back to top

Digital vs Elite: порівняння зубних щіток Oclean X Pro

Цифровий формат чищення зубів – це не фантастика. 

Інноваційна зубна щітка Oclean X Pro Digital Electric Toothbrush дійсно виводить домашній догляд на новий рівень. Вона об’єднала найкращі технічні рішення з попередніх моделей, цікаві оновлення та преміальний дизайн, щоб перетворити рутину на приємний ритуал турботи про себе.

Розбираємось в особливостях нової щітки, а головне, чим вона відрізняється від попереднього флагмана Oclean X Pro Elite.

3.jpg

Трекінг пропущених зон

Обидві щітки отримали вбудований 6-осьовий гіроскоп, який аналізує рухи під час чищення. Спосіб подання інформації також однаковий через екран або на смартфон. Але візуальна складова у них відрізняється.

Такої деталізації, як у Oclean X Pro Digital Electric Toothbrush, немає більше жодної щітки. Вона не просто схематично показує зони, яким ви приділили недостатньо уваги. Девайс демонструє 8 ділянок ротової порожнини в 3D-форматі, підсвічуючи пропущені місця як із внутрішньої, так і зовнішньої сторони. Ця прогресивна система моніторингу дозволяє опрацювати кожну частину максимально ретельно. Дисплей серії Elite передбачає більш просте зображення – 4 зони в 2D.

Розумний сенсорний екран

Інтерактивний дисплей серії X Pro показує не лише результати кожної процедури, але також час, рівень заряду та вибраний режим. X Pro Elite це просте статичне зображення у вигляді стандартних іконок. Але з Digital розробники пішли далі. Розумна щітка дає емоційний фідбек, нагороджує за добре виконану роботу та мотивує піклуватися про здоров’я зубів. А екран реагує на ваші результати за допомогою емодзі.

Витривалий мотор Maglev

Потужний і тихий двигун Maglev дозволяє розвинути швидкість до 84 000 вібрацій на хвилину – те, що потрібно для усунення старого зубного нальоту або пігментації емалі. Крім високих оборотів, технологія магнітної левітації забезпечує мінімальне зношування та тиху роботу щітки. І тут дві моделі трохи відрізняються. 

У X Pro Digital рівень шуму не перевищує 55 дБ, а Elite працює ще тихіше – до 45 дБ.

Датчик тиску

У Oclean X Pro Elite є не лише гіроскоп, та й детектор тиску. Він аналізує силу натиску, з якою ви чистите зуби та передає ці дані мікропроцесору. Якщо ви натискаєте занадто сильно, щітка знижує оберти. Це запобігає надмірному навантаженню на емаль і ясна.

4 або 5: режими чищення

Завдяки високій потужності, щітка дозволяє експериментувати з різними способами чищення зубів. І Digital має 5 таких способів.

Ранковий режим підійде, щоб злегка освіжити порожнину рота, вечірній — для більш ретельного догляду. 

Стандартний означає усереднені налаштування для базового чищення, дбайливий добре працює з чутливими зубами. Для індивідуального підходу виберіть ексклюзивний режим. А якщо ви не приділили уваги якійсь зоні, використовуйте функцію додаткового очищення.

У версії Elite доступні 4 режими і вони дещо відрізняються – повсякденний, делікатний, відбілювання та масаж ясен.

1.jpg

Розширена підтримка додатків

Oclean X Pro Digital можна налаштовувати не лише вручну, а й через програму. Причому ви можете використовувати не тільки фірмове Oclean Care для iOS або Android, але і Apple Health. На екрані смартфона зручно дивитися статистику, щоб покращувати свій стиль чищення. Попередня версія також підтримує обидві програми.

Приголомшлива автономність

  • X Pro Digital здатна на 30 днів автономної роботи. При цьому вона повністю заряджається за 2,5-3 години швидкої зарядки.
  • X Pro Elite також заряджається за 3 години та витримує трохи довше – до 30 днів.

