back to top

Анонс фена Jimmy F7. Ексклюзивна новинка для догляду за волоссям! 

🌟 Познайомтесь із Jimmy F7! Це потужний та стильний фен для ідеального догляду за волоссям 💁‍♀️💨 Читайте анонс та дізнавайтесь про характеристики🔥

WO.UA офіційно представляє бренд Jimmy в Україні та завжди в курсі всіх новинок. От і цього разу вдалося познайомитись із однією з них ще до початку продажів. Сьогодні до вашої уваги анонс фена Jimmy F7. Чого ж очікувати від нового девайсу та кому варто звернути на нього увагу — читайте нижче.

Зміст

  1. Розпаковування та комплектація
  2. Дизайн
  • Конструкція та форма корпусу
  • Вишуканий мінімалізм
  • Повітрозабірний отвір у ручці
  • Сенсорне керування через дисплей
  • Керамічна нагрівальна поверхня
  • Насадка-концентратор
  1. Технічні характеристики
  • Таблиця параметрів
  • Потужний та тихий двигун
  • Докладніше про іонізацію
  • Багато режимів
    • Сушіння теплим повітрям
    • Сушіння холодним повітрям
    • Чергування
    • Делікатний 
  1. Висновки: кому варто чекати на новинку?

Розпаковування та комплектація

Перше враження починається із упакування, а воно тут не підкачало. Прямокутна біла коробка із матового приємного картону мені одразу сподобалась: нічого зайвого. Під кришкою знаходимо сам пристрій, насадку-концентратор до нього та інструкцію користувача. Все акуратно запаковано у картонну основу, для кожного елемента — своє відділення. Приємний момент — немає ніякого пластику, тільки папір, який підлягає переробленню.

Jimmy F7

Люблю, коли техніка запакована так, що вже виглядає подарунково-гарно. Тут нас саме той випадок: все настільки елегантне, просто приємно тримати у руках. А тепер до самого девайсу.

Дизайн

Конструкція та форма корпусу

У новинки зручний та сучасний формфактор, на мою думку. По-перше, довга ручка досить великого діаметра. Тримати зручно, покриття антиковзне, а головне — без проблем дотягуєшся до кнопки вмикання-вимикання.

По-друге, робоча частина розміщена перпендикулярно до ручки й вона значно коротша. Пам’ятаєте ці старі фени, де довга  верхня частина перетягує всю вагу на себе? Це незручно, рука швидко втомлюється. Мені подобається, що у Джимі Ф7 все інакше, центр тяжіння зміщено саме на тримач. От саме така форма зараз стає популярна через свою зручність. До речі, всі фени Jimmy — саме такої конструкції.

Вишуканий мінімалізм

Зовнішність цієї моделі теж у трендах. До мене потрапила біла версія і вона виглядає ну максимально елегантно. Розробники додали ще трохи золотистих елементів: кнопка управління, назва бренду та тоненький обідок біля дисплея. Цікаво було б подивитись на нього в інших кольорах, але подивимось, чи вони будуть.

Повітрозабірний отвір у ручці

А от і ще одна сучасна тенденція у створенні фенів. На відміну від традиційного розміщення на робочій частині, забірний отвір на ручці зручніший та безпечніший. А головне, таке рішення дозволяє звільнити місце для панелі управління.

Сенсорне керування через дисплей

Фізична кнопка у цієї моделі лише одна — вона вмикає та вимикає пристрій. А от для точного налаштування слугує сенсорна панель управління. Через світлодіодний екран налаштовуються:

  • Швидкість повітряного потоку — низька, середня та висока.
  • Температура нагріву — тепло, холод, чергування та делікатний.
  • Іонізація. Тут є вбудований іонізатор, дуже корисна опція для укладання. Негативні іони, потрапляючи на кутикулу, нейтралізують дія статичної електрики. Після цього пасма не так пушаться, як зазвичай. Мені, наприклад, як власниці хвилястого та неслухняного волосся ця функція завжди актуальна.
Jimmy F7

Комбінуючи кожну швидкість із трьома версіями нагріву, отримуємо дев’ять різних налаштувань для стайлінгу або звичайного сушіння після миття.

Керамічна нагрівальна поверхня

Це одна з основних фішок цієї моделі. Річ у тому, що кераміка дуже добре утримує тепло та допомагає підтримувати постійну температуру. Таке покриття нагрівача допомагає зменшити негативний вплив на пасма, випромінюючи безпечні інфрачервоні промені, які глибше проникають в структуру волосся, не пошкоджуючи її. Крім того, фени з керамічним покриттям самі по собі також мають приємний іонізаційний ефект.

Jimmy F7

Насадка-концентратор

Якщо вам хочеться просто висушитись після миття максимально природним способом, можна обійтися і без неї. Але для витягування пасм та створення деяких зачісок потрібний сконцентрований потік повітря — саме для цього й призначений концентратор.

Було б непогано, якби у комплект входив ще й дифузор: просто неймовірна річ для укладання кучерявих та хвилястих локонів. Але за попередніми даними його тут не буде.

