Акумуляторні пилососи Cecotec: прибирання вдома і не тільки

🧹 Бездротові, потужні та компактні, вони роблять чистоту простою і доступною! Пилососи Cecotec — це легкість і комфорт прибирання. Деталі — у статті 🏠

Серед усього різноманіття техніки для прибирання, акумуляторні пилососи займають перші місця. Вони маневрові, багатофункціональні та практичні для повсякденного прибирання. Сьогодні ми поговоримо про бездротові пилососи Cecotec: моделі цього іспанського бренду останнім часом дуже популярні серед користувачів. Порівняємо вартість, технічні характеристики та функції, і можливо, у цій статті ви знайдете свого ідеального помічника для прибирання. 

Пилососи Cecotec

Зміст

  1. Скільки коштують пилососи Cecotec?
  2. Пилососи Cecotec: технічні характеристики та функції
  1. Пилососи Cecotec: переваги та особливості
  2. Висновок

Скільки коштують пилососи Cecotec?*

МодельВартість, грн
Cecotec Conga Rockstar 1500 Ray Pure3 999 
Cecotec Scoba 2100 Jalisco4 299 
Cecotec Conga Rockstar 1500 Ray Jalisco4 499
Cecotec Conga Rockstar 3000 Advance Ergowet12 999 
Cecotec Conga Rockstar 8500 Infinity ErgoWet Animal12 999
Cecotec Conga Rockstar 10000 Nebula Station15 999 

*Ціни вказані зі знижками та діють на момент публікації статті

Пилососи Cecotec: технічні характеристики та функції

Отже, компанія пропонує як дуже доступні пилососи, так і моделі у середньому ціновому сегменті. Подивимось, що вони вміють.

Недорогі пилососи Cecotec

Пилососи Cecotec

Cecotec Conga Rockstar 1500 Ray Pure: доступна вартість та висока функціональність

Смілива знижка на цю модель не означає, що з нею щось не так. Навпаки: за свою ціну Cecotec Conga Rockstar 1500 Ray Pure виконує багато функцій та виконує якісно:

  1. По-перше, в нього є знімний ручний пилосос. Це дозволяє почистити меблі вдома, зібрати розсипане борошно, а головне — пропилососити салон машини.
  2. По-друге, в комплект входять 2 додаткових насадки — щілинна насадка та кругла щітка зі щетинками. Беремо ручний пилосос, приєднуємо одну з цих насадок — і пилососимо будь-які важкодоступні куточки, як-от простір за батареями або навколо ніжок меблів. А зберігається девайс на настінному кріпленні.
  3. По-третє, основна насадка тут універсальна — підійде і для твердої підлоги, і для килимів. Це комбінована турбощітка 2 в 1, зі смужками щетинок та силіконових вставок. Вона ще й підсвічується світлодіодами. Тобто прибирати зручно навіть у темряві.
  4. Достойна сила всмоктування у 12 000 Па дозволяє прибирати навіть сильні забруднення. Це можна робити у двох режимах — еко та стандартному.
  5. Акумулятор місткістю 2 200 Вт витримує до 45 хв роботи. Звісно, мова йде про екорежим,  у стандартному вийде менше. А повне заряджання відбувається за 5 годин.
  6. У пилососа циклонна система фільтрації з HEPA-фільтром та стандартний пилозбірник на 500 мл.
  7. LED-дисплей, на якому відображається основна інформація, як от рівень заряду, індикатор заповненості пилозбірника тощо.
  8. До того ж це легкий пилосос: у стандартній збірці він важить усього 2.5 кг — це коли до моторного блоку приєднано трубку та основну насадку. 

За свою вартість це дуже вигідне рішення, якщо вам потрібний недорогий пилосос з базовими функціями. Подивимось, чим відрізняються трохи дорожчі моделі цього сегменту.

Cecotec Scoba 2100 Jalisco: легкий та потужний пилосос з нестандартним дизайном

Якщо поставити всі пилососи Cecotec в один ряд, ця модель вирізнятиметься серед інших. У Cecotec Scoba 2100 Jalisco тонкий корпус, який нагадує палицю. Настільки тонкий, що у стандартній збірці девайс важить лише 1.6 кг. І, як не дивно, з таким дизайном у пилососа стандартний пилозбірник на 500 мл. А от дисплея тут немає: через видовжену та вузьку конструкцію моторного блока його просто ніде розмістити.

Ця легка та компактна модель також оснащена доволі потужною батареєю: 2 500 мАг. Її вистачає на 45 хвилин прибирання. Прибирати можна в екорежимі або в стандартному. І вишенька на цьому торті — виска сила всмоктування. Показник у 20 000 Па зазвичай зустрічається у дорожчих моделях. Тож це зручний пилосос для тих, хто хоче прибирати на легкому, і при цьому ефективно.

Cecotec Conga Rockstar 1500 Ray Jalisco: хороша автономність за доступну ціну

Пилососи Cecotec

Cecotec Conga Rockstar 1500 Ray Jalisco дуже схожий на бездротовий пилосос Cecotec Conga Rockstar 1500 Ray Pure. В нього така сама комплектація, такі ж технічні характеристики та дизайн. Та є дещо, що вигідно відрізняє девайс — збільшений час автономної роботи. За заявою виробника, він може прибирати на одному заряді до 60 хвилин в екорежимі. Якщо у вас велика квартира чи будинок, можливо, варто вибрати саме цю модель.

