back to top

Огляд на бездротовий пилосос Dreame V11 Cordless Vacuum Cleaner. Багатофункціональний пилосос для сухого прибирання!

🌪️ Шукаєте потужний та ефективний бездротовий пилосос з широкими можливостями? Читайте огляд на Dreame V11 Cordless Vacuum Cleaner — легкий, ергономічний і доступний пилосос для сухого прибирання і не тільки! 🏡✨

Компанія Dreame продовжує радувати нас доступними та цікавими пилососами. Зовсім недавно на огляд прийшла модель Dreame V11 Cordless Vacuum Cleaner, яка скоро зʼявиться  у продажу. Виглядає вона напрочуд стильно, а коштує відносно недорого. Втім, є і деякі особливості. Читайте про них у цьому огляді та дізнайтесь, кому підійде цей пилосос.

Зміст

  1. Комплект постачання та ціна Dreame V11 Cordless Vacuum Cleaner
  2. Дизайн Dreame V11 Cordless Vacuum Cleaner
  • Зовнішній вигляд та матеріали корпусу
  • Розташування елементів управління
  • Настінна док-станція Dreame V11 Cordless Vacuum Cleaner
  1. Технічні характеристики Dreame V11 Cordless Vacuum Cleaner
  2. Прибирання із Dreame V11 Cordless Vacuum Cleaner на різних типах підлоги
  • Килимові покриття
  • Довговорсовий килим та Dreame V11 Cordless Vacuum Cleaner
  • Тверді підлоги
  1. Очищення Dreame V11 Cordless Vacuum Cleaner
  2. Висновки: достойний пилосос для твердих підлог.

Комплект постачання та ціна Dreame V11 Cordless Vacuum Cleaner

Комплект постачання та ціна Dreame V11 Cordless Vacuum Cleaner

Зовсім скоро V11 зʼявиться у наявності. Він коштуватиме близько 200$. Що ж ми отримаємо за цю ціну? Комплектація досить широка:

  • Основна частина зі знімним пилозбірником на 0,5 л і ручкою.
  • Металева подовжувальна трубка.
  • Еластичний шланг
  • Основна роликова електрощітка для підлоги.
  • Комбінована насадка 2-в-1.
  • Насадка для щілин 2-в-1.
  • Електрощітка для мʼяких меблів.
  • Настінна док-станція.
  • Адаптер живлення.
  • Інструкція з експлуатації.

З приємного — до цієї моделі можна додатково купити модуль для вологого прибирання. Він коштує недорого і перетворить ваш пилотяг на справжній 2-в-1.

Дизайн Dreame V11 Cordless Vacuum Cleaner

Огляд на бездротовий пилосос Dreame V11

Зовнішній вигляд та матеріали корпусу

Зовнішній вигляд цього акумуляторного пилососа нагадує відомий Dyson. Принаймні, знімний робочий блок з батареєю та пилозбірником у Dreame розташований так само. Контейнер пилозбірника кріпиться вертикально та відкривається вниз.

Всі елементи виготовлено з міцного пластику. Якість виготовлення V11 дуже хороша. Всі кріплення надійні, пилозбірник знімається та встановлюється без проблем. Перетворення V11 з вертикального на бездротовий ручний пилосос теж відбувається швидко і легко.

Ну і виглядає все дуже солідно. На огляд потрапила модель червоного кольору. Точніше, червона тут тільки трубка, а всі інші елементи — сріблясто-сірі. Дуже ефектне та трендове поєднання, та й у інтерʼєрі виглядає цікаво.

Розташування елементів управління

Тут все досить типово. Як і інші вертикальні пилососи, Dreame V11 Cordless Vacuum Cleaner отримав кнопки управління на корпусі та яскравий LED-екран.

На дисплеї відображаються залишковий робочий час, поточний режим та повідомлень про помилки — перегрів акумулятора, засмічення повітропроводу, забруднення щітки тощо. Також дуже зручно, що стан акумулятора можна дізнатися за допомогою кільця на дисплеї. Кільце відображається синім кольором, коли рівень заряду акумулятора перевищує 20%, і червоним, коли він становить менше ніж 20%.

Настінна док-станція Dreame V11 Cordless Vacuum Cleaner

Як ви помітили, до комплекту входить типове для Dreame дуже практичне настінне кріплення. До речі, воно все частіше копіюється іншими виробниками. Кріплення дійсно зручне і швидко кріпиться до стіни за допомогою дюбелів і гвинтів. Як на мене, це елегантний варіант зберігання і зарядки акумулятора на стіні, який дуже економить місце у маленькій квартирі.

