back to top

Чистить все! Пароочисник для дому Deerma Steam Cleaner 1600W

🧼 Пароочисник Deerma Steam Cleaner 1600W легко видаляє бруд та дезінфікує поверхні для ідеальної чистоти 👌 Дізнайтесь у нашому огляді, як він працює! 💦✨

Пароочисник, він же парогенератор — надзвичайно зручна річ у домашньому господарстві. Окрім прибирання, цей пристрій може дезінфікувати різні поверхні без використання агресивних мийних засобів. Сьогодні ми поговоримо про компактний пароочисник Deerma Steam Cleaner 1600W, який поєднує в собі парову швабру і ручний парогенератор. Він дозволяє прибрати у кожному куточку оселі, і у цьому огляді ви дізнаєтесь, як відбувається таке прибирання.

Зміст

  1. Скільки коштує Deerma Steam Cleaner 1600W та що в комплекті? 
  2. Дизайн Deerma Steam Cleaner 1600W
  • Зовнішній вигляд та матеріали корпусу
  • Розташування елементів та кріплення насадок Deerma Steam Cleaner 1600W
  • Докладніше про насадки Deerma Steam Cleaner 1600W
  1. Технічні характеристики Deerma Steam Cleaner 1600W
  2. Враження від прибирання Deerma Steam Cleaner 1600W
  • Принцип роботи парогенератора
  • Що можна почистити пароочисником?
    • Які поверхні можна чистити парогенератором?
    • Які забруднення можна почистити Deerma Steam Cleaner 1600W?
  • Зручність та ефективність прибирання Deerma Steam Cleaner 1600W
  1. Висновки: потужний парогенератор за доступну вартість

Скільки коштує Deerma Steam Cleaner 1600W та що в комплекті? 

Deerma Steam Cleaner 1600W

На знижках купити пароочисник 2 в 1 від Deerma можна за 3 499 грн* з безкоштовною доставкою. За цю вартість ми отримуємо повний набір для прибирання всього дому:

  • Робочий блок.
  • Резервуар для води.
  • Подовжувальна трубка для прибирання важкодоступних місць.
  • Окрема подовжувальна трубка для швабри з трьох частин.
  • Гнучкий шланг.
  • Насадка-швабра для підлоги.
  • Насадка-скребок для вікон.
  • Насадка-губка для прибирання кухні.
  • Насадка-щітка для ванної кімнати.
  • Насадка для текстилю та мʼяких меблів.
  • Сумка для зберігання аксесуарів.
  • Інструкція з експлуатації.
  • Гарантія.

*Вартість зі знижкою актуальна на момент публікації статті.

Дизайн Deerma Steam Cleaner 1600W

Deerma Steam Cleaner 1600W

Зовнішній вигляд та матеріали корпусу

Конструктивно Deerma Steam Cleaner 1600W White нагадує звичайний вертикальний пилосос. У нього знімний робочий блок з великою ручкою та шнуром живлення, який ховається у корпус. А вже до блока кріпляться потрібні трубки та насадки.

Тут же, на робочому блоці, розташовано окремий резервуар для води. Він вміщує 230 мл, тобто десь приблизно чашку води. Все зроблено таким чином, щоб пара у жодному разі не потрапила до електронних елементів.

Корпус та основні деталі виготовлено з білого пластику. І трохи червоних акцентів на основному блоці. Завдяки такому поєднанню цей дизайн не виглядає нудно і дає якесь відчуття легкості. Втім, пароочисник дійсно легкий: він важить лише 2.72 кг. Завдяки продуманому тримачу, він зручно лягає в руку. Та й шнур не заважає під час прибирання.

Розташування елементів та кріплення насадок Deerma Steam Cleaner 1600W

На робочій частині знаходиться кнопка пароутворення, яка запускає процес нагріву. Просто наливаєш воду у бак, вмикаєш пристрій у розетку — і натискаєш кнопку. Тут же, на ручці бачимо індикатор роботи пристрою.

Всі трубки та насадки кріпляться за тим же принципом, що і у вертикальних пилососів — на кнопку. Вставляємо насадку в паз, натискаємо кнопку — і вона надійно замикається.

