back to top

Цінність чистого повітря: Jimmy AP36

Від якості повітря, яким ми дихаємо, залежить стан нашого здоров’я, а зараз пандемії коронавірусу – особливо. Важливо знати й розуміти, що, крім азоту, кисню та вуглекислого газу, у повітрі містяться і шкідливі для людини речовини, які можуть спричинити погане самопочуття. Концентрація цих речовин тим більше чим ближче людина живе до мегаполіса, відповідно у великих містах зосереджено найвищу концентрацію.

Зі шкідливих для здоров’я речовин у повітрі містяться віруси, алергени, вихлопні гази та інші шкідливі речовини. Ми можемо навіть не здогадуватися, що меблі, віконна рама або шпалери можуть виділяти токсичну речовину формальдегід. Його надлишковий вміст у повітрі може провокувати головний біль та слабкість.

Особливо про чисте повітря навколо потрібно подбати жителям великих і промислових міст. Також такий прилад необхідний у будинку, де проживають діти, літні та алергії. А взагалі – всім, хто піклується про себе та своїх близьких.
Рішення – очищувач повітря JIMMY AP36. Такий прилад за допомогою вентилятора всмоктує забруднене повітря, пропускає його через ряд фільтрів і випускає чисте повітря в приміщення без небезпечних для здоров’я речовин.

ЯК ВІДБУВАЄТЬСЯ ОЧИЩЕННЯ ПОВІТРЯ

У корпус очисника вбудований вентилятор та ряд фільтрів. За допомогою вентилятора прилад затягує повітря та пропускає його через тришаровий фільтр НЕРА – кожен шар очищає від певних шкідливих частинок.

Перший шар фільтра затримує великі частинки – волосся або шерсть, наприклад. На другому шарі повітря очищається від дрібнішого сміття – пилу та пилку.
Третій шар очищає повітря від найдрібніших і найнебезпечніших для здоров’я частинок – вірусу, формальдегіду. Після трьох шарів очищення прилад випускає в кімнату здорове повітря.

Повітря стає чистим, а атмосфера – комфортна.

Зручний світлодіодний дисплей

Очищувач зручний і легкий у налаштуванні та керуванні. На верхній панелі пристрою є інформативний дисплей із сенсорним керуванням. На ньому розміщені кнопки вмикання/вимикання, режиму, швидкості роботи та часу роботи.

Крім базової інформації, очищувач відображає дані про якість повітря – можна відстежувати результат очищення.

РЕЖИМИ ОЧИЩЕННЯ ДЛЯ БУДЬ-ЯКОГО ВИПАДКУ

Очищувач повітря JIMMY AP36 має кілька рівнів швидкості, щоб можна було адаптувати очищення під рівень забруднення, і не тільки.

Максимальний режим передбачає роботу техніки на високій швидкості та потужності. Відповідно, такий режим підходить для очищення повітря високого рівня забрудненості та швидкого очищення повітря в приміщенні – усуває сигаретний дим та вихлопні гази.

На інтелектуальному режимі очищувач автоматично регулює швидкість очищення в залежності від рівня забрудненості повітря в приміщенні.

Мінімальний режим потрібен для профілактичного очищення, а також для роботи в нічний час – пристрій буде підтримувати оптимальний стан повітря, не заважаючи сну.

ЧИСТЕ ПОВІТРЯ У БУДИНКУ – JIMMY AP36

Очищувач повітря JIMMY AP36 підходить для приміщення площею 25-36 м ². Три режими роботи дозволяють адаптувати роботу очищувача під ступінь забрудненості повітря.

З очисником повітря вдома ви покращите стан здоров’я домочадців та атмосферу в будинку. Така техніка необхідна для алергіків, людей похилого віку, сімей з дітьми та пухнастими вихованцями, жителям мегаполіса.

Сергій Попов
Сергій Поповhttps://blog.wo.ua
Привіт! Мене звуть Сергій, і я радий привітати тебе у нашому блозі. Я 28-річний хлопець, який живе в Києві, і у цьому блозі я поділюся своїми захопленнями та думками. Моя страсть - це якісна музика 🎧. Я завжди відкритий для нових музичних жанрів та виконавців, і з нетерпінням поділюся своїми улюбленими треками та альбомами з тобою. Будемо разом відкривати нову музичну палітру! Також я великий фанат сучасних технологій та гаджетів. Я цікавлюся останніми трендами та новинками у світі технологій, і якщо ти теж цікавишся цим, то цей блог буде для нас справжнім раєм. Поговоримо про найсвіжіші релізи, інноваційні розробки та утиліти, які зроблять наше життя кращим та цікавішим. Приєднуйся до нас в цьому захоплюючому шляху відкриттів та обговорень. Разом ми знайдемо багато цікавого, незалежно від того, чи це музика, технології чи щось зовсім нове. Будь ласка, залишайся на зв'язку, і ми спільно створимо неймовірний контент! 😉
Ще публікації цього автора:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Рекомендовані публікації
Останні публікації

Кавомолка для смачної кави. Поради, як вибрати кавомолку...

🔍🤔 Любите запашну каву? Тоді вам потрібна кавомолка, яку можна налаштувати...

Машинка для видалення катишків: огляд Deerma DEM-MQ600 та...

👕 Машинка для видалення катишків з одягу допоможе зберігати ваші речі...

Топ 10 фільмів-катастроф. Найкращі фільми-катастрофи

🎬 Занурюйся у світ пригод з нашим топ 10 фільмів-катастроф. Напруга...

Dreame Z10 Station. Акумуляторний пилосос із самообслуговуванням

🧹 Dreame Z10 Station — це новий акумуляторний пилосос із функцією...

Чому варто купити техніку саме на WO.UA?

WO.UA — єдиний офіційний представник брендів Yunmai, Oclean, Dreame, Deerma, Jimmy та Cecotec в Україні. Купуючи техніку в офіційного продавця, ви можете бути впевненими, що вона пройшла процедуру розмитнення відповідно до законів України, зі сплатою всіх податків і зборів. Разом із технікою ви отримуєте якісне сервісне обслуговування та додаткові переваги. Як офіційний представник виробників ми гарантуємо прозору та зрозумілу процедуру обміну та повернення девайсів. Для окремих брендів на WO.UA діють спеціальні умови покупки — великі знижки, подовжена гарантія, подовжений строк повернення та безкоштовна доставка.