back to top

Бездротовий пилосос Jimmy JV71! Ретельне прибирання без зусиль

🌪️ Jimmy JV71 — недорогий бездротовий пилосос для сухого прибирання! Він легкий, потужний та маневровий 👍 Дізнайтесь в огляді про його функції та переваги 🧹✨

На ринку бездротових пилососів можна зустріти як дорогі, так і бюджетні моделі. Причому є випадки, коли недорогі девайси виконують прибирання не гірше за топи, хоч і поступаються дизайном чи розумними функціями. Про один з таких сьогодні якраз і поговоримо. Коли на огляд прийшов акумуляторний пилосос Jimmy JV71, я не думала, що він настільки утилітарний. Але результати тестування приємно мене вразили. Тож розповідаю детально про переваги та недоліки цієї моделі.

Jimmy JV71

Зміст

  1. Ціна та комплектація Jimmy JV71
  2. Дизайн Jimmy JV71
  • Конструкція пилососа
    • Вертикальне паркування 
    • Знімний ручний пилосос Jimmy JV71
    • Система фільтрації Jimmy JV71
    • Насадки та центральна трубка
    • Елементи управління Jimmy JV71
  • Зовнішній вигляд Jimmy JV71
  1. Технічні характеристики Jimmy JV71
  • Загальні параметри
  • Автономність і живлення Jimmy JV71
  1. Враження від роботи Jimmy JV71
  • Плюс за багатофункціональність
  • Плюс за маневровість
  • Плюс за продуману основну щітку
  • Плюс за систему фільтрації
  • Мінус за відсутність підсвічування
  • Мінус за відсутність дисплея та підказок
  1. Висновки. Jimmy JV71 — недорогий пилосос, що прибирає на рівні топів

Ціна та комплектація Jimmy JV71

Jimmy JV71

На знижках купити Jimmy JV71 можна за 5 999 грн, тоді як зазвичай його вартість значно вища — 7 999 грн. За ці кошти ми отримаємо такий комплект постачання:

  • Пилосос.
  • Металева трубка.
  • Зарядна станція.
  • Електрощітка основна.
  • Електрощітка для мʼяких меблів.
  • Насадка для оббивки 2 в 1.
  • Щілинна насадка 2 в 1.
  • Гнучкий шланг.
  • Щітка для пилу.
  • Батарея.
  • Документація.

Тож попри доступну вартість, у Jimmy JV71 є великий набір насадок — такий, як у пилососів відомих (та дорожчих) брендів. Наприклад, у Bosch Unlimited 7 ProAnimal. В обох моделей по 5 насадок у комплекті, вони лише трохи відрізняються за типом. При цьому ProAnimal коштує майже втричі дорожче. Це вкотре доводить, що не завжди варто переплачувати за топову модель. А ще, хоча цей пилосос призначений для сухого чищення, можна окремо купити модуль для вологого прибирання, та мити підлогу.

Дизайн Jimmy JV71

Конструкція пилососа

Jimmy JV71

Вертикальне паркування

Почнемо з того, що Jimmy JV71 максимально зручний: його можна просто поставити посеред кімнати вертикально та піти. Річ у тому, що система фільтрації тут розміщується не під ручкою, як зазвичай, а нижче, на трубці, тобто центр тяжіння зміщено. Завдяки зміщеному центру тяжіння пилосос, по-перше, надійно тримається, по-друге, знижує навантаження на руку під час прибирання. Це відчувається так, ніби він котиться сам, а ти тільки направляєш його. І по-третє, зберігати та заряджати девайс теж можна вертикально, просто встановлюємо його на станцію і підʼєднуємо до мережі. Це дуже зручно, особливо якщо ви живете в орендованій квартирі, де небажано свердлити стіни. 

Знімний ручний пилосос Jimmy JV71

Наступний плюс — знімний ручний пилосос. Така конструкція одразу збільшує можливості девайса: можна прибрати підлогу, меблі, салон машини. А завдяки гнучкому шлангу у комплекті, довжина трубки збільшується та дозволяє дістатися важкодоступних куточків, наприклад під стелею.

Система фільтрації Jimmy JV71

У Jimmy JV71 потрійна циклонна система фільтрації: пиловий фільтр для великих частинок сміття, сітчастий металевий фільтр та HEPA-фільтр. Через це і пилозбірник тут дещо незвичайний. А точніше, пилозбірники, бо їх два:

  • Нижній (де затримується велике сміття), відкручується.
  • Верхній (на робочій частині, де розташувався HEPA-фільтр), знімається натисканням кнопки, як у більшості акумуляторних пилососів). Фільтр HEPA для Jimmy JV71 без проблем замінюється.

Візуально це виглядає дещо масивно, але на практиці ніяк не заважає. Зате ви можете спокійно збирати цим пилососом будь-яке сміття і не перейматися, що воно забʼє тонкі фільтри.

Насадки та центральна трубка

Оскільки специфічна система фільтрів Jimmy JV71 займає досить багато місця, металева трубка тут не складається. Зате вся конструкція складається у зоні кріплення щітки, так що прибрати під меблями виходить без проблем. Сам модуль для кріплення насадок оснащений цікавою системою проти намотування волосся: вона тут не така, як у більшості пилососів. 

