back to top

Бездротовий стайлер Dreame: ідеальна зачіска і повна свобода рухів

🌟Як витрачати мінімум сил та виглядати на максимум? Читайте про це в огляді на бездротовий стайлер Dreame! Насолоджуйтеся красою свого волосся з кожним рухом 💁‍♀️🔥

Ранкова рутина. Які емоції викликають у вас ці слова? Якщо для вас, як і для мене, вони нагадують про збори на роботу — можливо, сьогоднішня стаття саме для вас. Чашечка кави, сніданок для близьких, прогулянка з собакою, догляд за собою, одяг, укладка — за ранок треба встигнути так багато. Через це етап укладки я часто пропускаю: з довгим і неслухняним волоссям це довго. Тому я дуже зраділа, коли до мене на огляд потрапив бездротовий стайлер Dreame AST14A. Якщо він впорається з волоссям швидше, ніж мій звичайний випрямляч, можливо, я таки зможу встигати все задумане.

Зміст

  1. Навіщо потрібен стайлер для волосся?
  2. Бездротовий стайлер Dreame: особливості та переваги
  • Комплектація та дизайн
  • Технічні характеристики
  • Докладніше про температурні режими
  1. Тестуємо стайлер Dreame
  • Випрямляємо волосся
  • Як накрутити волосся випрямлячем

Висновки

Випрямляч для волосся Dreame стайлер
#image_title

Навіщо потрібен стайлер для волосся?

Стайлер — це швидкий спосіб привести зачіску до ладу, не виходячи з дому. Він може виконувати одразу кілька функцій:

  1. Випрямляє та завиває волосся.
  2. Усуває пухнастість і контролює небажаний об’єм.
  3. У деяких випадках — зволожує та кондиціонує волосся

Бездротовий стайлер Dreame: особливості та переваги

Комплектація та дизайн

Девайс постачається у картонній коробці разом із зарядним пристроєм та інструкцією. Виглядає він як звичайний випрямляч для волосся, з тією лише відмінністю, що тут немає дрота.

Перше, що хочу зазначити — пристрій дуже компактний, усього 227 x 43.5 x 42 мм, а важить він трохи більше 300-т грамів. З одного боку, це плюс, бо так його можна навіть взяти на роботу, щоб підправити зачіску протягом дня або ввечері, якщо кудись збираєшся. З іншого, у невеликого девайса і робочі пластини маленькі, тож для укладання дуже густого та довгого волосся знадобиться багато часу. 

Випрямляч для волосся Dreame стайлер

Конструкція стандартна, прямокутна, завдяки невеликому формату в руку лягає добре. На верхній панелі розташувалися всі елементи управління:

  • Кнопка живлення.
  • Кнопка перемикання режимів.
  • LED-індикатори температури.

До мене на огляд потрапила чорна модель, проте у цій лінійці є також рожева версія корпусу. З декору — тільки сріблястий логотип у нижній частині. Що ж, такий мінімалізм мені подобається.

Технічні характеристики

Діапазон температур165-210 градусів Цельсія
Час нагріву 20 секунд
Кількість режимів
Час автономної роботиДо 30 хвилин
Індикація роботиLED
Функції– автовідключення
– захист від перегріву
– іонізація
Покриття пластинКераміка
Розмір227 x 43.5 x 42 мм
Вага320 г
Випрямляч для волосся Dreame стайлер

Докладніше про температурні режими

Режимів тут цілих три і ось для чого вони потрібні:

  • 165 градусів. Цей режим рекомендують використовувати для не дуже хвилястих пасм, тонких від природи чи ослаблених фарбуванням, неправильним доглядом тощо.
  • 185 градусів. Середня температура, прийнятна для більшості типів волосся, від прямого та кучерявого. Дозволяє зробити укладку швидше, ніж попередній режим, і добре працює на сильних завитках.
  • 210 градусів. Оптимальне рішення, коли треба випрямити швидко або коли волосся дуже щільне, густе та кучеряве. 
Випрямляч для волосся Dreame стайлер
#image_title

Тестуємо стайлер Dreame

Кучеряве — випрямити, пряме — накрутити! І все це бажано зробити одним девайсом. Таке от завдання я собі поставила, щоб протестувати його по повній. Почнемо з того, для чого він, власне, призначений.

Випрямляємо волосся 

Після миття та сушіння мої пасма не просто хвилясті, а кучеряві, тож перед Дрімі стоїть непросте завдання. Розчісуємо, наносимо термозахисний спрей — і до справи. Звісно, зарядила пристрій я заздалегідь, щоб подивитися на реальну автономність.

Я почала з найлайтовішого режиму — 165 градусів. Нагрівається дійсно швидко, як і заявлено виробником, 20 секунд, навіть менше. Зазвичай цю температуру рекомендують для тонкого та не дуже хвилястого волосся. І що я можу сказати? Не дарма, бо для мене він виявився слабкуватим. Проводити по пасмах треба повільно та кілька разів, а для мене це не дуже зручно. Добре, що хоч волосся при цьому не електризується — іонізація таки працює.

Випрямляч для волосся Dreame стайлер
#image_title

Трошки погравшись так із правою половиною, ліву я вирішила вкладати на температурі 185 градусів. І ура, процес пішов значно швидше. Пара рухів — і пасма гладенькі.