Пилососи Cecotec середньої цінового сегмента

Пилососи Cecotec

Cecotec Conga Rockstar 3000 Advance Ergowet: якісне сухе та вологе прибирання

Далі — більше. Модель Cecotec Conga Rockstar 3000 Advance Ergowet підійде для тих, кому потрібна розширена функціональність. Його особливості дозволяють прибирати довго та ефективно:

  • У пилососа є модуль для вологого прибирання.
  • Моторний блок знімається для чищення меблів, салону машини та важкодоступних куточків оселі.
  • Сила всмоктування збільшена до 26 000 Па.
  • 4 режими роботи — автоматичний, стандартний, еко та турбо.
  • До 90 хвилин автономної роботи з акумулятором 3 000 мАг. 
  • Комбінована роликова щітка та 8 додаткових насадок у комплекті, включаючи насадку для збирання шерсті домашніх улюбленців.
  • Підсвічування щітки.
  • Центральна трубка складається, щоб зручно пилососити під меблями.
  • Великий пилозбірник вміщує 600 мл сміття.
  • Вся інформація про процес прибирання відображається на великому LED-дисплеї.

Звісно, настільки добре оснащений пилосос не може бути суперлегким. Девайс важить у стандартній збірці 4 кг, та це все одно хороший показник для пристрою, який пилососить та миє підлогу. 

Cecotec Conga Rockstar 8500 Infinity ErgoWet Animal: ретельне прибирання з розпізнаванням забруднень

Пилососи Cecotec

Cecotec Conga Rockstar 8500 Infinity ErgoWet Animal схожий на попередню модель: і за конструкцією, і за комплектацією, і за можливостями. Та в нього є кілька корисних відмінностей:

  • Розумний датчик забрудненості. Завдяки йому пилосос розпізнає рівень забруднень та автоматично підлаштовує під нього силу всмоктування. Це економить заряд батареї та полегшує сам процес прибирання.
  • Значно більший модуль для вологого прибирання.
  • Підвищена сила всмоктування у 30 000 Па.
  • 5 режимів роботи.
  • Пилозбірник на 800 мл.

Тож якщо у вас вдома є пухнасті домашні улюбленці, 8500 Infinity ErgoWet Animal допоможе простіше впоратись із прибиранням.

Cecotec Conga Rockstar 10000 Nebula Station: пилосос з автовивантаженням сміття

Пилососи Cecotec

Cecotec Conga Rockstar 10000 Nebula Station теж отримав датчик розпізнавання забруднень та силу всмоктування у 30 000 Па. При цьому в нього лише 3 насадки у комплекті, батарея місткістю 2 500 мАг та немає функції вологого прибирання. А от що вирізняє цей девайс, так це його док-станція: на ній пилосос не тільки заряджається, а автоматично вивантажує сміття у герметичний мішок. Саме тому він підійде алергікам та всім тим, хто не хоче контактувати з пилом під час витрушування пилозбірника.

Пилососи Cecotec: ключові переваги та особливості

У цьому огляді ми порівняли найкращі акумуляторні пилососи Cecotec на будь-який бюджет. Окрім доступної вартості, вони можуть похвалитися чималою кількістю плюсів:

  • Легкий дизайн, що дозволяє прибирати без втоми.
  • LED-підсвічування щітки, яке дозволяє краще виявляти пил, ніж звичайне біле.
  • Хороша комплектація насадками навіть у дешевих моделях.
  • Сучасна система фільтрації з циклоном та HEPA-фільтром. Причому циклон розміщено вертикально — це дає стабільну силу всмоктування, навіть коли у пилозбірнику вже накопичилося сміття.
  • Впізнаваний зовнішній вигляд з акцентними бірюзовими деталями.
  • Ергономічність та загальна зручність використання.

Висновки

Практичність та доступна вартість — ось що робить пилососи Cecotec такими цікавими. У цій статті ми порівняли 6 моделей з різним дизайном, оснащенням та функціями. І кожна з них видає максимум можливостей за свою ціну. Ці помічники підійдуть і для квартири, і для будинку, і для салону машини. А якщо у вас є домашні улюбленці, у виробника навіть передбачені насадки для збирання шерсті. 

Ця увага до деталей стосується не лише технічної частини. На пилососи Cecotec діє подовжена гарантія 24 місяці та всі переваги офіційного сервісу на  WO.UA. І звісно — найкращі знижки. До речі, якщо вам сподобалась одні з сьогоднішніх моделей, не забувайте про промокод blog, щоб отримати ще кращу ціну. І нехай прибирання буде легким. 

Залишити відгук

Please enter your comment!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Більше на цю тему

Роботи-пилососи Dreame

Роботи-пилососи Dreame з функцією автоочищення контейнера

🤖🧹 Менше пилу! Роботи-пилососи Dreame з функцією автоматичного очищення пилозбірника витрушують його без участі людини. Дізнайтесь у статті, як...

Deerma

Техніка Deerma для чистоти вдома: топ-7 бюджетних товарів

Прибирання не повинно бути складним і дорогим! 🌟 Дізнайтеся, як бюджетні пристрої Deerma допоможуть підтримувати чистоту швидко та ефективно...

смарт-ваги Yunmai

Кращі смарт-ваги Yunmai для моніторингу здоров’я та фітнесу

Шукаєте ідеальні ваги для фітнесу? 💪 Смарт-ваги Yunmai допоможуть вам не тільки відстежувати вагу, але й аналізувати ключові показники...

Роботи-пилососи

Dreame проти Cecotec: порівнюємо флагманські роботи-пилососи

🤖🧹 Які роботи-пилососи прибирають краще: Dreame чи Cecotec? 🤔 В яких моделей більше функцій і вигідніша ціна? Дізнайтесь у...

Фітнес-трекер

Як вибрати фітнес-трекер для активного життя? Гайд від WO.UA

💪📱 Як вибрати фітнес-трекер?  Читайте наш гайд від WO.UA та Garmin: тут ви знайдете корисні поради щодо моделей, характеристик...