back to top

Чистота без зусиль! Огляд на миючий пилосос Dreame H12S

🤔 Шукаєте хороший миючий пилосос? Читайте огляд на Dreame H12S! У ньому є все: потужність 💨, тривала автономність 🔋та ефективне миття підлоги 💧🧼!

Бездротовий миючий пилосос Dreame H12S — один з найбільш функціональних моделей цього бренду. У нього легка бездротова конструкція та містка батарея. Він ретельно миє підлогу обертовою насадкою, а потім пере та сушить її на станції самоочищення. На WO.UA девайс коштує 15 999 грн з безкоштовною доставкою у день замовлення*. На що він здатний і чи підійде саме вам, читайте у цьому огляді.

Dreame H12S

*Вартість вказана зі знижкою і дійсна на момент публікації

Зміст

  1. Що в комплекті Dreame H12S?
  2. Дизайн Dreame H12S
  • Конструкція пилососа
  • Конструкція док-станції з функцією самоочищення
  1. Технічні характеристики Dreame H12S
  • Загальні параметри
  • Автономність і живлення Dreame H12S
  1. Враження від роботи Dreame H12S
  • Загальна зручність
  • Режими прибирання Dreame H12S
  • Чи зручно керувати Dreame H12S?
    • LED-дисплей Dreame H12S
    • Голосові сповіщення Dreame H12S
  • Як працює система самоочищення та сушіння Dreame H12S?
  1. Чого (можливо) не вистачає у Dreame H12S?
  • Акумулятор вбудований і не знімається
  • Немає режиму тільки для прибирання пилососом
  1. Висновки. Кому підійде Dreame H12S?

Що в комплекті Dreame H12S?

Dreame H12S постачається у такому наборі:

  • Миючий пилосос.
  • Зарядно-очисна станція.
  • Запасний щітковий валик.
  • HEPA-фільтр.
  • 2 тримачі аксесуарів.
  • Щітка для очищення.
  • Пляшка з миючим засобом.
  • Кабель живлення.
  • Посібник користувача.
  • Гарантійний талон.

Дизайн Dreame H12S

Конструкція пилососа

Корпус Dreame H12S відповідає стилю усієї лінійки H12. Найбільше він схожий на Dreame H12 Pro. І так само призначений для миття підлоги та пилососа водночас. Ще він може збирати рідини. А от окремо прибирати ним килими не вийде, будьте до цього готові.

Пилосос отримав тонкий матовий чорний корпус з двома знімними резервуарами для води:

  • резервуар для чистої води на задній панелі, який вміщує близько 900 мл води та миючий розчин (входить до комплекту).
  • резервуар для брудної води на 700 мл, який легко знімається та очищується.

Щітковий валик тут теж знімається для швидкого очищення за потреби і може бути замінений на змінну щітку, що входить до комплекту. З однієї сторони в нього немає бортику: це зроблено для того, щоб краще мити підлогу під стінами, не залишаючи смужки пилу.

Попри великі резервуари і вагу трохи менше 5 кг, пилосос досить зручно переміщати. Зручна трикутна ручка допомагає у цьому. А ще для комфортного прибирання тут є яскравий РК-екран з великими цифрами та голосові підказки.

Конструкція док-станції з функцією самоочищення

Коли H12S не використовується, його пропонується тримати на зарядно-очисній станції, яка вставляється в розетку для зарядки пилососа. Вона досить компактна як для пилососа із системою самоочищення. На станції девайс проганяє чисту воду через насадки і всмоктує брудну. А після цього промивання — сушить їх теплим повітрям. А ще дуже зручно, що всі аксесуари з комплекту можна зберігати прямо на станції, а не шукати окреме місце по шафках.

Технічні характеристики Dreame H12S

Dreame H12S

Загальні параметри

Типи прибиранняСухе, вологе, миття підлоги, збір рідин
Прибирання килимівНі
Площа прибирання До 200 м2
Знімний ручний пилососНемає
Система самоочищенняМиття та сушіння насадки гарячим повітрям
Сила всмоктування16 000 Па
Режими роботиАвтоматичний
Турбо
Збір рідин
Розумний датчик забрудненостіТак
Тип фільтраHEPA-фільтр
Обʼєм резервуара для чистої води900 мл
Обʼєм резервуара для використаної води700 мл
Тип основної щіткиРолик, безбортовий з одного боку
LED-підсвічування основної щіткиНі
УправлінняКнопки на ручці
LED-екранТак
Голосові підказкиТак
Рівень шуму 76 дБ
Розмір пилососа1100 х 290 х 230 мм
Вага4.8 кг

Автономність і живлення Dreame H12S

Місткість акумулятора4 000 мАг
Особливості акумулятора6*4,000 mAh, 86,4WH
Час автономної роботиДо 35 хвилин
Час повного заряджання5 годин
Потужність споживання300 Вт

Враження від роботи Dreame H12S

Dreame H12S

Загальна зручність

Як і будь-який інший хороший пилосос, Dreame H12S досить легкий. Під час миття з повними баками я могла підняти його і перемістити в нове місце на підлозі.