Для чистоти експерименту задню частину зачіски випрямляла на 210 градусах. І це дуже зручно, бо працювати із цією зоною завжди складніше. А завдяки високій температурі все вийшло дуже швидко.

Як накрутити волосся випрямлячем Dreame

Після цього і перейшла до складнішого завдання — накручування ідеальних правильних локонів. Тут волосся має бути сухим та знову таки потрібний термозахист. Більшу частину пасм на рівні скронь необхідно закріпити шпилькою. Далі можна починаємо накручувати за допомогою випрямляча:

  1. Відокремлюємо пасмо шириною у 2-4 сантиметри.
  2. Заводимо його на випрямляч та накручуємо локони стільки разів, скільки знадобиться, до самих коренів волосся.
  3. Повертаємо випрямляч і починаємо рухатися вниз до кінчиків волосся.
  4. Проводимо по локону пальцями та закручуємо його знову.
  5. Фіксуємо локони улюбленим засобом.
Випрямляч для волосся Dreame стайлер
#image_title

Тут я трохи боялась спалити волосся, тому використала температуру 165 градусів. Вийшло трохи довше, ніж я очікувала, але і з цим завданням наш Дрімі впорався на відмінно.

Висновки

Користь та шкода від укладок — предмет для постійних обговорень як професійними перукарями, так і користувачами. Але вони зводяться до того, що ми все одно це робимо, хтось тільки в особливих випадках, а хтось кожного дня. Тому важливо, щоб стайлер та ваші доглядові засоби зручними та якісними. І з огляду на це бездротовий стайлер Dreame мені дуже зайшов:

  • По-перше, керамічні пластини — це добре, у порівнянні зі звичайними металічними вони набагато краще ковзають поверхнею волосся.
  • По-друге, вони рівномірно розподіляють та утримують температуру. Навіть на 210 градусах я не пересушила свої пасма.
  • По-третє, тут регулюється температура і це дуже зручно: коли є час, вмикаєш 185 та без поспіху витягуєш, а коли треба швидко, працюєш на 210.
  • З автономністю теж все ок: на мою довжину нижче лопаток заряду вистачило, навіть трохи залишилось.

Єдиний момент, який виявився для мене спірним — це формат. З одного боку, виробник позиціонує цей стайлер як призначений для подорожей, тому компактний розмір є, скоріше, перевагою. До того ж ним зручно підхоплювати тоненькі пасма, коли треба зробити точкову укладку.

Випрямляч для волосся Dreame стайлер
#image_title

З іншого боку, особисто я звикла до більшого розміру пластин. Можливо, справа саме у звичці, тому і не кажу, що це прямо недолік. Враховуючи, що пристрій бездротовий, ще й з іонізацією, будемо вважати цей маленький нюанс компромісом між маневровістю та практичністю. А в цілому —  рекомендую цей стайлер тим, хто хоче легкий та компактний пристрій, з яким зручно їздити у відрядження та подорожі, або просто для повсякденного використання.

Марія Горбань
Марія Горбань
Привіт! Я Марія) Мені 35, я родом з Бессарабії та живу у Києві. Обожнюю творчість, рух та пригоди. З дитинства я захоплююсь в’язанням і мистецтвом. А коли хочеться переключитись — біжу. Біг та туризм завжди тримають мене в тонусі, а найбільше я люблю підкорювати гори разом із партнером та собакою. Природа — величезне джерело натхнення для мене. А ще я обожнюю рок та джаз. Ритм, енергія та глибина цих жанрів завжди нагадують мені, хто я є. Хай там як, я кайфую від життя і ціную речі, які роблять його кращим. Тому я тут і тому хочу ділитись всім, що знаю про гаджети та технології. Мені є, що розповісти з власного досвіду, впевнена, що і вам також) Тож приєднуйтесь до мене, щоб разом відкривати нове у цьому світі. Нумо ділитись один з одним враженнями, обговорювати нові девайси, надихатись та експериментувати🙂
Ще публікації цього автора:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Рекомендовані публікації
Останні публікації

Як вибрати кавоварку? Зʼясовуємо на прикладі кавоварки Cecotec

☕️🏡 Хочеться смачної кави вдома? Вам потрібна кавоварка! Дізнайтесь, як вибрати...

Як почистити клавіатуру ноутбука і не зіпсувати її?...

💻🧹 Дізнайтесь, як почистити клавіатуру ноутбука від пилу та бруду різними...

Газонокосарка-робот Dreame A1: зручне рішення для догляду за...

🏡 Як косити газон швидко та правильно? Газонокосарка-робот Dreame A1 —...

Масаж і тепло 2 в 1! Огляд на...

💆‍♂️ Зустрічайте неймовірну новинку для вібраційного та теплового масажу! Читайте огляд...

Чому варто купити техніку саме на WO.UA?

WO.UA — єдиний офіційний представник брендів Yunmai, Oclean, Dreame, Deerma, Jimmy та Cecotec в Україні. Купуючи техніку в офіційного продавця, ви можете бути впевненими, що вона пройшла процедуру розмитнення відповідно до законів України, зі сплатою всіх податків і зборів. Разом із технікою ви отримуєте якісне сервісне обслуговування та додаткові переваги. Як офіційний представник виробників ми гарантуємо прозору та зрозумілу процедуру обміну та повернення девайсів. Для окремих брендів на WO.UA діють спеціальні умови покупки — великі знижки, подовжена гарантія, подовжений строк повернення та безкоштовна доставка.