Основна насадка-ролик досить великого діаметра. Вона вкрита спеціальним мʼяким текстилем, який можна мити під водою. А от LED-підсвічування основної насадки тут немає, от і відмінність від дорожчих моделей. Насадка для меблів комбінована: смужки з композитного матеріалу поєднуються зі звичайною щетиною. Це зроблено для того, щоб краще збирати з оббивки пил разом із пиловими кліщами та іншими алергенами.

Елементи управління Jimmy JV71

Керувати Jimmy JV71 надзвичайно просто:

  • На ручці знаходяться 3 кнопки — ввімкнення-вимкнення, вибору режиму та зняття ручки. До речі, вона тут невелика (мабуть, знов-таки через зміщений центр тяжіння).
  • На робочому блоці дублюються кнопки ввімкнення-вимкнення, вибору режиму.  Також тут бачимо кнопки розблокування металевої трубки, зняття контейнера для сміття та відкриття контейнера. А ще — кнопку розблокування ручки, коли використовуємо ручний пилосос.

А от дисплею тут немає, як і голосових підказок. Так що доведеться обходитись самим лише індикатором заряду акумулятора.

Зовнішній вигляд Jimmy JV71

На огляд потрапив Jimmy JV71 у кольорі Champagne: основна частина корпусу металево-золотиста. І традиційно для бренду Jimmy її відтіняють контрастні елементи, а саме яскраво-червоні. Обидва пилозбірники прозорі, тож чудово видно, коли вони заповнюються.

Щодо якості збірки, вона цілком задовільна. Всі кнопки натискаються легко, а знімні елементи встановлюються без затримок. І хоча в девайсів цієї цінової категорії і не найвища якість пластику, він все ж досить міцний та приємний на дотик.

Технічні характеристики Jimmy JV71

Jimmy JV71

Загальні параметри

Тип пилососаАкумуляторний вертикальний
Тип прибиранняСухе
Модуль для вологого прибиранняСумісний, докуповується окремо
Знімний ручний пилососТак
Вертикальне паркуванняТак
Сила всмоктування20 000 Па/130 Вт(А)
Рівень шуму78 дБ
Напруга21.6 В
Режими роботиСтандартний
Турборежим
Система збору пилуПотрійний циклон
Типи фільтрівHEPA
Металевий
Обʼєм пилозбірника0.5 л
Розумний датчик забрудненостіНемає
Автозбільшення потужності на килимахНемає
Система проти намотування волоссяТак
Тип центральної трубкиПряма
Кількість насадок у комплекті5
Тип основної щіткиРоликова мʼяка
LED-підсвічування щіткиНемає
УправлінняКнопки на корпусі
ДисплейНемає
Голосові підказкиНемає
Розмір у стандартній збірці109.6 х 25 х 19.8 см
Вага основного блоку (окремо)4.2 кг

Автономність і живлення Jimmy JV71

Місткість акумулятора2500 мА·год
Особливості акумулятора6 * 2.5 AH, 54 WH
Час роботи на одному зарядіДо 45 хвилин
Час роботи на турборежиміДо 8 хвилин
Час повного заряджання5 годин
Споживана потужність400 Вт

Враження від роботи Jimmy JV71

Jimmy JV71

Плюс за багатофункціональність

Почну з того, що я найбільше ціную у пилотягах. Завдяки конструкції та хорошому комплекту насадок, Jimmy JV71 багатофункціональний, він може прибрати все: і підлогу, і меблі, і під стелею, і у машині. Та й просто швиденько зібрати локальне сміття теж може, наприклад, розсипане борошно тощо. Тобто один девайс підходить для всіх сценаріїв прибирання, окрім миття. Хоча, місце для мийного модуля тут теж передбачено, просто його треба докуповувати окремо.

Jimmy JV71

Плюс за маневровість

З маневровістю теж все ок: зміщений центр управління дозволяє зручно керувати пилососом на підлозі, підвести його під меблі теж досить просто. Знімний ручний пилосос та гнучкий шланг у комплекті спрощують прибирання у тому ж салоні машини, у шафі та у кутах. 

Плюс за продуману основну щітку

По-перше, вона мʼяка. По-друге, добре прилягає до поверхні. Завдяки цьому поєднанню насадка-ролик з одного боку, якісно збирає сміття, з іншого — безпечна до підлоги, навіть з натурального дерева. На старому деревʼяному паркеті вона показала себе відмінно: ролик ковзає акуратно.

По-третє, у ролика великий діаметр. Тобто якесь дрібне сміття на ньому просто не застрягає, а одразу всмоктується у пилозбірник. Для шерсті та волосся тут передбачена цікава система проти намотування волосся. На модулі є вставки з текстилю, які збирають на себе все зайве.