Режими прибирання Dreame H12S

Це найбільше, що мені подобається у цьому пилососі: тут є режими для всіх видів забруднень. Dreame H12S (як і H12 Pro) отримав 3 режими прибирання, щоб впоратися з будь-яким забрудненням: авто, ультра та збір рідин. Між ними зручно перемикатися, натиснувши кнопку у верхній частині ручки, прямо над кнопкою ввімкнення:

  1. Я використовувала автоматичний режим на паркетній підлозі. Він не тільки прибирав пил і дрібні частинки бруду, але й одночасно пилососив і мив підлогу. Тобто часу пішло вдвічі менше, ніж зазвийчай, коли прибираєш окремо, а потім миєш. З першого разу він залишив парочку невеликих плям на підлозі, але з другого проходу прибрав і їх. А цілому, він впорався з роботою.
  2. На кухні на кахельній підлозі на кухні я вибрала ультра-режим, який призначений для більш ретельного очищення. Цікаве спостереження: я очікувала, що розхід води у цьому випадку мав би бути більшим. Але здається, він не надто відрізняється від автоматичного режиму.
  3. Для простого прибирання розлитих рідин без миття є режим збору рідин. Він став у нагоді, коли мій пес перекинув миску з водою. Здається, для родин з маленькими дітьми та домашніми тваринками це просто ідеальне рішення.

Чи зручно керувати Dreame H12S?

LED-дисплей Dreame H12S

Яскравий світлодіодний дисплей з великими цифрами — одне з найкомфортніших рішень у цій моделі. Він чудово доповнює кнопки управління і показує:

  • Рівень заряду акумулятора.
  • Режим прибирання.
  • Рівень води в обох резервуарах.
  • Сповіщає про необхідність вжити заходів, наприклад, наповнити резервуар для води або усунути засмічення.

А на випадок, якщо вам все ж таки потрібна підказка, Dreame H12S пропонує візуальний та звуковий зворотній звʼязок. Інтелектуальний індикатор виявлення бруду відображається у вигляді кільця навколо дисплея, яке змінює колір із зеленого на помаранчевий і червоний, показуючи, скільки бруду та пилу збирає пилосос. Для мене він був переважно зеленим і помаранчевим, але ставав червоним щоразу, коли пилосос натрапляв на пісок.

Голосові сповіщення Dreame H12S

Голосові сповіщення надають додаткові підказки, повідомляючи, в який режим прибирання ви перейшли, чи потрібно спорожнити бак для брудної води та інші оновлення в реальному часі. Найбільше він зручний при перемиканні режимів під час прибирання.

Як працює система самоочищення та сушіння Dreame H12S?

Функція самоочищення є днією з найкорисніших функціой Dreame H12S. Мені було приємно виявити, що для очищення не потрібно робити нічого особливого. Просто ставиш девайс на підставку та вручну натискаєш кнопку самоочищення на ручці. А якщо забуваєш натиснути кнопку, голосовий асистент нагадає це зробити.

Під час процесу очищення H12S використовує воду з резервуара для чистої води, щоб промити роликову щітку та внутрішню камеру. Вона обертається вперед-назад, щоб видалити бруд. А коли це зроблено, вмикається гаряче повітря і сушить щітку.

Після висихання щітка тепла на дотик, і я не відчула жодної вологості чи запаху. Мені подобається, що режим сушіння можна використовувати будь-коли, а не тільки після самоочищення. Весь процес зайняв близько години, з яких 10 хвилин пішло на чистку і 45 на сушку. Звичайно, іноді доведеться почистити роликову щітку вручну, якщо ви прибирали щось дуже брудне або темне. Але за звичайного прибирання пилосос чудово робить цю брудну роботу.

Чого (можливо) не вистачає у Dreame H12S?