Якщо ж ви, як і я, не збираєтесь дірявити стіни, доведеться просто поставити пилотяг вертикально або ж знімати робочу частину та класти її заряджатися на якусь горизонтальну поверхню. 

Технічні характеристики Dreame V11 Cordless Vacuum Cleaner

Огляд на бездротовий пилосос Dreame V11
Тип девайсаБездротовий пилосос
Знімний ручний пилососТак
Вертикальне паркуванняТак
Тип прибиранняСухе
Модуль для вологого прибиранняСумісний (продається окремо)
Споживана потужність450 Вт
Сила всмоктування25 000 Па або 150 Вт(А)
РежимиСтандартний
Еко
Турбо
Розумний датчик забрудненостіТак
Автозбільшення потужності на килимахНі
Кількість насадок у комплекті6
Тип основної електрощіткиМʼяка роликова щітка
Підсвічування основної щіткиНі
Система проти намотування волоссяНі
Система збору пилуМультициклон
Кількість ступенів фільтрації5
Тип фільтраHEPA
Обʼєм пилозбірника0.5 л
Місткість акумулятора3000 мАг
7 * 3.0 AH, 75.6 WH
Час роботи на одному зарядіДо 90 хвилин у екорежимі
До 10 хвилин у турборежимі
Час повного заряджання4 години
Тип зарядкиНастінна док-станція
УправлінняКнопки на ручці
ДисплейLED
Індикація рівня заряду батареїТак
Рівень шуму84 дБ
Розміри250 x 202 x 1221 мм
Вага1.6 кг без аксесуарів
3.75 кг з усіма аксесуарами (нетто)

Прибирання із Dreame V11 Cordless Vacuum Cleaner на різних типах підлоги

Килимові покриття

З покриттів у моїй оселі є лише килим біля входу. Зазвичай на ньому збирається пісок та бруд від взуття. Після першого проходу на режимі «Турбо» Dreame V11 Cordless Vacuum Cleaner видалив десь 80-85% усього цього бруду. Для більш глибокого очищення довелося повторити процедуру для 100% результату.

На цьому етапі хочу зазначити, що мені дуже не вистачило підсвічування щітки. Вмонтовані LED-ліхтарики все-таки значно полегшують саме роботу із пилом і піском, які так важко побачити.

Щодо маневровості, тут немає механізму, який згинав би трубку. Зате є шарнір на самій щітці, плюс вага досить невелика. Тож маневреність тут непогана, хоч і неідеальна. 

Довговорсовий килим та Dreame V11 Cordless Vacuum Cleaner

На довгому килимі прибирати було складніше, але теж реально. У моїй вітальні лежить килимок з дуже довгим ворсом. У цієї моделі досить висока потужність всмоктування — 25 000 Па, тому я пилососила його на стандартному режимі. Потужністю я цілком задоволена.

А от мʼяким валиком — не дуже. Здається, його просто недостатньо для всмоктування дрібного бруду з пухнастого килима. Мені здається, для таких цілей більше підходить комбінований ролик з гумовими вставками. 

До того ж тут немає системи проти намотування волосся. А якщо у вас домашні улюбленці, це важливий пункт. Втім, ролик доволі великий, тож я змогла легко зняти шерсть з нього руками.

Тверді підлоги

Огляд на бездротовий пилосос Dreame V11

А от на ламінаті та плитці V11 показав себе якнайкраще:

  1. Він без проблем прибирав легкі та середні забруднення з ламінату на моїй кухні.
  2. Він чудово впорався із піском та брудом, які після прогулянки залишив мій пес на кахлях у передпокої.
  3. Мʼяка роликова щітка просто ідеально підходить для всіх твердих підлог — плитки, ламінату, лінолеуму, деревʼяного паркету.

І ще один позитивний момент, який я хочу звзначити окремо. З Dreame V11 Cordless Vacuum Cleaner класно прибирати меблі. Салон авто теж можна, якщо шо. Тут є і моторизовна насадка для диванів та крісел, і вузька щілинна насадочка для важкодоступних місць. Ба більше, навіть гнучкий шланг є, так що після подорожі у машині, ви зможете почистити кожен куточок салону, як це зробила я.

А от вологі залишки цим пилососом краще не збирати. Коли я захотіла прибрати з підлоги залишки їжі, які розкидав мій пес, я стикнулася з тим, що зручніше зробити це руками. Якщо у вас бувають такі проблеми, краще подивитися моделі з функцією збору рідин.