Настінний утримувач+зарядна база

У обох щіток передбачені настінні магнітні тримачі різні, але однаково зручні:

  • Digital це блок обтічної форми з роз’ємом, в який вставляється щітка. Для заряджання блок потрібно зняти з основи, встановити на горизонтальну поверхню, підключити кабель та поставити щітку.
  • У Elite тримач є плоскою пластиною. Для бездротової зарядки потрібно зняти зарядну базу, встановити в неї щітку і підключити до мережі.

Насадки у комплекті

У щітках Oclean використовуються тільки якісні щетинки DuPont. Запатентовані, виконані з безпечного для здоров’я матеріалу, вони розташовані пучками та відрізняються по висоті, щоб охоплювати зуби з усіх боків та проникати у міжзубний простір.

Digital поставляється з головками Duo, що чистять. Це дві насадки – для регулярного чищення та для делікатної. Версія для делікатного догляду відрізняється меншим розміром та м’якшою щетиною з силіконовим покриттям. Версія Elite комплектується однією стандартною насадкою.

Захист від вологи

Обидві моделі отримали рівень захисту від вологи IPX7. Це означає, що будь-яку щітку можна взяти в душ або промити під водою.

2.jpg

Стиль поза часом

Oclean дуже уважний підхід до дизайну. І справа не тільки в тому, наскільки зручно розташовані елементи управління. Сама форма та фактура корпусу викликає бажання взяти щітку в руку.

Корпус X Pro Digital одразу говорить про преміальність. Гладка поверхня, благородний блиск та плавні лінії поєднуються ідеально. При цьому щітка не ковзає в руці та залишає приємне тактильне відчуття.

X Pro Elite виглядає зовсім інакше. Щітка виконана з матового матеріалу, який на дотик нагадує камінь, начебто ви перебираєте морську гальку. Крім того, він стійкий до дії корозії та мікробів.

Марія Горбань
Марія Горбань
Привіт! Я Марія) Мені 35, я родом з Бессарабії та живу у Києві. Обожнюю творчість, рух та пригоди. З дитинства я захоплююсь в’язанням і мистецтвом. А коли хочеться переключитись — біжу. Біг та туризм завжди тримають мене в тонусі, а найбільше я люблю підкорювати гори разом із партнером та собакою. Природа — величезне джерело натхнення для мене. А ще я обожнюю рок та джаз. Ритм, енергія та глибина цих жанрів завжди нагадують мені, хто я є. Хай там як, я кайфую від життя і ціную речі, які роблять його кращим. Тому я тут і тому хочу ділитись всім, що знаю про гаджети та технології. Мені є, що розповісти з власного досвіду, впевнена, що і вам також) Тож приєднуйтесь до мене, щоб разом відкривати нове у цьому світі. Нумо ділитись один з одним враженнями, обговорювати нові девайси, надихатись та експериментувати🙂
Ще публікації цього автора:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Рекомендовані публікації
Останні публікації

Нові насадки для електрощітки Oclean: детальний огляд та...

😃🪥 Ретельне очищення та дбайливий догляд за зубами — все це...

Пилосос з УФ-лампою. Огляд-порівняння JIMMY WB55 та JIMMY WB73

🌟 Подбайте про меблі та позбавтесь пилових кліщів одночасно! 👍 Дізнайтесь...

Як дізнатися, яка відеокарта

Багато хто не здогадується, наскільки важливо знати, яка відеокарта встановлена у...

Скільки часу можна користуватися електрощіткою? Як часто міняти...

🕒 Щоб усмішка залишалася здоровою, важливо доглядати за щіткою 😁 Скільки...

Чому варто купити техніку саме на WO.UA?

WO.UA — єдиний офіційний представник брендів Yunmai, Oclean, Dreame, Deerma, Jimmy та Cecotec в Україні. Купуючи техніку в офіційного продавця, ви можете бути впевненими, що вона пройшла процедуру розмитнення відповідно до законів України, зі сплатою всіх податків і зборів. Разом із технікою ви отримуєте якісне сервісне обслуговування та додаткові переваги. Як офіційний представник виробників ми гарантуємо прозору та зрозумілу процедуру обміну та повернення девайсів. Для окремих брендів на WO.UA діють спеціальні умови покупки — великі знижки, подовжена гарантія, подовжений строк повернення та безкоштовна доставка.