back to top

Циліндричний пилосос Cecotec Conga Rockstar Multicyclonic XL Animal: для ретельного прибирання оселі

🌀🔥 Циліндричний пилосос Cecotec Conga Rockstar Multicyclonic XL Animal — ідеальне рішення для боротьби з шерстю та пилом. Потужний та ефективний, він впорається навіть зі складними завданнями 🧹🐾

Ми все більше звикаємо до бездротових пилотягів або роботів-пилососів. Але іноді потрібно потужне та ретельне прибирання без обмежень по автономності. Тоді на допомогу приходять традиційні пилотяги. Саме такий потрапив до мене на огляд цього разу. До вашої уваги циліндричний пилосос Cecotec Conga Rockstar Multicyclonic XL Animal, призначений для сухого прибирання.

Він складається з двох частин: корпусу, який ви тягнете за собою під час роботи, і насадки, яка під’єднується за допомогою шланга. Після легенького та маневрового стіка така конструкція може здаватися занадто громіздкою та незручною. Але і в неї є свої переваги.

Зміст

  1. Що входить у комплект?
  2. Дизайн
  3. Технічні характеристики
  4. Враження від прибирання
  • Особливості основної щітки
  • Моторизована щітка для прибирання шерсті: тест на м’яких меблях
  • Сила всмоктування
    • Cecotec Conga Rockstar Multicyclonic XL Animal: тест на килимах
    • Тести на лінолеумі та плитці
  • Додаткові фішки Cecotec Conga Rockstar Multicyclonic XL Animal
    • Просто очищення
    • Аксесуари та зберігання

5. Висновки: за і проти

Що входить у комплект Cecotec Conga Rockstar Multicyclonic XL Animal?

Пристрій із комплектом аксесуарів постачається у звичайній картонній коробці, на яку нанесено основну інформацію. Всередині всі деталі запаковано у пластикові пакети, деякі елементи додатково захищено м’яким антиударним пакуванням — плівкою та пінопластом. Не перший раз стикаюсь із тим, що пластику у цього виробника ну дуже багато. Так, добре, що пристрій запаковано надійно, але хотілося б більш екологічного пакування. Сподіваюсь, у майбутньому, компанія зверне на це увагу.

В комплект постачання Conga Rockstar Multicyclonic XL Animal входять:

  • Циліндричний пилосос.
  • Металева телескопічна трубка.
  • Універсальна насадка.
  • Меблева насадка.
  • Щілинна насадка.
  • Насадка для оббивки.
  • Аксесуар Best Friend Care для домашніх тварин.
  • Посібник користувача

Дизайн Cecotec Conga Rockstar Multicyclonic XL Animal

Перед нами досить компактний пилосос із великими колесами для зручного переміщення. Колеса пластикові, але не прогумовані. Корпус теж виконано з чорного та сірого пластику, виділяються тільки притаманні цьому бренду бірюзові акценти.

Cecotec Conga Rockstar Multicyclonic XL Animal

Як і у всіх подібних моделей, у нашого девайса є гнучкий шланг та телескопічна подовжувальна трубка. Вона металева, не згинається. Трубка подовжує металеву секцію шланга, щоб забезпечити більшу маневровість та додаткову зону досяжності у важкодоступних місцях. Між трубкою та шлангом розташувалася ручка із кнопками управління. 

Шнур у нашої моделі досить довгий — 9 метрів, а вага — 4.7 кг. Це непогані показники для дротового пилотяга. Система фільтрації тут циклонна, з мікрофільтром. Пилозбірник досить великий — на 4 л. А основна щітка має класичну будову із щетинками.

Загалом девайс справляє приємне перше враження: він досить легкий та добре переміщується завдяки великому діаметру коліс.

Технічні характеристики

Споживана потужність800 Вт
Сила всмоктування20 000 Па
ТрубкаТелескопічна
Особливості основної щіткиСтандартна
Моторизована
З кутом обертання 270 градусів
Об’єм пилозбірника4 л
Тип фільтраМікрофільтр
Довжина шнура9 м
Рівень шуму78 дБ
Розміри499 x 379 x 322 мм
Вага4.7 кг

Враження від прибирання Cecotec Conga Rockstar Multicyclonic XL Animal

Cecotec Conga Rockstar Multicyclonic XL Animal

Особливості основної щітки

Вона тут багатофункціональна, тобто і для твердих, і для килимових покриттів. Щоб налаштувати її, потрібно лише клацнути перемикачем на самій щітці: він або висуває щетинки, або прибирає їх. В обох випадках щітка досить добре ковзає поверхнею. Зчеплення теж не виникає питань.