Очищення Dreame V11 Cordless Vacuum Cleaner

Огляд на бездротовий пилосос Dreame V11

Як і інші пилососи Дрімі, ця модель дуже проста в обслуговуванні. Контейнер для сміття дуже просто знімається та витрушується. Я просто висипала все у каналізацію і бруд при цьому не розлетівся у всі сторони. Тож алергікам він цілком може підійти.

Наступний момент обслуговування — очищення щітки. Як я вже зазначала, це дуже просто. Потрібно натиснути на маленьку кнопку в нижній частині щітки, і маленька засувка вискочить назовні. Після цього мʼякий валик легко знімається. Перевага отакого мʼякого валика полягає в тому, що волосся та шерстинки рідко намотуються на щітку. Якщо це все ж сталося, ви можете просто видалити волосся з щітки за допомогою гострого ножа.

Ну і нарешті пара слів про фільтр. Він тут теж знімається та витрушується, а після зносу можна купити HEPA-фільтр для Dreame V11 та змінити його.

Висновки: достойний пилосос для твердих підлог

У цілому мені сподобалось прибирати цим пилососом. Він напрочуд легкий, тож руки від нього не втомлюються. Попри те, що я постійно змінювала режими всмоктування, він показав хороший час роботи. Отже, основні переваги Dreame V11 Cordless Vacuum Cleaner наступні:

  • Хороша якість виготовлення.
  • Зручний та яскравий OLED-дисплей.
  • Пристойна загальна ефективність прибирання
  • Хороший час автономної роботи.
  • Відносно тихий.
  • Багато аксесуарів у комплекті.
Огляд на бездротовий пилосос Dreame V11

Невеличкі недоліки теж є, куди ж без них за такий відносно недорогий пилосос:

  • Акумулятор не можна замінити.
  • Немає автозбільшення потужності на килимах.
  • До стандартної насадки для прибирання входить лише мʼякий валик
  • Металева трубка не згинається.

З огляду на все це, Dreame V11 Cordless Vacuum Cleaner стане хорошим вибором для осель з твердими підлогами. Можливо, — з невеликою кількістю непухнастих килимів. А за потреби можна ще й докупити модуль для вологого прибирання та помити підлогу цим девайсом.

Марія Горбань
Марія Горбань
Привіт! Я Марія) Мені 35, я родом з Бессарабії та живу у Києві. Обожнюю творчість, рух та пригоди. З дитинства я захоплююсь в’язанням і мистецтвом. А коли хочеться переключитись — біжу. Біг та туризм завжди тримають мене в тонусі, а найбільше я люблю підкорювати гори разом із партнером та собакою. Природа — величезне джерело натхнення для мене. А ще я обожнюю рок та джаз. Ритм, енергія та глибина цих жанрів завжди нагадують мені, хто я є. Хай там як, я кайфую від життя і ціную речі, які роблять його кращим. Тому я тут і тому хочу ділитись всім, що знаю про гаджети та технології. Мені є, що розповісти з власного досвіду, впевнена, що і вам також) Тож приєднуйтесь до мене, щоб разом відкривати нове у цьому світі. Нумо ділитись один з одним враженнями, обговорювати нові девайси, надихатись та експериментувати🙂
Ще публікації цього автора:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Рекомендовані публікації
Останні публікації

Кавомолка для смачної кави. Поради, як вибрати кавомолку...

🔍🤔 Любите запашну каву? Тоді вам потрібна кавомолка, яку можна налаштувати...

Машинка для видалення катишків: огляд Deerma DEM-MQ600 та...

👕 Машинка для видалення катишків з одягу допоможе зберігати ваші речі...

Топ 10 фільмів-катастроф. Найкращі фільми-катастрофи

🎬 Занурюйся у світ пригод з нашим топ 10 фільмів-катастроф. Напруга...

Dreame Z10 Station. Акумуляторний пилосос із самообслуговуванням

🧹 Dreame Z10 Station — це новий акумуляторний пилосос із функцією...

Чому варто купити техніку саме на WO.UA?

WO.UA — єдиний офіційний представник брендів Yunmai, Oclean, Dreame, Deerma, Jimmy та Cecotec в Україні. Купуючи техніку в офіційного продавця, ви можете бути впевненими, що вона пройшла процедуру розмитнення відповідно до законів України, зі сплатою всіх податків і зборів. Разом із технікою ви отримуєте якісне сервісне обслуговування та додаткові переваги. Як офіційний представник виробників ми гарантуємо прозору та зрозумілу процедуру обміну та повернення девайсів. Для окремих брендів на WO.UA діють спеціальні умови покупки — великі знижки, подовжена гарантія, подовжений строк повернення та безкоштовна доставка.