Докладніше про насадки Deerma Steam Cleaner 1600W

Саме насадки і роблять Deerma Steam Cleaner 1600W багатофункціональним. Вони тут є буквально для всього:

  1. Насадка-швабра для підлоги зроблена з пластику. На неї одягається мікрофіброва серветка. Пара подається на серветку через отвори у пластиковій частині. Цією насадкою ви миєте підлогу, як звичайною шваброю, тільки з парою.
  2. Насадка-скребок для вікон оснащений гумовою вставкою. Через основну частину подається пара, а  скребок легко збирає все зайве зі скла, не залишаючи розводів.
  3. Кругла губка призначена для очищення кухонних поверхонь. Вона дуже мʼяка, щоб не пошкодити гладкі поверхні. Тому нею можна помити і звичайну плиту, і індукційну, і кахлі, і робочу поверхню, і витяжку.
  4. Щітка для ванної кімнати.
  5. Насадка для текстилю призначена для того, щоб почистити нею меблі, мʼякі іграшки, штори. Не просто почистити, а продезінфікувати. Пара знищує шкідливі бактерії та віруси, а також запобігає накопиченню пилових кліщів.

Насадки можна кріпити безпосередньо на ручний пароочисник, а можна додатково встановити гнучкий шланг або подовжувальну трубку. Завдяки цьому  Deerma Steam Cleaner можна дістатися до всіх куточків дому куточків.

Технічні характеристики Deerma Steam Cleaner 1600W White

Deerma Steam Cleaner 1600W
Потужність1 600 Вт
Час нагрівуДо 20 сек
Максимальний тиск пари3 бар
Обʼєм бака для води 230 мл
Насадки у комплектіДля меблів
Для миття вікон
Для очищення килимів
Для підлоги
Для тканин
Для точкового прибирання
Фільтри тонкого очищенняНі
ТермостатТак
Автовідключення за відсутності водиТак
Захист від перепадів струмуТак
ІзоляціяПодвійна
Довжина шнура4 м
Розміри389 х 85 х 180 мм
Вага2.72 кг

Враження від прибирання Deerma Steam Cleaner 1600W

Deerma Steam Cleaner 1600W

Принцип роботи парогенератора

Почнемо з того, що пароочисник використовує лише воду. Заливати туди будь-які мийні засоби не варто, це може погано вплинути на роботу девайса і на ваше здоровʼя. Тут суть якраз у тому, щоб не дихати шкідливими випаровуваннями хімічних речовин.

Deerma Steam Cleaner 1600W нагріває воду до високої температури, а саме до 105°C. В результаті утворюється пара, яка під тиском випускається через сопло на будь-яку поверхню, на яку ви її спрямовуєте. Тепло і тиск чудово розмʼякшують бруд, кіптяву та плями, а волога допомагає розчинити та видалити їх. Тепло також допомагає вбивати бактерії та шкідників. Це особливо корисно для людей з алергією, підвищеною чутливістю, сімей з дітьми та домашніми тваринками.

Що можна почистити пароочисником?

Які поверхні можна чистити парогенератором?

Цей пристрій можна ефективно використовувати для очищення практично будь-яких поверхонь. За винятком негерметичних підлог і пористих поверхонь, а також поверхонь, покритих водоемульсійною фарбою. Ось основні поверхні, на яких можна використовувати пароочищувач:

