back to top

Огляд на мультипіч Xiaomi Deerma Air Fryer KZ100: секрети хрусткої скоринки

🧑‍🍳Що може бути смачніше? 🍗 Xiaomi Deerma Air Fryer KZ100 це: Швидке приготування м’яса, морепродуктів, грибів та овочів, закусок та основних страв. 👍

Апетитна золотистість, легке хрумтіння зовні, соковита м’якість усередині… І цей приголомшливий аромат підсмаженої страви. Звучить добре, правда? А тепер уявіть, що для цього не потрібно вмикати плиту. Якщо ви маєте мультипіч Xiaomi Deerma Air Fryer KZ100 (DEM-KZ100) — у вас є духовка, гриль та сковорода одночасно.

Саме так виглядає сучасний підхід до приготування, коли щось цікаве можна приготувати без особливих зусиль та витрат часу. М’ясо та морепродукти, гриби та овочі, закуски та основні страви, традиційна та сучасна кухня, дієтичне харчування та comfort food. Все це тепер набагато простіше.

Як це працює? Секрет перший

В Air Fryer KZ100 реалізовано примусову конвекцію. Потужний нагрівальний елемент, розташований у верхній частині девайсу, доводить повітря до потрібної температури. А турбовентилятор змушує його циркулювати по всьому об’єму чаші. Однаково гаряче зверху та знизу, повітря оточує страву з усіх боків.

Xiaomi Deerma Air Fryer KZ100 система прогріву

Саме тому у мультипечі продукти пропікаються рівномірно. Навіть великі шматки птиці чи м’яса. На відміну від духовки, вони не пригоряють, а на поверхні утворюється хрумка золотиста скоринка.

Секрет другий: час

Завдяки примусовій конвекції запікання відбувається швидко. Шляхом рівномірного розподілу повітря, вся поверхня прогрівається однаково добре. Навіть якщо блюдо має складну форму, як курка чи качка, воно пропечеться швидше, ніж у духовці.

Секрет третій. Без олії. Зовсім без олії

Смачне чи корисне? Мультипіч Deerma позбавляє вас необхідності вибирати. З нею здорове харчування та смажена їжа сумісні. Адже готувати можна без олії чи якогось жиру.

Xiaomi Deerma Air Fryer KZ100 курка

Коштом високої температури та безперервної циркуляції повітря, волога швидко випаровується з поверхні шматочків, роблячи її хрумкою. А усередині продукти залишаються ніжними. При цьому в них менше калорій, як і шкідливих речовин, які утворюються при нагріванні олій. Результат — ніякої тяжкості в шлунку та почуття провини за з’їдене. Так що можна без докорів совісті насолоджуватися ароматною курочкою чи улюбленою картоплею.

Навіщо взагалі потрібна аерофрітюрниця?

По-перше, щоб урізноманітнити меню, адже з нею легко реалізувати рецепти традиційної та сучасної кухні, причому кількома способами. По-друге, щоб готувати просто та смачно, навіть якщо ви новачок. По-третє, щоб не возитися з громіздкою духовкою, від якої нагрівається вся кухня.

3 способи приготування

Перший спосіб — це традиційний фритюр. Картопля фрі, чипси, нагетси, крильця та риба в такому режимі виходять хрусткими зовні та м’якими всередині.

Другий спосіб — запікання. Просто маєте у вигляді м’ясо, птицю, рибу чи гарнір та запікаєте звичайним способом.

Третій варіант — гриль. Не треба чекати гарної погоди, щоб потішити себе соковитим стейком або овочами-гриль з ефектом багаття. Deerma Air Fryer KZ100 має зручні грати, на яких продукти швидко запікаються до золотистості.

8 передвстановлених режимів: ідеально для новачків

Незалежно від того, який у вас кулінарний досвід, із цією мультипічкою все й завжди виходить. У неї є кілька автоматичних режимів, у яких параметри вже оптимально налаштовані, потрібно лише торкнутися екрана:

Xiaomi Deerma Air Fryer KZ100 наггетси та стріпси
  • Картопля фрі.
  • Печеня.
  • Риба.
  • Морепродукти
  • Курячі крильця та ніжки.
  • Тости.
  • Стейки.
  • Піца.

Індивідуальне налаштування для експериментів

Окрім автоматичних налаштувань фритюрниці, вона дозволяє підібрати індивідуальні. Регулюйте температуру та час, як того вимагає конкретний рецепт, змінюйте, спробуйте, експериментуйте.

Просте сенсорне керування

Усі налаштування виконуються через великий сенсорний екран. Він знаходиться на верхній панелі та розташований під кутом — зручно дивитися та натискати. Відгук точний та швидко спрацьовує. А завдяки продуманим значкам управління інтуїтивно зрозуміло.

Xiaomi Deerma Air Fryer KZ100 панель керування

Для великої компанії

Несподівані гості, сімейна вечеря або вечірка з друзями — з аерофрітюрницею у вас буде рішення для будь-якого сценарію. Об’єм основної чаші становить 3 л та дозволяє приготувати одразу кілька порцій на компанію.

