back to top

Deerma VX96W: найкращий бездротовий мийник підлоги за свої гроші 

💧 Як помити підлогу швидко та просто? Спробуйте бездротовий мийник підлоги Deerma VX96W — потужний і зручний. Читайте в огляді про його функції та переваги! 💫

Припустимо, у вас є хороший пилосос для сухого прибирання. Але мити підлогу доводиться вручну. Прати та викручувати насадку швабри по кілька разів, а потім сушити її — все це займає чимало часу. Втім, вихід є — вертикальний миючий пилосос із функцією самоочищення. Deerma VX96W — одна з найкращих моделей цієї категорії, про нього в сьогоднішньому огляді і поговоримо.

Deerma VX96W

Зміст

  1. Скільки коштує Deerma VX96W?
  2. Що в комплекті Deerma VX96W?
  3. Дизайн Deerma VX96W
  • Конструкція та зовнішній вигляд Deerma VX96W
  • Док-станція Deerma VX96W
  • Особливості насадки Deerma VX96W
  1. Технічні характеристики Deerma VX96W
  • Загальні параметри
  • Автономність і живлення Deerma VX96W
  1. Враження від роботи Deerma VX96W
  • Як працює турбощітка Deerma VX96W?
  • Загальна зручність прибирання із Deerma VX96W
  • Як працює система самоочищення Deerma VX96W?
  1. Вертикальний акумуляторний пилосос Deerma VX96W: ідеальне поєднання ціни та функціональності 

Скільки коштує Deerma VX96W?

На момент огляду ціна Deerma VX96W знижена і складає 10 999 грн. Зазвичай він коштує дорожче — 14 999 грн.

Що в комплекті Deerma VX96W?

Deerma VX96W

Цей пилосос-мийник підлоги постачається у простій картонній коробці без особливих прикрашень. На ньому бачимо лише схематичне зображення девайса та основну технічну інформацію. Постачається він з такими аксесуарами:

  • Електрощітка з 2 валиками.
  • 2 додаткових валики.
  • Контейнер для чистої води.
  • Контейнер брудної води.
  • HEPA-фільтр.
  • Щітка для очищення девайса.
  • База для заряджання та самоочищення.
  • Адаптер живлення.
  • Посібник користувача.
  • Гарантійний талон

Дизайн Deerma VX96W

Deerma VX96W

Конструкція та зовнішній вигляд Deerma VX96W

Зовні Deerma VX96W нагадує звичайний акумуляторний пилосос, хоча і з дещо цікавою зовнішністю. У нижній частині над насадкою з 2-ма валиками розмістилися 2 прозорих контейнери для води — чистої та брудної. Верхня частина — це ручка з дисплеєм та кнопками управління. Вся ця конструкція плавно звужується від низу до верху. Центр тяжіння, відповідно, знаходиться внизу, що знижує навантаження на руки під час миття. 

Всі частини та елементи пилососа мають плавні, заокруглені форми, які надають йому якоїсь футуристичності. Взагалі корпус справляє приємне враження: міцний пластик темно-сірого корпуса, глянцевий екран, зручно розміщені кнопки. Правда, повністю зібраним він важить 4.6 кг, але для моделі такого типу це цілком нормально.

Док-станція Deerma VX96W

Док-станція Deerma VX96W теж складається з двох частин:

  • Зарядна частина. На ній знаходяться конектор для підключення адаптера живлення та контакти для заряджання.
  • Платформа для очищення, де відбувається прання та сушіння валиків.

Особливості насадки Deerma VX96W

Deerma VX96W

Добре продумана насадка для миття підлоги — найбільша перевага Deerma VX96W

  1. По-перше, вона складається з двох роликів, розміщених на відстані один від одного. Де не промив перший — промиває другий. Ролики вкрито мікрофіброю з пухнастою фактурою, що нагадує рушник.
  2. По-друге, ролики цікаво фіксуються на насадці: з одного боку в них звичайна рамка, з іншого — дуже тонка, усього 6 мм. Це зроблено для того, аби краще мити вздовж плінтусів та по кутах без зайвих смужок.
  3. По-третє, на нижній частині насадки є скребки з гуми, які допомагають краще відтирати бруд.
  4. По-четверте, насадка оснащена 4-ма колесиками для кращого ковзання підлогою.
  5. По-пʼяте, зверху ролики прикриті прозорими кришками для кращого контролю їхньої чистоти.