  1. Підлога. Пара, яку виробляє такий генератор, абсолютно безпечна для використання на всіх типах підлог. Використовуйте пароочищувач для швидкого та ефективного очищення деревʼяних, керамічних, синтетичних, камʼяних та бетонних підлог. Це може бути паркет, ламінат, лінолеум, вініл, плитка тощо. І головне, з цим девайсом можна забути про розводи.
  2. Матраци. Ви можете регулярно чистити матрац парою, щоб освіжити його. А ще парогенератори надзвичайно ефективні для знищення постільних клопів. Використовуйте насадку для меблів, щоб обробити парою всю поверхню матраца і подушок. Це допоможе позбутися бактерій і запобігти їхньому подальшому розвитку.
  3. Пристрої з нержавіючої сталі. Пара ідеально підходить для чищення та дезінфекції приладів з нержавіючої сталі, не залишаючи слідів від води або хімічних залишків. Для максимально блискучого результату після обробки парою протріть поверхню серветкою з мікрофібри.
  4. Килими. За допомогою пари можна видалити практично будь-які забруднення з килимів: плями від вина, жуйки тощо. Пара також видалить неприємні запахи та бактерії, її можна використовувати навіть на делікатних килимах. Щоб обробити певну ділянку, використовуйте більш вузькі насадки для розпилення концентрованої пари на одній ділянці. І тримайте поруч серветку, щоб збирати бруд і надлишок вологи.
  5. Дзеркала. Відпарювання — один з єдиних екологічних способів отримати дзеркала без розводів. Ви можете використовувати шланг без будь-яких аксесуарів, щоб відпарити всю поверхню дзеркала, а потім протерти його ганчіркою з мікрофібри. Або ж — скористатися скребком для миття вікон, щоб відпарити дзеркало, а потім видалити надлишки вологи, проводячи ним по поверхні вниз.
  6. Духова шафа та плита. Пара достатньо потужна, щоб видалити залишки жиру та нагару з кухонних приладів. Використовуйте його на варильній поверхні або всередині духовки, щоб очистити та продезінфікувати робочу поверхню. Тут буде зручною насадка-щітка, вона допоможе зняти надлишки бруду.
  7. Шкіра — ще один матеріал, який можна чистити парою. Очищення парою не тільки безпечне для шкіряних поверхонь, але й забезпечує оптимальні результати, оскільки пара проникає глибоко в пори шкіряної поверхні. Ви можете використовувати пароочищувач для чищення шкіряних сидінь у вашому автомобілі або шкіряних меблів у вашому домі.
  8. Лінії затирки на плитці. Більшість людей не усвідомлюють, скільки бруду накопичується на швах і плитці, доки не скористаються пароочисником, щоб побачити різницю. Для цього завдання ви можете використовувати насадку-щітку, щоб почистити лінії швів парою.
  9. Мʼякі іграшки. Регулярно чистіть іграшки вашої дитини або домашнього улюбленця, щоб позбутися від бруду та мікробів, які вони підхоплюють. Очищення парою — це безпечний спосіб дезінфекції іграшок без використання хімічних засобів. 
  10. Гриль (барбекю). На грилі часто накопичується пригорілий жир і залишки їжі, які дуже важко відчистити належним чином. І видалити їх пароочищувачем набагато легше.

Які забруднення можна почистити Deerma Steam Cleaner 1600W?

Deerma Steam Cleaner 1600W здатний видаляти бруд та стійкі плями різного походження. Гаряча пара відмінно розчиняє навіть такі складні забруднення як жир та кіптява. Не кажучи вже про звичайні плями від їжі чи напоїв, сліди бруду з вулиці, та пил. А головне — йому під силу темні плями та пліснява, які можуть утворюватись у вологих зонах. Генератор не тільки добре видаляє їх, а й дезінфікує поверхню, не допускаючи розвитку нових плям.

Зручність та ефективність прибирання Deerma Steam Cleaner 1600W

Deerma Steam Cleaner 1600W

Моїм основними завданнями було помити ванну кімнату, включно з душовою кабіною, а також прибрати на кухні. У ванній я використала три насадки:

  • Щіткою я почистила плитку на стінах. Парогенератор дуже швидко почистив наліт від жорсткої води. А от стикам між плиткою довелося приділити трохи більше уваги та пройтися ними 2-3 рази.
  • Скребок допоміг мені помити душову кабіну та дзеркало. Тут треба було працювати обережно, все-таки скло не любить високих температур. Тож я старалася швидко проходити ділянку за ділянкою, не затримуючись надовго.
  • Парова швабра завершила прибирання ванної миттям плитки на підлозі.

Для повного прибирання ванної мені знадобилося трохи більше як 1 резервуар. Тобто я доливала воду лише один раз і ще трохи лишилося. Важливий момент, який мені подобається: пристрій не нагрівається, якщо в ньому немає води. Воду заливати досить просто і зручно, а нагрівається вона швидко: за 20 секунд. Шнур живлення тут добре захищений від вологи, тож бризки води чи пара йому не страшні. Із заземленням теж все добре. Тож за безпеку можна не переживати, тут все продумано і передбачено. 

На кухні основна робота прийшлася на швабру, бо мій пес встиг забігти з двору з немитими лапами. Насадка впоралась з першого разу там, де руками я мила б лінолеум принаймні на два рази. 

Для того, щоб помити кухонні панелі, робочу поверхню та кахлі, я використовувала круглу губку. Це було просте базове прибирання, тож губка впоралась з ним добре. Але здаються, якщо видаляти такою губкою сильні забруднення, то її треба буде часто міняти. Ще мені сподобалось, що температура тут підтримується автоматично, за цим не треба слідкувати. Для цього у Deerma Steam Cleaner 1600W є спеціальний датчик.