Dreame H12S

Акумулятор вбудований і не знімається

Час роботи акумулятора може бути проблемою для акумуляторних пилососів з декількома рівнями потужності, і Dreame H12S не виняток. Він, безумовно, міг би виграти від більшого акумулятора, особливо тому, що вказані 35 хвилин роботи скорочуються вдвічі, якщо ви працюєте в ультра-режимі

Цю проблему можна було б легко вирішити, якби акумуляторний блок знімався. Просто докупивши другий і подвоївши час прибирання. Але такої можливості не передбачено, тож треба вірно прораховувати, скільки ви встигнете зробити на одному заряді. Втім, для більшості стандартних приміщень у стандартному режимі заряду вистачить, адже рекомендована плоша прибирання — до 200 м2.

Немає режиму тільки для прибирання пилососом

Dreame H12S не зможе повністю замінити звичайний пилосос для сухого прибирання. Якщо вам просто потрібно швидко прибрати безлад без миття підлоги, це не ваш варіант. І хоча він чудово прибирає паркет та кахлі, його не можна використовувати на килимовому покритті.

Висновки. Кому підійде Dreame H12S?

Dreame H12S

Dreame H12S — це комбінований пилосос + мийник підлоги, з частково безбортовою щіткою та функцією самоочищення. Все це забезпечує цілеспрямоване прибирання підлоги навіть у зонах під стінами та у кутах. А система самоочищення за допомогою гарячого повітря гарантує відсутність запаху плісняви.

Цей пилосос не робить окремо сухого прибирання, тож якщо у вас багато килимів чи килимове покриття, краще вибрати іншу модель. А от для тих, у кого килимів мало, це класне рішення: він чудово натирає паркет, плитку та інші види твердої підлоги. Тож якщо це ваш випадок, встигайте скористатися знижкою та не забувайте використовувати промокод blog для ще приємнішої ціни.

Марія Горбань
Марія Горбань
Привіт! Я Марія) Мені 35, я родом з Бессарабії та живу у Києві. Обожнюю творчість, рух та пригоди. З дитинства я захоплююсь в’язанням і мистецтвом. А коли хочеться переключитись — біжу. Біг та туризм завжди тримають мене в тонусі, а найбільше я люблю підкорювати гори разом із партнером та собакою. Природа — величезне джерело натхнення для мене. А ще я обожнюю рок та джаз. Ритм, енергія та глибина цих жанрів завжди нагадують мені, хто я є. Хай там як, я кайфую від життя і ціную речі, які роблять його кращим. Тому я тут і тому хочу ділитись всім, що знаю про гаджети та технології. Мені є, що розповісти з власного досвіду, впевнена, що і вам також) Тож приєднуйтесь до мене, щоб разом відкривати нове у цьому світі. Нумо ділитись один з одним враженнями, обговорювати нові девайси, надихатись та експериментувати🙂
Ще публікації цього автора:

Залишити відгук

Please enter your comment!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Рекомендовані публікації
Останні публікації

Побутова техніка Jimmy: доступні девайси для дому! 

🏡 Техніка Jimmy — це інновації, які спрощують побут, допомагаючи підтримувати...

Який епілятор вибрати: дисковий чи пінцетний?

🪒 Пінцетний чи дисковий епілятор? Як вибрати правильний для себе? Дізнайтесь...

Як чистити робот-пилосос? Корисні рекомендації та лайфхаки

🤖🧹Хочете, щоб ваш робот-пилосос працював ефективно та довго? 🔧 Читайте цю...

Як вибрати робот-пилосос 2024: 10 найкращих моделей

🏠 Зекономте час і зробіть дім чистішим легко та швидко ✨...

Чому варто купити техніку саме на WO.UA?

WO.UA — офіційний представник брендів Yunmai, Oclean, Dreame, Deerma, Jimmy та Cecotec в Україні. Купуючи техніку в офіційного продавця, ви можете бути впевненими, що вона пройшла процедуру розмитнення відповідно до законів України, зі сплатою всіх податків і зборів.

Разом із технікою ви отримуєте якісне сервісне обслуговування та додаткові переваги. Як офіційний представник виробників ми гарантуємо прозору та зрозумілу процедуру обміну та повернення девайсів.

Для окремих брендів на WO.UA діють спеціальні умови покупки — великі знижки, подовжена гарантія, подовжений строк повернення та безкоштовна доставка.

За унікальним промокодом BLOG - ви можете купити товари зі знижкою до 40%. Використати промокод можна під час оформлення замовлення на сайті wo.ua.