Щітка, до речі, гнучка. Щоб пропилососити під диваном або іншими меблями вона згинається та повертається на 270 градусів. Принаймні, у мене це не викликало жодних складнощів. Звісно, зручніше, коли гнеться не лише щітка, а й трубка, але це значно збільшує вартість девайса.

Моторизована щітка для прибирання шерсті: тест на м’яких меблях

Cecotec Conga Rockstar Multicyclonic XL Animal позиціонується як пилосос для оселі, у якій живуть домашні улюбленці. Тому комплекті є маленька моторизована щітка. У неї подовжені щетинки та підвищена швидкість обертів, щоб краще захоплювати шерсть.

Для мене цей аксесуар дуже важливий, адже мій пухнастий пес любить відпочивати на тому самому дивані, що і я. Завжди доводиться приділяти оббивці особливу увагу. І насадка впоралась із завданням дуже добре. Нею також зручно пилососити інші м’які меблі та матраци. А щоб прибрати між подушками та у щілинах, є ще дві окремі насадки — овальна щетиниста насадка та вузька щілинна. Принаймні, у мене прибирання не викликало жодних складнощів.

Сила всмоктування Cecotec Conga Rockstar Multicyclonic XL Animal

Пилосос оснащений технологією TimeCyclonic Pro. Це циклонна система з кількома ступенями очищення. На відміну від звичайного циклона, багатоступеневий має такі переваги:

  • Підтримує постійну силу всмоктування для ефективнішого видалення бруду.
  • Не допускає потрапляння дрібного пилу та алергенів назад у повітря.
Cecotec Conga Rockstar Multicyclonic XL Animal

Ця модель збирає сухе сміття із силою 20 000 Па. На перший погляд, це не найвищий показник. Навіть сучасні бездротові пилососи можуть видавати до 26 000–28 000 Па. Але не забуваймо, що ми ще дивимося на споживану потужність, а вона тут становить лише 800 Вт. І оце співвідношення 800 Вт на 20 000 Па говорить про хорошу ефективність. Докладніше по відмінності між цими параметрами ми говорили у статті ​​«Висока потужність всмоктування: погляд у глибини найсильніших пилососів».

З приємного — сила всмоктування тут регулюється. Це дуже важливо, якщо вам потрібна більша потужність для килимів з високим ворсом або якщо ви навпаки хочете прибирати на мінімальних обертах, щоб витрачати мінімум електроенергії. Змінювати потужність можна прямо у процесі прибирання: для цього на ручці є спеціальний повзунок.

Cecotec Conga Rockstar Multicyclonic XL Animal: тест на килимах

Cecotec Conga Rockstar Multicyclonic XL Animal

У мене два невеликих килимки: довговорсовий у вітальні та гладкий біля входу. На гладкому все пройшло просто ідеально. Я перемкнула повзунок на максимальну потужність і легко прибрала килим.

А от із довговорсовим довелося попрацювати трохи ретельніше. За один прохід стало зрозуміло, що цього мало: шерстинки зібралися нормально, але залишилися крихти. Мені довелося проходити кожну зону по 3-4 рази, перш ніж результат мене задовольнив. 

Тест на лінолеумі та плитці

А от на твердих покриттях теж не виникло жодних проблем. І лінолеум, і кахлі я прибрала без особливих зусиль. Головне, повернути перемикач щітки на режим гладкої поверхні. У цьому випадку вистачає і сили всмоктування, і зчеплення з поверхнею.

Додаткові фішки Cecotec Conga Rockstar Multicyclonic XL Animal

Просте очищення

Cecotec Conga Rockstar Multicyclonic XL Animal

У нашого пилотяга 4-літровий пластиковий пилозбірник. У багатьох подібних пристроїв об’єм складає лише близько 2 л. І це великий плюс, бо можна прибрати всю оселю кілька разів і не переживати, що бак забився. Він легко знімається, треба просто перемкнути велику овальну кнопку. А завдяки пластику, його ще й можна промити водою.

Аксесуари та зберігання

Існують подібні девайси, де насадки кріпляться прямо на корпус і так зберігаються. Але у нас не той випадок: насадки доведеться зберігати окремо. Зате тут є вертикальне паркування: трубка кріпиться на корпус, а це зручно, якщо треба ненадовго зупинити прибирання.