Плюс за систему фільтрації

Загальна якість прибирання із Jimmy JV71 мені дуже сподобалася. Потрійний циклон — це і зручно, і ефективно:

  1. Сміття проходить непростий шлях через два циклонних фільтри, металеву сітку та HEPA-фільтр. В результаті як дрібний пил, так і великий осідає у пилозбірниках. 
  2. Кожен з пилозбірників знімається окремо один від одного. Якщо ми бачимо, що у нижньому накопичилося щось велике, ми можемо окремо витрусити тільки його і продовжити прибирання.
  3. Обʼєм пилозбірників 0.5 л, цього вистачає на кілька прибирань. Хоча, звісно, витрушувати краще після кожного циклу.

Мінус за відсутність підсвічування

А от чого мені не вистачило, це трохи світла. Зручно, коли на щітці є світлодіоди: одразу видно, де ще треба прибрати пил та крихти. Тому прибирати із Jimmy JV71 доведеться з увімкненим освітленням.

Мінус за відсутність дисплея та підказок

Взагалі-то для мене це не є великим недоліком, втім, для багатьох дисплей важливий. Крім рівня заряду акумулятора, на екрані можна було б побачити сигнал, що час витрусити пилозбірник, або що центральна трубка забилася — тут цього немає. Голосові підказки виконують ту саму функцію, що додатково полегшую прибирання та обслуговування.

Висновки. Jimmy JV71 — недорогий пилосос, що прибирає на рівні топів

Jimmy JV71

Якщо ви шукаєте практичний, але недорогий бездротовий пилосос, Jimmy JV71 цілком заслуговує зайняти це місце.

Переваги Jimmy JV71Недоліки Jimmy JV71
▪ Легкий
▪ Маневровий, проникає в місця під низькими меблями, його легко підняти нагору
▪ Висока потужність
▪ Є турборежим
▪ Тривалий час автономної роботи
▪ Добре працює на різних типах поверхонь▪ Просто очистити
▪ Можна встановити модуль для вологого прибирання (докуповується окремо)
▪ Центральна трубка не складається
▪ Немає LED-підсвічування основної насадки
▪ Відсутній екран
▪ Тільки два режими роботи (немає екорежиму).
▪ Немає датчика розпізнавання забруднень та функції автозбільшення потужності

Тобто так званих «розумних» функцій у цієї моделі немає. Не варто очікувати, що він визначить рівень забруднення на вашій підлозі та автоматично підлаштує під нього свою потужність. Зате він доступний, потужний і дійсно добре виконує свої завдання. А за потреби можна розширити функції, придбавши модуль вологого прибирання. Тож поспішайте купити Jimmy JV71 за приємною знижкою, та нехай прибирання буде легким.

Марія Горбань
Марія Горбань
Привіт! Я Марія) Мені 35, я родом з Бессарабії та живу у Києві. Обожнюю творчість, рух та пригоди. З дитинства я захоплююсь в’язанням і мистецтвом. А коли хочеться переключитись — біжу. Біг та туризм завжди тримають мене в тонусі, а найбільше я люблю підкорювати гори разом із партнером та собакою. Природа — величезне джерело натхнення для мене. А ще я обожнюю рок та джаз. Ритм, енергія та глибина цих жанрів завжди нагадують мені, хто я є. Хай там як, я кайфую від життя і ціную речі, які роблять його кращим. Тому я тут і тому хочу ділитись всім, що знаю про гаджети та технології. Мені є, що розповісти з власного досвіду, впевнена, що і вам також) Тож приєднуйтесь до мене, щоб разом відкривати нове у цьому світі. Нумо ділитись один з одним враженнями, обговорювати нові девайси, надихатись та експериментувати🙂
Ще публікації цього автора:

Залишити відгук

Please enter your comment!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Рекомендовані публікації
Останні публікації

Dreame Mova K10 чи K10 Pro — що...

🧹✨ Dreame Mova K10 та K10 Pro — потужні миючі пилососи...

Відчуття ручного масажу: масажер для шиї YUNMAI Neck...

💆‍♂️ Подаруйте мʼязам комфорт з інноваційним масажером YUNMAI Neck Massager. Він...

Догляд за зубами після чищення та відбілювання. Найкращі...

🦷 Ви відбілили зуби або зробили професійне чищення? Дізнайтеся, як доглядати...

Генератор чи зарядна станція? Як вибрати та встановити...

⚡🏡 Що краще підійде для оселі: генератор або зарядна станція? Дізнайтесь...

Чому варто купити техніку саме на WO.UA?

WO.UA — офіційний представник брендів Yunmai, Oclean, Dreame, Deerma, Jimmy та Cecotec в Україні. Купуючи техніку в офіційного продавця, ви можете бути впевненими, що вона пройшла процедуру розмитнення відповідно до законів України, зі сплатою всіх податків і зборів.

Разом із технікою ви отримуєте якісне сервісне обслуговування та додаткові переваги. Як офіційний представник виробників ми гарантуємо прозору та зрозумілу процедуру обміну та повернення девайсів.

Для окремих брендів на WO.UA діють спеціальні умови покупки — великі знижки, подовжена гарантія, подовжений строк повернення та безкоштовна доставка.

За унікальним промокодом BLOG - ви можете купити товари зі знижкою до 40%. Використати промокод можна під час оформлення замовлення на сайті wo.ua.