Контроль температури та процесу готування

Навіть коли ви готуєте довго, багато та на максимальній температурі, про безпеку можна не переживати. Deerma Air Fryer KZ100 має дуже точний датчик температури. Під час готування він постійно моніторить її та передає дані системі управління. Завдяки цьому всередині ємності підтримується саме температура, яку ви задали.

І це ще не все. Якщо ви дістали страву та забули відключити девайс, спрацює система захисту. Вона вимикає живлення автоматично та знову почне готування тільки тоді, коли в ємності з’являться продукти.

Xiaomi Deerma Air Fryer KZ100 нагрівальний елемент

Нічого не пригорить

Спеціальне антипригарне покриття чаші захищає її від прилипання. Воно спеціально розроблене для харчових продуктів та не боїться високих температур. Цілком безпечне для здоров’я, покриття легко миється.

Що краще, мультипіч чи духовка?

Спойлер: обидві цілком ок. Адже «краще» у кожного своє і залежить воно від різних умов. Хтось роками готує в духовці чудові страви, а хтось елементарно не має місця, щоб її встановити. Хтось любить експерименти, а комусь подобається традиційна техніка. Тому так важливо розібратися, що до чого, та зробити вибір для себе.

ХарактеристикиМультипіч Deerma Air Fryer KZ100Звичайна духовка
Розмір281х230х290 смУ кілька разів більше
Спосіб установкиНастільнаНапольна або настільна
ТипЕлектричнаЭлектро- чи газова
ТранспортуванняЗручно перевозитиДуже об’ємна
ПриготуванняБез оліїПотребує хоча б мінімальної кількості олії
ВипіканняРівномірне з усіх боківВеликі шматки можуть пригоріти або погано пропектися
ЧасГотується швидкоУ моделях без конвекції готується довше
ДоглядМиття у посудомийці.Корпус витирається серветкоюМиття духовки та дека займає багато часу
Xiaomi Deerma Air Fryer KZ100 картопля фрі

Чому варто купити аерофрітюрницю Xiaomi?

Тому що ви заощаджуєте найголовніше — час. Завантажуєте продукти, натискаєте кнопку, а далі розумний прилад робить все сам. Менше часу на приготування — більше для себе.

До того ж з мультипічкою меню стає набагато цікавіше та різноманітніше. З нею можна готувати та дієтичні, і традиційні страви. Компактна та практична, вона виконує функції звичних духовки, плити та гриля. А ціна аерофрітюрниці набагато нижча, ніж цих трьох девайсів.

Марія Горбань
Марія Горбань
Привіт! Я Марія) Мені 35, я родом з Бессарабії та живу у Києві. Обожнюю творчість, рух та пригоди. З дитинства я захоплююсь в’язанням і мистецтвом. А коли хочеться переключитись — біжу. Біг та туризм завжди тримають мене в тонусі, а найбільше я люблю підкорювати гори разом із партнером та собакою. Природа — величезне джерело натхнення для мене. А ще я обожнюю рок та джаз. Ритм, енергія та глибина цих жанрів завжди нагадують мені, хто я є. Хай там як, я кайфую від життя і ціную речі, які роблять його кращим. Тому я тут і тому хочу ділитись всім, що знаю про гаджети та технології. Мені є, що розповісти з власного досвіду, впевнена, що і вам також) Тож приєднуйтесь до мене, щоб разом відкривати нове у цьому світі. Нумо ділитись один з одним враженнями, обговорювати нові девайси, надихатись та експериментувати🙂
Ще публікації цього автора:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Рекомендовані публікації
Останні публікації

Топ 10 фільмів-катастроф. Найкращі фільми-катастрофи

🎬 Занурюйся у світ пригод з нашим топ 10 фільмів-катастроф. Напруга...

Dreame Z10 Station. Акумуляторний пилосос із самообслуговуванням

🧹 Dreame Z10 Station — це новий акумуляторний пилосос із функцією...

Як вибрати іригатор? Користь та переваги використання іригатора

✨ Іригатор — зручний девайс для догляду за зубами та яснами....

Пишна пінка за лічені секунди! Автономний спінювач для...

☕️🥛 Любите каву з пінкою? Тоді вам потрібен спінювач для молока....

Чому варто купити техніку саме на WO.UA?

WO.UA — єдиний офіційний представник брендів Yunmai, Oclean, Dreame, Deerma, Jimmy та Cecotec в Україні. Купуючи техніку в офіційного продавця, ви можете бути впевненими, що вона пройшла процедуру розмитнення відповідно до законів України, зі сплатою всіх податків і зборів. Разом із технікою ви отримуєте якісне сервісне обслуговування та додаткові переваги. Як офіційний представник виробників ми гарантуємо прозору та зрозумілу процедуру обміну та повернення девайсів. Для окремих брендів на WO.UA діють спеціальні умови покупки — великі знижки, подовжена гарантія, подовжений строк повернення та безкоштовна доставка.