Технічні характеристики Deerma VX96W

Загальні параметри

Тип пилососаАкумуляторний 
Вертикальний
Миючий 
Тип прибиранняВологе
Збір води
Збір рідин
Прибирання килимівНі
Наявність знімного пилососаНі
Площа прибиранняДо 120 кв. м
Сила всмоктування15 000 Па
Регулювання потужностіТак
Режими роботиАвтоматичний 
Стандартний
Турбо
Збір рідинТак
Розумний датчик забрудненостіЄ
Обʼєм бака для чистої води600 мл
Обʼєм бака для відпрацьованої води700 мл
Стерилізація водиТак
СамоочищенняМиття насадок
Автоматичне сушіння валиківТак
УправлінняКнопки
Голосові звітиТак
ДисплейLED
Індикація на дисплеїЗабрудненості
Залишок заряду
Режим збору вологи
Режим прибирання
Самоочищення
Статус водяного бака
Повідомлення про помилки
LED-підсвічування насадки
Наявність бортів у насадкиТак
Рівень шуму82 дБ
Захист від вологиIPX4
Розміри116 х 30 х 21.6 см
Вага у стандартній збірці4.9 кг

Автономність і живлення Deerma VX96W

Місткість акумулятора4 000 мАг
Час роботи на одному заряді30 хв
Час повного заряджання4 год
Потужність споживання160 Вт

Враження від роботи Deerma VX96W

Deerma VX96W

Цей пилосос було вирішено тестувати в офісі WO.UA. Основні завдання були такі: помити деревʼяний паркет, підлогу з кахельної плитки та підлогу з камʼяної плитки. 

Як працює турбощітка Deerma VX96W? 

А працює вона ну дуже цікаво. Як виявилось, валики Deerma VX96W крутяться в різних напрямках та з різною швидкістю:

  • Передній валик обертається зі швидкістю 400 обертів на хвилину.
  • Задній — 370 обертів на хвилину.

При цьому через немаленьку вагу самого девайса насадки добре прилягають до поверхні. Навіть на камʼяних кахлях із немаленькими зазорами насадка впоралась добре, хоч трохи і стрибала по них. А на рівній поверхні паркету вона ковзає просто ідеально через колесики. Дуже зручно, що кришки роликів прозорі, візуально одразу помітно, коли ролики забруднюються. А ще тут реалізована система проти намотування волосся, яка не дозволяє йому заплутуватись та одразу направляє до бака із брудною водою.

Загальна зручність прибирання із Deerma VX96W

Почнемо з режимів роботи. Їх тут три і всі вони відображаються на дисплеї:

  1. Очищення. У цьому режимі вода проходить процес електролізу і вже очищеною подається на валики, а брудна всмоктується у бак для брудної води. Електроліз — це розклад речовин постійним електричним струмом, він допомагає ліквідувати шкідливі бактерії та очистити воду.
  2. Автоматичний. У ньому девайс сам розпізнає забруднення та підлаштовує під нього свою потужність. Це дуже зручно, якщо ви хочете не просто помити підлогу, а й одночасно зібрати сухе сміття.
  3. Всмоктування води та інших рідин.

Коли вода закінчується, Deerma VX96W сам вимикається та просить долити її через голосові підказки та на дисплеї. Причому, навіть у режимі всмоктування, де додаткова вода взагалі не потрібна. 

До речі, на дисплеї можна побачити й іншу інформацію про роботу девайса:

  • Рівень заряду батареї.
  • Необхідність додати чисту воду.
  • Очистити контейнер для відходів.
  • Сповіщення про блокування валиків.
  • Беззвучний режим.
  • Запуск самоочищення.

Що стосується контейнерів, то через прозорий пластик добре видно, коли вони заповнені. А на баку для брудної води ще й є електронний датчик заповненості. Обидва баки знімаються ат встановлюються на місце простим натисканням кнопки. А для їхнього очищення у комплекті є окрема щіточка. Вистачає Deerma VX96W приблизно на півгодини роботи, тож час прибирання доведеться розраховувати. 

Як працює система самоочищення Deerma VX96W?

Це неочікувано, але функція електролізу тут реалізована і на базі для самоочищення. Коли  Deerma VX96W  промиває валики, він теж обробляє воду електричним струмом. Вода при цьому трохи спінюється. Вони обертаються так само у різних напрямках, як під час прибирання, тільки при цьому ще й витираються, торкаючись ребристих вставок на платформі. 