Технічні характеристики

Таблиця параметрів

Потужність16 000 Вт
Швидкість повітряного потоку 72 км/годину
Безпека– Автоматичне вимкнення
– Захист від перегріву
– Захист кабелю
Температурні режими6
Швидкості 6
ІонізаціяТак

Потужний та тихий двигун

Особливість цього фену — безщітковий двигун. Він, по-перше, забезпечує вищу кількість обертів, ніж звичайний. А по-друге, працює дуже тихо. Так що можна спокійно сушитися, не перекрикуючи фен під час розмови.

Докладніше про іонізацію

Я завжди скептично ставилася до цієї функції. Поки сама не спробувала. Коли вмикаєш цей режим, волосся дійсно пушиться менше. У холодну пору року, коли все навколо і так наелектризоване, ще й волога погода, пухнастість дуже складно подолати. З іонізатором — значно легше.

Jimmy F7

Не скажу, що після сушіння з увімкненим іонізатором локони прямо ідеально гладенькі, але все ж більше блискучі та не такі розхристані. Так що за цю функцію плюсую.

Багато режимів

Сушіння теплим повітрям

Під цим режимом пристрій зберігає поточні налаштування температури та швидкості повітря, які були задані перед вимкненням. В цьому режимі можна налаштовувати як температуру повітря, так і швидкість потоку.

Сушіння холодним повітрям

Переходячи з теплого режиму у холодний, швидкість залишається незмінною. У цьому режимі є можливість змінювати її на свій розсуд. Якщо натиснути кнопку «Температура» для зміни налаштувань тепла, прилад автоматично перемикається в режим теплого повітря.

Чергування

Параметри температури та швидкості залишаються незмінними, як і в перших двох режимах. Але тут можна налаштовувати температуру та швидкість потоку. Кільце індикатора температури повітря та швидкості світиться червоним та синім світлом.

Делікатний

В даному режимі пристрій працює при зниженій температурі та низькій швидкості. При цьому кільце індикатора може світитися червоним та синім світлом.

Jimmy F7

Висновки: кому варто чекати на новинку?

Цей фен точно сподобається тим, хто любить експерименти з різними укладками. В комплект входить концентратор та передбачено цілих 9 режимів від холодного до гарячого. А значить, можна і витягувати, і накручувати локони, і робити ретельні деталізовані зачіски.

Єдине, що мене трохи розчаровує, — відсутність дифузора. Цікаво, чи реально буде під’єднати сторонній дифузор або докупити цей аксесуар окремо. З ним значно легше укладати хвилясте волосся, тому у такому разі я б подумала.

Якщо відсутність дифузора для вас не принципова, вам точно варто купити Jimmy F7. У нього сучасна конструкція, хороша функціональність та напрочуд естетичний зовнішній вигляд.

Марія Горбань
Марія Горбань
Привіт! Я Марія) Мені 35, я родом з Бессарабії та живу у Києві. Обожнюю творчість, рух та пригоди. З дитинства я захоплююсь в’язанням і мистецтвом. А коли хочеться переключитись — біжу. Біг та туризм завжди тримають мене в тонусі, а найбільше я люблю підкорювати гори разом із партнером та собакою. Природа — величезне джерело натхнення для мене. А ще я обожнюю рок та джаз. Ритм, енергія та глибина цих жанрів завжди нагадують мені, хто я є. Хай там як, я кайфую від життя і ціную речі, які роблять його кращим. Тому я тут і тому хочу ділитись всім, що знаю про гаджети та технології. Мені є, що розповісти з власного досвіду, впевнена, що і вам також) Тож приєднуйтесь до мене, щоб разом відкривати нове у цьому світі. Нумо ділитись один з одним враженнями, обговорювати нові девайси, надихатись та експериментувати🙂
Ще публікації цього автора:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Рекомендовані публікації
Останні публікації

Газонокосарка-робот Dreame A1: зручне рішення для догляду за...

🏡 Як косити газон швидко та правильно? Газонокосарка-робот Dreame A1 —...

Масаж і тепло 2 в 1! Огляд на...

💆‍♂️ Зустрічайте неймовірну новинку для вібраційного та теплового масажу! Читайте огляд...

Насадки для зубної щітки: як підібрати жорсткість та...

😁 🦷 Правильно підібрані насадки для зубної щітки допомагають відбілити зуби...

Кавомолка для смачної кави. Поради, як вибрати кавомолку...

🔍🤔 Любите запашну каву? Тоді вам потрібна кавомолка, яку можна налаштувати...

Чому варто купити техніку саме на WO.UA?

WO.UA — єдиний офіційний представник брендів Yunmai, Oclean, Dreame, Deerma, Jimmy та Cecotec в Україні. Купуючи техніку в офіційного продавця, ви можете бути впевненими, що вона пройшла процедуру розмитнення відповідно до законів України, зі сплатою всіх податків і зборів. Разом із технікою ви отримуєте якісне сервісне обслуговування та додаткові переваги. Як офіційний представник виробників ми гарантуємо прозору та зрозумілу процедуру обміну та повернення девайсів. Для окремих брендів на WO.UA діють спеціальні умови покупки — великі знижки, подовжена гарантія, подовжений строк повернення та безкоштовна доставка.