Deerma DEM-LD220 4L — хороший вибір. Він високий, але компактний, і дуже стильно виглядає. При цьому вміщує аж 4 л води, а режими випаровування можна регулювати.

Огляд на зволожувач повітря Deerma DEM-LD220

Додайте сюди просте та зрозуміле управління, таймер та невисоку вартість — і виходить ідеальний помічник. Так, тут немає суперкрутого різнокольорового підсвічування або обертового механізму, щоб рівномірніше розподіляти вологу. Але базові потреби він закриває на «відмінно». Тож не пропустіть появу цієї моделі на WO.UA, щоб полегшити кінець опалювального сезону та підготуватися до спекотного літа.

Марія Горбань
Марія Горбань
Привіт! Я Марія) Мені 35, я родом з Бессарабії та живу у Києві. Обожнюю творчість, рух та пригоди. З дитинства я захоплююсь в’язанням і мистецтвом. А коли хочеться переключитись — біжу. Біг та туризм завжди тримають мене в тонусі, а найбільше я люблю підкорювати гори разом із партнером та собакою. Природа — величезне джерело натхнення для мене. А ще я обожнюю рок та джаз. Ритм, енергія та глибина цих жанрів завжди нагадують мені, хто я є. Хай там як, я кайфую від життя і ціную речі, які роблять його кращим. Тому я тут і тому хочу ділитись всім, що знаю про гаджети та технології. Мені є, що розповісти з власного досвіду, впевнена, що і вам також) Тож приєднуйтесь до мене, щоб разом відкривати нове у цьому світі. Нумо ділитись один з одним враженнями, обговорювати нові девайси, надихатись та експериментувати🙂
Ще публікації цього автора:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Рекомендовані публікації
Останні публікації

Газонокосарка-робот Dreame A1: зручне рішення для догляду за...

🏡 Як косити газон швидко та правильно? Газонокосарка-робот Dreame A1 —...

Масаж і тепло 2 в 1! Огляд на...

💆‍♂️ Зустрічайте неймовірну новинку для вібраційного та теплового масажу! Читайте огляд...

Насадки для зубної щітки: як підібрати жорсткість та...

😁 🦷 Правильно підібрані насадки для зубної щітки допомагають відбілити зуби...

Кавомолка для смачної кави. Поради, як вибрати кавомолку...

🔍🤔 Любите запашну каву? Тоді вам потрібна кавомолка, яку можна налаштувати...

Чому варто купити техніку саме на WO.UA?

WO.UA — єдиний офіційний представник брендів Yunmai, Oclean, Dreame, Deerma, Jimmy та Cecotec в Україні. Купуючи техніку в офіційного продавця, ви можете бути впевненими, що вона пройшла процедуру розмитнення відповідно до законів України, зі сплатою всіх податків і зборів. Разом із технікою ви отримуєте якісне сервісне обслуговування та додаткові переваги. Як офіційний представник виробників ми гарантуємо прозору та зрозумілу процедуру обміну та повернення девайсів. Для окремих брендів на WO.UA діють спеціальні умови покупки — великі знижки, подовжена гарантія, подовжений строк повернення та безкоштовна доставка.