Одночасно з цим брудна вода всмоктується. Триває весь процес близько 5 хвилин, і за цей час доливати чисту воду доведеться кілька разів. За обʼєму бака 700 мл доливати доводиться 1-2 рази. Але результат того вартий: валики і дійсно очищуються дуже круто. Ну а запускається процес самоочищення одним натисканням кнопки.

Вертикальний акумуляторний пилосос Deerma VX96W: ідеальне поєднання ціни та функціональності

Deerma VX96W

На перший погляд, цей пилосос виглядав дещо масивним і важким. Але після тестування виявилось, що він дуже зручний. Попри вагу 4.6 кг, девайс чудово маневрує, а руки не втомлюються через зміщений донизу центр ваги.

Він дозволяє помити будь-яку тверду підлогу: від деревʼяного паркету чи дошки до кахлів, ламінату, лінолеуму та навіть камʼяної підлоги. І при цьому можна не використовувати мийний засіб. Вода очищується електричним струмом. Мити насадки теж не доводиться, система самоочищення справляється із цим досить добре. Хіба що замінювати їх після зношування. Плюс у пилососа добре сконструйована мийна насадка: у ній два ролики, які обертаються у різних напрямках, та колеса для кращого ковзання поверхнею. 

Кому підійде цей мийник підлоги? Тим користувачам, у кого немає килимів (або їх зовсім мало), зате багато твердих покриттів, які треба добре очищувати. Купити Deerma VX96W — це також хороше рішення у випадку, якщо площа помешкання або офісу велика і мити все вручну довго: миючий пилосос впорається із цим значно швидше.

Марія Горбань
Марія Горбань
Привіт! Я Марія) Мені 35, я родом з Бессарабії та живу у Києві. Обожнюю творчість, рух та пригоди. З дитинства я захоплююсь в’язанням і мистецтвом. А коли хочеться переключитись — біжу. Біг та туризм завжди тримають мене в тонусі, а найбільше я люблю підкорювати гори разом із партнером та собакою. Природа — величезне джерело натхнення для мене. А ще я обожнюю рок та джаз. Ритм, енергія та глибина цих жанрів завжди нагадують мені, хто я є. Хай там як, я кайфую від життя і ціную речі, які роблять його кращим. Тому я тут і тому хочу ділитись всім, що знаю про гаджети та технології. Мені є, що розповісти з власного досвіду, впевнена, що і вам також) Тож приєднуйтесь до мене, щоб разом відкривати нове у цьому світі. Нумо ділитись один з одним враженнями, обговорювати нові девайси, надихатись та експериментувати🙂
Ще публікації цього автора:

Залишити відгук

Please enter your comment!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Рекомендовані публікації
Останні публікації

Як вибрати пилосос для ковроліну та килимів? Корисні...

🤔 Як доглядати за килимовим покриттям? 🧹 Вам потрібний пилосос для...

Dreame Mova K10 чи K10 Pro — що...

🧹✨ Dreame Mova K10 та K10 Pro — потужні миючі пилососи...

Відчуття ручного масажу: масажер для шиї YUNMAI Neck...

💆‍♂️ Подаруйте мʼязам комфорт з інноваційним масажером YUNMAI Neck Massager. Він...

Догляд за зубами після чищення та відбілювання. Найкращі...

🦷 Ви відбілили зуби або зробили професійне чищення? Дізнайтеся, як доглядати...

Чому варто купити техніку саме на WO.UA?

WO.UA — офіційний представник брендів Yunmai, Oclean, Dreame, Deerma, Jimmy та Cecotec в Україні. Купуючи техніку в офіційного продавця, ви можете бути впевненими, що вона пройшла процедуру розмитнення відповідно до законів України, зі сплатою всіх податків і зборів.

Разом із технікою ви отримуєте якісне сервісне обслуговування та додаткові переваги. Як офіційний представник виробників ми гарантуємо прозору та зрозумілу процедуру обміну та повернення девайсів.

Для окремих брендів на WO.UA діють спеціальні умови покупки — великі знижки, подовжена гарантія, подовжений строк повернення та безкоштовна доставка.

За унікальним промокодом BLOG - ви можете купити товари зі знижкою до 40%. Використати промокод можна під час оформлення замовлення на сайті wo.ua.