Висновки: за і проти

Ну що ж, мої враження від Cecotec Conga Rockstar Multicyclonic XL Animal такі: це не найпотужніший і не найманевровніший пилосос на світі, зате він дійсно добре прибирає шерсть та волосся. А враховуючи, що на WO.UA його можна придбати із величезною знижкою за 82$ (без знижки він обійдеться вам вже у 192$), це вигідне рішення.

Cecotec Conga Rockstar Multicyclonic XL Animal

Отже, плюси цієї моделі для мене полягають у наступному:

  • На відміну від акумуляторних пилососів або роботів, не потрібно турбуватися про підзарядку циліндричного пилотяга, оскільки він працює від електромережі.
  • У цієї моделі хороше співвідношення споживаної потужності та сили всмоктування. Це означає, що він добре прибирає, витрачаючи мінімум електроенергії.
  • Завдяки довгому гнучкому шлангу він краще прибирає сходи, а також дістає під меблями та навколо них.
  • Тут досить довгий шнур, щоб почуватися комфортно у процесі прибирання.
  • Трубу можна встановити вертикально на корпус — це зручно і для наведення ладу, і для зберігання.
  • Великий пилозбірник дозволяє прибрати весь будинок (і навіть кілька разів) без витрушування.

З мінусів хочу виділити такі:

  • Подібні девайси громіздкі та менш маневрові, ніж акумуляторні пилососи.
  • Потребують більше місця для зберігання, ніж вертикальні пилососи.
  • Треба звикнути до шнура. Хоч він і довгий, та все ж обмежує пересування будинком.

В цілому, плюсів у цієї моделі значно більше. Це хороший вибір, якщо у вас є домашні тваринки та велика площа житла. До того ж тут прекрасне співвідношення ціни та якості.

Марія Горбань
Марія Горбань
Привіт! Я Марія) Мені 35, я родом з Бессарабії та живу у Києві. Обожнюю творчість, рух та пригоди. З дитинства я захоплююсь в’язанням і мистецтвом. А коли хочеться переключитись — біжу. Біг та туризм завжди тримають мене в тонусі, а найбільше я люблю підкорювати гори разом із партнером та собакою. Природа — величезне джерело натхнення для мене. А ще я обожнюю рок та джаз. Ритм, енергія та глибина цих жанрів завжди нагадують мені, хто я є. Хай там як, я кайфую від життя і ціную речі, які роблять його кращим. Тому я тут і тому хочу ділитись всім, що знаю про гаджети та технології. Мені є, що розповісти з власного досвіду, впевнена, що і вам також) Тож приєднуйтесь до мене, щоб разом відкривати нове у цьому світі. Нумо ділитись один з одним враженнями, обговорювати нові девайси, надихатись та експериментувати🙂
Ще публікації цього автора:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Рекомендовані публікації
Останні публікації

Електросамокат Kaabo Wolf Warrior X Pro + Gold

🛴🚀 Електросамокат Kaabo Wolf Warrior X Pro — спосіб швидко дістатися...

Deerma VX96W: найкращий бездротовий мийник підлоги за свої...

💧 Як помити підлогу швидко та просто? Спробуйте бездротовий мийник підлоги...

Dreame Bot L10s Plus. Робот-пилосос, який справді миє...

🤖 Dreame Bot L10s Plus — робот-пилосос для ідеальної чистоти вдома!...

Бездротовий пилосос Jimmy JV71! Ретельне прибирання без зусиль

🌪️ Jimmy JV71 — недорогий бездротовий пилосос для сухого прибирання! Він...

Чому варто купити техніку саме на WO.UA?

WO.UA — єдиний офіційний представник брендів Yunmai, Oclean, Dreame, Deerma, Jimmy та Cecotec в Україні. Купуючи техніку в офіційного продавця, ви можете бути впевненими, що вона пройшла процедуру розмитнення відповідно до законів України, зі сплатою всіх податків і зборів. Разом із технікою ви отримуєте якісне сервісне обслуговування та додаткові переваги. Як офіційний представник виробників ми гарантуємо прозору та зрозумілу процедуру обміну та повернення девайсів. Для окремих брендів на WO.UA діють спеціальні умови покупки — великі знижки, подовжена гарантія, подовжений строк повернення та безкоштовна доставка.