Висновки: потужний парогенератор за доступну вартість

Deerma Steam Cleaner 1600W

Deerma Steam Cleaner 1600W — ергономічний, легкий та простий у використанні пароочисник. Перш за все, він сподобався мені своєю багатофункціональністю. В одному пристрої — і парова швабра, і ручний пароочисник, і купа насадок. Завдяки цьому ним і підлогу можна прибрати, і меблі, і всілякі важкодоступні куточки теж.

Наступний позитивне враження — про зручність. Звичайне повсякденне прибирання цей пароочисник робить взагалі легко: щоб помити підлогу чи почистити плитку на кухні, треба лише кілька простих рухів. Із застарілими плямами довелося трохи повозитися, але це все одно вийшло набагато швидше, ніж руками. Тут головне підібрати правильну насадку — тоді справа йде швидше.

Треба бути готовим до того, що воду необхідно доливати, адже Deerma Steam Cleaner 1600W вміщує 230 мл, тобто приблизно чашку води. Це стандартний обʼєм для подібних пристроїв. І якщо прибирання не надто складне, то можна встигнути зробити все і на одному баку. Отвір для заливання води зручний, плюс можна контролювати рівень води. Система фіксації насадок теж проста та зрозуміла.

І головна перевага, яку я відкрила для себе з пароочисником — це можливість прибирати без мийних засобів. Гаряча пара та зручні насадки і так нормально справляються з брудом. Тож цей пароочисник підійде всім, хто хоче зробити прибирання простішим та екологічнішим. Встигайте замовити пароочисник за вигідною ціною та не забувайте про промокод blog, щоб отримати додаткову знижку на девайс.

Марія Горбань
Марія Горбань
Привіт! Я Марія) Мені 35, я родом з Бессарабії та живу у Києві. Обожнюю творчість, рух та пригоди. З дитинства я захоплююсь в’язанням і мистецтвом. А коли хочеться переключитись — біжу. Біг та туризм завжди тримають мене в тонусі, а найбільше я люблю підкорювати гори разом із партнером та собакою. Природа — величезне джерело натхнення для мене. А ще я обожнюю рок та джаз. Ритм, енергія та глибина цих жанрів завжди нагадують мені, хто я є. Хай там як, я кайфую від життя і ціную речі, які роблять його кращим. Тому я тут і тому хочу ділитись всім, що знаю про гаджети та технології. Мені є, що розповісти з власного досвіду, впевнена, що і вам також) Тож приєднуйтесь до мене, щоб разом відкривати нове у цьому світі. Нумо ділитись один з одним враженнями, обговорювати нові девайси, надихатись та експериментувати🙂
Ще публікації цього автора:

Залишити відгук

Please enter your comment!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Рекомендовані публікації
Останні публікації

Побутова техніка Jimmy: доступні девайси для дому! 

🏡 Техніка Jimmy — це інновації, які спрощують побут, допомагаючи підтримувати...

Який епілятор вибрати: дисковий чи пінцетний?

🪒 Пінцетний чи дисковий епілятор? Як вибрати правильний для себе? Дізнайтесь...

Як чистити робот-пилосос? Корисні рекомендації та лайфхаки

🤖🧹Хочете, щоб ваш робот-пилосос працював ефективно та довго? 🔧 Читайте цю...

Як вибрати робот-пилосос 2024: 10 найкращих моделей

🏠 Зекономте час і зробіть дім чистішим легко та швидко ✨...

Чому варто купити техніку саме на WO.UA?

WO.UA — офіційний представник брендів Yunmai, Oclean, Dreame, Deerma, Jimmy та Cecotec в Україні. Купуючи техніку в офіційного продавця, ви можете бути впевненими, що вона пройшла процедуру розмитнення відповідно до законів України, зі сплатою всіх податків і зборів.

Разом із технікою ви отримуєте якісне сервісне обслуговування та додаткові переваги. Як офіційний представник виробників ми гарантуємо прозору та зрозумілу процедуру обміну та повернення девайсів.

Для окремих брендів на WO.UA діють спеціальні умови покупки — великі знижки, подовжена гарантія, подовжений строк повернення та безкоштовна доставка.

За унікальним промокодом BLOG - ви можете купити товари зі знижкою до 40%. Використати промокод можна під час оформлення замовлення на сайті wo.ua.